Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Скрии се бе мухльо
   Един самолет гори 
А другите 20 ще ги видиш довечера - или други ден [emoji4] 
Както реши шефчето - смешници успяхте да ме разсмеете 
То ако са само 20 пак добре... Ако наистина желаят преговорите да се провалят и нещата да ескалират то наистина това и ще получат...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Специално за украинските броячи и за недовиждащите особено умни баби дето броят мухите

Бабе, отивай на разходка до офтамолога
Този по какво е специалист? По оф-кане?

току-що, maxthon написа:

То ако са само 20 пак добре... Ако наистина желаят преговорите да се провалят и нещата да ескалират то наистина това и ще получат...

Тебе като  фронтова жена ли те ползват северно-корейците? Че имаше едни клипове , не знам дали си се разпознал там. Или нещата между вас са по любов само? Казах ли ти вече че инструментите им са малки( едни се оплакваха от европейките) или го научи по трудния начин?

Тебе като  фронтова жена ли те ползват северно-корейците? Че имаше едни клипове , не знам дали си се разпознал там. Или нещата между вас са по любов само? Казах ли ти вече че инструментите им са малки( едни се оплакваха от европейките) или го научи по трудния начин?
Захапе нещо и друго не знае.... Кажи сега кой ще си получи ескалацията? Ще получи твърде вероятно и няколко орешника. Принципно много отдавна всички мостове над Днепър не трябваше да съществуват.

преди 3 минути, maxthon написа:

Захапе нещо и друго не знае.... Кажи сега кой ще си получи ескалацията? Ще получи твърде вероятно и няколко орешника. Принципно много отдавна всички мостове над Днепър не трябваше да съществуват.

Колко санта му е че го пазиш толкова? 

Определено е забавно в Чебурашка нет-а.

Колко санта му е че го пазиш толкова? 
Определено е забавно в Чебурашка нет-а.

Е днес на един му е забавно, утре на друг. Важното е на кого ще му е последно забавно.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е днес на един му е забавно, утре на друг. Важното е на кого ще му е последно забавно.

Със гаджета северно-корейци -всеки ден е забавен. Нали знаеш по какво разбирам паник мода? Щом след дълго мълчание се появиш ти в опит да отклониш темата и да разстелеш надлъж и на шир жалкото си тролене:) Ето днес е ДЕНЯТ. Честит професионален празник на най-жалката и отчаяна тролка тук. Знам че трябва да издържиш цялото нещо което ще ти се случи, затова ще се постарая да ти направя деня още по-забавен:) 

Пълен провал:)

"Противник публикует данные объективного контроля ударов по бомбардировщикам Ту-95 с помощью FPV-дронов на авиабазе в Оленегорске.

Полный провал структур отвечавших за охрану аэродромов стратегической авиации.

Ни ангаров, ни РЭБа, ни охраны со стрелковым оружием..."

Е как нали онзи дето никога не лъже каза че започват да правят укрития?

преди 10 минути, maxthon написа:

Мале, мале, щом вожда на амбразурчиците даже не кряка, че всичко е фейк, добра атака ще е била. 

Мухльооооо

какво стана като гръмнаха Кримския мост - помниш ли ?

ПП

Какво те питам, едноклетъчните нямат памет

д-р Путин ще ви оправи. 

Днеска може да плякате - има повод

на 31.05.2024 г. в 11:19, Киро Н. написа:

Коментар не е нужен. И дроните на укрите са менте

Топ-коментар на годината до тук

Най-доброто е че гори на няколко места. При това далече едно от друго, много далече. Тия деца не се наиграха значи. Дай им една играчка и цял ден..

Русия поддържа много по-широки териториални цели в Украйна, които значително  надхвърлят четирите региона, които Русия обяви за анексирани.
Анализатори припомнят, че режимът в Киев  рискува да загуби също градовете с областите им  Запорожие, Херсон,  Днепър, Суми, Харков, Одеса и Николаев, ако отказва  да се споразумее по мирен начин в близко бъдеще.  Както личи - Зеленски няма да приеве руските условия.   НАТО няма да се намеси във войната (не разполагат с достатъчно войници в Европа)    и няма какво друго да се случи.

преди 8 часа, kosyo написа:

Виждам че много обичате старите си цитати и после аз съм бил болен,а? Радва ме че дори вие се усещате колко са нелепи днес:)

Я, ти ще вземеш да прозреш факта, че един цитат е валиден към датата на написването му.

