Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 28 минути, BANKATA написа:

На мен като нормален човек интересите ми са защитени.

Тъй ли? Как са "защитени"? Искам точно да ми напишеш... После ще продължа, за да ти докажа, че НЕ са...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 29 минути, maxthon написа:

Ахаааа и по себе си съдиш за другите.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Аз не живея с някаква утопична представа за света че на 99% от населението може да им се защитят интересите.

преди 12 минути, communismatic написа:

Тъй ли? Как са "защитени"? Искам точно да ми напишеш... После ще продължа, за да ти докажа, че НЕ са...

Моят интерес е са сме я ЕС и НАТО

преди 4 минути, BANKATA написа:

Моят интерес е са сме в ЕС и НАТО

Защо? Какво предимство ни дава членството във въпросните организации? 😒

преди 2 минути, communismatic написа:

Защо? Какво предимство ни дава членството във въпросните организации? 😒

Пътувам си свободно в ЕС, мога да стана гей и да парадирам с това.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Пътувам си свободно в ЕС, мога да стана гей и да парадирам с това.

Това ли е? Нещо по-сериозно и по-конкретно, ако може... Ясно ми е, че пак бягаш по тъча, ама... до момента никакви аргументи...

Това ли е? Нещо по-сериозно и по-конкретно, ако може... Ясно ми е, че пак бягаш по тъча, ама... до момента никакви аргументи...

За теб ако не е сериозно за мен е.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Аз не живея с някаква утопична представа за света че на 99% от населението може да им се защитят интересите.

То няма и 10% от населението със защитени интереси. Ти говориш за 99....

За теб ако не е сериозно за мен е.

Т.е. от особена важност за теб е, че можеш да пътуваш и да видиш "рим папа"? Това е преимуществото да сме в ЕС? 😆

А за НАТО, там не си казал? НАТО вероятно ни дава сигурност, нали? 😆

преди 14 минути, communismatic написа:

Т.е. от особена важност за теб е, че можеш да пътуваш и да видиш "рим папа"? Това е преимуществото да сме в ЕС? 😆

А за НАТО, там не си казал? НАТО вероятно ни дава сигурност, нали? 😆

Да мога да видя папата, за мен е много.

Да на мен НАТО ми дава сигурност, на теб....ми е през у* какво ти дава.

преди 16 минути, maxthon написа:

То няма и 10% от населението със защитени интереси. Ти говориш за 99....

Да ходят да гласуват. Щом 90% не са с незащитени интереси значи с лекота ще си съберат мнозинство.

Ти дори не можеш и да се аргументираш, за какво трябва да сме в ЕС... Пътувания ала-бала... Глупости на търкалета.
А НАТО абсолютно никаква сигурност не ни дава, то е пределно ясно... Ако Турция примерно ни нападне утре, абсолютно никой няма да си мръдне пръста за нас, то е пределно ясно... Колкото помогнаха на Украйна, толкова ще ни помогнат и на нас. Най-много да ни продадат 20-30 танка...

преди 33 минути, glen написа:

И в края на годината-

Background-Eraser.jpg

Смъртна присъда е недостатъчно наказание за подобен лъжец и мошеник!   

преди 1 минута, attj написа:

Смъртна присъда е недостатъчно наказание за подобен лъжец и мошеник!   

Е, дано не се стигне чак до смъртна присъда, но определено тоя боклук трябва да бъде съден за тоталната си безотговорност от 2022-ра насам. Още в Истанбул можеше да се решат всичките му проблеми, ама когато си лайнар - американска марионетка...

преди 6 минути, BANKATA написа:

Да на мен НАТО ми дава сигурност

Насъскаха хохлите да се избиват с казаците.  Вместо да разделят Укрaйна подобно на Чехословакия.

току-що, attj написа:

Насъскаха хохлите да се избиват с казаците.  Вместо да разделят Укройна подобно на Чехословакия.

Пиленце сладко, в две области на България основният майчин език не е български. Нямам спомен Турция да ги е анексирала. 

