Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, miro20 написа:

За трети път май го цитирам

Имаш цяла вечер да стигнеш до 1001. Ще четеш "медии" или ще извадиш картата и ще начертаеш линията?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Имаш цяла вечер да стигнеш до 1001. Ще четеш "медии" или ще извадиш картата и ще начертаеш линията?

Добави като мериш с гугъл мапс и траектория не по права линия... да не станат 3000 км ?

:giggle1:

Много ме кефите мурзилките когато почнете да се гърчите ... :) 

преди 1 минута, maxthon написа:

То л аз си чакам едни сметки за 400 унищоженк самолета, ама нанйси.

току-що, miro20 написа:

Добави като мериш с гугъл мапс и траектория не по права линия... да не станат 3000 км ?

Като за начало започни с права линия после ще уточним къде са кривите линии. Има ли 2000км или не?

преди 6 минути, maxthon написа:

за да може да има и варианти за маневриране, а не да лети изцяло по права линия. Кашик като теб трябва да е достигнал до този извод. Или не?

Някокло пъти се опитваш да ме нападаш с думата "кашик" . Това троловете нещо сте се объркали с българските термини. Това не е обида :) 

Много ви личи :) 

току-що, BANKATA написа:

То л аз си чакам едни сметки за 400 унищоженк самолета, ама нанйси.

Заедно с вносните има.....

току-що, maxthon написа:

Като за начало започни с права линия после ще уточним къде са кривите линии. Има ли 2000км или не?

преди 2 минути, miro20 написа:

преди 4 минути, maxthon написа:

Ще четеш "медии" или

Чети чети .. спориш със губернатора на мурманска област който затворил летището на Мурманск

https://www.severreal.org/a/chibis-v-murmanskoy-oblasti-sohranyaetsya-opasnost-ataki-bespilotnikov/33118747.html

:)

За 5-ти път ли цитирам вече ?

хихи :) 

току-що, miro20 написа:

Права линия нали знаеш какво е? Ето ти до най-северна точка на Мурманск. Това отговаря ли на въпроса колко е разстоянието от Украйна до Мурманск понеже за него говорят в статията, която даде? Мисля, че да.

image.png.86a72601d68e12e4110786d0b0b50243.png

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ако дроновете ги броиш за самолети, да.

Е понеже не обичаш да се заяждаш ще повторя. Заедно с вносните самолети.

преди 53 минути, miro20 написа:

тоошеееф пак не си си пил хпчетата....

Колко пъти ще се ровиш в едни и същи собствени фекалии ??

Даже си цитирал в поста си линк с отговор на твоето малоумие : - пирони няма .

Лоботомирани ми приятелю, гледам че Косе-босе постоянно се рови в постове от преди две-три години, и реших да го питам дали руснаците вече са решили този двугодишен "проблем", за който той ни съобщи тогава.

Ти винаги си бил клоун, но напоследък си станал особено забавен. Този ти пост само затвърждава впечатлението.

Дерзай, Самозатапчо, аудиторията заслужава да се забавлява :)

току-що, ivottoshev написа:
преди 53 минути, miro20 написа:

тоошеееф пак не си си пил хпчетата....

Колко пъти ще се ровиш в едни и същи собствени фекалии ??

Даже си цитирал в поста си линк с отговор на твоето малоумие : - пирони няма .

Лоботомирани ми приятелю, гледам че Косе-босе постоянно се рови в постове от преди две-три години, и реших да го питам дали руснаците вече са решили този двугодишен "проблем", за който той ни съобщи тогава.

Ти винаги си бил клоун, но напоследък си станал особено забавен. Този ти пост само затвърждава впечатлението.

Не знам има ли във форума толкова елеменарен трол, който да цитира отговора на нещо което пита и се подиграва, само защото не разбира бъкел от линка който е в поста му

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Няма по голям самозатапчо от теб :)

Цитира линк как има "проблем с пирони" от съвета на федерациите на РФ , и се подиграва и пита има ли проблеми :)  Просто защото не разбира линка който е впоста му .

преди 1 минута, miro20 написа:

Не знам има ли във форума толкова елеменарен трол, който да цитира отговора на нещо което пита и се подиграва, само защото не разбира бъкел от линка който е в поста му

Този инвалид няма никакво мнение по темата. Прави жалки опити за  да обиди потребителите от безсилие на фона на губещите фашисти от Украйна.

