Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Joss Bomon написа:

Не Шойгу, не Мойгу, а: ... каза пред "Киев 24" украинският авиоексперт Валерий Романенко.

Усещайте се другари, когато ви бъзикам. Как така ще има въздушен бой като обещаха ще тия самолети няма да оцелеят 1 месец. Трябва  ли да ги напиша 3-ти път за да схванеш намека? Или да търся оригинала за обещанието или цитата на @attj

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

,,OlgaR1003преди 2 часа (редактиран)

Пнули в печень,

дали в глаз,

руки заломали..

- Ты теперь не раб, Тарас

- в ТЦК сказали😊"

,,ЮрийГрадов-н6п7ъпреди 2 часа

Борцуны в 2004-ом намайданили сегодняшние повестки своим подросшим сыновьям."

,,RomanPKimпреди 2 часа

Постпред РФ в ООН Небензя выступил с требованием остановить могилизацию на Украине. Дожили, русские требуют не бусифицировать Тараску. Хотя это должны требовать украинцы."

,,КаринаОстровская-ш3щпреди 1 час

Скакал Мыкола через двор Аллюром рысака,

За ним летел во весь опор Отряд из ТЦК.

Отряд ругался и кричал, Стреляя на ходу,

На что Мыкола отвечал - "Имел я вас в виду!

Хоть уплыву, хоть улечу,

Но выберусь из плена,

Мне и Карпаты по плечу,

И Тиса по-колено!"😄✌"

,,МихаилРадуга-е7ппреди 2 часа

Мынерабы! Весьмирснами!!!😂😂😂"

преди 1 минута, kosyo написа:

Усещайте се другари, когато ви бъзикам

С мене бъзик няма! Не ви следя простотиите на всички и коментирам единствено казаното от мен!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

С мене бъзик няма! Не ви следя простотиите на всички и коментирам единствено казаното от мен!

Съветвам те да започнеш. Верно е адски забавно да гледаш как се копира едно към едно всякакви тъпотии и след няколко години как се сърдят като им ги покажеш. Естествено аз съм виновен за това. Ама съм свикнал вече , лошото е че тия още не са ми свикнали. 

Журналист задава въпрос на Президента Зеленски.

– Ако ви позвъни Путин през нощта, ще дигнете ли слушалката или не ?

Зеленски се разсмива и отговаря:

– Той няма мобилен телефон. А аз с телеграфи от 1917 г. не комуникирам.

на 31.05.2022 г. в 21:16, Гост написа:
Начало » Поглед ТВ » Алтернативен Поглед » Валентин Вацев: Зеленски превръща Украйна в протекторат на Полша

Валентин Вацев: Зеленски превръща Украйна в протекторат на Полша

/ПгледТВ/ „Войната може да бъде спечелена само на бойното поле в Украйна, но базово условие за това е и подмяна на елита в Русия, като трябва да бъде изгонена петата и шестата американски колони. Шестата колона е номенклатурата, която за една нощ се преобърна от първи путинисти, докогато Русия показваше интерес за интеграция със Запада, а сега са първи антипутинисти и разнасят слухове за предстоящата и неминуема смърт на Путин.“ Това каза във втората част от предаването на Поглед ТВ геополитическият анализатор Валентин Вацев. По думите му, промяната на елитите, които торпилират победата на Русия във войната, вече е започнала със закони и издадени присъди. „Ако Русия не победи в тази война, ще я разпаднат на 6 – 7 части и след това ще я разграбят, затова руският индустриален капитал е длъжен да победи“, добави той.

