Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Nikita' написа:

Аз не вярвам на никой, САЩ и Русия, ЕС и НАТО всички са един дол дренки.

Много трезва оценка...Поздрави (искрени) !!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Някой питаше къде изчезна Блажко. Обиден е на kaldata и сега се е наврял в най-русофобския български форум. 

Да ви кажа, че фейковете и кухите опорки на наш Мирко бледнеят пред долнопробната дезинформация и пропаганда, която се излива в онзи неособено посещаван форум.

Блажко си е баш на място там, в свои води!

В онзи форум, всеки който не страда от пещерна русофобия и не квичи "Слава Украине!" - получава моментален бан:

Skrmbild2024-08-14213056.png.1971c68ef0fbaaeb9c52a36f27bdc318.png

преди 31 минути, В. Велев написа:

Ти си замръзнал и закостенял на нещо, което и ти знаеш, че е неправилно, ама да не кажат, че си променяш мнението, държиш и твърдо си на страната на лъжата.

Неговата цел в тази тема е да пуска фейкове. Толкова е глупав, че сам си го признава в една друга тема:

https://www.kaldata.com/forums/topic/299310-говорилня-или-дрън-тема-тема/?do=findComment&comment=5676293

току-що, Лудият Учен написа:

Много трезва оценка...Поздрави (искрени) !!!

Моля! 

Благодаря за разбирането, но аз не веднъж съм си казвал мнението и защо позицията ми е такава, защо заемам тази страна и тк.нт. 🙂

преди 3 минути, Flashback написа:

Някой питаше къде изчезна Блажко. Обиден е на kaldata и сега се е наврял в най-русофобския български форум. 

Да ви кажа, че фейковете и кухите опорки на наш Мирко бледнеят пред долнопробната дезинформация и пропаганда, която се излива в онзи неособено посещаван форум.

В онзи форум, всеки който не страда от пещерна русофобия и не квичи "Слава Украине!" - получава моментален бан:

Малко са форумите като калдата където ще ви оставят да публикувате лъжливи новини.

преди 17 минути, BANKATA написа:

Малко са форумите като калдата където ще ви оставят да публикувате лъжливи новини.

А, то според ваш'те "истински" новини на руснаците още през април 2022 г. им "свършиха" ракетите; три месеца по-късно Русия "фалира"; след още два месеца ѝ "свършиха" танковете; Путин успя да "умре" и "възкръсне" поне 10 пъти; Путин е "болен" едновременно от пет вида рак плюс Паркинсон и мозъчен тумор; поне 3 пъти Руската федерация тръгна да се "разпада" на 100 марионетни държави; доларът "стигна" 200 рубли; укропските загуби са "едва" 31 000; от три години "перемогата" е аха-аха точно зад ъгъла, но все не идва... :clown:

преди 33 минути, teo-glavata написа:

Не знам какво толкова ти е интересно. Ти днес колко изкара? Аз си гледам интереса и кефа - в петък примерно ще изкарам едни около 5000€, без даже и да говоря по телефона

Болднатото е единственото вярно. Предполагам че няма да говориш, щото нямаш парички да си го платиш.

Похвално е че поне за нет си събрал парички, та да можеш да ни се похвалиш колко си велик, щото историята помни едни други времена:

на 30.04.2022 г. в 0:01, NewRedDragon написа:

За съжаление, след минута нета за днес свършва. 

на 1.05.2022 г. в 1:34, NewRedDragon написа:

Айде, че пак ми свършва нета

преди 10 минути, Flashback написа:

А, то според ваш'те "истински" новини на руснаците още през април 2022 г. им "свършиха" ракетите; три месеца по-късно Русия "фалира"; след още два месеца ѝ "свършиха" танковете; Путин успя да "умре" и "възкръсне" поне 10 пъти; поне 3 пъти Руската федерация тръгна да се "разпада" на 100 марионетни държави; доларът "стигна" 200 рубли; укропските загуби са "едва" 31 000 и т.н. :clown:

Важо е че Зеленски е наркоман!

А последният трол където се пръкна не знае даже как се пише МААЕ на български, кара си с руската му абривиетура.

Не е пълно с руски тролове в темата хич.

преди 1 час, В. Велев написа:

Също като на артистите в Буча, които се почесваха, защото ги засърбяваше от време на време.

Колкото и да не ви харесва, зверствата в Буча са факт.

Фейковете и с ниска резолюция клипове на "мърдащи трупове" от рашадезинфромбюро са си за ваша вътрешна употреба на гузна съвест на военопрестъпници .

преди 59 минути, ivottoshev написа:

Ти май от ирония не разбираш. Думичките "летящи перални" в онзи мой пост, не ти ли подсказаха поне малко?

Ето ти и друг мой пост от същият ден. Там пък съм включил и "стадо затворници с лопати":

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/?do=findComment&comment=5600208

Пак ли се насра бе тошеееффф... :)  Колко пъти.

Каква ирония има в това че Пригожин, "готвача на хуйлото" , шефа на най страшната ЧВК "Вагнер" се възмути от малоумното рашистко военно командване ?

Покрай  малоумния путлю и ЧВК Вагнер загуби всякакъв авторитет по света. Че и накрая путлю го самовзриви .