Неуважаеми г-н Вечно Насраний, на теб май ти е труден спорт "Четене с разбиране", а :laughing5:

Аз само питах дали "проблема" вече е решен, демек в Русия има ли вече пирони. На къде се опитваш да отнесеш плувката - това дори и ти сигурно не знаеш :giggle1:

преди 8 минути, maxthon написа:

Е понеже не обичаш да се заяждаш ще повторя. Заедно с вносните самолети.

Колко са били тези вносни?

Дай някакви аргументирани числа.

Така са само празни приказки.

преди 1 минута, Nikita' написа:

Този инвалид няма никакво мнение по темата. Прави жалки опити за  да обиди потребителите от безсилие на фона на губещите фашисти от Украйна.

Точно . никога темите не са го интересували, а как да се заяжда, да вади думи от контекста и да троли със спекулации и лъжи .

Това е болестно състояние....

току-що, miro20 написа:

Точно . никога темите не са го интересували, а как да се заяжда, да вади думи от контекста и да троли със спекулации и лъжи .

Това е болестно състояние....

Докладвай му двата обидни коментара. И аз сега ще ги докладвам.

Утре да го порежат пак за известно време, заслужава си го. Ние пишем за войната, а те ни обиждат. ....... им.

Колко са били тези вносни?

Дай някакви аргументирани числа.

Така са само празни приказки.

Нали вече достигнахме до извода, че има доставки, които не са официално съобщение? За всякакъв тип оръжие.  Нито аз, нито ти сме врачки, че да знаем колко тайни доставки е имало. Хубавото на всичко това е, че след седмица (или месец) като стане въпрос пак за това ще има същия набор въпроси от твоя страна с идеята, че ще получиш различен отговор. Айнщайн харесва това. Даже е дал и доводи признак на какво е това.

преди 10 минути, miro20 написа:

Няма по голям самозатапчо от теб :)

Така ли? Нима някой може да те надмине? Нима има друг като теб, който в един и същи пост твърди нещо... и после сам се опровергава? Ще ни обясниш ли след като не са нито доброволци, нито наемници, какви ли ще да са тези от интернационалният легион:

на 5.09.2024 г. в 0:20, miro20 написа:

Ми не. - Не е имало нито наемници , нито доброволци в състава на ВСУ...

... И отново да ти припомня че  отданва и съвсем официално си има интернационален легион в Украйна. И никой не го е крил   !

:lol6:

преди 4 минути, maxthon написа:

Нали вече достигнахме до извода, че има доставки, които не са официално съобщение? За всякакъв тип оръжие.  Нито аз, нито ти сме врачки, че да знаем колко тайни доставки е имало. Хубавото на всичко това е, че след седмица (или месец) като стане въпрос пак за това ще има същия набор въпроси от твоя страна с идеята, че ще получиш различен отговор. Айнщайн харесва това. Даже е дал и доводи признак на какво е това.

Предполага се че като правиш подобни  твърдения имаш някаква информация.

Ако не искаш след седмица/месец да има пак същият въпрос си подплати тезата с аргументи. 

Предполага се че като правиш подобни  твърдения имаш някаква информация.

Давах примери с Хаймарс/М270, М777. За тези видове оръжия има вече повече материали с унищожени от колкото официално са доставени. Със самолетчетата явно е нещо по-различно?

Ако е така, то това ще се изучава в учебниците по военно дело :) :)

Браво !

GXdaieEWsAAWuub?format=png&name=small

Ако е така, то това ще се изучава в учебниците по военно дело

Ако е така нали? Ми не е така. Нито на покровското направление нещата са забуксували, нито и тук картографа е нарисувал нещата реално. Източник ще дадеш ли?

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Така ли? Нима някой може да те надмине? Нима има друг като теб, който в един и същи пост твърди нещо... и после сам се опровергава? Ще ни обясниш ли след като не са нито доброволци, нито наемници, какви ли ще да са тези от интернационалният легион:

на 5.09.2024 г. в 0:20, miro20 написа:

Ми не. - Не е имало нито наемници , нито доброволци в състава на ВСУ...

... И отново да ти припомня че  отданва и съвсем официално си има интернационален легион в Украйна. И никой не го е крил   !

:lol6:

Да бе, ама комнентирах конкретна лъжа от рашадезинформбюро . Да не се повтарям :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

Да бе, ама комнентирах конкретна лъжа от рашадезинформбюро . Да не се повтарям :

Оплете се като пате в калчища. Не разбрахме какви са тогава тея от интернационалният легион, Самозатапчо :laughing5:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.