Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Тръмп да не вземе да им предостави на руснаците  без битки Одеса, Николаев, Днепропетровск и Харков - защото и те били с предимно рускоезично население.   Нямало да се съобразяват с лудата Зелка.  Като нищо ще прави сделка за да се оттегли Москва от съюза с Пекин-Техеран-Пхенян.    Тръмп това го безпокои и никаква Зелка не му е интересна.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, attj написа:

Тръмп да не вземе да им предостави на руснаците  без битки Одеса, Николаев, Днепропетровск и Харков - защото и те били с предимно рускоезично население.   Нямало да се съобразяват с лудата Зелка.  Като нищо ще прави сделка за да се оттегли Москва от съюза с Пекин-Техеран-Пхенян.    Тръмп това го безпокои и никаква Зелка не му е интересна.

Тук професионалните шорошоиди са на друго мнение. Но ги е шубе да се басират за Одесса.

преди 1 минута, Т.Христов написа:

Тук професионалните шорошоиди са на друго мнение. Но ги е шубе да се басират за Одесса.

Тръмп е непредсказуем и помни уроците от времето на Рейгън и Кисинджър.   Шматката Байдън (според Тръмп)  допусна създаване на военен съюз,  който е по-могъщ от НАТО.   Сега САЩ пак ще се чудят как да ги разединят.   Украйна може също да бъде изоставена - като Афганистан, Либия,  Ирак.    Нека става и там каквото имало да става.    Зеленски няма никакви шансове да лъже и Тръмп.   Няма как и още да дои САЩ за безнадеждни инвестиции в Бандеристан.    Доналд Тръмп не е  глупак.   

преди 2 часа, БаалБек написа:

Бабе, това че си суха аз вина нямам. А гледам и с фантазиите не си добра, а уж си войн или воня...едно от двете беше...

Абе , Невестулке тревопасна в злобата си такава глупост си оставила , че даже от твоето отборче никой не те лайкнал , въпреки че 

откровено не ме понасят заради всичките шамари , които съм им нанесла ! 

Знаеш ли защо ???   

Защото сигурно Няма в историята на Сайта потребител , Повече НАКАЗВАН от СИРЕНА  за ЕРОТИКА !!!! 

Не те знам откога се подвизаваш в сайта и колко профила си имала , но по-старите помнят епичното ми появяване на тази сцена с профил СИРЕНА ! 

Профилът ми Сирена беше изкъсо следен от администрацията Точно защото бях Енергично Влажна ! :D

Тръгнала да ми говори кухавелата за сухота ??!!! 

Сега , за разлика от теб аз притежавам ФАКТИ , които Мощно да те опровергаят !  

Имам оставен БЛОГ в Сирена ! 

Отивай да четеш колко Влажна съм била !

За разлика Отново с теб - Съм оставяла маса снимки и по темите ! 

За разлика Поредна от теб - имам и снимки в профила си в Сирена , както и клипове , които съм правила и където също са Запечатани мои снимки , за да се види , кой печата от профила ! 

Шегата , която ти подметнах , беше към профилният ти Аватар , който не е твой фотос , а взет от нета !!!

Лошо няма ! Ама не Парадирай и не извозвай манипулация към зрителите , че все едно ти си на тази снимчица ! 

Нали ?   Защото не е коректно ! Защо не си поставиш Твоят "28-годишни бедра " ?  М ? 

Тогава ела ми дрънкай и злорадствай !  ТВОИТЕ БЕДРА ! Можеш ли ? 

Защото аз Мога !   Само че , не съм в сайт за запознанства и не търся МЪЖЕ , за поредна разлика от теб ! 

Причината е , че не МОЖЕШ !    И не можеш защото НЯМА какво да Покажеш ! 

Аз аз имам !!! 

Това е Мой клип ! 

Мога да те замерям и 2 часа със мои снимки , ала тази тема не е за моята "сухота и влажност " !

Натривам ти носа , за манипулацията и ВНУШЕНИЕТО , което си се опитала да направиш от първата до последната буква в постното ти изречение ! 

"Баба " ще казваш на тази , която виждаш всяка сутрин в огледалото ! 

Като знаеш , че ще те издухам , защо се спъваш винаги в един и същи камък ? 

