Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 4.01.2024 г. в 14:56, Киро Н. написа:

ИМАМЕ ПАРИ - УГАЖДАМЕ СИ 

ВСИЧКИ ЛЕТИЩА В  ГРАНИЧНАТА ОБЛАСТ СЕ ОБОРУДВАТ С АНТИДРОНОВИ  ИНСТАЛАЦИИ-

32 НА БРОЙ. 

Кире, знам че сте купили антидронни инсталации, ама кой забрави да ги включи се пита в задачата? Да не са забравили да купят и копче за включване?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Staff. написа:

„Поради факта, че дроновете бяха използвани от най-късото разстояние, естествено беше невъзможно самолетите да бъдат предпазени от атаката, както и да се използват срещу тях „Панцири“, С-300 и така нататък“, пише авторът на канала за руския боен самолет Fighterbomber.

Именно!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Такава атака е много трудно да бъде спряна.

Дано да не им атакуват складовете за ядрени бомби и от руZия да остане само пепелина.... :lol6:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Такава атака е много трудно да бъде спряна.

Прочети горното. Виж колки убедено звучи без да стане за смях,а?

Само, че той е написал:

преди 13 минути, kosyo написа:

ВСИЧКИ ЛЕТИЩА В  ГРАНИЧНАТА ОБЛАСТ

Между другото подобна атака, като тази, само че виртуална, съм гледал преди години в Ютуб.

Тогава изглеждаше като фантастика.

Един турчин беше автор.

Вата, ко стана със стратегическата авиация ?

Хе хе хе

100 литака минус.

Няма по некадърна армия от руската, аз ви казах още от началото. Написаното стои.

преди 14 минути, M.Николов написа:

Само, че той е написал:

Не ти ли стига за днес. Увеличи картата и гледай към Монголия

на 18.01.2024 г. в 14:24, kirko12 написа:

Слушай сега тъпа главо. Самолетче с 1кг тротил не може да лети 300км и да улучи нефтобаза голяма колкото пловдив. Горяла била.

Някак глупаво ми е , ама не знам защо. @Киро Н. ти знаеш ли?

преди 12 минути, kosyo написа:

Не ти ли стига за днес. Увеличи картата и гледай към Монголия

Какво пак не разбра?

"Украински дронове атакуваха в неделя военна база близо до село Средний, заяви в изявление в Telegram Игор Кобзев, губернатор на Иркутска област, която е на около 5190 км от Москва. Той не уточни мащаба на щетите. Селището Средний е в непосредствена близост до военната база Белая. "

Летище на 5190км от Москва няма как да е в граничната област с Украйна!!!

току-що, M.Николов написа:

Какво пак не разбра?

"Украински дронове атакуваха в неделя военна база близо до село Средний, заяви в изявление в Telegram Игор Кобзев, губернатор на Иркутска област, която е на около 5190 км от Москва. Той не уточни мащаба на щетите. Селището Средний е в непосредствена близост до военната база Белая. "

Летище на 5190км от Москва няма как да е граничната област с Украйна!!!

Киро пак е недогледал като е поръчвал глушилките, не е уточнил че са само за граничните на Украйна. Ти това къде го видя?

Мухльо

Какво стана - перемога за първи път от 6 месеца ?

пп

плякай , след известно време пак ще си поговорим

току-що, Киро Н. написа:

Мухльо

Какво стана - перемога за първи път от 6 месеца ?

пп

плякай 

Ти ще кажеш ли за ти глушилки за кои гранични си казал че виж се появи твой защитник. Според мен си бита карта и ставаш само за бърсане на под, но кажи все пак :) Готов съм да те изслушам кои са тия 32 летища? 

Нали ти казах че винаги мога да те направя за смях и е добре да си вземеш почивка днес? Защо си го причиняваш-аз не знам кога да спра.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Пляскането на Профурмата ми е непонятно :)

А на мен ми е съвсем понятно, Фруктиерата пак е презобал с бандеровска пропаганда. 

Според неутрални военни западни анализатори в Туитър унищожените самолети са между 7-9. 

От стратегическа гледна точка вече е крайно време Русия да предприеме действия срещу терористично ръководство на Украйна, подобно на Израел и без да взема под внимание колатералните щети.

след тоя дронов удар , според мен умишленно пропуснат от руските военни, разузнаване и контрол по веригата, сега руското ръководство има оправдание за разрушителни удари и настъпление за още стратегически обекти - да речем по черноморието, а защо не и Одеса? или на десетки километри до Киев и принуда зеления търтей да бъде изнесен или ликвидиран от свои или по заръка.

Големия бос ще реши

а украинските ботове плякат яко 

пп

смешно, едва ли не са превзели Курск

Най наглото изявление беше че се обадили на Тръмп

на 27.01.2024 г. в 20:29, kirko12 написа:

За ваше съжаление сгради не се бутат с дрончета лепени в гаража. 

Чувствам се глупаво, че не си казал стратегически бомбандировачи. Ама той е само един, нали така? А гаража вече си има и адрес.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.