Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, communismatic написа:

Не те коментирам, а ти се подигравам. Хубаво е да правиш разлика между едното и другото... 😆

Така го казваш, защото те направих за КАШМЕР...Хихихи....И сега ме преследваш здраво с надеждата да ме засегнеш...Хихихи.....

Както казват пловдивчани "Оха, густо майна" :hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, БаалБек написа:

Така го казваш, защото те направих за КАШМЕР...Хихихи....И сега ме преследваш здраво с надеждата да ме засегнеш...Хихихи.....

Както казват пловдивчани "Оха, густо майна" :hush:

Определено е така. Особено с обясненията за Антон Тодоров. Първо грешеше, после не грешеше, накрая толкова се обърка, че реши, да спреш повече, да коментираш, щото затъваше още и още. 😆

Убитите и ранените руски войници в Украйна: Стряскащи натовски данни

Според материал във ведомственото издание на украинската армия Army Inform, базиран на данни от НАТО, руската армия понася по средно 1140 жертви на ден в периода януари – април 2025 година. От тези 1140 жертви, 975 са убити – а "нормата по учебник" е съотношение 3:1 на ранени и убити. Всичко това е цена, платена за минимален руски напредък – 0,2% от територията на Украйна е окупирана от руската армия от началото на 2025 година

преди 3 минути, communismatic написа:

Определено е така. Особено с обясненията за Антон Тодоров. Първо грешеше, после не грешеше, накрая толкова се обърка, че реши, да спреш повече, да коментираш, щото затъваше още и още. 😆

Радвам се, че го написа (дано не го изтриеш). Така всеки ще види и провери какъв си фейкомет и лъжец. Хихихи....

С огомно удоволствие ще пусна поредното процедило се през мутрите видео

Свалените ракети в Днипро

Коментар на локала

"Пездаааа...."

преди 5 минути, БаалБек написа:

Радвам се, че го написа (дано не го изтриеш). Така всеки ще види и провери какъв си фейкомет и лъжец. Хихихи....

Е как съм фейкомет, нали Антон Тодоров е добър източник на информация!? Даже преди няколко часа ми го цитира... Последно. Лъже или не лъже?

Ето му точните думи... "Дали е на столетието или на хилядолетието, е трудно да се каже, но ще се убедите от документите, че сделката е от този тип, който наричаме "вонящи сделки". Те са предизвикателство срещу разума, предизвикателство срещу морала, и макар, че е минала вече давност и възможността да се търси отговорност от хората, вземали решенията, моралният аспект е изключително важен. Трябва да говорим за тези неща, да казваме истината каквато е в документите." Сделката се извършва през 1999 г., когато на власт е правителството на Обединените демократични сили (ОДС) с премиер Иван Костов. "С министър-председател Иван Костов, финансов министър - Муравей Радев, шеф на агенцията по приватизацията - Захари Желязков", каза Антон Тодоров."

БаалБек, лъже или не лъже Антон Тодоров? 😆😆😆😆😆😆😆

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Свалените ракети в Днипро

Е с какво да ги сбият? С оня снощния Патриот от Киев ли?

И още сравнително неутрални (после ги свалили)

И един руски - рекламен

Днеска Путин отбеляза че всички копират Ланцет

Е как съм фейкомет, нали Антон Тодоров е добър източник на информация!? Даже преди няколко часа ми го цитира... Последно. Лъже или не лъже?

Както написах и пак ще повторя. Всеки, който прегледа темата за социализма и прочете какво си писал (ако не го изтриеш) ще види какъв си фейкомет и лъжец!!!

Хихихи....

Днеска охрана (предполагам на военно летище в Рязан) пречукала укра който се готвел да пуска дрони

Колко сладко е да го пъхам на Косьо с неговите фантастики, 4400км 7000км, Тихия океан

Видиш ли укра, удуши го - със сигурност е бандит

Без име.jpg

преди 5 минути, БаалБек написа:

Както написах и пак ще повторя. Всеки, който прегледа темата за социализма и прочете какво си писал (ако не го изтриеш) ще види какъв си фейкомет и лъжец!!!

