Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ало Косее

Ще ти го пускам това всеки ден - 7 дни в седмицата

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Всата, нищо не казвате за парада в Москва на 9 ти май.

Ще струпате ли законна военна цел на Червения Площад ?

След ''зехте ли Бахмут'' те нема седмица, след 'зехте ли Авдеевка'' - месец… 

След ''9-ти май'' колко време смяташ да излипсаш?

Ужас, нали знаеш че и аз имам такива , вчера едно го вкараха през горния люк дори

Убития с едно око пак е намерил находище на безаналоговост.

Спи това ФСБ, дано да не е  с баба Пенка само:)

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Абе Косе

по добре не пускай линкове - ставаш за смях

Баба Пенка ще каже ли какво трябваше да чакаме след 2 дена, че да не стане за смях?

Тия се самобомбят вече - всеки знае че от 3 години нямат самолети

Баба Пенка чака Мядар да запраши към Дубай с милионите в кеш

А дотогава - гледай и пукай с пръсти

Ей значи пак ще са били празни обещания на баба Пенка, аз пък си викам че веднъж ще познае нещо:)

А бре душо, тия от Форбс мислят ли че баба Пенка ще оживее до 2256? Щото с тия темпове щели да превземат Украйна тогава. С ценята на 101 милиона?  Това не знам дали включва 3-те дена дето ми се виждат като 3 години вече?

преди 4 минути, kosyo написа:

Ей значи пак ще са били празни обещания на баба Пенка, аз пък си викам че веднъж ще познае нещо:)

А бре душо, тия от Форбс мислят ли че баба Пенка ще оживее до 2256? Щото с тия темпове щели да превземат Украйна тогава. С ценята на 101 милиона?  Това не знам дали включва 3-те дена дето ми се виждат като 3 години вече?

Няма значение за колко дена ще падне Украйна. Важното е че накрая пак ще си стане У Края на Русия.

Ще има голяма провокация на този велик ден...

Цитат

Зеленский отверг предложение Путина о 3-дневном перемирии на 9 мая и настаивает на прекращении огня на 30 дней.

Он также заявил, что Украина не может гарантировать безопасность мировых лидеров, которые приедут в Москву на парад 9 мая.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Няма значение за колко дена ще падне Украйна. Важното е че накрая пак ще си стане У Края на Русия.

Язък , значи няма да сме живи да го видим това.А аз си мислех че тия дни ще е. Е поне до 9 май.

Всяко магаре с каска и РЕБ:)

Gp-bNiLWUAAPK6A?format=jpg&name=900x900

Вие сложихте ли си вече?

Косе хрупай моркова и не се обаждай от канала

Н@срахте се геройски тая нощ :)

Гледам пак бутате Кримския мост :)

communismatic

Зеля вчера плака и рева за гадните агресори.  

Мисля си че традиционно след всяка Кримска провокация има посещение в гр. Киев

Да видим

Аз бях задал въпрос на Реджеп, ама той естествено не може, да ми отговори. Интересува ме, защо Владимир Зеленски е така негативно настроен към 9-ти май 1945 г.? Украинците не смятат ли този ден за победа над хитлеризма? Щото, принципно... те са най-засегнатите от нацистите в онзи период. Дядото на Зеленски даже се обръща в гроба като му гледа политическите действия, включително и поздравите с изпъната дясна ръка.

Сещам се, че в Украйна бяха правили ДНК анализи за произхода си, съвсем случайно установиха, че имали над 80% арийски гени...

Косе хрупай моркова и не се обаждай от канала

Н@срахте се геройски тая нощ :)

Гледам пак бутате Кримския мост :)

communismatic

Зеля вчера плака и рева за гадните агресори.  

Мисля си че традиционно след всяка Кримска провокация има посещение в гр. Киев

Да видим

Е аз мисля че най-хубави сере тука баба Пенка:) я кажи за тия 2 дена де- какво изпуснах. Да не си се в изпуснала бабата?

Гледам пак бутате Кримския мост

Даже и видео се разпространява с удар по моста...

ISW оценява, че руският президент Владимир Путин остава ангажиран с дългосрочните си военни цели за завземане на цяла Украйна.

Десетки канали от резервната дезинф. мрежа 

Откраднати или купени профили с по 30-40к последователи

Хохлите ги знаеме - интернет перемога :)

А в Украйна :)

Единственото в света ешалонирано ПВО гледа :)

Не е от вчера. Все пак да не забравяме че баба Пенка беше потопила корабите носители.

Много познава женицата, много. И за това и за 2-та дена ..Тая кристална топка добре че я има да и се подигравам

току-що, nikolov2020 написа:

Косе

И квоооооо - потопиха ли платформите ?

Е как това е единственото в света ешалонирано ПВО - сигурно са ги потопили. Като снощи - един самолет и хеликоптер са използвали за потапянето им. Ама то остави това - кажи за 2-та дена. Знаем че съм изпуснал нещо а не знам какво, а ти бе ми помагаш..

Да не би да е било това порене на шарани?

преди 28 минути, communismatic написа:

Сещам се, че в Украйна бяха правили ДНК анализи за произхода си, съвсем случайно установиха, че имали над 80% арийски гени...

Това сега как не те беше СРАМ да го напишеш? 😂

Не стига, че е абсолютна лъжа ами и горкият той, бил се сетил... :laughing5:

Вие копейките не сте добре!

Ukraine was a crossroads of human mobility for thousands of years, shows genetic study | UCL News - UCL – University College London

А ето го и момента с влизането през люка

Ама това го гледах, нещо друго съм изпуснал сигурно...

преди 3 минути, Staff. написа:

Вие копейките не сте добре!

Ти дали си наясно, че има няколко вида изследвания? В смисъл... не съм и очаквал, да напишеш нещо смислено, то не ти е по силите, ама... по-добре си трай и недей тръгва да спориш, където нито разбираш нещо, нито ти е работа...

Цитат

Проект «ДНК-портрет нації»: «Гени аріїв носять в собі більше 50% українців»

https://zakarpattya.net.ua/Special/103167-Proekt-DNK-portret-natsii:-Heny-ariiv-nosiat-v-sobi-bilshe-50-ukraintsiv

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.