А ти се чудиш как покрай малоумния путлю да се оправдаваш :)

преди 33 минути, Flashback написа:

Както каза Ванката, малко са форумите където да ви оставят толкова  необезпокоявано да си сеете лъжите и пропагандата.

И то доста лесно проверими  и опровергани.

преди 38 минути, Flashback написа:

А, то според ваш'те "истински" новини на руснаците още през април 2022 г. им "свършиха" ракетите; три месеца по-късно Русия "фалира"; след още два месеца ѝ "свършиха" танковете; Путин успя да "умре" и "възкръсне" поне 10 пъти; Путин е "болен" едновременно от пет вида рак плюс Паркинсон и мозъчен тумор; поне 3 пъти Руската федерация тръгна да се "разпада" на 100 марионетни държави; доларът "стигна" 200 рубли; укропските загуби са "едва" 31 000; от три години "перемогата" е аха-аха точно зад ъгъла, но все не идва... :clown:

я какво стана - до вчера ТИ говореше същото но за другата страна - вече знам с сигурност - че си неадекватен - и затова по цял ден киснеш в форума  - пенсионер по болест - я поне кажи колко ти дава Швеция и колко Русия

преди 25 минути, miro20 написа:

И то доста лесно проверими  и опровергани.

И кое успя да провериш последно? В коя секунда от едно клипче си личи, че е заснето в Запорожие. Лесно ли? Голям зор е....

преди 2 минути, maxthon написа:

И кое успя да провериш последно? В коя секунда от едно клипче си личи, че е заснето в Запорожие. Лесно ли? Голям зор е....

Да беше проверил в интернет!

Да беше проверил в интернет!
Да беше проверил на кого се задава въпроса. Иначе досега ако все пак има нещо из то интернет да си го показал. Показваш има, не показваш няма. Или казано иначе голям зор е.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Бързат за гей парада:

@nikolov2020 ако не ти се е получило с атаката в 20:00 имаш още малко работа:

@maxthon и кирето (отново). Това специално за вас го изчоплих за вас от свръх-секретна връзка в МИ-6:

нали питахте за подводницата . Ми тия англо-саксонци, дето си нямат друга работа викат я прекръстили на "Ростов на дне".Надявам се да нямате повече въпроси за нея.

преди 13 минути, maxthon написа:

Да беше проверил на кого се задава въпроса. Иначе досега ако все пак има нещо из то интернет да си го показал. Показваш има, не показваш няма. Или казано иначе голям зор е.

Голям зор е някой друг да ти го намери.

Щом аз съм го намерил и ти можеш

Косе лапвай моркова

Прехвърлянето на 95бригада на ВСУ от Торецк в Курска област даде блестящ резултат.

Ванката 

Запознай се с фейка дето го пуснах .

Косеее утре ще има щайги с моркови 

Акумулираната перемога ще стигне за 2-3 дена и после - тежка мъка :)

Признавам голяма перемога се изцеди - ама края няма да е весел.

IMG_20240814_231021_334.jpg

Голям зор е някой друг да ти го намери.
Щом аз съм го намерил и ти можеш
Аз да го търся? За да докажа защо глупостите ти са си изцяло твои глупости? Съжалявам, но това си е изцяло твоя задача. Може да се пробваш и защо глупостите си не са глупости. Успех. Докато няма потвърждение това не е Запорожие.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Косе лапвай моркова

Прехвърлянето на 95бригада на ВСУ от Торецк в Курска област даде блестящ резултат.

Ванката 

IMG_20240814_231021_334.jpg

Знанием джедаев делюсь я с вами. Почему магистр Йода так странно говорит? /  Кино и сериалы / iXBT Live

Косе лапвай моркова
Ванката 
Акумулираната перемога ще стигне за 2-3 дена и после - тежка мъка [emoji4]
Признавам голяма перемога се изцеди - ама края няма да е весел.
IMG_20240814_231021_334.thumb.jpg.eb627fc52881debcfb44d1e8b1d986d4.jpg
Скоро явно и в Запорожие перемога. Че и от там започнал да свиква материал за свинорез в Курск

преди 3 минути, maxthon написа:

Аз да го търся? За да докажа защо глупостите ти са си изцяло твои глупости? Съжалявам, но това си е изцяло твоя задача. Може да се пробваш и защо глупостите си не са глупости. Успех. Докато няма потвърждение това не е Запорожие.

Да прав си, не е Запорожие,

АЕЦ Запорожие е!

преди 13 минути, nikolov2020 написа:

Два или три дни? Така казано е много загадъчно, звучи ми познато, чак. малко да се сетя/ да си спомня. :stop:

А да, Киев за три дни!  :lol6:

И ко ся? Два - три дни и после ? 😂  пръц

Плакат STAR WARS - Yoda | Стенни плакати | 3+1 БЕЗПЛАТНО | Posters.bg

преди 11 минути, maxthon написа:

Clipboard_08-14-2024_01.jpg

Зависи дали ще вкарат резерв Никита 

Това чака командира на руснаците. Като го вкарат - ще започне обучение.

Малко е грубо - но който оживее ще бъде нов човек.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Зависи дали ще вкарат резерв Никита 

Това чака командира на руснаците. Като го вкарат - ще започне обучение.

Ааа, добре мисис ! 🙂

Плакат STAR WARS - Yoda | Стенни плакати | 3+1 БЕЗПЛАТНО | Posters.bg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.