Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Мери) написа:

Бащата е без два крака, кой ли му ги е откъснал? 🙄 Ясно е защо този човек дори без крака подскача, та да не го етикират с гнусното за него  име "москаль".

Tи не осъзнаваш ли, че това малоумно подскачане започна още от преврата на Майдана и виж докъде се докараха глупавите хохли!

Достойни за наградата "Дарвин". Нека продължат да подскачат, докато не остане нито един хохъл!

преди 2 минути, Мери) написа:

А понеже виждам, че много се радвате на такива новини, ето да ви зарадвам с една: https://offnews.bg/sviat/ubiti-i-raneni-v-harkov-pri-naj-moshtnata-ataka-ot-nachaloto-na-vojn-845679.html

Аз не мога да разбера що за човек трябва да е някой та да подскача от радост при новини за  смъртта невинни хора... Според някои мои познати българите са жестоки, затова се радват, когато умират цивилни от руските бомби, според мен една немалка част от  българите не са жестоки, те са тъпи, не могат да смелят, че това, което им спускат разни пропагандатори, е чиста и безобразна лъжа. 😢

Само да ти напомня, че киевският режим преди седмица взриви два цивилни влака в Русия, имаше както починали, така и стотици ранени, вкл. деца. Тогава не те чух да цивриш за тези цивилни жертви в резултат на умишлена терористична дейност. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, Flashback написа:

Tи не осъзнаваш ли, че това малоумно подскачане започна още от преврата на Майдана и виж докъде се докараха глупавите хохли!

Достойни за наградата "Дарвин". Нека продължат да подскачат, докато не остане нито един хохъл!

Само да ти напомня, че киевският режим преди седмица взриви два цивилни влака в Русия, имаше както починали, така и стотици ранени, вкл. деца. Тогава не те чух да цивриш за тези цивилни жертви в резултат на умишлена терористична дейност. 

Аз не се радвам на ничия смърт, в това число и на хората в цивилните влакове в Русия, също така особено много не се радвам на това, че много рускини губят синовете си заради скапаната война, която започнаха техните политици. Разбираш ли какво искам да ти кажа? Властите на Русия са виновни за абсолютно всички жертви - и украински, и руски. Ако те си бяха седяли на задниците и не бяха почнали тази война, много хора още щяха да са живи, но на тях приоритетът им не е човешкият живот, те се борят за ... сиренцето. 😉 Да, Русия щеше да изгуби Украйна, да щеше да се лиши от някой и друг завод, от някое и друго трасе, през което безплатно би могла да пренася нефт, или от някакви други икономически благинки, какви точно, тя си знае, но щяха да са живи много хора и от двете страни. 🙄 

преди 24 минути, Flashback написа:

Само да ти напомня, че киевският режим преди седмица взриви два цивилни влака в Русия, имаше както починали, така и стотици ранени, вкл. деца.

Айде бе ? стотици ранени ??? 

Да ти напомня че няма киевски режим , а има кремълски тероризъм срещу Украйна. 

И се радвам че колкото повече я обявявате за победена, толкова по осезаема съпротива се вижда  срещу окупатора. 

И аз винаги съм ви се чудил как се хилите и подигравате след всяка рашистка атака с наистина десетки загинали и стотици ранени , и това се случва ежедневно , но наричате терористи украинците че отговорили с някаква диверсия или операция. 

Срам нямате ли ? 

преди 30 минути, The Lone Star написа:

Има много такива. Голяма част са привърженици на Украйна.

Не. тук поне всичко си седи написано. Преброй колко са се хилили и подигравали на украински жертви и колко на такива в рашистан. 

Дори на око си личи колко са прорашистките гамени . 

В един друг форум 95% са привърженици на Украйна и се подиграват с руските жертви. Това какво доказва?!

А, да. Ти имаш предвид "клането" в Буча, нали?!

