Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Какво пишете тук - заради Зеленски няма да останат живи бандеровци.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Новите ни "хартиени" самолети се оказаха по-добри от всички руски летящи самовари...

Руските безаналогови делтапланери дори няма да разберат, че са свалени от български хартиен изтребител...

/ Мнение на бивш член на ПП "Атака" и настоящ на ПП "Величие" /

Да го каже на лейтенанта изял руската ракета.

умопомрачителни тъпанари има в БГ

FB_IMG_1744641322752.jpg

преди 29 минути, BANKATA написа:

На основание на какво вярваш тогава?

Ти понеже си много умен освен да лъжеш не можеш да измислиш нищо смислено.

Ама такива сте си комунетата, закърмени с лъжи.

По каква причина ако няма реална цел да го стрелят със скъпи ракети? Отивам аз в Суми и решават да ме нацелят с ракета за толкова пари? Защо да го правят, като не им навреждам с нищо? Логика Ванка, логика...

преди 1 час, attj написа:

Нищо не Ви е ясно -  Без умствен капацитет отговори в добавена от Kalin Karaboychev тема в Политика - за Мойра и Филипов - 

наваля ви дъжда в Плевен и почнахте да пеете - я кажи къде е Филипов- да не го ритнахте в трапа - да прави банкет на червеите.   Без коментар за идиоти при вятъра на Шилото.  Това е в Меден рудник край Бургас. 

Никога не отивай в Луганск. Избягвай особено автогарата.

Казаците те чакат за 15 секунден сеанс, да им обясниш какви са добри:

https://t.me/etorostov/86958

Не е за хора със слаби сърца:)

Aхахаха, Петро Порошенко се оплаква от Тръмпушката, цитирам:

"Тръмп понякога може да задава неочаквани въпроси, мога да кажа дори неучтиви. На една среща по време на първия му мандат, Тръмп ме попита дали може да получи честен отговор на въпрос. Аз казах "да". След това Тръмп се наведе по-близо и ме попита: "Кажете ми, Крим руски ли е? Според мен е руски!" 🤣🤣🤣

преди 53 минути, BANKATA написа:

Покажи го това очевидното?

След всеки холям обстрел на цивилно обекти се очачва с дежурното оправдание. То не бяха НАТО-вски генерали в хотели, ресторанти, черкви, детски болници и т.н.

Вече не си правите и труда да изглежда правдоподобно.

Аз ти казвам, че стрелят по детски градини. На едно мнение сме с теб, колега. Слава украини и напред реджеп с яките песни. Ще победим!

преди 25 минути, Мечо Хубавеца написа:

По каква причина ако няма реална цел да го стрелят със скъпи ракети? Отивам аз в Суми и решават да ме нацелят с ракета за толкова пари? Защо да го правят, като не им навреждам с нищо? Логика Ванка, логика...

Логиката ти е железна!

преди 17 минути, kosyo написа:

Никога не отивай 

Май и ти си на вятъра на Шилото.

току-що, attj написа:

Май и ти си на вятъра на Шилото.

Внимавай с автогарата в Луганс. Всякакви кязаци те дебнат там да ти направят дете за фронта:). А всички знаем че ти ги обичаш и нямаш нищо против тях. Представям си още от сега какво ще е детето.

"Мисля, че посланието е много ясно. Трябва да направим повече, за да може Украйна да се защити и да не умират цивилни", заяви ръководителката на европейската дипломация Кая Калас, като подкрепи доставката на немски ракети "Таурус" за Украйна.    Те не са хиперзвукови и могат да предизвикат нова демонстрация с някой друг Орешник.

на 12.04.2023 г. в 8:22, attj написа:

Различни медии съобщиха, че кабинетът на президента Владимир Зеленски обсъжда план за конфедерация с Полша, което в крайна сметка може да доведе до създаването на нова „Жечпосполита“.    "Конфедерацията на Полша и Украйна", ако се осъществи, означава, че Украйна - де факто и де юре - ще стане член и на ЕС, и на НАТО.   Кремъл ще даде ли заповед да се вземат Николаев и Одеса, ако това е територия на НАТО?  Готов ли е Путин да стане лидерът на Русия, при когото Полша ще получи излаз на Черно море?      В резултат на това Украйна ще прекрати формалното си самостоятелно   съществуване.  Както навремето  е било при полско-литовското кралство.  После ще се роди нов Степан Бандера пак да се бори за национално единение и за своя самостоятелна държава. 

Редица медии споделиха, че имаш записан час на автогарата в Луганс, да се обедините с казаците :) . Не е ясно какво ще се роди. 

Значи днес ми оправихте настроението. А си викам какъв кофти ден. Благодаря ви от ❤️💓

на 12.04.2023 г. в 10:10, maxthon написа:

Малко ми прилича като теорията на другия клоун на форума къде сваляше ракети и дронове с Ак-47.

От вчера има един как го свали с щик-а, ама не успешно.

на 12.04.2023 г. в 12:20, attj написа:

Бившият офицер от разузнаването на Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър, позовавайки се на скорошен разговор между Валери Залужни и Марк Мили, казва : „...250 000 украински войници вече са загинали и около 83 000 са изчезнали.  Това е една трета от украинската армия.   Защо трябва да умират толкова много  млади мъже и някои като теб Кокич да ръкопляскат!?      Все си объркан... 

