Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 53 минути, maxthon написа:

В момента говорим за Курск. За там ли търсиш земетресение? Онова предишното го установихме как е и що е. Единственото ти се скъсваш да напомняш за нещо отдавна коментирано и затворено като тема.

Те избягаха с 90% загуби от града. Тоест вече са небоеспособни. И какво правим когато се пусне старо видео с пост от днес. Великата 72 бригада продължава да се бие дори след толкова загуби.

В грешка си както обикновенно - на тебе ти се иска да не ти се говори за предното. Щото веднъж не е регистрирано, после било регистрирано. Въобще голяма каша забърка - дори като за най-отчаяната тролка тук. А пък аз ти обещах, че докато не го изясним ще ти го припомням. Не знам защо си мислиш че ще ти се размине....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

По-здрави за всичките ми почитатели и най вече за получателя на писма от Стивън:

Бъди - ти не си особено умен да ти го кажа директно - за тебе е поздрава.

Този РЕБ.....

Ей ще направи някой сакатлък накрая.

преди 13 минути, kosyo написа:

В грешка си както обикновенно

Ти започна да пишеш за Курск. Някакъв взрив имало там. Даже вече се знае и от какво е. Сега се оказа, че нещо друго било.

преди 14 минути, kosyo написа:

Щото веднъж не е регистрирано, после било регистрирано.

Ехаааа това ли съм написал някъде? Ще е добре да напомниш кога се е случило. Обичаш да ровиш така, че това няма да ти е проблем.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ехаааа това ли съм написал някъде? Ще е добре да напомниш кога се е случило. Обичаш да ровиш така, че това няма да ти е проблем.

Верно ли не помниш? Я се върни назад малко или ако искаш при смешките дснти го постна че да е по забавно. Аз като казваmм, че не си от най-умните нали знаеш ще не се шегувам? То верно мина повече от 3 дни ама хайде да не скачаш по-високо от възможностите си, а?

преди 5 минути, maxthon написа:

Ти започна да пишеш за Курск. Някакъв взрив имало там. Даже вече се знае и от какво е. Сега се оказа, че нещо друго било.

Както вече казах - от РЕБ-а било. Добре де освен глупав и сляп ли си?

преди 4 минути, kosyo написа:

Верно ли не помниш?

Втори път ще кажа да напомниш. По локума ще разбера, че няма да можеш.

Нищо не става от тия дрончета, а аз още изнемогвам на последни издихания...

току-що, maxthon написа:

Втори път ще кажа да напомниш. По локума ще разбера, че няма да можеш.

Има информация е нета за всичките ти провали. Пиши едно писмо на Стивън да ти ги припомни ако си ги забравил.

НАТО нямат пари за  плана на Зеленски за победа ,  а Рюте ходи в Киев и още да го лъже...    Трагикомедията продължава.   

преди 4 минути, kosyo написа:

Нищо не става от тия дрончета, а аз още изнемогвам на последни издихания...

И как има репулс като руснаците са влезнали в Островское?

преди 9 минути, maxthon написа:

И как има репулс като руснаците са влезнали в Островское?

Няма регистрирани земетресение -затова не знам. Ходи се жалвай в бисерите там съм ти цитирал 2-те ти самоизключващи се мнения. Сигурен съм че ще видиш точно къде си казал това дето не си казал. Продължаваш да бъдеш най-жалката и "умна" тролка тук, но както съм казвал - си ми първата любов и няма да те оставя да ръждясаш, я.

За каква Украйна говорят в католическия Запад,  като тя не съществува,   а Хохлия още никой не е признал в някакви реални граници? 

Добре де, бива ли така да се подиграват на единственото в света ешалонирано ПВО?

Тоя ТОР къде дреме ми бе включи на МАХ всичката безаналоговост?

преди 10 минути, kosyo написа:

Ходи се жалвай в бисерите там съм ти цитирал 2-те ти самоизключващи се мнения.

То там по-големи бисери няма от тези редовно пишещи в темата.

преди 16 минути, maxthon написа:

То там по-големи бисери няма от тези редовно пишещи в темата.

Е не ти дебюта там - ще свикнеш. Най-важното е да не те скъсат на изпита за сеизмолози. И се радвам че намери най-после( искренно се надявам се) къде си казал това дето не си го казал. Но както се досещаш това не те прави по умен- само по-малък. И следващия път пак да ти кажа. Ако решиш да ми докажеш нещо започни с това земетресение - имало ли ги е въобще , нямало ли го е и кой го е регистрирал. Че знаеш колко обича да се гавря с тебе и баба Пенка.

преди 2 минути, kosyo написа:

Е не ти дебюта там - ще свикнеш.

С локумите ти вече съм свикнал. Друго няма какво да предоставиш. И тази вечер не е нещо по-различно от друг път.

преди 3 минути, maxthon написа:

С локумите ти вече съм свикнал. Друго няма какво да предоставиш. И тази вечер не е нещо по-различно от друг път.

Имало ли е регистрирано земетресение или не не каза? Прочети това по-горе де. Не е трудно да го запомниш. Не така бъди ти си ми първата любов тук и още ми висиш с едно зрънчо. Нали не си забравил че тия тъпи номерс дето се опитваш да ги прилагаш на мен не вървят. Продължавам да не разбирам как така веднъж никой не го бил регистрирал и после се появи един. Това е от експертност нали? Твоята нали? :) Жалкото ти виене не ти помага- искам ясен отговор.

преди 18 минути, kosyo написа:

Имало ли е регистрирано земетресение или не не каза?

Върни се и чети. Отговорено ти е.....

преди 19 минути, kosyo написа:

Не е трудно да го запомниш.

При теб явно е трудно да запомниш, че съм отговорил.

преди 9 минути, maxthon написа:

Върни се и чети. Отговорено ти е.....

При теб явно е трудно да запомниш, че съм отговорил.

Отговори както цитирах-  веднъж че нямало такова нещо , после че имало , ама било само един дето го регистрирал. Аз нали за това ти се подигравам. Ама ,знам че на тебе ти харесва и затова не искаш да кажеш кой точно е правилния отговор.

Пуснете китайското карго че не се издържа вече:

Най-хубавите некролози - само тук.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Ужас ,не е нормално това.

A oще по-ужасното е, че брюкселските марионетки са държат като щрауси със забити глави в земята.

Ако ЕС беше независим геополитически играч, а не жалък васал на Чичо Сам - тази война в Украйна въобще нямаше да се случи!

Новият шеф на НАТО: Доналд Тръмп не ме тревожи, подкрепата ни за Украйна ще продължи.   Без Рюте да уточнява откъде ще осигури половин трилион  USD - за плана за победа на Зеленски за 2025 година.    Идиотският сатанизъм продължава.  

преди 35 минути, Flashback написа:

Ако ЕС беше независим геополитически играч, а не жалък васал на Чичо Сам - тази война в Украйна въобще нямаше да се случи!

всичките ти постове се отнасят за теб - личи си от луната че избиваш комплекси

само ЕС го замести с себе си и е вярно:D

преди 35 минути, Flashback написа:

Ако ЕС беше независим геополитически играч, а не жалък васал на Чичо Сам

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

всичките ти постове 

Когато някоя жена е все на Шилото над Меден рудник - твърде бързо тя е в плен на вятъра.

току-що, attj написа:

Когато някоя жена е все на Шилото над Меден рудник - твърде бързо тя е в плен на вятъра.

това шило ти излезе на пъпа - я кажи каза ли на щерките, че искаш там да те заровят - като легнеш сред цветя донесени от близките ти

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.