преди 48 минути, Мери) написа:

Аз не се радвам на ничия смърт, в това число и на хората в цивилните влакове в Русия, също така особено много не се радвам на това, че много рускини губят синовете си заради скапаната война, която започнаха техните политици. Разбираш ли какво искам да ти кажа? Властите на Русия са виновни за абсолютно всички жертви - и украински, и руски. Ако те си бяха седяли на задниците и не бяха почнали тази война, много хора още щяха да са живи, но на тях приоритетът им не е човешкият живот, те се борят за ... сиренцето. 😉 Да, Русия щеше да изгуби Украйна, да щеше да се лиши от някой и друг завод, от някое и друго трасе, през което безплатно би могла да пренася нефт, или от някакви други икономически благинки, какви точно, тя си знае, но щяха да са живи много хора и от двете страни. 🙄 

Имаше подписано споразумение в Истанбул още през април 2022 г. Войната спираше, Украйна си запазваше всички територии отпреди нахлуването, а ние вече щяхме да сме забравили за конфликта.

Но зелената дрогирана еуглена, жалка марионетка на САЩ и UK, реши да воюва до последния украинец!

Това е желана, провокирана и спонсорирана прокси война на НАТО срещу Русия и виновниците за тази война не се намират в Кремъл!

на 6.06.2025 г. в 13:48, ivottoshev написа:

Заобикалянето на тези правила чрез подаването от нас на фалшиви данни крие ли рискове, или тези правила са "врата в полето" и няма какво лошо да се случи ако бъдат заобиколени?

Няма как да знам какви данни са подадени, но и вероятно онези, които твърдят, че са фалшиви... и те са толкова запознати. Не искам да коментирам този или онзи какво са казали. Ти ме попита за лично мнение и аз ти отговорих.

на 7.06.2022 г. в 0:08, Anneliese написа:

Скоро и интернета ще ни спрат. Реално живеем в Четвъртия райх - това е жестоката истина. Германия се управлява от внук на СС и масов убиец. Да не ги разправя тия глупости и лъжи, че е бил само администратор,  и Йозеф Крамер така се е оправдавал.

Родина - мат те зове:) . Но поради липсата не интернет явно не си разбрала това. 

преди 2 часа, Мери) написа:

...

Аз не мога да разбера що за човек трябва да е някой та да подскача от радост при новини за  смъртта невинни хора... Според някои  българите са жестоки, затова се радват, когато умират цивилни от руските бомби, според мен една немалка част от  българите не са жестоки, те са тъпи, не могат да смелят, че това, което им спускат разни пропагандатори, е чиста и безобразна лъжа. По друг начин не мога да си го обясня това човек да се радва на чуждата смърт.  😢

Повечето тук са копейки-путинисти! Аз пък си го обяснявам с това ,че те просто изпитват оргазми от такива новини-за тях да гледат сакати и убити хора е несравнимо "удоволствие"!

В психологията има точен етикет САДИЗЪМ-изпитват оргазъм при убити и измъчване-след девети септември имало индивиди,които се записвали в милицията тогава с цел да измъчват "фашагите".... Доброволци-биячи!

Името си носи от маркиз дьо САД,който описвал такива сцени в романите си ,изобщо откаченяци някакви!

https://en.wikipedia.org/wiki/Marquis_de_Sade

419868399_285705984518087_2219487146025764150_n.jpg.064b4179d69c3602290539d87bd77236.jpg

на 7.06.2022 г. в 0:54, Anneliese написа:

Но провокират Русия. Вече и аз съм на мнението на онази руска журналистка, че е по - добре да се пуснат ядрените оръжия и да се свършва света. На мен не ми се живее в диктатура. Не ми се гледа пропаганда. Не мога да живея без истинска свобода на словото.  Скоро и лагери пак ще има. Русофобията взима застрашителни размери.  Няма да се учудя, ако от СУ  решат да организират аутодафе за руската литература.

Ако българският народ не се осъзнае и не направи нещо, ще изгубим и малкото си свобода. Докато се усетите, и тук ще има лагери. Ще има  арести на поддръжници на Русия, всички ще бъдем обявени за предатели на страната, за изменници. Не го ли виждате Киприл Петков какъв е?

По - добре ужасен край отколкото ужас без край!

Ми аз се надявам да пуснат ядрената вече ама... греда. Не искат. А толкова червени линии имаше че и нова ядрена доктрина. Важното е да се осъзнаем :)

на 7.06.2022 г. в 4:28, Anneliese написа:

Бесен е, че нацистка Украйна губи войната.

