Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://www.actualno.com/europe/koshmaryt-atacms-za-krim-unikalen-komunikacionen-centyr-e-izpepelen-video-news_2248724.html и тази вечер няма празно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

4 мин разходка сред новото гробище за домашни любимци.

Товя вози много зле май - почти като буханка, ама щом са свикнали. И ме накефи кабриото с което се разминаха към края.

GQwqzfgaUAAxKzd?format=png&name=240x240

Лейките дрънчат на кухо традиционно.

Косе приятелче дагестанците традиционно изтепаха ислямистите не остана никой да разпитват.

Те са си ножари хората, сега ще имат уши над камините.

Странно за отломки - статия

Одна из них после работы ПВО сошла с курса и взорвалась над городом. Осколки упали на прибрежные зоны микрорайонов Учкуевка и Любимовка. 24 июня объявлен днем траура в Крыму. Возбуждено уголовное дело о теракте (ст. 205 УК РФ).

https://www.kommersant.ru/doc/6789113

Тука видния експерт по ПВО предполагам няма да иска да вземе отношение @maxthon

току-що, Киро Н. написа:

Лейките дрънчат на кухо традиционно.

Косе приятелче дагестанците традиционно изтепаха ислямистите не остана никой да разпитват.

Те са си ножари хората, сега ще имат уши над камините.

Оф Кире, благодаря че ми го разясни. Сега остава и това с парите, зърнения коридор и убийството на Мадяр, уволнението на Кулеба и другите ти бълвочи да обясниш. Ама съм убеден че ще скочиш на самолетоносача дето ПАК го били..

преди 13 часа, Филипов написа:

Ракетный удар по Севастополю: ATACMS рванула над многолюдным пляжем | Специальный стрим. Букреева

Някои дървени глави май трябва да бъдат натрошени. Отговорността е единствено на пиндосите, които насочват,  обслужват и управляват техните ракети. Ненормалници, по децата на плажа.

От нашите сайтове като "Гласове" ги изтриха. 

Абе руски троле,това е война, руските тъпаци да не са имунизирани  за безсмъртие? Какъв ДЕБИЛ трябва да си ,за да идеш в крим на почивка ,че тъпаците от флота им се скриха ,да не казвам къде ,а да вземеш да идеш на почивка с децата си в тази военна зона. Просто тъпаците вярват безконтролно на руската пропаганда и за това са там и невинни жертви. От друга страна може да се избива невинни цивилни украинци с някакви си тонни бомби ,а тъпаци НЕ. Докато главният тъпак се прави на велик стратег ще е така.Той е НАЙ-ДЪРВЕНАТА ПРАЗНА ГЛАВА и на негова сметка вече са милиони жертви!

преди 12 часа, Звяра! написа:

Не е ясно защо системата за въздушна тревога не е предупредила жителите за украинската атака

Така е. Една свирка щеше да ги спаси,ама ццццц. Сега виновни им били украинци,американци ,марсианци  а не тяхното безаналогово пво.Когато грешат/губят руските тъпаци НИКОГА няма да признаят ,все други са им виновни.

преди 14 часа, Киро Н. написа:

Bigiadri

С такива заявления показваш колко си тъп.

Всички 155мм самоходни установки в Украйна (без американските ) са с корейски дула и корейски боеприпаси.

Прочутата натовска съвместимост никаква я няма - съществуват 14 вида снаряди за далечна стрелба.

ПП

Миро толкова си прост.

Путин ще използва това попадение за свой цели.

Ти пак забрави козите,руски троле .Забирай любимата си марш при тях.Ще опасят  дърветата и ти с дебелия си задник ще трябва да ги доиш по тях ,защото си голям умник и си тръгнал  рубли и копейки да изкарваш,троле.

2024-06-24081715.thumb.png.e36594865a3e0fd226f91439d879ad1f.png

305012352_.png.19d86cc9b27b9b7d99185eadf51d65bd.png

Само ще пусна снимки от Одеса и Харков - лейки мой

Мядар няма да изкара до мира Косе :) Много е известен.

Виждам търговията с олио в Одеса крепне.

IMG_20240624_081826_531.jpg

преди 12 минути, bigiadri написа:

Така е. 

И докога 500 000 хохли ще удържат фронта срещу 700 000 казаци?    На вторите не са им свършили доброволците и наемат още нови хора за немного пари.    А първите продължават да изчезват.    Жалка история - за и заради НАТО.  Уж всичките те били украинци -според зеления евреин.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Само ще пусна снимки от Одеса и Харков - лейки мой

Мядар няма да изкара до мира Косе :) Много е известен.

Виждам търговията с олио в Одеса крепне.

IMG_20240624_081826_531.jpg

Април 2023? Пак ли забрави че щеше да ми го показваш бре Кире. Ми аз не съм забравил. Някой за уволнение поне днес няма ли нарочен?

Аз не отричам твоята експертност - аз и се подигравам както виждаш.

Косе

Лъскай перките . Друго не остана.

Е може да думнете Курската АЕЦ. Касетите ще изпотрошат стъкларията ама отзвука ще бъде голям.

