Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 20 минути, BANKATA написа:

Докато не дадеш доказатлства си остава поредният фейк.

Нали точно това обясних, доказателства ще има след години, когато вече няма да ни пука много, а отгворните за това ще са умрели.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, Banesc написа:

защо украйна я замерят с долари и оръжие ?

Щот Сергеев им даде за да питат русоробите

преди 2 минути, symanbg написа:

Нали точно това обясних, доказателства ще има след години, когато вече няма да ни пука много, а отгворните за това ще са умрели.

Само извънземните дават такива обяснения

преди 1 минута, Coco1 написа:

Начи и Хитлер е ползвал семеен символ докато е убивал. Брау чернороработнико

Пращиш от мозък затва им разнасяш багажите на копейката

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'PLAN Z The Nazi Bid for Naval Dominance DAVID DAVIDWRAGG WRAGG'

Какво общо има Хитлер със символа Z, освен че имал план а, б, в, ж, з? Я обясни подробно и с картинки. То май по спомен си е харесвал схвастиката, която пък била еврейски символ. Такива ми ти работи. Символиката не е лесна работа, не е за твоите 2 мозъчни клетки. Ама все пак, просвети ни...

преди 3 минути, symanbg написа:

И аз ще ти кажа една секретна тайна. Путин и Шойгу са любовници и са ги виждали да се ш***т.

преди 10 часа, miro20 написа:

бежбожници :getout:

Мире, не знаеш моя Бог ... :) 

Та, може и аз да съм отломка, но не от твоята мечта ... :) 

преди 7 минути, dioib написа:

Мире, не знаеш моя Бог ... :) 

Та, може и аз да съм отломка, но не от твоята мечта ... :) 

Казаня, 

ще има ли операция на Русия във Финландия, че май ще влизат скоро в НАТО, а Путин каза че няма да допусне разширение повече ?

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/finlandiya-e-edna-krachka-po-blizo-nato

преди 1 минута, bulljo написа:

Казаня, 

Наздраве! Амин ...

:beer:

преди 9 минути, tonit1968 написа:

Какво общо има Хитлер със символа Z, освен че имал план а, б, в, ж, з? Я обясни подробно и с картинки. То май по спомен си е харесвал схвастиката, която пък била еврейски символ. Такива ми ти работи. Символиката не е лесна работа, не е за твоите 2 мозъчни клетки. Ама все пак, просвети ни...

Ако имаше с какво да мислиш освен да копипействаш и папагалстваш спуснати от Копейкин глупости, нямаше да питаш отново. 

преди 9 минути, tonit1968 написа:

не е за твоите 2 мозъчни клетки

При тебе е гладко

Може спокойно да си падаш на глава няма какво да увредиш вече

Премахват "Женските мозъци" при НДК

Някой повярва ли за момент, че Макрон досажда на Путин да остави убийците да излязат от Азов (до голяма степен неконтролирани) по хуманитарни съображения, а не от страх, че френските наемници могат да разкрият участието на Франция?
Може би просто ще разберем кой е там долу. Бяха изразходвани много ресурси, за да се измъкне някой от Мариупол. Би трябвало да е интересно.

преди 7 минути, Coco1 написа:

А, ндей тъй, може да се появи някоя гънка.

Бербок в Балтика: Германия ще се откаже напълно от руски петрол и газ

"Ще намалим петрола наполовина до лятото и ще бъдем на нула до края на годината, а след това ще последва газа, в обща европейска пътна карта".

https://news.bg/world/berbok-v-baltika-germaniya-shte-se-otkazhe-napalno-ot-ruski-petrol-i-gaz.html?fbclid=IwAR3B0x4y3H3kTIgEgoqoq2rgBdh1pa36jojdKmTJv7J3nRJytHXybM37ONk

преди 3 минути, Coco1 написа:

Ако имаше с какво да мислиш освен да копипействаш и папагалстваш спуснати от Копейкин глупости, нямаше да питаш отново. 

