Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Profruit написа:

Парадираш за гънки, но се изцепи по-зле от Лукашенко. Не схвастиката, а свастиката и никога не е била еврейски символ. Юдейте от векове се подписват с щита на Давид. Художникът е бил мистик и в тесни връзки с Тибет. Просто я обръща огледално.

Хе, моите гънки работят по техническата част. Не претендирам за всичкознаене. Хитлер не ми е приоритет да знам всичко. Та който знае, да излее познания и да ни осветли. Или кво - всички сте некви гении и знаете всичко. Айде, това е момента да ме вербувате. Или не- всеки се петляви.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Profruit написа:

Парадираш за гънки, но се изцепи по-зле от Лукашенко. Не схвастиката, а свастиката и никога не е била еврейски символ. Юдейте от векове се подписват с щита на Давид. Художникът е бил мистик и в тесни връзки с Тибет. Просто я обръща огледално.

Няма смисъл. Това му е спуснато от Копейкин това папагалства. Опитва гладкия-трол да оневини некви руски убийци с евтина пропаганда.

преди 35 минути, BANKATA написа:

ще има ли операция на Русия във Финландия

Руската водка е по-хубава от финландската .. = Не им са конкурент ... :) 

Когато Украйна помоли Европейския съюз преди девет години да му помогне да се измъкне от влиянието на Русия, ЕС отхвърли искането му за помощ от 20 милиарда евро (21 милиарда долара) - каза, че е твърде скъпа.

Тази седмица Германия заяви, че ще даде на Украйна до 2 милиарда евро за оръжия и военно обучение.

Сега финансовите министри на водещите индустриални страни от Групата на седемте обещаха помощ за Украйна, надхвърляща 24 милиарда долара за 2022 г.

Западът ще плати повече, за да има Украйна във война, отколкото е готов да плати за Украйна в мир.

https://moneycircus.substack.com/p/eurasia-note-45-russia-steps-up-donbas

HATO нациите са много добри в пилеенето на пари.

преди 3 минути, glen написа:

Украйна

Украинките винаги са били по-скъпи, защото могат да раждат дори при радиация ... :) 

преди 26 минути, Тhе Monstеr написа:

Бербок в Балтика: Германия ще се откаже напълно от руски петрол и газ

"Ще намалим петрола наполовина до лятото и ще бъдем на нула до края на годината, а след това ще последва газа, в обща европейска пътна карта".

https://news.bg/world/berbok-v-baltika-germaniya-shte-se-otkazhe-napalno-ot-ruski-petrol-i-gaz.html?fbclid=IwAR3B0x4y3H3kTIgEgoqoq2rgBdh1pa36jojdKmTJv7J3nRJytHXybM37ONk

Ако войната се затегне със сигурност  ще го направят . Сега правят разчетите за дажби т.е. ще определят дажби газ /за петрола на 100% до края на годината/ за предприятия ,централи в зависимост  от договорените количества на втечнен газ. За това Путин се уплаши и смени искането си за плащане в рубли ,да не би още сега да  го направят.

Мислех си защо толкова много тук са за руската агресия , но има отговор:https://telegraph.bg/bulgaria/ot-nachaloto-na-vojnata-do-momenta-ruski-hakeri-s-86-000-ataki-u-nas.-trolove-seiat-propaganda-v-profili-na-rusofobi-firmi-i-vedomstva.-kradat-fejsbuci-na-ukrainci-i-izvestni-lichnosti-pishat-ot-tiahno-ime-337339

преди 6 минути, Coco1 написа:

Няма смисъл. Това му е спуснато от Копейкин това папагалства. Опитва гладкия-трол да оневини некви руски убийци с евтина пропаганда.

Къде видя оневиняване на некви убийци в обяснението на Z? Къде видя пропаганда> Какво е пропаганда - когато имаш шанс да промениш мисленето на хората в твоя полза. Тука има ли такъв шанс? Не. Има едни хора, дето викат - Укра е правя, бяла и пухкава и за това непременно ще победи. И едни други хора, дето викат, че Укра не е бяла и пухкава и няма да победи. И между другото - мерене на п....и и мозък. Нищо полезно, всъщност.

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Хе, моите гънки работят по техническата част. Не претендирам за всичкознаене. Хитлер не ми е приоритет да знам всичко. Та който знае, да излее познания и да ни осветли. Или кво - всички сте некви гении и знаете всичко. Айде, това е момента да ме вербувате. Или не- всеки се петляви.

Хайде, бе :) Фен на копейкин - пък с гънки...... че и по технитечската част - пълен нон сенс. А що се отнася до свастиката - тя фигурира, дори и в древнобългарските руни. А Хитлер трябва да ти е приоритет - не е лошо да прочетеш "Моята Борба"

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Хайде, бе :) Фен на копейкин - пък с гънки...... че и по технитечската част - пълен нон сенс. А що се отнася до свастиката - тя фигурира, дори и в древнобългарските руни. А Хитлер трябва да ти е приоритет - не е лошо да прочетеш "Моята Борба"

Някога и аз карах такси. 

току-що, tonit1968 написа:

Някога и аз карах такси. 

И аз - хубави пари се прибираха, особено, без табела на покрива. Хората се кефехя на 123-ката :) Пък и като си на "ти" с катаджиите - още по добре! 

Не ставаш пич - далеч си от далаверата. С копейки не работим

преди 1 минута, Coco1 написа:

И там не ти се е получило и хоп трол на Копейкин.