Не разбирам защо не си стегне багажа и не замине за любимите си САЩ, щом не му харесва в Източна Европа.

Явно си мазохистка.

Зеленски: Шофьорите на камионите не знаеха за дроновете в тях.   Нима това нещо ще промени?    Бандеровци са нежелани в ЕС и в НАТО.   Просто е много тъпо да си удължават агонията...       Кая и Урсула много искат да ги спасяват - обаче тези  двете дали са достатъчни???     

на 7.06.2022 г. в 14:30, gagodrago написа:

Въпрос към укрофилите и към подлогите на фащ във форума. Вие за Зеленски ли сте, или против Зеленски?

ПРЕВРАТ СРЕЩУ ЗЕЛЕНСКИ?

...е възможно военните да извършат преврат срещу Зеленски. Те много по-добре от него разбирали, каква катастрофа е войната за Украйна. И дори вече били започнали консултации с американците.

Струва ми се, че "армейски пуч" далеч не е най-лошият вариант за спирането на войната в Украйна.

Хм. Един опит за преврат имаше ама не беше в Киев. Кой е взел кристалната топка на @Киро Н. и е объркал пак manual-a?

Те да не да тренират за преврата в Киев като се бият с  освободителите си- качествено при това:) Луди хора :)

на 7.06.2022 г. в 15:07, Bubbles написа:

Запада е отчаян защото налага безполезни санкции срещу страна която разполага с 1/3 от сушата на земята и си има всичко на собствена територия, съответно й дреме на шапката за наложените санкции. А в същото време тия дето налагат санкции се тресат и не знаят къде се намират, щото вече им липсват основни продукти, цените им скачат до небето а и всеки миг газоподаването може да спре, обаче Джонджа лодкара щял да ги спаси...
Така че колкото и да се пенят западняците ще клекнат...
...чакай те вече клекнаха в известен смисъл.

И аз като запада съм отчаян от тъпите прогнози... 

на 7.06.2022 г. в 16:44, Гост написа:

Цар Борис ни измъкна от война с руснаците, Кирчо няма да може

Цар Борис ни измъкна от война с руснаците, но Кирчо няма да може. Нали затова ни го набутаха с машините

Другари, вие измъкнахте ли се? Щото край мене още бомби падат.

Косич последен ще осмисли -  другарките Урсула и Кая са крайно недостатъчни -  лошо става за Зеленски                                                   https://epicenter.bg/article/Zapadni-analizatori--Neadekvatniyat-Zelenski-e-nesposoben-na-pregovori--da-se-otarvem-ot-nego/389159/7/0

преди 10 минути, attj написа:

Косич последен ще осмисли -  другарките Урсула и Кая са крайно недостатъчни.   

аре, орките още една птичка загубили, този път в полет - Su-35.

Така, само да отбележа, руската пропаганда, само надува числата... реално има много малко останали Su-35 годни за летене... рядко въобще летят.

Официално имат под 100 годни за летене, реално сигурно и 40 няма. (Точно за тези самолети, орките лъжат двойно-тройно, като бройки).

3 от 3 потребителя харесват мнението

Ние в България сме като в един голям виц     Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Очевидно в Киев напълно са забравили за своите дългове от над трилион Евро.     Украйна иска да докаже, че няма да се откаже от натиск върху Русия с надеждата, че Западът ще продължи да предоставя финансова и военна помощ.

Гледам група Козяк подскача

Дръжте се - ви призова зеления вожд

Има вид на препил, ама не е 

ПП

Понеже няма майки с деца, имаме лунапарк

Е доста креативно, че и децата били 40.

IMG_0353.jpeg

Никой не може да издържи на постоянните искания на Зелката за още пари и оръжия.   Дори и оглупялата Европа.

Смехурко номер едно няма перемога горкия

Я да пуснем кадри от млад, надъхан с Рамбо укропикльо който умира в засада

https://x.com/militar_ru/status/1931381075583910072?s=61

И вечерната изненада в Харков

интересно къде около завода е атракцията за деца

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.