То тъпанарите друго не могат да измислят.

преди 11 часа, BANKATA написа:

Радара до плажа който са целили цивилна цел ли е била?

Показва ,че по-големи дебили от руснаците няма .Да отидеш на плаж самодоволно под радара.вярвайки че ги пази безаналоговото им пво.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Косе

Лъскай перките . Друго не остана.

Е може да думнете Курската АЕЦ. Касетите ще изпотрошат стъкларията ама отзвука ще бъде голям.

То тъпанарите друго не могат да измислят.

Да разбирам че си съгласен с мен. До сега никога не си ме опонирал по темата. Значи си съгласен на 100 процента,а? Мълчиш само , за мен това си е ясна индикация че няма какво да кажеш срещу думите ми.

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Дебилите ще ръсят бомби

А вие ще виете на умряло

IMG_20240624_082801_952.jpg

Така става като не могат да уцелят една сграда точно..

Екстра.

Така ще има повечко материали в ВВС.

Задължително с млади майки.

ПП

Ще има и 6 тонна бомба. Тя ще прелита над 100км така че Патриотите са ненужни.

току-що, Киро Н. написа:

Екстра.

Така ще има повечко материали в ВВС.

Задължително с млади майки.

Пак бягаш от темата. Като ти се подигравам откровено за тъпите ти предсказания ти не се защитаваш. Значи знаеш колко тъпи са били, нали?

Ммммм красота и изящество.

Къде е Джиджи биджи да се изкаже.

Впрочем Косе - това е завод за повдигащи механизми и кранове.

Какво е това олио - странна работа. А може би е нещо друго ?

IMG_20240624_083939_474.jpg

преди 37 минути, Киро Н. написа:

Косе приятелче дагестанците традиционно изтепаха ислямистите не остана никой да разпитват

Руски троле ,ти знаеш ли какво е аул,кашляк и т,н, Аз в Адигея съм ходил в аул/с къв акъл/ на печено агне.На тези места държавните закони НЕ действат. Там всички са въоръжени, имат строга ерархия ,най-отгоре стой възрастен ,строг верен мюсюлманин ,всички са му подчинени.Аз където съм бил/беше през СССР/ НЕ се пиеше алкохол ,но пушеха коноп и бяха доста екзалтирани.  Казвах им ,че дядото ми е голям овчар /лъжех/ и има над 1000 овце и т.н. трябва да си в тона им , иначе не се знае какво ще стане. Това са горди ,независими хора и въобще не им пука за руснаците ,които си мислят, че ги управляват. В случая дали са ислямисти или подобни не се знае,може просто някой руски полицай да им се е изгаврил ,да не е уважил подкупа или погледнал някаква тяхна жена и т.н. и нещата да са излезли извън контрол,всичко е възможно .Чети руската пропаганда ,руски троле и и вярвай безрезервно,тя казва само истината.

преди 1 час, attj написа:

И докога 500 000 хохли ще удържат фронта срещу 700 000 казаци?    На вторите не са им свършили доброволците и наемат още нови хора за немного пари.    А първите продължават да изчезват.    Жалка история - за и заради НАТО.  Уж всичките те били украинци -според зеления евреин.

Защо папагала ти е в кухината и ти говори

преди 45 минути, Киро Н. написа:

Ммммм красота и изящество.

Къде е Джиджи биджи да се изкаже.

Впрочем Косе - това е завод за повдигащи механизми и кранове.

Какво е това олио - странна работа. А може би е нещо друго ?

IMG_20240624_083939_474.jpg

Впрочем Кире, пак не каза защо не говорим за старите ти предсказания? Имаме ли прогрес с тях. Бяло петно в паметта ти ли са? Сам знаеш какво колко си зле и не искаш да говорим за тях,а?

И аз те гледам и Исус те гледа:

GQydeuOXgAAVo7n?format=png&name=900x900

Абе Джиджи тъпанар такъв имал съм взимане даване с араби. Не ми обяснявай колко е 2+2.

Либия ми е голямата болка и затова с огромен кеф чета че генерала получил пратка от Москва.

Скоро западните елементи там ще бъдат изтепани като мухи.

Косенце с голям кеф ти пускам днешната сводка която е изнервила Буданов.

Скоро ще има паника и вой.

IMG_20240624_093033_916.jpg

преди 15 минути, Киро Н. написа:

Абе Джиджи тъпанар такъв имал съм взимане даване с араби. Не ми обяснявай колко е 2+2.

Либия ми е голямата болка и затова с огромен кеф чета че генерала получил пратка от Москва.

Скоро западните елементи там ще бъдат изтепани като мухи.

Косенце с голям кеф ти пускам днешната сводка която е изнервила Буданов.

Скоро ще има паника и вой.

IMG_20240624_093033_916.jpg

Аз с голям кеф пак бих те питам след като упорито подминаваш всичките ми присмивания за предсказанията ти на кристалната топка - значи си съгласен с тях,а? 

Веднъж не си казал нищо против тях. За мен по ясен знак от това няма- голям експерт по гадаене си станал. Знам една дето издаде сума ти книги за Ванга- искаш ли контакти?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.