Според доц. Валентин Вацев с внесения от президента Зеленски законопрект, който дава изключителни права на поляците в Украйна, на практика той е превърнал държавата си в протекторат на Полша. „Но това е начинът, по който Полша ще участва в разгръщането на войната, което започва сега, а наесен ще участва и Беларус, ако Полша се включи“, добави още той. „Какво ще стане с Източна Украйна можем да се досетим. За известно време ще съществува като независима държава и в един момент ще стане част от Руската федерация. Централната част със столица Киев - демилитаризирана със спокойно ръководство и извън военни блокове. Но нищо не съм прочел за съдбата на Западна Украйна. Има хипотези, че при определено развитие на събитията не е невъзможно в Кремъл да се съгласят на полско участие в Западна Украйна. Лично аз не го вярвам“, обясни доц. Вацев.

„Европа е на път да загуби своята геополитическа субектност, да не участва в трите основни световни клъстера – Китай, САЩ и Русия. Не се предвижда създаването на европейски макроклъстер, а сегашният ще бъде делен между Китай, Русия и САЩ“, каза доц. Вацев. По думите му в Европа предстоят избори, а европейските общества днес са на 2 минути от разгневяване. Гневните ще гласуват, за да очистят брюкселската власт от одиозни проамерикански фигури, като Урсула фон дер Лайен, Жозеп Борел, които са типични марионетки.

Какво коментира доц. Вацев и за политиките на българското правителство пред Валентин Кардамски, вижте в следващото видео. 

Верно някой каза че поляците вече влезли в Украйна, ама така и не се разбра до къде са стигнали. Нещо го досрамя да сподели последната информация.

на 31.05.2022 г. в 21:28, Moriati написа:

Опят.... за кой път вече 100-тен навярно.... Херсон взехте ли :wub:  Или поне напреднахте ли метър два....

Не, беше жест на добра воля:)

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Знаем колко му тежи думата на Зелю, когато стане дума за комуникация с Путин. Издаде указ че специално с него няма да преговаря, а после орева орталъка че Путин не бил дошъл лично в Истанбул :giggle1:

на 31.05.2023 г. в 15:02, glen написа:

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обявява контраофанзива няколко пъти на ден, забравяйки да информира украинците за тежкото раняване на върховния главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Валери Залужни, каза бившият анализатор на ЦРУ Реймънд Макгавърн в интервю за канала в YouTube " Съдейки за свободата“.

Той иронично отговори на въпроса на водещия Андрю Наполитано за пролетното настъпление на Киев, като зададе контра въпрос: „Къде е Залужний?“

„Не сме го виждали от почти месец, нали? Какво става там? „Изглежда, че всичко отново се забавя“, каза Макгавърн.

zelenski394-1-640x427.jpg?_x_tr_sl=sr&_x

Добре че бяха биолабораториите да го спасят навреме човека. Направи като нов го изкараха..

на 31.05.2023 г. в 16:08, glen написа:

Тези боклуци дронове също не могат да променят нищо. Толкова тъжно.

Личи си че ползвате една и съща кристална топка с баба Пенка. Лошото е че не четете мануала и двамата.

на 31.05.2023 г. в 16:22, Филипов написа:

Мир на праха им! 

на 31.05.2023 г. в 23:01, maxthon написа:

E след като се хвалиш за Кинжал все пак е добре да го покажеш. Но пък бетонобойната бомба вместо Кинжал свърши добра работа за лапнишараните.

Здравейте, лапнишарани :)

(и за другаря до тебе -северно-коррец затова е в множествено число). 

преди 8 часа, livret написа:

Още един/една/ полезен идиот-според ленин.... и там ги има,щом си избраха един откаченяк за президент.....

Явно тея ушанки дето се репчат по форумите, искат да ползват морзовата азбука, вместо компютър!
Искат да върнат аналоговия телефон - дуплекс, да заменят интернет комуникацията с два кибрита вързани с конец!
Искат още така да слязат от лъскавите си лимузини и да се качат в електрическия Москвич - made in china с пробег от 30км на пълен заряд? Искат да гледат лампови телевизори и да ядат хляб, мед и сол.

Искат да ги върнат назад във времето, подкрепяйки технологично и идеологично изостанал народ, като руския. Искате да се република на СССР ли - кажете?