Е, дано не се стигне чак до смъртна присъда, но определено тоя боклук трябва да бъде съден за тоталната си безотговорност от 2022-ра насам. Още в Истанбул можеше да се решат всичките му проблеми, ама когато си лайнар - американска марионетка...

Беше обещал много неща през 2019 година -за да го изберат за държавен глава.   Обаче този клоун бил алчен продажник.   Точно неговите  уж хохли ще го претрепят този евреин.   

преди 1 минута, attj написа:

Беше обещал много неща през 2019 година -за да го изберат за държавен глава.   Обаче този клоун бил алчен продажник.   Точно неговите  уж хохли ще го претрепят този евреин.   

Дано войната да спре другата година, ама доста силно се съмнявам в това... Ясно е, че мобилизационната граница ще се сваля на 18 години, те дори вече публично в украинските медии се дискутира, че масово тийнейджърите бягали от Украйна и т.н. Но най-вероятно още ще се уталожи тая скапана война. Но колкото повече се уталожи, толкова по-зле за Украйна. Гледам, че руснаците почнаха да настъпват вече и към Днепропетровският регион. Интересно ми е тоя месец, дали ще бият рекорда си за най-много взета територия (който беше миналият месец).

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Пиленце сладко, в две области на България основният майчин език не е български. Нямам спомен Турция да ги е анексирала. 

Украинските казаци са като две Българии -като население и територия.   Ама защо не забелязвате -защото там живеят православни,  които не са католици.

преди 6 минути, communismatic написа:

Ти дори не можеш и да се аргументираш, за какво трябва да сме в ЕС... Пътувания ала-бала... Глупости на търкалета.
А НАТО абсолютно никаква сигурност не ни дава, то е пределно ясно... Ако Турция примерно ни нападне утре, абсолютно никой няма да си мръдне пръста за нас, то е пределно ясно... Колкото помогнаха на Украйна, толкова ще ни помогнат и на нас. Най-много да ни продадат 20-30 танка...

Нали ти отговорих, това че а теб не ти допада мнението ми си е твой проблем. 

На мен НАТО ми дава сигурност, на теб като не ти....оправяй се.

Нали ти отговорих, това че а теб не ти допада мнението ми си е твой проблем. 

На мен НАТО ми дава сигурност, на теб като не ти....оправяй се.

Да, де... отговори ми. Поредният тъп отговор, който си давал. Надали ще е и последният.

Ванката

Защитава - но в 2025 ще поиска 5% за тая защита

Я да ги обърнем в долари тия проценти.

Целокупния бг народ ще получи по един дрон с боНба и по един калашник.

А иначе отиват за 5 бутикови самолета или два смотани германски пво комплекса

Предпочитам швейцарския модел.

Пушката и гранатомета в гардероба - ако стане нещо знаеш какво да правиш

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, де... отговори ми. Поредният тъп отговор, който си давал. Надали ще е и последният.

Аз се радвам че някакъв смехурко във форум ми обяснява какви са моите предпочитания и приоритети. Усещаш ли се колко си глупав? Съмнявам се ?!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз се радвам че някакъв смехурко във форум ми обяснява какви са моите предпочитания и приоритети. Усещаш ли се колко си глупав? Съмнявам се ?!

Аз не ти казвам какви са приоритетите ти, ти май наистина си бавноразвиващ... Казвам ти, че тия причини, които ми изтъкваш за членство в НАТО и ЕС са все едно си първокласник. Абсолютно жалки аргументи, колкото там да извадим нещо, че да хване дикиш.

преди 27 минути, BANKATA написа:

Да ходят да гласуват.

Ех ако изборите можеха да променят нещо.... Щяха да ги забранят нали?

преди 3 минути, maxthon написа:

Ех ако изборите можеха да променят нещо.... Щяха да ги забранят нали?

изборите може да променят нещо само ако има партийни членове и изборите са явни

всеки да знае за кой е гласувал другия да му се запише в личната карта и да няма  лична информация  уж лична  информация и навсякъде се търкалят егенета 

да речем партийни членове и се забранява на всички други да гласуват  ако не са партийни членове 

така може и приблизително да се знае коя   партия колко гласове има 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.