Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Прекрасни новини от тая нощ

Прослувутите Атакмс бяха свалени.

Тази сутрин Deep дава карта 

Зеленски нарича отстъплението:

"сложна ситуация на някой места по фронта"

ПП

Забравих 6-те подпалени джипки в Одеса - чудесна новина.

IMG_20240721_102823_508.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Прекрасни новини от тая нощ

Прослувутите Атакмс бяха свалени.

Тази сутрин Deep дава карта 

Зеленски нарича отстъплението:

"сложна ситуация на някой места по фронта"

IMG_20240721_102823_508.jpg

А охлювите напредват ли или ги бият пак?

Не че нещо ама хваленето не ти в е кръвта. Трябва да уволниш някой за по-пълно преживяване. Или песен, мене някое. И не си убивал скоро никой което е притеснително.

Косе

Чукча писател . Не е лошо да прочетеш американската преса от вчера/днес

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Не думай да не да пише нещо за охлювите вътре? Нова рецепта ли са изкарали? Тук има само един експерт по западна преса- хайде да не му влизаме в територията,а?

Какво стана с мойто видео от април 2023? Намери ли ги вече или още се чудиш с какъв акъл излъга тогава,а?

Знам че няма да отговориш, ама ми е кеф да те питам като не ми даваш сламка за да те гавря за нещо друго.

Амстердам да му мисли, само да приключат с Киев и след 3 дена са там.

Rapid unscheduled dissembly

Косе

Не е зле да прочете и колонката в Дейли мейл на Борисчо.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 10 минути, maxthon написа:

Не е зле да прочете и колонката в Дейли мейл на Борисчо.

А бъдито , бе ти прочете ли какво ти писах в другата тема. Не че нещо ама май пак се изложи край Работино. И да отбележа че за 2ри път не ти върви там. Мисля да те изтипосан теб и твойте отчаяни отричания като типичен пример на руZка пропаганда. Не разбирам защо да не ти популяризирам отчаяните опити за отричане.

Това е сигурно щото не ми ми обръщаш внимание като едно време, щото не сме на същите отношения като едно време :) Или пък беше щото те хванах как ме лъжеш малко нагло в отричанията.

Кратко написано.

Зелката им време до 1 декември да направи чудо - да атакува и тръгне напред някъде по фронта.

Косе

Дроните няма да помогнат

току-що, nikolov2020 написа:

Кратко написано.

Зелката им време до 1 декември да направи чудо - да атакува и тръгне напред някъде по фронта.

Косе

Дроните няма да помогнат

Кире нова дата ли дочувам? Чудя се какво ли стана със старите? Забравили за тях вече- аз не съм ако си мислиш така. От края на май ги няма тия ти още мислиш за тях. Я потъркай още малко - усещам че ще ти помогне и може още 0.047 метра да минат онези охлюви.

А бъдито , бе ти прочете ли какво ти писах в другата тема. Не че нещо ама май пак се изложи край Работино. И да отбележа че за 2ри път не ти върви там. Мисля да те изтипосан теб и твойте отчаяни отричания като типичен пример на руZка пропаганда. Не разбирам защо да не ти популяризирам отчаяните опити за отричане.
Това е сигурно щото не ми ми обръщаш внимание като едно време, щото не сме на същите отношения като едно време [emoji4] Или пък беше щото те хванах как ме лъжеш малко нагло в отричанията.
Някой трябва ли да ти обръща внимание на опитите да причислиш всичко като руска пропаганда? Явно в случая опита на Джонсън да вземе завоя в посока Тръмп също е руска пропаганда....

току-що, maxthon написа:

Някой трябва ли да ти обръща внимание на опитите да причислиш всичко като руска пропаганда? Явно в случая опита на Джонсън да вземе завоя в посока Тръмп също е руска пропаганда....

Ама не ти въобще не си вземал страна - ти само най-отчаяната тролка тук. Ние тука захранени от посолството от чиста злоба ти се подиграваме. Какво стана с убития от своите руZнак? Джиткат ли още украинците напред-назад във времето и крадат ли долно бельо. Че и отмъкнали видео с по-добро качество , че и от дрона. Знам че няма да отговориш на това за това ,щото не ти изнася ами ще спреш да ми обръщаш внимание. Това е щото ти не защитаваш руZката пропаганда - хич даже.

Aхахаха, според Борис Джонсън Крим вече стана руски, а след още малко време с този бандеро-натовски инат половин Украйна също ще бъде призната за руска.