преди 10 часа, attj написа:

Русия е убила 13 000 цивилни и около 100 000 украински войници а трите години пълномащабна война, съобщи украинският президент Володимир Зеленски в интервю за CBS News.    Този наркотизиран психопат не брои изчезналите над 1 200 000 войници от ВСУ. 

Избери си кой лъже :). Аз не се наемам да кажа-честно. Ама понеже ти ги цитираш викам ще си наясно. Обърни внимание на датите. Знам че биолабораториите работят, ама могат ли да възкресяват вече? Или се размножават като онези на автогарата?

преди 10 минути, kosyo написа:

Редица медии споделиха

Всяка квачка знае по-добре как да защити своите пилета от Кая Калас и от Косьо.    Чупите всички тъпомери.   Горките бандеровски хохли ще умират още заради подобни умници като Вас. Дано не е до последните.

,,AndreyMihaylov81преди 2 часа (редактиран)

Око за око никто не отменял, даже если нанесли сопутствующий ущерб по их гражданским (ещё бы разобраться какие они там гражданские), то виноваты ВСУ, которые размещают в черте города свои объекты. С другой стороны, ВСУ ЦЕЛЕНАПРАВЛЕННО столько лет бьют по гражданским в ЛДНР, что на весь этот вой про мирных хочется сказать - что посеяли, то и пожнёте. За преступления в Курской области, даже не знаю что с ними сделать - старики, женщины, дети замучены..."

,,berliner9843преди 2 часа

На Украине ещё 3 года назад сказали что у России ракеты закончились. Возможно это был неисправный кондиционер."

,,VILLABAGAпреди 2 часа

Их там и собрали награждать за так называемую курскую операцию и соответственно Россия прислала свои поздравления."

,,ИгнатБарабанов-з3кпреди 2 часа

В 2004-ом хлопцы майданили за вступление в антироссийский блок НАТО исполнять приказы натовского командования. НАТО продвигалось на восток. Хлопцы понимали, что пойдут против россиян. Осознано перешли на сторону врага."

на 13.04.2023 г. в 16:49, glen написа:

Украинските войници са започнали ново начинание, където можете дори да платите, за да изтезавате пленен военнопленник. Различните ставки могат да закупят различна степен на мъчение. Колко иновативно!

В нашето меню:

Удар в лицето с ръка - 444 гривни

Убождане в стомаха

ръка - 999 гривни

крак - 1199 гривни

Удар в топките с крак - 1999 гривни

Специални условия - цената се договаря отделно.

Негодници от ВСУ биха руски затворник за пари и излъчиха всичко това в инстаграм!

Укро-дегенератите слагат цени за тормоз над руски военнопленници в истории, а след това публикуват „видеорепортаж“, показващ как са изпълнени задачите на дарителите.

В истории те се хвалят, че по този начин са събрали 10 000 гривни на ден. Защо администрацията на Instagram (забранена в Руската федерация) не реагира по никакъв начин на тези кадри, не е ясно

37d03680-e09a-4dd7-b999-91e5785a6620_429

Да, тази екранна снимка по-горе препраща към поредица от видеоклипове, показващи измъчване на вързан военнопленник в духа на специални разпродажби с отстъпка в тяхното „меню“ от ужаси. Можете да отидете в горния акаунт и да видите видеоклиповете сами, ако не сте недоволни или не вярвате.

Само Глен може да намери нещо дето го няма като акаунт, но го има на картинка :) Винаги съм казвал че неговите приказки за лека нощ са най-хубавите.

преди 16 минути, attj написа:

Всяка квачка знае по-добре как да защити своите пилета от Кая Калас и от Косьо.    Чупите всички тъпомери.   Горките бандеровски хохли ще умират още заради подобни умници като Вас. Дано не е до последните.

Най-добре хвани влака за Луганс ,че ти готвели посрещане онези 2-мата от автогарата :). Да заздравите дружбата така да се каже.

преди 3 минути, kosyo написа:

Най-добре хвани влака за Луганс ,че ти готвели посрещане онези 2-мата от автогарата :). Да заздравите дружбата така да се каже.

И какво здраво поколение ще имат...

image.png

Бандеровците ненужно умират заради психопати.      Болни психически дори го намират за уместно.   

на 13.04.2023 г. в 19:07, maxthon написа:

Е вече отговорих на един тук, че на съдилища без юрисдикция ефект от решенията им няма да има. Освен да си сложат руснаците панталона с по-широките крачоли за по-лесно прехвърляне между тях.

Тука какво стана, бъди?

на 13.04.2023 г. в 20:09, maxthon написа:

Прочети за Римския статут. Няма нужда да измислям нещо, което вече други са направили.

Така и не каза за Филипините имат ли , нямат ли го? А аз не знам сега на следващата бира кой трябва да черпи.. И това ми било експерт.

преди 52 минути, BANKATA написа:

Логиката ти е железна!

Най-после да ме оцениш... пише се желЯзна....

Между награждаващите може да е трябвало да има някой генерал, но в последният момент са го скатали, да не го убият...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.