Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, Gift написа:

Абе къде е оня клип дет дивака африканец гони да сваля дрон с пръчка в Украйна :giggle1:  Путя ги заселва здраво в Русия. Скоро в Русия ще се настани Африка 

И в Мосейково ли?   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 часа, BANKATA написа:

Само украинци ли умират?

На един украинец се падат пет тъпака.

преди 9 часа, glen написа:

Всеки, който следи отблизо този конфликт,  знае, че това са глупости и всеки, който следи американската политика, знае, че демократите няма да се възползват от инжекция успех на украинските бойни полета - те са претърпели твърде много щети още преди някой да се опита да убие Тръмп.

Тръмп и Зеленски са провели телефонен разговор .Тръмп казва ,че този разговор е бил ползотворен и по-много въпроси  във връзка с войната са били на едно мнение със Зеленски. Казва ,че ще се срещнат в скоро време със Зеленски. Май надеждата на руския тъпак че изборите в САЩ и избора  на Тръмп за президент , се изпарява. От друга страна тъпакът го тресе страх ,неговата резиденция  се охранява поне с 5 панцира,най-охраняваното място в русия.

Интересно развитие и в Беларус.Батката въвежда безвизов режим  за всички западни държави.Нещо е решил да покаже добра  воля към запада ,въпреки  скорошните заплахи от руска страна с техните дронове   към Беларус и очертаващата се пълна изолация от страна на балтийските държави.Прави Батката и плах опит да освободи политическите затворници ,за сега само болните . Тъпакът сигурно се тресе от злоба от тези решения на Батката, явно нещо се е объркало между руския тъпак и Батката.

на 17.07.2024 г. в 20:27, kosyo написа:

Време е да за се захванат за истинска работа! Стига само на помощи от БРИКС да го карат. Марш в Сибир да не пречат на 2-рата армия в света да си свърши целите

Сибир са си го заплюли китайците.2024-07-20072355.thumb.png.9d06244b13d832b56e7acd21179c2ec6.png

2024-07-20072629.thumb.png.e7a47902d04952cb97a8a1d0dee954a3.png

Тази милиардна тълпа иска въздух и жизнено пространство. Китайците са лукави и НЕ бързат.Подтикват руския тъпак на запад ,потупват го по рамото чрез вечна дружба ,но целта им е само една, русия да отслабне,да стане икономически зависима от тях и евентуалното разпадане  на федерацията да им осигури във времето сибир.За тъпаците единственото спасение беше само интеграция със запада ,инвестиции  в русия и засилване на икономиката им ,това което Запада направи с Китай  ама цццццц/За това трябва акъл.

преди 12 часа, Flashback написа:

... в твоята паралелна реалност! :clown:

Бандеровската пропаганда необратимо ви е изпържила мозъците и въобще не сте в състояние да мислите критично!

С пожелателни мисли, кухи опорки и долнопробни фейкове - перемога няма да има!

Това верно ли го каза човека който пусна преди малко откровенно тъп фейк? Объркан съм - нали бяхме ние с проекциите?

преди 1 час, bigiadri написа:

Сибир са си го заплюли китайците.2024-07-20072355.thumb.png.9d06244b13d832b56e7acd21179c2ec6.png

2024-07-20072629.thumb.png.e7a47902d04952cb97a8a1d0dee954a3.png

Тази милиардна тълпа иска въздух и жизнено пространство. Китайците са лукави и НЕ бързат.Подтикват руския тъпак на запад ,потупват го по рамото чрез вечна дружба ,но целта им е само една, русия да отслабне,да стане икономически зависима от тях и евентуалното разпадане  на федерацията да им осигури във времето сибир.За тъпаците единственото спасение беше само интеграция със запада ,инвестиции  в русия и засилване на икономиката им ,това което Запада направи с Китай  ама цццццц/За това трябва акъл.

Казаците могат да станат слуги на китайците. Макар че като гледам какви да бездарни може и за това да не станат. Те китайците едва ли ще ги изтърпят толкова дълго. Аз просто не разбирам за какво може да се използват тия некадърници, дето могат да опропастят такава перфектно организирана СВО!

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Време е руZия да прати пожарни самолети да гасят в Ростов, вместо другаря Пу да ги оферира на нас.

Споменах ли че нищо не става от дрончетата? Извинявайте ако съм пропуснал.

Косе

не мога да понеса липсата на дронски видеа

Дай дай - тръпнем от очакване

ПП

Тия твой тъпи опорки са по зле и от Некромансъра. 

И обещавам да не говоря за единственото в света ешалонирано ПВО!

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косе

не мога да понеса липсата на дронски видеа

Дай дай - тръпнем от очакване

ПП

Тия твой тъпи опорки са по зле и от Некромансъра. 