Браво, имаш напредък!

Ако продължаваш така, скоро ще откриеш и топлата вода.😄

преди 6 минути, M.Николов написа:

Я, ти ще вземеш да прозреш факта, че един цитат е валиден към датата на написването му.

Браво, имаш напредък!

Ако продължаваш така, скоро ще откриеш и топлата вода.😄

Ми не аз те попитах какво стана с тия заплахи дето си ги цитирал, удариха ли нещо да разбера , а ти взе че се засегна , вместо да отговориш.  И пак аз съм виновен....

С голи ръце спират атаката над едно от летищата

Ардиунопилота днес размаза стратегическата авиация... Не съм се смял така отдавна.

Все забравям да питам за РЕБ-а кой забрави да го включи?

Печалбата на Роснефт през 1-вото тримесечие на 2025 г. е спаднала повече от 2 пъти в сравнение с 1-во тримесечие на 2024 г., производството на петрол е на 9-годишно дъно! МСФО отчет Нетна печалба - 170 милиарда рубли (-57,4% на годишна база) EBITDA - 598 милиарда (-30%) Приходи - 2249 милиарда (-12%) Производство на петрол - 44,6 милиона тона (-5,3%) НАЙ-НИСКОТО НИВО ОТ 9 ГОДИНИ!

rosneft-q1.png

Войната и санкциите помагат на Путин! Той е велик стратег! Половината свят му помага за да може петрола да е с нормални цени. Дано успее да си дофинансира СВО-то!

Пред проблеми с фалит  и капитулация е изправен режима в Киев.    И войниците му привършват.  Безнадеждна ситуация.   

преди 6 минути, M.Николов написа:

И защо си мислиш, че трябва да ти отговарям на всеки тъп въпрос, който ми задаваш?

😄

Ама ти не го ли правиш в момента? А ти решаваш да не отговориш директно на въпроса за да не станеш за смях...Хм, успя.

преди 24 минути, kosyo написа:

Ардиунопилота днес размаза стратегическата авиация... Не съм се смял така отдавна.

Все забравям да питам за РЕБ-а кой забрави да го включи?

Нали постоянно питаш за военната доктрина, е, това е повод да я видиш в действие.

Стига това да не е някакъв монтаж.

Утре преговори няма да има.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Е това беше и генералната идея? Преговорите да се провалят.  Нещо, което се и очакваше да се случи по един или друг начин. Сега никой да не се чуди когато над Украйна започнат да падат орехите и да видим какво извинение ще има за това кой е ескалирал нещата.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Нали постоянно питаш за военната доктрина, е това е повод да я видиш в действие.

Значи още не да ударили по другите държави и войски... Ми кажи така вместо да го дъвчем 2 дена. Че защо тогава си го цитирал преди време? Ти и тогава ли знаеше че това няма да се случи? Не ми отговаряй да не се засегнеш и да не станеш за смях:)

току-що, maxthon написа:

Е това беше и генералната идея. Преговорите да се провалят.  Нещо, което се и очакваше да се случи по един или друг начин. Сега никой да не се чуди когато над Украйна започнат да падат орехите....

Бъди, много бърз този северно-кореец бре, не издържа и 2 часа и те пусна да правиш кризисен ПР. Нали знаеш че няма да ти се получи -не знам как успяваш винаги да го направиш нещата още по-лоши. Това е истински талант.

преди 5 минути, kosyo написа:

Значи още не да ударили по другите държави и войски... Ми кажи така вместо да го дъвчем 2 дена. Че защо тогава си го цитирал преди време? Ти и тогава ли знаеше че това няма да се случи? Не ми отговаряй да не се засегнеш и да не станеш за смях:)

Значи, че нищо не значи.

Толкова ли си тъп, че не разбираш факта, че съм цитирал чуждо заявление.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е това беше и генералната идея? Преговорите да се провалят.  Нещо, което се и очакваше да се случи по един или друг начин. Сега никой да не се чуди когато над Украйна започнат да падат орехите и да видим какво извинение ще има за това кой е ескалирал нещата.

Ако наистина са ударили стратегическата авиация, отговора ще бъде жесток.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Значи, че нищо не значи.

Толкова ли си тъп, че не разбираш факта, че съм цитирал чуждо заявление.

Ми да, ама това това по-умен ли те прави? Аз да цитирам ли Федоров дето пуска вече атомна бомба над Киев? И не е само той...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.