То и това не е за за плебеи

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Някога и аз карах такси. 

И кво стана? Взеха ти книжката за алкохол или ладата просто сдаде багажа.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Идея си нямам кой е Копейкин. Предполагам пореден роден педераспут от калибъра на Винету и подобие човешка шлака в родната политика. Тук минавам по инерция и за пореден път се разочаровам от мисленето на маргиналите. Всичките блядски пропагандони отдавна съм ги блокирал. Циклят една и съща мантра за нацисти и  задължително преливат в селски обиди. Тъпото в тях е, че нямат собствено мислене, а влачат помията от интернет, която резонира в унисон с мозъците им от две гънки ( чети tonit1968 ) и изливат тук.

След два дни е Великден. Свят ден, но те пак в този ден ще лъскат в стил Копейкин, а това че умират хора като тях - не, това били нацисти.
Череп от чугун! Мозък от чугун!

Преди 15 години в техническите форуми за подобни одиозни екземпляри открито призовах, да бъдат кастрирани на място, за да не се размножават. Изводът е очевиден и за този форум.

На 12 април лукашенко отиде при путин да проси нов кредит. Върна се като насран, без пари. путин му обеща някаква мисия в космоса. Не убягва от погледа стойката на онкоболния. Той се надигаше безпричинно, не контролираше краката си. Момента, когато философстваше над сирийския град Ер-Рака. Всякаш не се сдържаше отвътре. Но, безпокойните крака отново танцуваха под масата от видео, когато министъра на елените рапортува, че Азовстал е превзет. путин не контролира крайниците си. Явни симптоми на Паркинсон, а това е нелечимо.

путин има 5 деца. Две дъщери от Людмила. Една дъщеря от секретарката. Две дъщери от Кабаева и два сина от пак от нея. В двата случая близнаци. Днес е надушил, че голямата дъщеря се готви да избяга и я блокирал. В началото на войната мъжа й холандец се разведе, заради санкциите. Холандецът му светна, че путинблядланд е икономически капут и се измъкна навреме. Притежава и коз. Детето е с него в Нидерландия. путин уби не само щастието на милиони украинци, но и на своите деца. Факт!

В следващата среща ще ви разкажа за 5 емигранта от рашка постъпили на работа в моята компания. За нетърпеливите - тотални антиподи на соловьов. Мат перемат в адрес на джуджето, така че онзи джуганестия в блятушка русь, да ги разказва на Копейкин какъв въздух диша в града на сифилистака.

преди 2 минути, Profruit написа:

Идея си нямам кой е Копейкин. Предполагам пореден роден педераспут

Идиота на русоробската партия Възраждане. А предположението ти е точно

278572387_2130007623835129_2039018720879

278576070_3887483111476043_9175268894167113581_n.jpg

преди 4 минути, Profruit написа:

Идея си нямам кой е Копейкин. Предполагам пореден роден педераспут от калибъра на Винету

Идея си нямаш, колко си близо до истината! Само за калибъра не позна :) копейкин (К. Костадинов) ще му трябват три "вкладни цевеи" с диаметър на пожарникарски маркуч, за да стигне "Винету"

Да, както си и мислех, индивидите, боготворящи чичко байдън, се изредиха да се изсерат и да покажат шарена перушина. Кофтито е, че укрита както са бели и пухкави, за иракчаните и дума не обелват. Путин бил кръволок, пък Ердоган от 5 дена прави същото кат него, пък никакъв коментар. Абе лицемерието лъсва. И на квито и олигарси да се правите, ако искам, мога да ви купя всички накуп - и кокошинката, и шишо бакшишо, и там профрукт ли е пролимон ли е... Ма няма смисъл , червей не ми трябват.

„Така че дори муха не може да избяга “

-чичко Путин обявява Мариупол за „освободен“ и нарежда обсадения завод за стомана да бъде запечатан и спря помпите за вода!

Кокаиновият каубой от Киев трябва просто да се изправи пред реалността. Свърши се.

Американският начин е да не се тревожите за мухи. Но предполагам Мухите скоро ще излязат.

Мухите са заети да раздробяват личните си документи на ООН и НАТО...

преди 1 минута, tonit1968 написа:

а, както си и мислех, индивидите, боготворящи чичко байдън,

Гласувал съм за Тръмп - никога не съм пускал за "демократ"!

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Кофтито е, че укрита както са бели и пухкави, за иракчаните и дума не обелват.

Тия пък кви са?

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Ердоган от 5 дена прави същото кат него, пък никакъв коментар.

Ердоган е друга бира!

преди 5 минути, tonit1968 написа:

И на квито и олигарси да се правите, ако искам, мога да ви купя всички накуп

Не можеш - за да купиш нещо, то трябва да се продава - малка разлика....с копейкин. Когато продаваш - аз ти цепя цената, когато искаш да купуваш от мен - ти режа главата от глезена

преди 1 час, BANKATA написа:

И аз ще ти кажа една секретна тайна. Путин и Шойгу са любовници и са ги виждали да се ш***т.

Във ваната от еленови рога. Това го знаем отдавна.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Гласувал съм за Тръмп - никога не съм пускал за "демократ"!

Тия пък кви са?

Ердоган е друга бира!

Не можеш - за да купиш нещо, то трябва да се продава - малка разлика....с копейкин. Когато продаваш - аз ти цепя цената, когато искаш да купуваш от мен - ти режа главата от глезена

Казах, ако искам. Имам как. Но боклуци не купувам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.