Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Едни излезнаха от там (още в неделя), други влезнаха. Последва обстрел с Тос. А накрая и фалшиви новини четем от цялата тази работа. Как се хващат хора, които вече не са там?

Тия същите със земетресението дето не е регистрирано никъде или дето си правеха снимка с Кличко бетонобойния? Защо се отклоняваш от темата сега бъди? Не ти ли харесва нещо?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Тия същите със земетресението дето не е регистрирано никъде или дето си правеха снимка с Кличко бетонобойния? Защо се отклоняваш от темата сега бъди? Не ти ли харесва нещо?
Хехе отклонявам темата като ти отговарям за завода. И ти отговарям по същество. Кличко няма нищо общо с него, но аз съм сменял темата. Идиот....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Косе

Анализ на думата плякатарник искаш ли ?

Призовавам групата 3д да изчака за някоя перемога - пък тогава да се изявява.

Лазерната обработка на татуировки придобива епидемичен характер в една страна...

Screenshot_2024-09-27-14-22-38-11_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Screenshot_2024-09-27-14-21-31-29_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 3 минути, maxthon написа:

Хехе отклонявам темата като ти отговарям за завода. И ти отговарям по същество. Кличко няма нищо общо с него, но аз съм сменял темата. Идиот....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ами ти не си отговорил още за земетресението и за кинжалите- къде сега за нова тема? Това е щото не бягаш от темата нали. Буюъди нали знаеш че си и ще си останеш най-жалката тролка тук дето и децата могат да и оборят тъпите изказвания. Кое още не ти е ясно в това което ти го показвам, още не си разбрал как онова влиза в онуй и хайде нова тема. Ама не става така с тебе до дупка трябва да се доказват нещата. Под дупка трябва да те завирам всеки път в дупката с факти а ти да викаш - ама колко лошо се държат с мен. Че сега за кажи сега за и за земетресението се намери ли къде е регистрирано в нета или аз да търся в евро тебе. Ако се сещаш - бас ти предложих за това. Като приключим с това ще минем и през как едно нещо влиза в друго и сега ти ли лъжеш нещо или онези от Звезда са се объркали. Той онзи скоро не го е газил робот - може и той да е грешка.  Че за земетресението е темата пък ти си плампай там тъпотиите и се моли да не ми влезеш в коловоза.  А пък знаеш аз колко много те обичам с Пепи да ви цитирам капацитивността.

преди 7 минути, attj написа:

Вероятно е наясно, че има и още кинжали?

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Анализ на думата плякатарник искаш ли ?

Призовавам групата 3д да изчака за някоя перемога - пък тогава да се изявява.

Лазерната обработка на татуировки придобива епидемичен характер в една страна...

Screenshot_2024-09-27-14-22-38-11_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Screenshot_2024-09-27-14-21-31-29_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Я будито да ти каже за радиацията в Италия. Може и до тебе да е стигнала. @maxthon гледай как се сетих и за това. И то е без отговор. Голям си капацитет да ти кажа :)

току-що, kosyo написа:

Ами ти не си отговорил още за земетресението и за кинжалите- къде сега за нова тема?

Е като не съм се връщаш и четеш. Поне ти е любимо това действие. Отговорено ти е, на теб не ти харесва и си плякаш обратното. Еми плякай си. Локумчета още като гледам също може да разтягаш. Пишеш за завода, отговарят ти за завода. Трябва да си дори доволен от това.

преди 4 минути, В. Велев написа:

И Путин иска да му изпратят на Зельо. Да си пробва "Кинжалите".

Не може @maxthon още не знае как онова нещо влиза в другото нещо. Дотогава не могат да ги сглобят. Вижте там разберете се че на зле отиват работите.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е като не съм се връщаш и четеш. Поне ти е любимо това действие. Отговорено ти е, на теб не ти харесва и си плякаш обратното. Еми плякай си. Локумчета още като гледам също може да разтягаш. Пишеш за завода, отговарят ти за завода. Трябва да си дори доволен от това.

Знам че аз съм виновен и затова те питам сега имало ли е земетресение или не. Колко му е да кажеш ясно,а ? А пък аз лесно ще ти покажа къде си противоречиш . Знаеш го нали . Хайде сега кажи си тука да ти се посмеем - треснало ли ги е онези складове или не и не ги е отчетено. Знам че го  можеш.

преди 7 минути, kosyo написа:

Знам че аз съм виновен

Винаги си виновен. Всеки път ти се отговаря по същество и всеки път напомняш как предния път не са го направили след като си затапен за пореден път.

преди 7 минути, kosyo написа:

Колко му е да кажеш ясно,а ?

Казано е когато трябва и каквото трябва. Това, че не ти харесва не е мой проблем. Както не е мой проблем, че не ти хареса отговора и за завода сега.

преди 4 минути, maxthon написа:

Винаги си виновен. Всеки път ти се отговаря по същество и всеки път напомняш как предния път не са го направили след като си затапен за пореден път.

Казано е когато трябва.

Така де така и не каза имало поне земетресението дето да е било отчетено и пак минахме на общи приказки дето аз съм виновен че пак се овъргаля в тъпотиите ти. Последно отчетено ли е или не? Били би така добър да споделиш тук на всички. Както казах мога да ти извадя и това ти твърдение, но обичам да те въртя на чевермето а знам че и на тебе ти харесва. Най- жалката тролка тук си - ако искаш мога да го повтарям всеки път докато го запомниш. Че имало ли е отчетено земетресение или не. Да/не и продължавам да се гавря с тъпотиите по другите теми (знаеш че са доста ) и знаеш колко си зле в това отношение.