Късно е, либе, за китка, сега Джонсън се е размечтал за границите от 24 февруари 2022 г.: :clown:

Борис Джонсън предложи Крим да си остане руски, за да има мир

Бившият британски министър-председател Борис Джонсън предложи да се оттегли искането за връщане на границите от 1991 г. на Украйна. Той също така предлага да се предоставят права на рускоезичното население като "компенсация за Путин". 

Джонсън направи тези предложения в своя статия за "Дейли Мейл", коментирайки разговорите си с кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

Джонсън пише, че Тръмп осъзнава, че разгромът на Украйна би бил огромно поражение за САЩ. Успоредно с това ще има заплаха за Тайван от страна на Китай и за Израел от страна на "Хизбула". И Щатите ще трябва да избират между това да се откажат от световното си лидерство или да започнат война.

Още акценти от статията:

- Джонсън вярва, че Тръмп може да прекрати войната при условия, приемливи за Украйна и Запада. При тези условия това означава връщане на Украйна към границите от 24 февруари 2022 г. (т.е. отказ от исканията за граници от 1991 г.) и възможност за влизане на Украйна в ЕС и НАТО.

За тази цел той предлага да се увеличи военната помощ за Украйна, да се ускорят доставките и да се премахнат съществуващите ограничения за нападения на територията на Руската федерация със западни оръжия.

- В бъдеще, според него, една добре въоръжена украинска армия може да замени американския контингент в Европа, което ще позволи на Тръмп да спести пари, да върне американските войници у дома и да принуди Европа да инвестира повече в собствения си отбранителен капацитет.

- За компенсация на Путин, Джонсън предлага въвеждането на "специални мерки за защита на говорещите руски език" в Украйна и глобално възстановяване на отношенията на САЩ с Русия, с възможност за връщане към времената, когато Русия е била "уважаван партньор" на Г-8 и НАТО.

Припомняме, че през пролетта на 2022 г., на преговорите в Истанбул, Путин беше готов да изтегли армията до линията от 24 февруари (с изключение на ЛДНР - този въпрос трябваше да бъде обсъден на лична среща между Зеленски и Путин), но, както по-късно заяви шефът на преговорната група Давид Арахамия, Киев отхвърли тези условия под натиска на самия британски премиер Борис Джонсън.

Междувременно в хода на войната условията на Путин се промениха. Днес той иска цялата територия на ЛДНР, Запорожка и Херсонска област да бъдат предадени на Русия.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13652007/BORIS-JOHNSON-convinced-Trump-strength-bravery-save-Ukraine-end-appalling-war.html

Някой ми липсва в списъка... @glen  @В. Велев ? Закъснявате, а е вече обяд!

@attj явно още се бори с барикадите на НАТО или преяжда с помощите от БРИКС и ще закъснее да се включи в купона.

Флаш няма нужда от обилно изложение.

Тръмп ще е президент, ако не той - Ванс - още по лошо за Зелката.

Тръмп - приключваме войната преди инагурацията - разбирай 2024

Ванс - техните проблеми не ни интересуват

Кличко - CNN

Трябва референдум дали да продължаваме войната

ПП

Косе - ще ти спуснат опорка веднага щом я измислят.

Това с буферната зона не е актуално

Нищо де - работи, няма да ти пречим

И да - дадох нова дата :)

Сега остава Зелката да намери нов спонсор :)

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Флаш няма нужда от обилно изложение.

Тръмп ще е президент, ако не той - Ванс - още по лошо за Зелката.

Тръмп - приключваме войната преди инагурацията - разбирай 2024

Ванс - техните проблеми не ни интересуват

Кличко - CNN

Трябва референдум дали да продължаваме войната

ПП

Косе - ще ти спуснат опорка веднага щом я измислят.

Това с буферната зона не е актуално

Нищо де - работи, няма да ти пречим

Ама с охлювите си е актуално, нали? Ех Кире, тук все спецове сте се събрали, а едно видео от април 2023 не сте намерили значи. Разочароващо просто.

Косе

ти си разочароващ,

Когато ножа опре в кокъла истинския русофоб трябва да се стегне - не ставаш

Айде доскоро

PP

Градят новите опорки - след обед ще гръмнат - и ти ще са врътнеш

току-що, nikolov2020 написа:

Косе

ти си разочароващ,

Когато ножа опре в кокъла истинския русофоб трябва да се стегне - не ставаш

Айде доскоро

Айде бе, ти чувстваш ли се тъпо като ти се подиграват на победите за охлювите,а? Щото нали това беше победата 3 км за 6 дена. Твои думи бяха нали- не съм ги казал аз? Сега знам че аз съм виновен че ти се подигравам ,ама както и да го гледам, си си за подигравка като пишеш глупости и не мислиш. Затова ще си трябва да издържаш на подигравките ми.