Кире за онази вчера - както обикновенно не позна да ти кажа! Предполагам че го знаеш, ама не бях я чувал. Ти познаваш ли коя дата е днес? Все има нещо което можеш да познаваш,не може да правиш все лоши предсказания.

Едно нещо знам с 100% сигурност Косе

В момента в който Крайната изяде летвата

ще изчезнеш все едно никога не те е имало

Спътниците понеже са не православни и те разнасят кухи опорки и фейкове:

https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#d:24hrs;@40.31,48.95,13.50z

Кире , ако взема да не ти обръщам внимание, обещаваш ли да не си говориш през различните си профили?

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Едно нещо знам с 100% сигурност Косе

В момента в който Крайната изяде летвата

ще изчезнеш все едно никога не те е имало

Украйна яде летвата , а Кирето дъфче стиропор от май месец , кога утре всичко и им спря парите.

Ти видя ли че местят духа на убития от тебе Мадяр на друго място?  Да имаш данни как става това от кристалната ти топка, че на мен това ми е малко мътно?

И кво Косе

Къде са снимките на с400 и су34 в пламъци ?

НЯМА ПЕРЕМОГА - набии си го в главата.

Ето снимка на перемогата ви - това можете.

IMG_20240719_190407_817.jpg

Кире, толкова си безполезен колкото и казаците.

Ето вече са подготвили автобусите дето ще ги извозват към Сибир:

Само трябва да минат през НАТО барикадите и ще се приключи тази епична СВО.

Косе

обясни опростено как ще плати Украйна на 1 Август :)

Да видим кой ще помага - Байдън , Тръмп , МВФ или целия западнал Запад ?

PP

Та тия видеа дето ги пускаш.

Всичките отличници ще получат знаеш какво и къде. 

преди 18 минути, nikolov2020 написа:

Косе

обясни опростено как ще плати Украйна на 1 Август :)

Да видим кой ще помага - Байдън , Тръмп , МВФ или целия западнал Запад ?

Кире само да напомня че парите свършиха май месец, ако случайно си забравил. И да ти кажа че по ясен знак че си тъпа мурзилка от това да ми летиш по теми - няма. За тебе темата винаги ще бъде - къде ми е видеото от април 2023 дето ме оборва? Колкото и да ми се пънеш - доказваш само че освен да бърша пода с тебе за друго не ставаш.

Сега мисля че е уместно да минеш по същата тема и с някой от другите си акаунти-дето се вика да затвърдиш казаното.

Пригожин последно герой ли се води?

Чудя се как да го напиша:

"Никакъв респект към героите от СВО нямат казаците"

или

"Пригожин е екипирана за битка с най-безполезната нация в света-казаците"

Не знам само дали ще му стигне лубриканта във 2-рия случай ще тия не разбират от дума след като 2,5 години свикнаха да лапат само помощи от БРИКС!

Нов иновативен начин за разминиране с "братската могила на пехотата"

Косе

направо се съсипваш само и само да измислиш нещо.

Я кажи сега - защо Азов е пречукал г-жа Фарион ?

Това е много невъзпитано, да не кажа мутренско .

преди 4 часа, attj написа:

И в Мосейково ли?   

Сега ше ти заселят соц стаята с африканци. 

Косе

Кире, както казах вече- докато не ми покажеш видеото от април 2023- не очаквай да спра да ти се подигравам на отчаяните опити да ме спреш. Усещам че, много ги разбираш нещата, ама няма да ти се получи, щото ме кефиш колко си добър в търкането на кристална топка.

Май е време играч Киро2 да поеме щафетата.

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Кирка изкара ли козите на баира

Косе

трябва да ти стържат моркова вече - за да го усвояваш по бързо

Доброволец в Одеса бива натоварен на колата.

Интересно - защо не говорят на чист, народен украински език ?

https://t.me/stranaua/162678

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

Хахах - много говореше горката. За умрелите - само хубаво

Соц болните живеещи в форум и дет нямат по два лева се радват. Как е убита журналистка от някоя пияна ватенка наета срещу бутилка водка.

ооооо Кокееее

a917248e6a87a993-58eab9ae707466bc.jpeg

Кирка как е по баирите

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Peppa Pig loving parrot has themed birthday party and 'oinks' to theme song  - Mirror Online

A Florida pig named 'Duck' is trying to become the next Cadbury Bunny |  Orlando | Orlando Weekly

Завръщането!

Premium Photo | Pigs are flying in the sky like bird ai generator image

Цоме как са кокошките ти, снасят ли 

Според "Джихади" Ропке 

Руснаците са преминали 3км за 6 дни и са превзели поредното село.

Което означава че фронта е "пробит"

Обичам немците - точно и отсечено

Screenshot_2024-07-20-11-34-40-07_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.