кой е тоя англосакски коч ?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

кой е зеленски че  путин да му се обажда 

изтекъл му е мандата на зеленски незаконен е  

като кошлуков  в бнт 

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

В следствие на световното ембарго рублата от над 115 рубли за долар вече е 76 рубли за долар... 

да се сезират @kosyo  @Реджеп Иведик  @miro20  @Без умствен капацитет @БаалБек @Staff. 

и да дадът подроббно обяснение !

преди 6 минути, Banesc написа:

и да дадът подроббно обяснение !

и това къде го видя - като присуши дамаджаната ли:D

То обяснение беше дадено ама кой да го чете....

дай пак

преди 1 минута, Staff. написа:

Мен защо си ме поставил на последното място? :mad:

ако беше на първо щеше да питаш защо си на първо

от тебе нищо не  зависи

малка копейка в постата 

току-що, Banesc написа:

дай пак

Камбаната не бие по 2 пъти за умрелите акаунти:) Дебелата комшийка май ти е вдигнала мерника, че била огладняла и взела бидон със зеле.

Камбаната не бие по 2 пъти за умрелите акаунти:) Дебелата комшийка май ти е вдигнала мерника, че била огладняла и взела бидон със зеле.

не е  дебала 

от лели герб е нито слаба нито  дебела

сещаш  се 

едрококалеста 

Такива патрончета, съчмени за Автомат "Калашников", минаха ли вече през тази тема, че отдавна не съм я поглеждал ?

преди 2 минути, Banesc написа:

не е  дебала 

от лели герб е нито слаба нито  дебела

сещаш  се 

едрококалеста 

Значи нямаш никакъв шанс, ама не ми е жал за тебе. То като те чета как ще умрем от глад , а тя всеки ден до тебе , може да е решила че е време да ти послуша предсказанията и да те сготви преди ти нея.

Според форумните комунета  международната политика се подразбира от моралното ниво на Софийският Централен Затвор. Впрочем в подобна среда се е социализирал гопчикът путлер. Така, че лъжата, измамата, кражбата, мародерството, убийствата за него е нормално нещо.

Един проблем има с бабаита, че трябва да размажеш сопола на най-крещящият бабаитин и веднага ще станат ясни работите. Или ще избягат и те оставят на мира за винаги, или ще те набият здравата. Но и в двата случая ще ти остане достойството, да си горд, че поне си се опитал да отанеш свободен а не слуга....

Защото виж тези бабаити, закачаха и набиваха само от тях значително по-слаби и малки.

Но Украина ще им преседне, даже и задави. Само е време кога ще се удушат сами!

А да. Бабаитът веднъж унижил те, винаги ще идва да ти взема още и още, защото тези пари той ги вгражда вече в бюджета си.😉

Руснаците уж не се бият за територии, но от известно време засилват заплахите ... докато "успехите" на 

бойното поле продължават да намаляват. 

image-6666_663E0B47.thumb.jpg.7ab9ceefc396f4eef0a7a04afc8450f0.jpg

на 31.05.2024 г. в 13:40, M.Николов написа:

Май е късно?

Значи нямаш никакъв шанс, ама не ми е жал за тебе. То като те чета как ще умрем от глад , а тя всеки ден до тебе , може да е решила че е време да ти послуша предсказанията и да те сготви преди ти нея.

понеже знам че е от герб и патологична  лъжкиня няма шанс нещо да ми се случи  спазвам дистанция  като  ухапана от зомби  всеки момент да се превърне 

на 31.05.2024 г. в 13:47, AAUUXX написа:

Не е важно кой го е казал ,а че има логика в това което е казал.

Намирането на логика в думите на Медвед е направо червена линия:)

преди 5 минути, livret написа:

Руснаците уж не се бият за територии

така е  у правят си буферна зона 

ама верно кажете защо е  70 рубли за долар ?  демек лев  и 40

утре ходете  до чейджа и ако  имате долари го продайте ще му падне цената

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.