Че още си чакам аз видеото дето е фалшиво, от май месец 2023. И не разбирам как така местят духа на Мадяр наляво-надясно фронта като го уби с 6 куршума на ФСБ :)

Не може да не го знаеш това - това са все твои думи. А и забравих че уволни външния министър ама той не знае още.

P.S. може да ме обвиниш сега че това са опорните пък аз ще ти кажа че са твои думи и дори мога да ти ги цитирам. Знам аз съм виновен за това и онези от посолството- те те хакнаха и ги написаха от твое име.

Косе

кой каквото писал преди 20.07. - вече няма значение

работата тръгна по варианта Украйна да го духа - всичко за Израел.

Това е.

Толкоз  - "докато е необходимо" (с) 

Явно вече не е .

С това твоята функция приключва.

Profruit се оказа прав.

USA винаги ще работи за еврейте. 

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Косе

кой каквото писал преди 20 - вече няма значение

Това е.

Явно вече не е .

С това твоята функция приключи.

Да бе ти и това че е фейк нямало значение според теб. Ти верно ли мислиш че ще може да се измъкнеш от това видео и всичкото дето си го "предсказал"?

Явно още да блаженни верующите. Я питай какво мисли бъдито по въпроса?

Ама май си полупризнанче си писал откровенно глупости,а. И сега си мислиш че ще си започнал на чисто? Звучи ми познато @maxthon бе ти нали и ти така, каквото сме написали единия ден , не важи за следващия . Я му обясни на Кирето че аз тия неща ги помня и много ги обичам

Кире , сега да ти обясня че да ме разбереш- за мен си нещо с което забърсвам пода всеки ден. Това е не до 20 ами за цял живот. Ще ти се подигравам и затова де. Знаеш няма да пропусна това.

преди 12 минути, nikolov2020 написа:

Косе

кой каквото писал преди 20.07. - вече няма значение

Това е.

Явно вече не е .

С това твоята функция приключва.

Profruit се оказа прав.

USA винаги ще работи за еврейте. 

Кирка жив ли си

преди 47 минути, kosyo написа:

Някой ми липсва в списъка... @glen  @В. Велев ? Закъснявате, а е вече обяд!

@attj явно още се бори с барикадите на НАТО или преяжда с помощите от БРИКС и ще закъснее да се включи в купона.

Велев събира кураж, а Глен спря да ни отговаря когато стана за смях. 

Схемите дето ги бръщолевише за Пригожин и как хитро неговата армия се пренасяла във Беларус докато той отвличал вниманието на украинците с преврата във Ростов на Дон. 😂

След тези глупости спря да пише един месец, сега чат-пат показва някоя пропаганда и се скрива! 😃

преди 1 минута, ___ написа:

Велев събира кураж, а Глен спря да ни отговаря когато стана за смях. 

Схемите дето ги бръщолевише за Пригожин и как хитро неговата армия се пренасяла във Беларус докато той отвличал вниманието на украинците със преврата във Ростов на Дон. 😂

След тези глупости спря да пише един месец, сега чат-пат показва някоя пропаганда и се скрива! 😃

Е вече могат да се включат отново - нали след 20.07 нищо от написаното преди вече не важи. Значи всички започваме на чисто, а аз мога да бъзикам кирето вече само за тая фраза. Язък значи толкова много неща отекоха в канала сега. @nikolov2020 - това беше удар под кръста човек, не бях подготвен.

Блондинката се появи, сега ще изръмжи и ще избяга! 😂

Мррр, прррр, зъррр! 😂

Кметът на Киев Виталий Кличко смята, че Украйна трябва да проведе референдум за мир и да създаде правителство на националното единство.

"Близките месеци ще бъдат изключително трудни за Володимир Зеленски. Той ще трябва да продължи войната с нови жертви и разрушения или да обмисли териториалния компромис, предложен от Москва. Но как  Зеленски да обясни на страната, че е необходимо да се откажем от територии, борбата за които струва живота на хиляди наши войници? Каквото и да направи, президентът Зеленски рискува политическо самоубийство“, каза Кличко в интервю за вестник "Кориере дела Сера".

Интересно как идиотската им бандеровска пропаганда сега би обяснила на народонаселението, че не могат да се организират избори, защото военните няма как да гласуват, но може да се организира "референдум за мир за отстъпване на територии". А и веднага след такъв референдум хохлите ще започнат да питат зеления гащник с изтекъл срок на годност защо това нещо не е било направено още през април 2022, преди да измрат стотици хиляди хохли. Пан Зельо го чакат тежки времена!

преди 3 часа, Gift написа:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Този защо сте го изтървали да избяга от Мосейково?   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.