Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Видях съобщение, че Украйна иска да получи втечнен природен газ от своите чуждестранни собственици по ленд-лийз с плащане за доставка след 2 години. В противен случай тe просто ще замръзнaт през предстоящата зима. Само въпрос. И кой каза, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света?

Дмитрий Анатолиевич Медведев, министър-председател на Русия  https://t.me/medvedev_telegram/111

Ако САЩ   изоставят режима в Киев - вероятно цялата предишна Украйна ще бъде погълната от РФ.      Тръмп предвиждаше това още през 2022 година.    Западът се заблуждава,  че войната на Русия в Украйна ще приключи при условия, които са благоприятни за Киев. Украйна ще трябвало  да пожертва територия и да се откаже от заветната си цел да се присъедини към НАТО или поне да я отложи за неопределено време.  Москва не смята да преговаря с Киев!                                                       

Агенция “Блумбърг”  пише, като се позовава на осведомени източници от обкръжението на Доналд Тръмп, че новоизбраният президент не разглеждал конфликта в Украйна като стратегически значим за националните интереси на Съединените щати.

Според изданието Тръмп, който следващата седмица встъпва в длъжност, възнамерява да преразгледа подкрепата на Вашингтон за Киев. Неговата администрация ще се съсредоточи върху вътрешнополитическите проблеми, които според Тръмп са по-важни за американците.

преди 12 часа, M.Николов написа:

преди 3 часа, attj написа:

Русия е категорична, че ще преговаря за мир само със САЩ.

кое е фейк:D

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

кое е фейк:D

Според мен са истина и двете уж противоположни твърдения.  Еврейската Зелка никой не го брои,  а той е и нелигитимен.

преди 4 минути, attj написа:

Според мен са истина и двете уж противоположни твърдения.  Еврейската Зелка никой не го брои,  а той е и нелигитимен.

той е нелигитимен колкото и Путин - ако изобщо схващаш какво ти казвам

на 14.01.2023 г. в 11:22, glen написа:

Всеки, който вярва, че Украинците защитават страната си, е с промит мозък със западна пропаганда и ще получи истинския си сигнал за събуждане, след като това нещо тръгне настрани.

Украинците са овце, използвани да мушкат Русия от запада, който  прави милиарди от военни договори и дори не се интересува къде свършват скапаните им оръжия. Това няма да се забрави.

Пешки като чужди наемници падат като мухи, защото убиват за пари, докато другата страна убива, за да защити хора си, които не могат да се защитят .

Аз още не съм го получиш този сигнал? На каква честота е?

на 14.01.2023 г. в 14:24, glen написа:

Чичко Путин използва силата на своя интелект, за да стъпче Лондонското сити. В крайна сметка Украйна е мястото, където интелектът на чичко Путин се срещна с низшите стремежи на НАТО, унищожаването на Русия. Западът няма представа колко популярен е Путин по света.

С такива разсъждения няма как ракията на глен да не най-хубавата и силната!

на 14.01.2024 г. в 11:21, kirko12 написа:

Косе

Чети Федоров батьовото

Надомно сглобяване на дрони с уроци по интернет.

Няма да има милион дрони - тц тц тц

Тц-тц-тц баба Пенка след ТОТАЛНОТО китайско ембарго удря пак с нова точна прогноза. Ама какъв пастет правят тия надомно сглобени дрончета,а?  Добре че е нета че да се учат хората ...

на 14.01.2024 г. в 19:58, kirko12 написа:

Важното е какво стана последната седмица.

В резултат на голямата перемога (щяха флота да ликвидират) станаха следните неща.

- няма го голямото ПВО, изчукаха доста, а и ракети няма.

- доста заводчета отидоха на отпадъци

- започна отстрел на цели с баластични ракети по цялата територия на Крайна.

Складчета, складове, гаражи и сгради, тук таме някоя нефтена инсталация.

Най важната зрада стана днес.

Швейцарския министър под чиято егида се провежда Давос заяви в прав текст че БЕЗ РУСНАЦИТЕ е безмислено да се провеждат срещи където се теглеше един локум - тоя на Зеленски.

На фона на мобилизацията с кпд 5% за западняците нещата са ясни.

Разни балони от типа - мощна атака в 2025, 400к нови захистници, местно производство на джепане се спукаха само за 7-8 дни.

