Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

аууууууу верно ли спецко :)

Сигурно Телеграм е твой, за Х вече знаем

Искаш ли 40 линка с поражения ? Щото руснаците откриха дрона като устройство ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

аууууууу верно ли спецко :)

Сигурно Телеграм е твой, за Х вече знаем

Искаш ли 40 линка с поражения ? Щото руснаците откриха дрона като устройство ?

Кире, не се нерви-дишай дълбоко. Тука спецовете се прескачате един друг.

Е кой ще се мери с тебе

НАлиЕ си личен приятел с некртомансъри и други измислиени герой - и някой местни активисти ...

Завистта е лошо нещо. Кажи сега аз ли станах враг номер едно на руZката селищна система или украинците?

Ето ви едно филмче, прясно, прясно, топло дори още пари!

Филмчето е от вчера, във него говорят трима военнопленици о Русия изпратени във окопите на Украйна без никаква подготовка. Всичко което разказват ми прилича на нещо от средновековието, дори ми е чудно как не са им раздавали мечове. :lol6:

Заловени са от АЗОВ и са живи защото са се предали. 

Приятно гледане! 🙂

Ново украинско нововъведение, Радата подкрепи законопроект, който ще позволи на корумпираните служители, обвинени в корупция  да се откупят от следствието. 

Ръководителят на Центъра за борба с корупцията Виталий Шабунин отбелязва, че законопроектът не предвижда конфискация на имуществото на корумпирания. "Крадеш 1 милиард гривни, плащаш 300 милиона гривни глоба и с останалите 700 милиона си живееш живота", коментира Шабунин. 

Няма такава държава! 🤡🤡🤡

https://24tv.ua/ru/deputaty-smogut-otkupitsja-za-korrupciju-rada-podderzhala-sootvetstvujushhij_n2599882

преди 3 часа, Gift написа:

Пак ли пусна ли плочата препариран болен трол. Най бедния и болния трол си

Въобще и съвсем не мога да се меря с чавдарчето Кокич.  Зельо уж щеше да прекратява етническия конфликт и да възстановява правата на руския език.  Лъже всички наред -защото в  света има много такива като Кокич!

Имам новинка

Зеля щял да говори по телефона с Тръмп.

Питам - ами ако не му вдигне :)

току-що, nikolov2020 написа:

Имам новинка

Зеля щял да говори по телефона с Тръмп.

Питам - ами ако не му вдигне :)

Защо сте толкова наивни? 

Какво си мислите, че ще се случи ако Доналд Тръмп спечели изборите?

Мислите, че Русия ще победи Украйна ли? 😂

Или може би, че Тръмп ще изпрати войски и оръжие на Русия за да победят? :lol6:

Нищо няма да се промени! Всичко ще си остане както е сега, дори по-лошо за руснаците... :grimace:

Цитат

Русия за плана на Тръмп да сложи край на войната с Украйна: Нека бъдем реалисти

"Чухме и видяхме изявленията на Доналд Тръмп, че може да разреши конфликта в Украйна за 24 часа. Редно е обаче да гледаме реалистично на нещата и да отделим предизборната риторика от фактите. Особено, след като помним, че той е обещал и пробив за мир в Близкия изток, но така и не успя да го постигне по време на мандата си", коментира говорителят на външното министерство на Русия Мария Захарова.

https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-za-plana-na-trymp-da-slozhi-kraj-na-vojnata-s-ukrajna-neka-bydem-realisti-6204136

преди 48 минути, attj написа:

Въобще и съвсем не мога да се меря с чавдарчето Кокич.  Зельо уж щеше да прекратява етническия конфликт и да възстановява правата на руския език.  Лъже всички наред -защото в  света има много такива като Кокич!

Бягай да приплачеш на Калинката че не ти дават да работиш

Алоооо трите минуса

Руснаците лупат тъпите укри денонощно, Зеля рИве за некво разрешение, на фронта се пращат тежки криминали . Нямат пари, нямат ток.

Украйна е цъфнала - най късно януари 2025 е победила :)

Като ръсите дърти опорки да се чуди човек какво да ви отговаря.

Дечковци.

преди 8 минути, Gift написа:

Бягай да приплачеш на Калинката че не ти дават да работиш

Чавдарчета вдетинени да се занимават с Калинки - не ти ли е вече малко късно?   Скоро нищо не си показвал за Мосейково.  Някой дрон да не е долетял и чак до там!?   Косьо и той се е умълчал...

Има разбира се

Мога да ти дам линк на форум където има 20-30 такива "активисти"

Имат си "запевач", непоколебими са и вярват в смъртта на Путин и разпадането на РФ

Следваща фаза Киро1 си говори с Киро2. Скоро по вашите монитори

Следваща фаза 

Косьо -некрофила си говори с Косьо - опоркаджията

Или има 3 дето не съм го засичал ?

преди 4 минути, Киро Иванов написа:

Може ли да има по-наивен човек от този, който смята, че Украйна ще победи Русия?!

Ако визираш мен покажи ми къде съм казал такова нещо? 

Аз съм реалист и коментирам това което виждам и мисля. Мнението ми за победа е: Няма да има победител! 🙂

Нито Русия има възможност да победи нито Украйна. Но подкрепата за Украйна е много по-голяма от колкото за Русия!

Моето желание е, да се спре войната незабавно, дали чрез преговори или шахматиста от бункера може да размисли и да се откаже, няма значение. Аз искам да спре това безумие, тези убийства, това варварство... Тези държави са от един народ, едните са избрали да живеят по Европейски другите при режим, никой не заслужава да бъде убит за това! 🙂

преди 7 минути, kosyo написа:

Следваща фаза Киро1 си говори с Киро2. Скоро по вашите монитори

Този коментар ми оправи настроението човек! 😂 

Задавих се от смях! :lol6:

преди 12 минути, ___ написа:

Моето желание е, да се спре войната незабавно, дали чрез преговори или шахматиста от бункера може да размисли и да се откаже, няма значение. 

Пан Зельо не ще да спира войната, дори подписа указ, с който си забрани преговори с Путин.

Зеленият гащник няма да миряса докато не могилизира и последния хохол, тогава ще избяга от Бандеристан да си харчи окрадените милиарди. 

Иначе второто мирно предложение на Путин все още е валидно, по-лошо е от Истанбулското, но той Путин ги предупреди, че всяко следващо предложение ще е по-лошо от предишното. 

С ината на кървавия киевски клоун се върви към капитулация за Бандеристан!

Казаците няма ли да поемат по обратния път към родните места за да отпразнуват победата? То се видя че 2,5 години освен да лапат помощи от БРИКС за друго не стават. А и дават съвети от интернет - които не помагат естествено

преди 30 минути, attj написа:

Чавдарчета вдетинени да се занимават с Калинки - не ти ли е вече малко късно?   Скоро нищо не си показвал за Мосейково.  Някой дрон да не е долетял и чак до там!?   Косьо и той се е умълчал...

Доноснико препариран отивай да приплакваш, за друго не ставаш

Сигурно да пазят казаците да не вземат да  се объркат по пътя обратно. Както знаем няма по неорентирани от тия нещастници.

Не им върви на тия реднеци - ту от руZката подводница без гуменото покритие , ту китайска армада да ги плаши...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.