Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, maxthon написа:

Дай втори шанс. Може и повече.... Примерно забрави да напише Калининград с "истинското" му име.

Аз много добре разбирам защо Profruit e толкоз афектиран и от два дена не знае на кой свят се намира. 

Накратко: Байдън вчера предложи сделка за разрешаване на конфликта в Газа и призова Хамас и Израел да я приемат. ЕС също приветства представения от Байдън план за спиране на огъня в Газа, който се състои от три фази. Хамас разпространи изявление, в което реагира положително на предложението на Байдън, обаче твърдото крайно геноцидно ядро зад Нетаняху е твърдо против тази сделка.

Израелският опозиционен лидер Яир Лапид също призова Нетаняху да послуша Джо Байдън и да се върви към траен мир.  

Това са трите фази, предложени от Байдън, всички са съгласни с предложението, вкл. ЕС, ООН, Арабските държави, Хамас, израелската опозиция.

Само правителството на Нетаняху е против:BAVY8.thumb.png.b39c2416abcd999994a467706ee3ae8e.png

Източник от извора:

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2024/05/31/remarks-by-president-biden-on-the-middle-east-2/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.dw.com/bg/sledite-ot-prestpleniata-v-buca-svideteli-razkazvat/a-65198448                             Край по въпроса, се надявам да има в Хага.

Хехе Дойче веле. Една сателитна снимка. Ние тук на запад си я пуснахме и веднага беше разкрита с фалшива дата на заснемане. От там свидетели и всичко друго отива в коша.

преди 9 минути, Flashback написа:

Аз много добре разбирам защо Profruit e толкоз афектиран и от два дена не знае на кой свят се намира.

Накратко: Байдън вчера предложи сделка за разрешаване на конфликта в Газа и призова Хамас и Израел да я приемат. ЕС също приветства представения от Байдън план за спиране на огъня в Газа, който се състои от три фази. Хамас разпространи изявление, в което реагира положително на предложението на Байдън, обаче твърдото крайно геноцидно ядро зад Нетаняху е твърдо против тази сделка.

Израелският опозиционен лидер Яир Лапид също призова Нетаняху да послуша Джо Байдън и да се върви към траен мир.  

Това са трите фази, предложени от Байдън, всички са съгласни с предложението, вкл. ЕС, ООН, Арабските държави, Хамас. 

Само правителството на Нетаняху е против:BAVY8.thumb.png.b39c2416abcd999994a467706ee3ae8e.png

Източник от извора:

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2024/05/31/remarks-by-president-biden-on-the-middle-east-2/

Шведска му работа - обърка темата пак.. Ей нищо не става от тия шведи от как взеха да ни крадат децата. Явно само неправилните деца са взели

преди 9 часа, Profruit написа:

Човекът е човек, когато е на път, а когато не е е форумно зомби. В онези години, когато пиехте вода от маркуча, мотото на моята тайфа бе "Когато цъфнат теменугите". До един си бихме капаците от кенефа на 16-та република. Факт!

Мислех да коментирам, но се отказах.Ще оставя само цитата.

току-що, maxthon написа:

Хехе Дойче веле. Една сателитна снимка. Ние тук на запад си я пуснахме и веднага беше разкрита с фалшива дата на заснемане. От там свидетели и всичко друго отива в коша.

Бъди - зърнената сделка човек. Знам че времето е неопределено , ама ти ги разбираш повече нещата . На мен знанията ми стигат до тук само. Щото гледам че вървят , пък ти викаш неопределно време и сега не знам - дали е свършило неопределеното време или аз съм в грешка.

преди 31 минути, Profruit написа:

И до къде? Що не изплю камъчето?
Форумът е негово отроче, негов личен избор и начин на живот, средство за прехрана, въобще място под слънцето.
В това няма нищо осъдително или презрително.

Ще изкажа мнение като потребител не като администратор на форум ,мнение което лично без да ангажирам никого с него. В годините когато се появяваха тези форуми участвах в тях за да обменим знания и помагаме един на друг щото тогава за преинсталиране на компютър искаха 20лв от сервиза ,Windwos XP имаше лошия навик да се гъта когато най малко го очаква човек ,а свързването с нета водеше някой машини до ферма за троянски коне ,така ние които се бяхме понаучили това онова помагахме с каквото можем на тези които не им се даваше 20лв всеки път и искаха да се научат сами да правят това. Имал съм не един или два случая да водя преинсталация на Windows по телефона или да не спя нощем докато решим даден проблем и съм го правил с удоволствие както и сега го правя тук. Този форум успя да се запази ,да оцелее и запази същността си което изисква много упорита работа от екипа през тези години до сега. Всички разбираме ,че няма формула по която да се угоди на всички потребители ,още повече в тема като тази. Платен форум не би било по добро решнеие от което е сега ,защо мислиш че тези които пишат тук 24/7 ще ги притесни едни 10/20лв абонамент? Нито ще реши проблема с троленето нито със спама ,а ще се усложни всичко, как се модерират потребители които са си платили за да пишат във форум? Големия отлив и проблем ще бъде с тези посетители които не са системни ,които не участват тук за да хранят един друг и не живеят зареди спама който да им повдига егото ,а които искат да получат инфромация за проблема си или да обменят такава с други потребители нима мислиш ,че ще платят за това? Едва ли.

Стана дълъг пост ,не по темата и по скоро личен ,ако модраторите преценят могат да го преместят на подходящо място.