При тебе е гладко

Хубаво де, кажи Хитлер къде е рисувал Z.По танковете ли, по кво? Дай картинки, нали там ти е силата. По униформи, по нещо? Напъни си великите 2 мозъчни клетки и отговори по същество. Ма няма как да стане. Вече няма да обиждам кокошките, те имат много повече мозък от тебе.

току-що, tonit1968 написа:

Хубаво де, кажи Хитлер къде е рисувал Z.По танковете ли, по кво? Дай картинки, нали там ти е силата. По униформи, по нещо? Напъни си великите 2 мозъчни клетки и отговори по същество. Ма няма как да стане. Вече няма да обиждам кокошките, те имат много повече мозък от тебе.

Върни се на предната страница и виж от къде тръгна всичко.

Заради такива като вас, дето отсега са се предали от страх към НАТО, България навремето е паднала под турско робство!

Как не ви е срам!:angry22::angry22::angry22:

Писна ми в България да има страхливци!

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Бербок в Балтика: Германия ще се откаже напълно от руски петрол и газ

"Ще намалим петрола наполовина до лятото и ще бъдем на нула до края на годината, а след това ще последва газа, в обща европейска пътна карта".

https://news.bg/world/berbok-v-baltika-germaniya-shte-se-otkazhe-napalno-ot-ruski-petrol-i-gaz.html?fbclid=IwAR3B0x4y3H3kTIgEgoqoq2rgBdh1pa36jojdKmTJv7J3nRJytHXybM37ONk

Ще ми е интересно да го видя. На Германците ще им е още по- интересно като дойде момента на плащането на сметките. Дали ще се събудят или са безнадеждно промити?

преди 2 часа, Мойра написа:

Дали е редно министър на външните работи на една държава да оказва натиск върху друга държава?

Отвратена съм!

натиск с молба - са две различни неща, какво образование имаш, или пак ти казаха така от централата:lol6:

преди 3 минути, BANKATA написа:

Върни се на предната страница и виж от къде тръгна всичко.

Върнах се и ....давай по същество. Ще ми е интересно да науча нещо ново.

преди 1 минута, absurt написа:

Ще ми е интересно да го видя. На Германците ще им е още по- интересно като дойде момента на плащането на сметките. Дали ще се събудят или са безнадеждно промити?

Няма да видиш нищо освен путинската пропаганда, докато не си извадиш главата от гз.

преди 17 минути, tonit1968 написа:

Парадираш за гънки, но се изцепи по-зле от Лукашенко. Не схвастиката, а свастиката и никога не е била еврейски символ. Юдейте от векове се подписват с щита на Давид. Художникът е бил мистик и в тесни връзки с Тибет. Просто я обръща огледално.

преди 1 час, Мойра написа:

А това това пък какво значи? :speak:

вчера приеха да се помогне технически на Украйна - каквото и да значи това

преди 10 минути, tonit1968 написа:

Хубаво де, кажи 

Като трол на русоробска партия това е нивото ти. Няма кой да ти обяснява 20 пъти

Ето те

Пиколо в хотела

Премахват "Женските мозъци"

преди 1 час, Богатир написа:

Как какво - пращаме оръжие.

Просто Киро е олигофрен

а нинова каза че ще напусне, ако пратим оръжие - пак преметна изкуфелите бабки и дедковци:D

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

вчера приеха да се помогне технически на Украйна

Международните доброволчески специални части скоро ще бъдат изпратени от глобалистите, за да спасят нацистите.Много от тях вече са в Азовстал. И повечето са американци.

Дано да не е така!

България е малка и бедна държава, която трябва да е неутрална при такива ситуации, като войната в Украйна.

Можем да си позволим само хуманитарна помощ и прием на бежанци от Украйна, но не и да изпращаме оръжия.

не е неутрална, вече нямаме подръжка на Руските самолети, вв списък с неприятелски страни сме - по добре да ги продадем докато още хвърчат

Вие от Възраждане сте на страната на Русия.

Според мен,

нали знаеш че в централата не ви дават право на мнение:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.