А , сетих се ...... Простовата кухавела си и забравяш ...

IMG_20241103_004343.jpg

преди 31 минути, attj написа:

Тръмп е непредсказуем и помни уроците от времето на Рейгън и Кисинджър.   Шматката Байдън (според Тръмп)  допусна създаване на военен съюз,  който е по-могъщ от НАТО.   Сега САЩ пак ще се чудят как да ги разединят.   Украйна може също да бъде изоставена - като Афганистан, Либия,  Ирак.    Нека става и там каквото имало да става.    Зеленски няма никакви шансове да лъже и Тръмп.   Няма как и още да дои САЩ за безнадеждни инвестиции в Бандеристан.    Доналд Тръмп не е  глупак.   

Какви военни бази може да получи Тръмп в Гренландия

преди 3 минути, Inana.. написа:

Абе , Невестулке тревопасна в злобата си такава глупост си оставила , че даже от твоето отборче никой не те лайкнал , въпреки че 

откровено не ме понасят заради всичките шамари , които съм им нанесла ! 

Знаеш ли защо ???   

Защото сигурно Няма в историята на Сайта потребител , Повече НАКАЗВАН от СИРЕНА  за ЕРОТИКА !!!! 

Не те знам откога се подвизаваш в сайта и колко профила си имала , но по-старите помнят епичното ми появяване на тази сцена с профил СИРЕНА ! 

Профилът ми Сирена беше изкъсо следен от администрацията Точно защото бях Енергично Влажна ! :D

Тръгнала да ми говори кухавелата за сухота ??!!! 

Сега , за разлика от теб аз притежавам ФАКТИ , които Мощно да те опровергаят !  

Имам оставен БЛОГ в Сирена ! 

Отивай да четеш колко Влажна съм била !

За разлика Отново с теб - Съм оставяла маса снимки и по темите ! 

За разлика Поредна от теб - имам и снимки в профила си в Сирена , както и клипове , които съм правила и където също са Запечатани мои снимки , за да се види , кой печата от профила ! 

Шегата , която ти подметнах , беше към профилният ти Аватар , който не е твой фотос , а взет от нета !!!

Лошо няма ! Ама не Парадирай и не извозвай манипулация към зрителите , че все едно ти си на тази снимчица ! 

Нали ?   Защото не е коректно ! Защо не си поставиш Твоят "28-годишни бедра " ?  М ? 

Тогава ела ми дрънкай и злорадствай !  ТВОИТЕ БЕДРА ! Можеш ли ? 

Защото аз Мога !   Само че , не съм в сайт за запознанства и не търся МЪЖЕ , за поредна разлика от теб ! 

Причината е , че не МОЖЕШ !    И не можеш защото НЯМА какво да Покажеш ! 

Аз аз имам !!! 

Това е Мой клип ! 

Мога да те замерям и 2 часа със мои снимки , ала тази тема не е за моята "сухота и влажност " !

Натривам ти носа , за манипулацията и ВНУШЕНИЕТО , което си се опитала да направиш от първата до последната буква в постното ти изречение ! 

"Баба " ще казваш на тази , която виждаш всяка сутрин в огледалото ! 

Като знаеш , че ще те издухам , защо се спъваш винаги в един и същи камък ? 

А , сетих се ...... Простовата кухавела си и забравяш ...

IMG_20241103_004343.jpg

направе ли еднорога на луканки или още му се радваш в детската си стая:D

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Какви военни бази може да получи Тръмп в Гренландия

направе ли еднорога на лъканки или още му се радваш в детската си стая:D

овца , всичките ти шефове виж къде се готвят да се крият от Русия :D 

мъка мъка .... иначе са диви и щастливи , ама там им е мястото 

https://www.facebook.com/reel/944496834302866

преди 1 минута, Inana.. написа:

овца , всичките ти шефове виж къде се готвят да се крият от Русия :D 

мъка мъка .... иначе са диви и щастливи , ама там им е мястото 

https://www.facebook.com/reel/944496834302866

нали каза че в фейса има само фейкове -:D

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

нали каза че в фейса има само фейкове -:D

Виж сега разликата овчице !!! 

Давам ти материал от фейса , НО !!!  ТОВА Е РЕЧ !!!! 