Объркан съм вече, тази флота нещо не се чува много , а иначе аз пиша глупости, а все хващам наш Кирчо в издънка? Винаги точни прогнози - само при баба Пенка!

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

той е нелигитимен колкото и Путин - ако изобщо схващаш какво ти казвам

Не следва да ги сравняваш по нищо.   Еврейската Зелка прави много глупости и е вреден за всички.   Руските официални лица продължават да отричат съществуването на украинска идентичност и държава.   Според Зеленски бандеровските хохли са украинска нация.   Реално навремето тези полуполяци са насила добавени към Украйна - същата тогава навсякъде е известна като държава на казаци.

Ха добро утро

Да видим урока днес дали е бил сполучлив.

Задачката е - зима без руски газ

Чакаме включване от Лвов...

PP

Калитко пускай некролози - айде че служба не остана

На запад пишат    "ISW: Русия продължава да иска заличаването на Украйна".   Реално тя пак може да бъде република в състава на Руската федерация  - като преди в СССР и в Руската империя.      Това съвсем не е заличаване.    Реално е възстановяване на предишно статукво.  Нищо повече.  Бандеровските хохли няма да бъдат допуснати до НАТО.  Също и до ЕС.   Ако навреме не се преговаря -няма какво друго да се случи.

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта:

на 21.12.2023 г. в 22:01, Киро Н. написа:

Косьо

по вашия план - КОГА ЩЕ ВЗЕМЕТЕ 43-те МИЛИАРДА ЗА ЗАПЛАТИ ПРЕЗ 2024 

дай някакъв примерен времеви период - март 2024 - май - юни или по-нататъка

Разбирам че са ви активирали - но пичове - не се хабете напразно - и без това всекакви пари ще сецнат

Да се поздравим с новата рубрика "баба Пенка и кристалната топка"

Докато не си получа 3-те усмивки ще я поддържам активна.

преди 1 минута, kosyo написа:

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта:

Добро утро дрон мастер ,имаме и наше предсказание вече, като цяло бъдещето не е ясно ,но каквото покажат звездите това е  :rolleyes:

Цитат

Българската топ астроложка Алена видя бъдещето на Украйна.

"В най-добрия случай ще престане да съществува в познатите граници, но е възможно и да изчезне като държава от картата на света", прогнозира Светлана Тилкова.

"Осем години след моето астрологично изчисление през 2022 г. войната избухна, въпреки че за Русия тя все още е специална военна операция. Войната ще приключи, когато Русия постигне целта си", категорична е Алена.

По нейни думи световният ред се променя, което означава, че: "Планетата е пред глобална война, за която писах преди десетина години, но вярвам, че ще бъде избегната. През 2021 г. описах бъдещето на България до 2028-а, включително и в "България Днес". За жалост то не е градивно, а рушително и върви в руслото, в което го тласнаха управляващите, а планетите единствено ни разкриха пътя на страданието българско", настоява Алена.

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/alena-otseche-sadbovna-prognoza-za-ukrayna-i-blizkiya-iztok-584938.html

Поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго и днес няма дрончета:

Хубаво бум направи.

на 13.01.2025 г. в 22:47, Inana.. написа:

Абе , Невестулке тревопасна........

Сега , за разлика от теб аз притежавам ФАКТИ , които Мощно да те опровергаят ! 

Ох, ах...депресирах се. Ти ме съсипа. Спирам да пиша във форума за известно време. Поне докато ми мине психологическата травма, която ми нанесе.

Много ми хареса текста, който си писала и няма с какво да ти опонирам. А карсотата ти...Ангелска. 

А, аз горката!?! Разбрах скоро, че вълците от сръбско избягвали да минават през границата и се сетих, че по същото време бях на гости в Кюстендилско. Явно съм толкова грозна, че съм спряла и сръбските вълци на нашата граница.

Прекрасна година ти желая и бъди все така творчески настроена. 

току-що, AAUUXX написа:

Добро утро дрон мастер ,имаме и наше предсказание вече, като цяло бъдещето не е ясно ,но каквото покажат звездите това е  :rolleyes:

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/alena-otseche-sadbovna-prognoza-za-ukrayna-i-blizkiya-iztok-584938.html

Не си в час-имаме нов любим предсказател. Беше някакъв индиец по спомени.  Говореше едно , ама му слагаха с превода други думи, ама после явно е потръгнала работа и той превключи на тази вълна. Ако го намеря ще те тагна да се посмееш и ти. А и само да спомена че преди няколко дена баба Ванга пак се беше изказала по текущата ситуация.

