Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, марк5 написа:

Тая пиянка още ли е "фактор" ПРИ ТАРАМБУКИТЕ

Не е наркотизиран психопат казо Зеленски -  той следваше да си е изпълнил предизборните обещания от 2019 година.   Хохли и казаци отдавна следваше да са омиротворени.   Зельо не е президент на Крим и на югоизтока.  Той е узурпатор като превратаджийския режим в Киев.    Сега евреинът създава риск за световното развитие.    Ще го отстранят или ще го убият.  Той го знае това.   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, Staff. написа:

Косе какво следваше като ги обориш и докажеш, че лъжат? 

Май спомена, че започват да те обиждат? :)

Вече като няма накъде, започват да обиждат... 😁

Този определено е добър в това:)

Но има и нов лаф - "боже колко е ниско нивото " и продължава да пише в това долно място:)

преди 2 часа, maxthon написа:

Ахаа двойните стандарти. Двама правят едно и също (по-различно време) и едните нарушават, другите не. И Украйна решава дали да наруши собствената си декларация за независимост също... Украйна решава дали да наруши споразуменията, които е сключила. Няма проблем в случая стига да може да понесе и последствията от това.

Северно-корейци има ли тук? Гледам яко те атапват твойте любимци с тях:)

И сега какво другари - дрон свали хеликоптер, после самолет. Какво ще е следващото падение на 2-рата армия в света. Отивам да търся аз къде баба Пенка каза за носачите на морските кончета.

@nikolov2020 готви хапчетата

преди 23 минути, nikolov2020 написа:

Е понеже чукаш уикипедията требе да ти е ясно че РФ ще приключи СВО с успех,  Путин ще се пенсионира с заря, 

а ти калъф - ще плякаш в интернета за 2 евро

За 3 години Путьо разясни ли ви поне какви са целите на СВО?

Целта на СВО е лумпените като вас да почнат да плякат и да влязат в списък.

И е време да ми обясните колко години ще взима Украйна помощи ? До победа ? Или до избори ?

на 24.03.2024 г. в 20:56, Киро Н. написа:

За сведение Косьо - той няма бойна глава да потопи кораб .

"Москва" знае ли го това, че тъкмо чета за това:)

Лапай моркова и изчезвай - за трети път го пускаш

ПП

Бе я да те питам

18:00 стана, нощес 200 дрона, 50 катера , самолети, ракети

Къде е перемогата ?

преди 8 минути, nikolov2020 написа:

Целта на СВО е лумпените като вас да почнат да плякат и да влязат в списък.

И е време да ми обясните колко години ще взима Украйна помощи ? До победа ? Или до избори ?

Сигурно това си искал да ни кажеш преди повече от 2 дена за след 2 дена да го чакаме:) само че това го повтаряш от години :)

току-що, nikolov2020 написа:

Лапай моркова и изчезвай - за трети път го пускаш

Извинявай просто както казах ти търся изказването корабите-майка а и днес излезе 3-та част за Москва. Ама ти още ли си на същото мнение. Да взема да ти го пусна да си промениш мнение,а?

Това за корабите майка помниш ли как го беше написала че мине трудно да го намеря, че да го навържа със свалянето самолета.

Ти помниш ли как го беше написал?

Ами не е ли чудесно да има списък :)

Нали знаеш - интернет всичко помни :)

ПП

И Косе

Перемогата я забрави :)

току-що, nikolov2020 написа:

Ами не е ли чудесно да има списък :)

Нали знаеш - интернет всичко помни :)

Това ясно ама прочети 2-та въпроса. Помогни де какъв приятел си ми ти

Косе

Ще ти повторя за 7 или 8 път

Твойте постове в тая тема директно ги плъзгам нагоре.

ПП

Перемогата я забрави

на 13.09.2023 г. в 15:50, Киро Н. написа:

Хахахахаахаха

Голяма новина - Косенце няма да има вече кораби-дрончета - СТРАШНА ДРАМА - айде без старлинк

СТРАШНА ДРАМА :

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Ще ти повторя за 7 или 8 път

Твойте постове в тая тема директно ги плъзгам нагоре.

ПП

Перемогата я забрави

Е кажи поне какво обеща за след 2 дена,де? Човек , нечовешко е това вашето -будито не ме обича, ти не ме игнорираш. Няма ли да се пробваш да ме убедиш как печелите че пети тука едни твои хора-стрвшно е. Голяма мъка :)

Нека бъдем приятели и да се обичаме(не като онези на 4-ти перон на автогарата в Луганск)

То стана бе Косе

Чак накрая де

Трябваше Зелката лично да се издърви за 9ти май.

И той го направи.

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

То стана бе Косе

Чак накрая де

Трябваше Зелката лично да се издърви за 9ти май.

И той го направи.

Едва ли баба Пенка е искала точно да обещае преди повече от 2 дена за след 2 дена. Антената й на кристална топка е къса като на бъдито живота на байката за северно-корейците.

преди 9 минути, nikolov2020 написа:

Бълвай тъпотии

Какво стана с гей бара ?

Една ли за гей-бра си искал да кажеш за след 2 дена.. Добре де толкова ли ви е къса паметта на литературния клуб "баба Пенка"?

Правя се на ударен за да е по забавно -аз знам отговора ,но друго си е да се подигравам на всички ви, дето сте по умни от мен;) ама не можете да се сетите как обещавате разни работи.

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

Косе косе

Аз диагнозата съм ти я сложил

Отчаяна тролка

Едва ли това е обещавала баба Пенка за след 2 дни преди седмица:)

Да не би е, че индееца нямало да идва на 9 май , ами заместника му. Сигурно е видял мaзалото от снощи и се е разболял и той.. :)

В някои отношения Украйна бе следващ етап  в дългата история на американско-руските марионетни войни - Куба и Виетнам през 60-те години, Афганистан през 80-те години, Сирия три десетилетия по-късно.   Тези кризи все някак приключват.   САЩ обичайно изоставят партньорите си - с упрек,  че не са успели да победят в името на тяхната демокрация. Пак ще бъде така.                                                                                       

Володимир Зеленски днес заяви, че американската помощ, планирана за тази и следващата година, е на стойност по 15 млрд. долара годишно, предаде Укринформ, информира БТА.

Благодарение на Инвестиционния фонд за възстановяване, създаден съгласно Договора за природните богатства на Украйна, който Киев сключи с Вашингтон по-рано тази седмица, планираните за 2026 година 15 млрд. долара могат да бъдат получени още тази година, уточни Зеленски пред журналисти тази сутрин.    Просякът отново е в действие.   Западният свят е привикнал.

В Одеса получили честитка от Новосирииск

А на Покровското направление още едно село е взето.

Надявам се да го видя и това супер-мега-ултра оръжие на парада на ПОБЕДАТА!

Точно след Т-16 да мине:)

преди 4 часа, марк5 написа:

Това,че договорът е нарушен от руските....

Това, че е нарушен много преди това и от САЩ няма никакво значение разбира се.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.