Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, parmobil написа:

Ребята, без рекета с ядрените си оръжия, РФ е в кофите.

Същото се отнася и за САЩ. Даже в по-голяма степен.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, nikssi написа:

Ко стана с Еф-ките на Украйна бе? Фърчат ли? 

Фърчат към мухи и свалят кинжали, сармати и домати! 😂

току-що, BANKATA написа:

Май ти смемяш темата за кинжала. Може ли така?

Не съм спрял да коментирам летището и ударите по него. И няма как да не пропусна резултата от това. Това не е смяна на тема. Това е втори път, когато някой задава един и същи въпрос и очаква друг резултат. Имаш поздрави от жената на Steven.

преди 18 минути, Nikita' написа:

Фърчат към мухи и свалят кинжали, сармати и домати! 😂

Защо ПВО свали един с Пейтриът?   А Зельо проси други още   100 самолета,  200 Брадлита,  много боеприпаси и нови половин трилион долари  USD!   Даже Байдън щеше да е шашардисан - ако  пак не беше  забравил...

преди 22 минути, maxthon написа:

Не съм спрял да коментирам летището и ударите по него. И няма как да не пропусна резултата от това. Това не е смяна на тема. Това е втори път, когато някой задава един и същи въпрос и очаква друг резултат. Имаш поздрави от жената на Steven.

E сега бъди не така за формата на кинжалите не сме си говорили напоследък. Едно време беше много словоохотлив по темата ама днес нещо се пречупи в тебе и рязко загуби интерес. Не знам честно на какво се дължи. Я кажи сега кой лъже че ние много интересно кой си нарочил днес.

преди 22 минути, maxthon написа:

Нито познавам Steven нито жена му. Но познавам теб и знам че някаква идотщина ти се върти в главата.

Сигналния огън са запалили пак...

Хаймани...

Между другото под Стивън поста пак говорят за Лаос... Много се котира тия дни ,а @maxthon ? Вече може да кажеш за бетобойката. А да нали се сещаш - говоря ти за онзи дето никога не лъже. Е добре не лъже , ако има видео. Ама да не се отклоняваме от темата за формата на чугунката :) може ли да прекръстим вече на Кличко Кинжалестия вместо на Бетонобетонов ( да правилно се досещаш че знам точно къде си говорил за това ). Умен си, ей...не го отричам.

преди 17 минути, BANKATA написа:

Нито познавам Steven нито жена му. Но познавам теб и знам че някаква идотщина ти се върти в главата.

Инструктура, който днеска е получил кинжал на летището в Староконстантинов днес. Наред с техниката там.

преди 47 минути, В. Велев написа:

Същото се отнася и за САЩ. Даже в по-голяма степен.

Би ли припомнил на аудиторията кога САЩ са заплашвали някого с ядрено оръжие за последните 30 г., моля! Защото аз само от русские съм чувал такива ултиматуми.

Защо ме оряза за генерала при Соловьов? Толкова хора са гледали, а ти се правиш на ударен. И защо си мислите, че като ме орежете при цитиране, други не са го прочели. Става ви практика.

преди 11 минути, parmobil написа:

Би ли припомнил на аудиторията кога САЩ са заплашвали някого с ядрено оръжие за последните 30 г., моля! Защото аз само от русские съм чувал такива ултиматуми.

Защо ме оряза за генерала при Соловьов? Толкова хора са гледали, а ти се правиш на ударен. И защо си мислите, че като ме орежете при цитиране, други не са го прочели. Става ви практика.

Камала Харис много добре го каза - че САЩ са успели да обединят (разбирай заповядали чрез извиване на ръцете) 58 държави да застанат ПРОТИВ Русия! Защо САЩ ще обединяват 58 държави да застават срещу Русия?

С това ти отговарям за ядрените оръжия и заплахите. Кой заплашва с думи и кой заплашва без думи. Ама се страхувам, че няма да ме разбереш.

Велев

30 - отрекоха се 28 :)

Козяк привет от Икономист

ПП

Косе, напъните ти ми доставят перверзно удоволствие :)

IMG_20240926_184910_714.jpg

преди 7 минути, parmobil написа:

Да бе, от вчера четем. А защо той използва ирански "предмети"? И защо той определя с какво може?