Някакви  екзотики от московските към западните гей-клубове:

Този поне не го убиха своите, че имаше и такъв случай. Мятаха му цигари, вода и накрая своите му пуснаха подарък..

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Бушон-мекере тва ли е новата гледачка на БКП. До вчера представяше друга :giggle1:

преди 39 минути, kosyo написа:

Не си в час-имаме нов любим предсказател. Беше някакъв индиец по спомени.

Така е ,ама затова написах че е наше предсказание ,не чувствам индииците тъй близки все пак ,понякога се случва планетите да се бъзикат ,ако индиеца е гледал в облачна нощ или с китайски телескоп показваш огледален образ :)

Калитко побеждавате - ама  в Х

Макар че и там стана тясно за тикви

Малко укри се предали - слаба работа - вчера 30 наведнъж

ПП

Кажи сега - докарваш ли го до 25-те лева :)

Щото тъпотата която бълваш не може да бъде обяснена научно 

преди 6 минути, K.Р написа:

Бушон-мекере тва ли е новата гледачка на БКП. До вчера представяше друга :giggle1:

Защо си продукт на БКП ,безплатно работещ в интернета без дори първак да ти дадат ,това не е ли експлоатация на труда?

преди 13 минути, БаалБек написа:

Ох, ах...депресирах се. Ти ме съсипа. Спирам да пиша във форума за известно време. Поне докато ми мине психологическата травма, която ми нанесе.

Много ми хареса текста, който си писала и няма с какво да ти опонирам. А карсотата ти...Ангелска. 

А, аз горката!?! Разбрах скоро, че вълците от сръбско избягвали да минават през границата и се сетих, че по същото време бях на гости в Кюстендилско. Явно съм толкова грозна, че съм спряла и сръбските вълци на нашата граница.

Прекрасна година ти желая и бъди все така творчески настроена. 

Психоболната баба Сирена, пак ли си е внушавала разни работи

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Защо си продукт на БКП ,безплатно работещ в интернета без дори първак да ти дадат ,това не е ли експлоатация на труда?

Защо си толкова психичноболен. Дадоха ти за днес първака и се активира.

преди 9 минути, nikolov2020 написа:

Калитко побеждавате - ама  в Х

Макар че и там стана тясно за тикви

Малко укри се предали - слаба работа - вчера 30 наведнъж

ПП

Кажи сега - докарваш ли го до 25-те лева :)

Щото тъпотата която бълваш не може да бъде обяснена научно 

на 20.12.2023 г. в 10:11, Киро Н. написа:

Без пари Зеленски я издържи до 15 януари я не :)

И децата знаят че парите свършиха на този ден преди 1 година. Баба Пенка да не ги свършила вече?

Виж сега Кире, имам около 39 такива изказвания , няма ли да си получа 3-те усмивки че да не изпадаме в неловки ситуации с тебе? Дай ми ги сега и ще приключа рубриката като неуспешна. Моля те -знаеш колко настоятелен мога да бъда и как обичам да се подигравам на по-умните от мен тук.

преди 34 минути, K.Р написа:

Дадоха ти за днес първака и се активира.

След днешната доза първак - кажи защо така се получава?    Ако натовски войници се появят на украинска територия, Киев със сигурност ще се опита да ги настрои срещу Русия. За него единственият относително реалистичен сценарий за военна победа е пренасянето на конфликта на макроравнище.  Дали  британците и французите разбират реалния риск за себе си?    

Калитко

тука едни ракети дето свършиха 2022 началото на 2023

ПП

Прави сборник с мой изказвания пък аз ще ти дам една надница после .

преди 2 минути, attj написа:

След днешната доза първак - кажи защо така се получава?    Ако натовски войници се появят на украинска територия, Киев със сигурност ще се опита да ги настрои срещу Русия. За него единственият относително реалистичен сценарий за военна победа е пренасянето на конфликта на макроравнище.  Дали  британците и французите разбират реалния риск за себе си?    

Не е необходимо Киев да настройва войниците на НАТО срещу някой... Те са си настроени вече... Ако се появят там ще е за да трепят ватенки... 🙂

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.