Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, maxthon написа:

И само и единствено в случай, че е виновен? И няма никакъв шанс това да се случва по друга причина? Освен ако тези други причини не са ти познати разбира се.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ти ако знаеш другите причини може да ги споделиш. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, NovakJ написа:

По това време на годината има много насекоми които се събират на ята и също могат да причинят самолетна катастрофа.😂 Всички варианти са възможни без един - расняците да съ виновни! 

Може би под насекоми имаш предвид украински дрони...и понеже руснаците не са видяли добре,кой-кой е...за по-сигурно са свалили и двата обекта в затворената за полети зона...

Ти ако знаеш другите причини може да ги споделиш. 
Когато те блъснат на улицата неволно инстинктивно извиняваш ли се? Ето ти и един конкретен пример. И да се върнем на случая със самолета. Как стигна до извода, че някой се извинява защото е виновен. Имаш да споделиш доказателства за това ли?

Не е нужен коментар за някои заглавия от западни медии:       Сирски: Руснаците загубиха повече от 421 000 войници тази година ,    NYT: На Украйна са й останали само 50 ракети ATACMS и внимава как ги използва  ,   Няколко севернокорейски войници, пленени от ВСУ, са починали от нараняванията си,      Bloomberg: Украйна може да загуби Курска област ,  Отне почти две години, но  още  танкове Leopard 1 най-накрая пристигнаха в Украйна,  Ракетата "Орешник" е произведена от руски компании с помощта на модерно западно производствено оборудване, пише Financial Times.     Руските войски са на по-малко от от 8 км от Днепропетровска област.        Стига толкова.      

преди 22 минути, maxthon написа:

Когато те блъснат на улицата неволно инстинктивно извиняваш ли се? Ето ти и един конкретен пример. И да се върнем на случая със самолета. Как стигна до извода, че някой се извинява защото е виновен. Имаш да споделиш доказателства за това ли?

Ти твърдиш че путьо се извинява за нещо различно и искаш аз да ти предоставя долазателства.

Какво не ти е наред?

Ти твърдиш че путьо се извинява за нещо различно и искаш аз да ти предоставя долазателства.
Какво не ти е наред?
То в статията отлично пише за какво се извинява. Кой съм аз да твърдя нещо друго? Ако има някой, който го прави определено не съм аз.

Драги ВАНКАТА

вървиш по стъпките на Реджеп 

Чака те зрада - тая хубава украинска дума

ПП

Понеже си прост - подсказвам

ПОБЕДИТЕЛЯ НИКОГА НЕ ГО СЪДЯТ

преди 9 минути, nikolov2020 написа:

Драги ВАНКАТА

вървиш по стъпките на Реджеп 

Чака те зрада - тая хубава украинска дума

ПП

Понеже си прост - подсказвам

ПОБЕДИТЕЛЯ НИКОГА НЕ ГО СЪДЯТ

Миме, ахаааа да направиш нещо умно и...пак реши да пишеш.

преди 13 минути, maxthon написа:

То в статията отлично пише за какво се извинява. Кой съм аз да твърдя нещо друго? Ако има някой, който го прави определено не съм аз.

Извинява се че ракетата неволно и инстинктивно се е ударила в самолета ?

ВАНКАТА

дупките са от домашно правен дронски шрапнел

Ама чакай да излезе доклада да видиш укрите каквио ще ги дробят

преди 17 минути, BANKATA написа:

Извинява се че ракетата неволно и инстинктивно се е ударила в самолета ?

И къде точно в статията прочете това?

Макстъне - опорката е такава

Целия интернет тътне

Ама скоро ще спре

PP

Иди обяснявай че нямаш сестра...

Западът създава обстоятелства, при които хората вероятно ще правят грешки, огромни грешки, но те най-вече се придържат към създаването на правилните обстоятелства, за да имат правдоподобно отричане.

Така че те можеха да кажат на украинците да изпратят дронове този ден, знаейки, че азербайджанският самолет ще бъде там, но никога няма да можете да намерите пръстовите им отпечатъци върху него

преди 16 минути, nikolov2020 написа:

Ама скоро ще спре

Аз на твое място бих се притеснявал да не затворят форума защото в момента масово затварят в цяла Европа руските дезинформационни канали. :D

преди 1 час, maxthon написа:

Когато те блъснат на улицата неволно инстинктивно извиняваш ли се? 

Къде го пише това? 

Имаш ли доказателства за това?

преди 26 минути, maxthon написа:

И къде точно в статията прочете това?

Ти го написа по-горе, ако се блъснеш в нещо неволно се извиняваш.

Я гледайте, в Австралия през 2022 година, през октомври месец, е имало "Марш за австралийски неутралитет". Това не са го давали по новините!:eek::no-no::yanim:

https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:March_for_Australian_Neutrality_2022-10-22

преди 3 минути, NovakJ написа:

Къде го пише това? 

Ти кажи ако те блъснат теб неволно инстинктивно извиняваш ли се въпреки, че не си този инициирал сблъсъка? Това поради каква причина ще го направиш? Култура, възпитание или ще направиш обратното и ще се скараш на човека поради липса на същата тази култура и възпитание?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ти го написа по-горе, ако се блъснеш в нещо неволно се извиняваш.

Чети хубаво какво съм написал.

преди 5 минути, maxthon написа:

Ти кажи ако те блъснат теб неволно инстинктивно извиняваш ли се въпреки, че не си този инициирал сблъсъка? Това поради каква причина ще го направиш? Култура, възпитание или ще направиш обратното и ще се скараш на човека поради липса на същата тази култура и възпитание?

Чети хубаво какво съм написал.

Някъде за твърдя че е било умишлено. Иначе си прав. И с умисъл и без човек се извинява.

Дълбокия съветски-комунист :giggle1: Иначе Сидеров не обича джендърите :lol6:

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

преди 6 минути, maxthon написа:

Това е логично както и това дето всички ти го казваме, проблема е че ти питаш "къде го прочете това"  и искаш източник да ти посочим.

Посочи сега и ти източник - къде го пише това дето го казваш?

Само така ще се усетиш, че се заяждаш без да има за какво.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Някъде за твърдя че е било умишлено. Иначе си прав. И с умисъл и без човек се извинява.

Съвсем умишлено твърдиш нещо, за което нямаш доказателства. Имаш ли? Нямаш нужда от такива нали?

преди 1 минута, maxthon написа:

Съвсем умишлено твърдиш нещо, за което нямаш доказателства. Имаш ли? Нямаш нужда от такива нали?

Къде го прочете това?

имаш ли доказателства?

преди 3 минути, NovakJ написа:

Посочи сега и ти източник - къде го пише това дето го казваш?

Давам конкретен пример кога може да се извиниш и без да си виновен, а ти питаш къде съм го прочел това? Някой да слиза да си взима вересиите.... Не за друго не знам коя религия изповядваш. Пък и в крайна сметка адресата за който написах това го разбра много добре. Ти къде се вреш?

току-що, maxthon написа:

Давам конкретен пример кога може да се извиниш и без да си виновен, а ти питаш къде съм го прочел това? Някой да слиза да си взима вересиите.... Не за друго не знам коя религия изповядваш.

Българин съм до девето коляно, по-назад не знам. Християнин съм!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.