3.jpg.c348f98981c754a7f367a308e676910d.jpg

Атакуващи ... КАПИШ???????? Не заплашва, а - отвръща на удара!!!

Или - пак не разбираш ... мога и по-бавно.

току-що, В. Велев написа:

Камала Харис много добре го каза - че САЩ са успели да обединят (разбирай заповядали чрез извиване на ръцете) 58 държави да застанат ПРОТИВ Русия! Защо САЩ ще обединяват 58 държави да застават срещу Русия.

С това ти отговарям за ядрените оръжия и заплахите. Кой заплашва с думи и кой заплашва без думи. Ама се страхувам, че няма да ме разбереш.

Защото могат! В това се изразява сила и влияние! А не в метани на араби, С. Корея и т.н.. Между другото, освен "приятелска" Турция и Иран се произнесе, че Крим е неправомерно окупиран. Това не го ли прочете покрай другите неща, с които се занимаваш?

Аз казах, че РФ генерал при Соловьов в прав текст призна, че без ядрено оръжие го духат по всички показатели срещу НАТО. Ти пак клинчиш.

преди 8 минути, Т.Христов написа:

3.jpg.c348f98981c754a7f367a308e676910d.jpg

Атакуващи ... КАПИШ???????? Не заплашва, а - отвръща на удара!!!

Или - пак не разбираш ... мога и по-бавно.

Ние продавахме оръжия на Иран и Ирак едновременно. Помниш ли? Някой да ни обвини, че сме участници?

Яков Кедми с думи прости обясни на Соловьов, щото много го харесвате, че снабдяване, не е участие. Стопляш ли? Това, че Путин си интерпретира каквото и както си иска е съвсем друга работа.

Гигантски скандал в Унгария: Ние нямаше да се бием с руснаците, ако бяхме на мястото на Украйна

Ако беше на мястото на Украйна, Будапеща нямаше да воюва с руснаците. Това заяви Балаж Орбан, главният помощник на премиера Виктор Орбан, предаде "Политико". Той беше гост в подкаст в сряда, където говори за войната в Украйна.

По думите на помощника на Орбан "всяка страна има право да решава собствената си съдба и лидерите поемат отговорност" и посочи, че ако това, което се случи на Украйна, беше се беше случило на Унгария, Будапеща нямаше да започне битка срещу агресорите - урок, научен през 1956 г., посочи Балаж Орбан.

"Вероятно не бихме направили това, което президентът Зеленски направи преди две години и половина, защото е безотговорно, тъй като очевидно той постави страната си в отбрана от война, всички тези хора загинаха, цялата тази територия беше загубена - отново, това е тяхно право, това е тяхно суверенно решение, те имаха правото да го направят. Но ако ни бяха попитали, нямаше да го посъветваме", каза той.

Опозицията в страната вече призова политическия директор да подаде оставка.

Лидерът на дясноцентристката партия "Тиса" Петер Маджар каза: "С тези думи Балаж Орбан унижи паметта на хиляди унгарски борци за свобода, стотици от които - за разлика от Балаж Орбан — бяха готови да пожертват живота си за свободата и независимостта на своята страна".

Лидерът на лявоцентристката Демократична коалиция, бившият министър-председател, Ференц Дюрчани, написа в публикация във Фейсбук: "Правителството на Орбан ще предаде Унгария на руснаците без бой".

Според Балаж Орбан обаче в тази глава от историята на Унгария (Унгарското въстание от 1956 година - бел. ред.) има поука и тя е: "Тук трябва да внимаваме и трябва да внимаваме с много ценните унгарски животи. Не можете просто да ги изхвърлите пред другите."

След поисканата му оставка помощникът на Виктор Орбан защити изказването си, като заяви, че "позицията на Унгария е ясна: не виждаме смисъл от украинско-руската война", в която стотици хиляди хора са загинали "за нищо".

https://fakti.bg/world/915370-gigantski-skandal-v-ungaria-nie-namashe-da-se-biem-s-rusnacite-ako-bahme-na-mastoto-na-ukraina

:lol6:

преди 33 минути, nikolov2020 написа:

Велев

30 - отрекоха се 28 :)

Козяк привет от Икономист

ПП

Косе, напъните ти ми доставят перверзно удоволствие :)

IMG_20240926_184910_714.jpg

Е не , сега че чувствам и като бабо..б. Ти нямаш ли си плетки да се занимаваш с тях?