Поредното чудодейно запалване:

Ама чакай - то пуши в руZия. Време ли е за местене в другия крачол или вече е изместен?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Ще изкажа мнение като потребител не като администратор на форум ,мнение което лично без да ангажирам никого с него. В годините когато се появяваха тези форуми участвах в тях за да обменим знания и помагаме един на друг щото тогава за преинсталиране на компютър искаха 20лв от сервиза ,Windwos XP имаше лошия навик да се гъта когато най малко го очаква човек ,а свързването с нета водеше някой машини до ферма за троянски коне ,така ние които се бяхме понаучили това онова помагахме с каквото можем на тези които не им се даваше 20лв всеки път и искаха да се научат сами да правят това. Имал съм не един или два случая да водя преинсталация на Windows по телефона или да не спя нощем докато решим даден пробем и съм го правил с удоволствие както и сега го правя тук. Този форум успя да се запази ,да оцелее и запази същността си което изисква много упорита работа от екипа през тези години до сега. Всички разбираме ,че няма формула по която да се угоди на всички потребители ,още повече в тема като тази. Платен форум не би било по добро решнеие от което е сега ,защо мислиш че тези които пишат тук 24/7 ще ги притесни едни 10/20лв абонамент? Нито ще реши проблема с троленето нито със спама ,а ще се усложни всичко, как се модерират потребители които са си платили за да пишат във форум? Големия отлив и проблем ще бъде с тези посетители които не са системни ,които не участват тук за да хранят един друг и не живеят зареди спама който да им повдига егото ,а които искат да получат инфромация за проблема си или да обменят такава с други потребители нима мислиш ,че ще платят за това? Едва ли.

Стана дълъг пост ,не по темата и по скоро личен ,ако модраторите преценят могат да го преместят на подходящо място.

🤔

Аз имам друго предложение: Да се затвори раздела политика, да не е достъпен в google и другите онлайн търсачки. До този раздел да имаме достъп само регистрираните потребители и то не всички, а тези които са заявили желание да пишат по темите и са одобрени от Администратора!!!

Може също този раздел да се премести във група, която е създадена от Администратора и във тази група да се допуснат само определени хора!!! 

:grimace:

преди 1 минута, Звяра! написа:

🤔

Аз имам друго предложение: Да се затвори раздела политика, да не е достъпен в google и другите онлайн търсачки. До този раздел да имаме достъп само регистрираните потребители и то не всички, а тези които са заявили желание да пишат по темите и са одобрени от Администратора!!!

Може също този раздел да се премести във група, която е създадена от Администратора и във тази група да се допуснат само определени хора!!! 

Демократична идилия....

преди 2 минути, maxthon написа:

Демократична идилия....

Повече обективност моля.

току-що, maxthon написа:

Демократична идилия....

На глупости нямам желание да отговарям!

Следващият път когато решиш да напишеш някоя подобна глупост, моля ти се не ме цитирай! 🙂

преди 57 минути, Митко Вълчев написа:

Един уважаващ се форум, не би търпял 

Митко е като променливите критерии на САЩ.      Я кажи защо САЩ  все се навират в спорни въпроси между Китай, Филипините и Тайван?     Остави я Маруся,  тя си е отдавна побългарена казачка.  

преди 3 минути, Звяра! написа:

На глупости нямам желание да отговарям!

Следващият път когато решиш да напишеш някоя подобна глупост, моля ти се не ме цитирай! 🙂

Много правилно се изказа за собственото си мнение, което описах по-кратко като идилия. Демокрацията не предполага нито едно от нещата, което написа. Съответно е и идилия.

преди 1 час, attj написа:

Аз съм Маруся и пак те намерих.   Ти за мен си нещо не само като полезно изкопаемо.     На възрастта на баща ми си.     На 72 години .      Нищо още не си написал като за донос.   Има време.

А намери ли още два лева да си купиш мляко 

преди 7 минути, attj написа:

Митко е като променливите критерии на САЩ.      Я кажи защо САЩ  все се навират в спорни въпроси между Китай, Филипините и Тайван?     Остави я Маруся,  тя си е отдавна побългарена казачка.  

Виж не разбираш от нищо.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Неговото е по-скоро криворазбраната цивилизация.

а твойта е по права, но има повече завои:)

преди 6 минути, Gift написа:

А намери ли още два лева да си купиш мляко 

Виж не разбираш от нищо.

Като разбираш,  кажи - САЩ вече в нищо не са първи.    Защо още навсякъде се бутат?   

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Един уважаващ се форум, не би търпял такива...

... като теб! ;)

Нямаш коментар, който да не съдържа обидни квалификации към потребители, които са на различно от твоето мнение, което е нарушение на правилата на форума! Същото важи и за Profruit!

И за пореден път да се пoвторя, че аргументите "ad hominem" показват единствено вашето безсилие и безпомощност да защитите тезата си с валидни фактически аргументи. 

преди 25 минути, Звяра! написа:

🤔

Които да говорят правилните неща. Т.е. само това, което ти харесва.

преди 2 минути, Flashback написа:

Същото важи и за Profruit!

Сакън тоз джентълмен ли?

преди 2 минути, attj написа:

Като разбираш,  кажи - САЩ вече в нищо не са първи.    Защо още навсякъде се бутат?   

Съветски Трол доносник, не се ли усещаш 

преди 1 час, Profruit написа:

99% от стойностните в началото на форума отдавна вдигнаха дърми, защото прецениха, че няма смисъл да си губят времето с гумени глави.

И кой определя кои са стойностните?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.