Хихихи....

Така е, да. Антон Тодоров твърди това което твърдя и аз. Освен това, ти смяташ, че той е достоверен източник на информация... Само кое е фейка не е ясно, ама карай... 😆😆😆😆😆😆

Умницата на мама... 😄😄😄😄😄

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Видиш ли укра, удуши го - със сигурност е бандит

Имам познати украинци - изключително добри и услужливи хора. 🧡 Това, което пишеш си е чиста лъжа, породена от невежество, надявам се. 😕

Умницата на мама..

От кога стана мама..?

Честито!!! Колко тежи? Да сте живи и здрави и бързо възстановяване. Когато можеш, след кърменето например пак пиши. Ще бъда по-внимателна с теб, да не ти секне кърмата от яд.

Лека вечер! 💓

преди 5 часа, Нел написа:

И не Украйна започна войната! 

Нооо, Украйна ще я завърши.

Вермахта е с нас. Комунистите ще ги натирим зад Урал, където им е мястото.

Мери

Не се впрягай

Ставаше дума за Малайзия където щели да пускат дрони по руски военен кораб

преди 19 минути, БаалБек написа:

От кога стана мама..?

Беше ирония, умнице... Толкова си умничка, че веднага го схващаш... 😆

Руското посолство във Великобритания пише в своя официален акаунт в X, че снощната ракетна атака била отмъщение само за терористичната атака срещу влака в Брянск, цитирам:

"Вчерашните ракетни удари срещу военната инфраструктура на режима в Киев бяха в отговор на неговите гнусни терористични атаки на 1 юни, при които пътнически влак в Брянска област на Русия беше умишлено дерайлиран, при което загинаха 7 цивилни и бяха ранени над 120 цивилни, включително жени и деца. Мълчанието на правителството на Обединеното кралство относно това отвратително терористично престъпление говори много".

Да се надяваме, че отмъщението за летищата тепърва предстои!

:popcorn2:

ТЕЦ в Киев умря:

Oще нещо в Киев зрелищно изгърмя:

Украинското министерство се надява че до 2030 поне 60% от населението ще разбира и говори различни нива на английски.

Тоя процент е доста скромен след като останалите в останките на 404 ще работят ангария, а заминалите ествествено няма да говорят хохлиш :)

Пп. 

Тия са великани.

Нямало 20 милиарда $ затова вдигат ДДС, таксите по имотни сделки, акцизи - изобщо за каквото са се досетили.

Да видим ефекта :)

Медведев-

Възмездието е неизбежно. В същото време трябва да запомните:Нашата армия напредва активно и ще продължи да напредва. Всичко, което трябва да избухне, непременно ще експлодира и тези, които трябва да бъдат унищожени, ще изчезнат.

cf5bce88-22c7-44d5-8b13-9b81b893e4b5_768

Този човек е сериозен!

Според "AMK Mapping", който твърди, че "Realistic Pro-Ukr news account and mapper" в X, неговата оценка относно днешната руска ракетна атака срещу Украйна, цитирам с превод:

- 10 изстреляни балистични ракети „Искандер-М“, 0 прихванати.
- 13 изстреляни крилати ракети „Калибър“, 2 прихванати.
- 4 изстреляни крилати ракети Kh-101, 1 прихваната.
- 1 изстреляна Kh-31P, 0 прихванати.
Общо 27 ракети, 3 прихващания. Процент на прихващане 10,7%.

Що се отнася до целите/въздействията:

Балистични ракети:
- 4 „Искандер-М“ са насочени и поразили град Чернигов.
- 3 „Искандер-М“ са насочени и поразили Киев и около него.
- 2 „Искандер-М“ са насочени и поразили района на Гадяч, Полтавска област.
- 1 „Искандер-М“ е насочен и поразил Павлоград, Днепропетровска област.