току-що, kosyo написа:

Така де така и не каза имало поне земетресението дето да е било отчетено и пак минахме на общи приказки дето аз съм виновен че пак се овъргаля в тъпотиите ти. Последно отчетено ли е или не? Били би така добър да споделиш тук на всички. Както казах мига да ти извадя и това ти твърдение но обичам да те въртя на чевермето а знам че и на тебе ти харесва. Най- жалката тролка тук си - ако искаш мога да го повтарям всеки път докато го запомниш. Че имало ли е отчетено земетресение или не. Да/не и продължавам да се гаврят с тъпотиите по другите теми (знаеш че са доста ) и знаеш колко си зле в това отношение.

Каквото съм казал съм го направил. Анализ на това, което съм написал няма нужда да правиш. Ако имаш какво да кажеш за завода го направи. Иначе.... приятен ден.

току-що, maxthon написа:

Каквото съм казал съм го направил. Анализ на това, което съм написал няма нужда да правиш. Ако имаш какво да кажеш за завода го направи. Иначе.... приятен ден.

Е хайде де капацитети , знаеш че с това няма да приключим. Що свиваш знамената сега. Лесно беше - отчетено ли е земетресение или не? Толкова ли не можеш да отговориш сега?

Аха кеф мие да забърсвам пода с теб- но виждам че и ти се натискаш и затова питам. Че отчетено ли е или не и приключване темата. Гледай как лесно може да приключи за тебе всичко. Ама на тебе ти харесва - разбирам. Еми ще продължим от тук нататък пак. Знаеш го много добре нали? Жалка тролка си и такава ще си останеш, но ме кефиш - виж как го доказваш лесно.

Високопоставени украински служители в Киев  казват, че от май Украйна мобилизира всеки месец по 30 000 нови войници. Но командирите на място и военните анализатори предупреждават, че тези хора са немотивирани, психологически и физически неподготвени - и в резултат на това умират с тревожна скорост.      Украински военни командири в Донбас твърдят, че новобранците нямат елементарни бойни умения и мотивация.              Главнокомандващият ВСУ Олександър Сирски  този месец  е наредил качеството на обучението на новобранците да бъде подобрено чрез подбор на „мотивирани инструктори с боен опит“.     Украйна успя да увеличи личния състав и въоръжението на своята армия, но качеството на новобранците повдига много въпроси.   FT и други западни медии  се питат за победата на Зеленски - възможна ли е въобще с подобни войници?    

преди 16 минути, kosyo написа:

Е хайде де капацитети , знаеш че с това няма да приключим.

Ако няма какво да кажеш за завода това означава точно това - приключили сме.

преди 28 минути, attj написа:

FT и други западни медии  се питат за победата на Зеленски - възможна ли е въобще с подобни войници?    

Победата е възможна каза Байдън с новите бомби ,но треа да ги фърлят от високо със самолети.

преди 1 час, attj написа:

Агонията на бандеровския режим в Киев е свързана с много смърт и трябва да си с болен мозък да се наслаждаваш.

Западните мейнстрийм медии вече рязко обърнаха палачинката и от няколко дни всички вкупом пишат как Бандеристан трябва да се откаже от нереалистичните си цели за връщане на територии, защото просто няма сили за това. Дори вече се признава за етническото напрежение и че населението в тези територии подкрепя Русия и не иска да се връща в Бандеристан.

Както съм казвал и преди, западните мейнстрийм медии са с контролирана "свобода" на печата, т.е. не се публикува нищо, ако не е одобрено отгоре. 

Това дали не е наш Дзверо?! :D

Жалко, че го няма и знамето на НАТО, за да е пълен кринджа:

GYe3Ta8XcAAxx7q?format=jpg&name=large

преди 24 минути, maxthon написа:

Ако няма какво да кажеш за завода това означава точно това - приключили сме.

Ама земетресението дето не е регистрирано още те тресе ,а? Е нищо де ще свикнеш-не ти е за сефте да се объркваш зловещо. Те големи умове да не са безгрешни :) Само че ти ще си останеш най-жалката тролка тук.

на 18.09.2024 г. в 19:37, maxthon написа:

Питаме този, който говори за земетресение. Как така има такова, но не е отчетено от никой?

Никой не го отчел това земетресение според главния сеизмолог:)

на 18.09.2024 г. в 20:16, maxthon написа:

За какво? Че само един е "отчел" земетресение за нуждите на пропагандата? А нещо по-обективно има ли?

После имало ама било отчетено само един дето го бил отчел.

Бъди , аз май намерих отговора ти. Ама знаеш че няма да ти хареса нали? Кажи сега колко съм виновен аз пак за това дето си го писал ти. Направи ми удоволствие моля те. Кажи ми колко съм лош с тебе. PLEASE!

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Ню Йорк ТАСССССС

Кажи още колко време режимът в Киев ще е като на изкуствено дишане?                                 https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/135494-sayuznitsite-na-kiev-sa-pritisnati-za-pari-i-orazheynite-dostavki-sa-v-risk

преди 1 час, Flashback написа:

Западните мейнстрийм медии вече рязко обърнаха палачинката и от няколко дни

Странно, преди 4 месеца ти пишеше същото. В паралелната кремълска реалност, явно дните са месеци :wub:

Беше колебливо драги n1 

А сега е отчетливо

В американската реалност нямат нужда от смотаняци.

(има само един начин Зеля да получи оръжие - да изхарчи заема на Урсула до стотинка)

IMG_20240927_170723_723.jpg

Ха ха ха

Кинжалите пак посетиха Староконстантинов 

И нещо се запали там - добре гори

Планиращи бомби а - добреееее

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.