Мадяр от оня свят с едното око много гаден станал..

Е това става като няма китайски части от една година и пари -последно от май месец

Нищо не става от тях..

преди 47 минути, Т.Христов написа:

1.thumb.jpg.1423da397c2e200a353aac142d5c88c8.jpg

2.jpg.46fdf5e58eb27254674eb072f1d13f81.jpg

След последните изпитания ще трябва да ги превозват с камиони до целта тези ядрени ракети.

преди 17 минути, Nikita' написа:

Гигантски скандал в Унгария: Ние нямаше да се бием с руснаците, ако бяхме на мястото на Украйна

Ако беше на мястото на Украйна, Будапеща нямаше да воюва с руснаците. Това заяви Балаж Орбан, главният помощник на премиера Виктор Орбан, предаде "Политико". Той беше гост в подкаст в сряда, където говори за войната в Украйна.

По думите на помощника на Орбан "всяка страна има право да решава собствената си съдба и лидерите поемат отговорност" и посочи, че ако това, което се случи на Украйна, беше се беше случило на Унгария, Будапеща нямаше да започне битка срещу агресорите - урок, научен през 1956 г., посочи Балаж Орбан.

"Вероятно не бихме направили това, което президентът Зеленски направи преди две години и половина, защото е безотговорно, тъй като очевидно той постави страната си в отбрана от война, всички тези хора загинаха, цялата тази територия беше загубена - отново, това е тяхно право, това е тяхно суверенно решение, те имаха правото да го направят. Но ако ни бяха попитали, нямаше да го посъветваме", каза той.

Опозицията в страната вече призова политическия директор да подаде оставка.

Лидерът на дясноцентристката партия "Тиса" Петер Маджар каза: "С тези думи Балаж Орбан унижи паметта на хиляди унгарски борци за свобода, стотици от които - за разлика от Балаж Орбан — бяха готови да пожертват живота си за свободата и независимостта на своята страна".

Лидерът на лявоцентристката Демократична коалиция, бившият министър-председател, Ференц Дюрчани, написа в публикация във Фейсбук: "Правителството на Орбан ще предаде Унгария на руснаците без бой".

Според Балаж Орбан обаче в тази глава от историята на Унгария (Унгарското въстание от 1956 година - бел. ред.) има поука и тя е: "Тук трябва да внимаваме и трябва да внимаваме с много ценните унгарски животи. Не можете просто да ги изхвърлите пред другите."

След поисканата му оставка помощникът на Виктор Орбан защити изказването си, като заяви, че "позицията на Унгария е ясна: не виждаме смисъл от украинско-руската война", в която стотици хиляди хора са загинали "за нищо".

https://fakti.bg/world/915370-gigantski-skandal-v-ungaria-nie-namashe-da-se-biem-s-rusnacite-ako-bahme-na-mastoto-na-ukraina

:lol6:

Много правилно!

Унгарците са умни, за разлика от украинците.

В крайна сметка и украинците не са виновни, а САЩ, които ги подкокоросват да се бият с много по-силен народ.

Всички войни и регионални конфликти след ВСВ са дело, пряко или коствено на САЩ.

Хм

Да видим утре ще има ли кайма от угледарски херой.

Мрат като мухи, много добра за руските пропагандисти случка.

Бягащите по шосетата осигуряват чудесни видеа.

Някой се предават - другите по блоковете - мрът.

https://t.me/breege_time_20zz/39138

Зеля сега се среща за пореден път с Байдън :) Интересно ще получи ли сувенир че от Бялата къща :)

преди 1 минута, В. Велев написа:

Много правилно!

Унгарците са умни, за разлика от украинците.

Ама Унгария беше първата барака от соц-лагера, която се заинати през 1956г. на съветските простотии. Ама защо сте с толкова избирателна памет?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.