Крилати ракети:
- 3 Kh-101 са насочени към град Луцк, 2 са поразили целта.
- 1 Kh-101 е насочена към град Тернопол, 1 е поразилa целта.
- 4 „Калибър“ са насочени към град Луцк, 3 са поразили целта.
- 4 „Калибър“ са насочени към град Тернопол, 4 са поразили целта.
- 1 „Калибър“ е свален близо до Стрий, Лвовска област. Целта е неизвестна.
- 3 „Калибър“ са насочени към авиобаза Озерно, Житомирска област, 3 са поразили целта.

Противорадиолокационни ракети:
- 1 Kh-31P е насочена и е ударила Тузли, Одеска област.

Източник: 

преди 1 час, Мери) написа:

Имам познати украинци - изключително добри и услужливи хора. 🧡 Това, което пишеш си е чиста лъжа, породена от невежество, надявам се. 😕

Аз също имам познати украинци. Толкова нагли и безочливи, че няма и накъде, а накрая дори те изкарват виновен за положението им все едно някои от нас им е виновен, че некадърният им лидер ги докара до това положение. Натоварват крехката ни психика която така или иначе е на ръба на оцеляването.

преди 7 часа, БаалБек написа:

Пише се "ядрен арсенал" - арсенал е с малка буква.

Ти си точно като едно циганче хванало се за баничка, когато няма какво да кажеш и започваш да обиждаш хората и видиш ли дори етноса да им променяш, ма то арсенал съм го написал с главно А, защото американската клавиатура така ми го е преправила, умник.

Тъй като обичаш да поставяш етикети, ако аз съм руснак, ти си един морално осакатен украинец, дърпай.

Днес трябваше да се проведе предварително договореният първи етап от репатрирането на 6000 тела на украински военнослужещи, загинали предимно в Курск. Русия днес беше готова да предаде на Украйна над 1200 тела от тях. Руски представители пристигнаха на границата между Беларус и Украйна и докараха телата, но украинците отказаха да ги приемат без обяснение.

Зеленият гащник е изчадие!

преди 3 минути, Flashback написа:

Днес трябваше да се проведе предварително договореният първи етап от репатрирането на 6000 тела на украински военнослужещи, загинали предимно в Курск. Русия днес беше готова да предаде на Украйна над 1200 тела от тях. Руски представители пристигнаха на границата между Беларус и Украйна и докараха телата, но украинците отказаха да ги приемат без обяснение.

Зеленият гащник е изчадие!

Причината се крие в парите - за всеки убит Въоръжени сили на Украйна режимът на кокаиновия фюрер ще трябва да плати на семействaта им много пари (за 6000 убити ще излязат общо над 2,2 милиарда долара)Това е сериозен удар по военния бюджет. Ето защо бандата на кокаиновия фюрер заяви, че не иска да ги разменя, тъй като труповете са някак различни.

И това е разбираемо. Защо клоунът се нуждае от мъртви "хохоли"? Той вече знае, че изпълнява задачата да унищожи Украйна. Останали още 15-20 милиона от най-надрусаните или най-безпомощните, но напредъкът е колосален: по време на обявяването на независимостта те са били повече от 50 милиона.

преди 23 минути, asp1re написа:

Аз също имам познати украинци. Толкова нагли и безочливи, че няма и накъде, а накрая дори те изкарват виновен за положението им все едно някои от нас им е виновен, че некадърният им лидер ги докара до това положение. Натоварват крехката ни психика която така или иначе е на ръба на оцеляването.

Ти си точно като едно циганче хванало се за баничка, когато няма какво да кажеш и започваш да обиждаш хората и видиш ли дори етноса да им променяш, ма то арсенал съм го написал с главно А, защото американската клавиатура така ми го е преправила, умник.

Тъй като обичаш да поставяш етикети, ако аз съм руснак, ти си един морално осакатен украинец, дърпай.

Защо се заяждаш с хората? 

преди 1 минута, Staff. написа:

Защо се заяждаш с хората? 

И това не е мой проблем, че за вас фашистите човек няма право да изразява мнение и, че един отговор е заяждане. 

Лекувайте се бе хора!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.