Не анализ на некоя соросоидна , малоумна паплач , каквито се мъкнат Тук от твоето отборче / да не визирам и споменавам пак профили ! 

https://www.facebook.com/reel/1086783852886527

Разлика има ли ? 

Ето , давам ти Опровержение на всичките ви досегашни Опорки и пак - ЖИВО ИЗКАЗВАНЕ ! 

НЯМА ЛЪЖА , НЯМА ИЗМАМА ! 

ОТ ВИДЕН ИСТОРИК ! 

https://www.facebook.com/100077065788282/videos/1529010687822648/

преди 5 минути, Inana.. написа:

Виж сега разликата овчице !!! 

Давам ти материал от фейса , НО !!!  ТОВА Е РЕЧ !!!! 

Не анализ на некоя соросоидна , малоумна паплач , каквито се мъкнат Тук от твоето отборче / да не визирам и споменавам пак профили ! 

https://www.facebook.com/reel/1086783852886527

Разлика има ли ? 

Ето , давам ти Опровержение на всичките ви досегашни Опорки и пак - ЖИВО ИЗКАЗВАНЕ ! 

НЯМА ЛЪЖА , НЯМА ИЗМАМА ! 

ОТ ВИДЕН ИСТОРИК ! 

https://www.facebook.com/100077065788282/videos/1529010687822648/

изобщо гледаш ли какво даваш - от луната се вижда че даваш друго - явно си заета с някой преглед:D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

изобщо гледаш ли какво даваш - от луната се вижда че даваш друго - явно си заета с някой преглед:D

отвори ли двата линка ?  Проверих какво съм дала 

преди 17 минути, Inana.. написа:

отвори ли двата линка ?  Проверих какво съм дала 

да - едното е доста старо - на един покойник вече

другото е с изкуствен интелект - и то доста несполучливо

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

да - едното е доста старо - на един покойник вече

другото е с изкуствен интелект - и то доста несполучливо

Сега ще ти покажа какво е изкуствено ! 

Гледай , това е Обобщението ми за Настоящето ! 

https://www.facebook.com/albanezu.zapata/videos/598171116143685/

Безценно !!! Точно ! Отговарящо на Реалността ! 

Идвай да те слагам да спиш в обора , че Дълъг път ме чака за нови подвизи и си яхам Еднорога към изхода ...:D

Мишките скочиха в открити води , като видяха , че влязох в темата :D

Само верната ми овчица покорно дойде до мен да ми се отърква ...:biggrin:

Хайде .....

За лека нощ ти оставям това

https://www.facebook.com/WorldRusMir/videos/1986313265212027/

преди 26 минути, Joss Bomon написа:

Коле се по луди и болни си длъжен да ги показваш

преди 48 минути, Inana.. написа:

Идвай да те слагам да спиш в обора , че Дълъг път ме чака за нови подвизи и си яхам Еднорога към изхода

Болеста ти е на макс

преди 4 часа, Inana.. написа:

всъщност  съм аз

жените по природа  имате ниско либидо .

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Както казах замислете се за нова версия на ядрената доктрина защото очевадно има някакъв бъг със старата. Нощес един куп предприятия са усетили на баба Пенка едногодишното ТОТАЛНО китайско ембаро:

На стратегическото летище склада с ГСМ са го минали за 2-ри път. Сега знам че имам едно изказване запазено за ПВО-то на всичките 32 пригранични летища , ама това такова ли е? Това ми е дилемата на мен тази сутрин...

Е какви хубави бели нощи имаше едно време...развалиха я тази държава:

Героят на сутринта:

Високо ефективна секс машина се готви за гастрол в западните гей-клубове:

Явно обичат грубата игра

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Калитко 

чети новините

Аман вече от български реотани 

Новините са бомба! Правилно се досети че ти го каза това за летищата, Енгелс пригранично ли е?

Крим е наш .

Това е за начало. Така да се каже да вдигнат телефона.

ПП 

Калитко изгоря каузата 

От "ще разпаднем Русия" минахме на  "ще си върнем Крим", после "няма да дадем и педя укр. земя" а сега вече "може да отстъпим определени области" утре - картата на Медведев

photo_2022-07-27_18-05-46 (2).jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.