Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, communismatic написа:

Единственото, което целя е да започне, да пише

По-важното е, че и с теб ми се получава... 

Радвам се за което. 

Дори и без да ни преследваш, ние аз и Балбек пак ще пишем същите коментари, така че не ни пречиш въпреки, че си досаден и ни разсмиваш! :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Staff. написа:

Радвам се за което. 

Дори и без да ни преследваш, ние аз и Балбек пак ще пишем същите коментари, така че не ни пречиш въпреки, че си досаден и ни разсмиваш! :)

Аз съм 100% сигурен, че вие двамата с Баалбек ще пишете "същите коментари" т.е. не очаквам, да започнете, да пишете някакви смислени постове. Ти между другото си малко по-добре от нея, признавам. Оная 90% от постовете й са копи-пейст от някъде, ти поне опитваш самичък... Доколко опитите са успешни е отделен въпрос. 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз съм 100% сигурен, че вие двамата с Баалбек ще пишете "същите коментари" т.е. не очаквам, да започнете, да пишете някакви смислени постове.

а твоите са пълни с смисъл като футболна топка😁

току-що, Без умствен капацитет написа:

Ти от малцинството ли си? Щото освен, че пишеш пълни тъпотии, даже го правиш и с правописни грешки...

преди 4 минути, communismatic написа:

Ти от малцинството ли си? Щото освен, че пишеш пълни тъпотии, даже го правиш и с правописни грешки...

да не съм бот и допускам грешки

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 4 часа, miro20 написа:

И аз винаги съм ви се чудил как се хилите и подигравате след всяка рашистка атака с наистина десетки загинали и стотици ранени , и това се случва ежедневно , но наричате терористи украинците че отговорили с някаква диверсия или операция. 

Ей, не спря да лъжеш бе! Не ти ли омръзна? Сигурно не си чул за Алеята на ангелите? Украинците са убийци, мародери-разбойници и ще бъдат ликвидирани до последния гад. Наложително е! Чия земя защитават тези мизерници? И от кого я защитават, от собствениците на тази земя ли? Това е руска земя, винаги е била руска и такава ще си остане. Русия си я връща, защото я е дала за стопанисване, но изедниците решили да я продават-подаряват на враговете на Русия, мислейки се за недосегаеми! Някога ти бях казал, че никой на тази планета не може да победи Русия, а Русия може да ликвидира света десет пъти ако я предизвика западът с просташкото си поведение. Да се молят да е жив още дълго Путин, защото ако дойде някой на негово място, не ми се мисли какво ще стане и остане от запада. Русия е огромна територия и все нещо от нея ще остане, дали обаче от западните територии и САЩ ще остане достатъчно човешки фактор, който да основе ново начало на хомо сапиенс?

преди 6 минути, herkules2 написа:

Някога ти бях казал, че никой на тази планета не може да победи Русия, а Русия може да ликвидира света десет пъти ако я предизвика западът с просташкото си поведение. 

Афганистан нервно пуши в ъгъла :), а САЩ подготвят нови порции с пилешко за "Providing hope".

Първите листове от списъка с труповете

нямали хладилници укрите за това не ги приемали 

пп 

Имат, ама са пълни вече

Некрофилчо да пусне някой некролог :)

как е косе, пънеш ли се ?

IMG_0355.jpeg

Чакай че някаква новина дойде неочаквано да видя какво пак е станало.

Глупи , аз все си мислех че списъка е от 2-те страни,а?

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Има новина

Украйна яде як бой

Баба Пенка е време да уцели правилата смес за гадаене . От миналия май все-греда

преди 6 часа, Мери) написа:

...

Аз не мога да разбера що за човек трябва да е някой та да подскача от радост при новини за  смъртта невинни хора... Според някои  българите са жестоки, затова се радват, когато умират цивилни от руските бомби, според мен една немалка част от  българите не са жестоки, те са тъпи, не могат да смелят, че това, което им спускат разни пропагандатори, е чиста и безобразна лъжа. По друг начин не мога да си го обясня това човек да се радва на чуждата смърт.  😢

Повечето тук са копейки-путинисти! Аз пък си го обяснявам с това ,че те просто изпитват оргазми от такива новини-за тях да гледат сакати и убити хора е несравнимо "удоволствие"!

В психологията има точен етикет САДИЗЪМ-изпитват оргазъм при убити и измъчване-след девети септември имало индивиди,които се записвали в милицията тогава с цел да измъчват "фашагите".... Доброволци-биячи!

Името си носи от маркиз дьо САД,който описвал такива сцени в романите си ,изобщо откаченяци някакви!

https://en.wikipedia.org/wiki/Marquis_de_Sade

Пак неква измъчена перемога като влака с 11 танка и 90 бронирани коли :)

Свалят дроновете  с ракети, какво да чуват ? Попфолк ?

Косе изчерпаха се сценаристите - нищо не помага.

Акцията “Ние спряхме Домедово” не минава щото монтираха изнесени напред комплекси.

Има ПВО и си личи.

ПП

утре ще видим някой пенсиониран майор дали пак е изтрескал дрон с двуцевката

Освен това Одеса поема, към Киев тръгнали Геранки от 4 места

ех веселба ще има

преди 10 часа, livret написа:

Повечето тук са копейки-путинисти! Аз пък си го обяснявам с това ,че те просто изпитват оргазми от такива новини-за тях да гледат сакати и убити хора е несравнимо "удоволствие"!

В психологията има точен етикет САДИЗЪМ-изпитват оргазъм при убити и измъчване-след девети септември имало индивиди,които се записвали в милицията тогава с цел да измъчват "фашагите".... Доброволци-биячи!

Името си носи от маркиз дьо САД,който описвал такива сцени в романите си ,изобщо откаченяци някакви!

https://en.wikipedia.org/wiki/Marquis_de_Sade

Я, колко добре си описал Косьо.😄

И ние му съчувстваме.

преди 7 часа, kosyo написа:

Афганистан нервно пуши в ъгъла :), а САЩ подготвят нови порции с пилешко за "Providing hope".

Руснаците си тръгнаха от Афганистан защото им омръзна от невежеството на местните, а не са се настанявали както американците, бяха поканени от правителството. А, я виж как си тръгнаха американците, като насрани, тихомълком. 20 години народът ги търпя, докато на козарите им писна от демокрация и феминизъм-женска наглост, грабнаха калашниците, слязоха от планините и де що имаше американско оставаше на място. Над 300 съдийки-феминистки предадоха Богу дух заради мръсотиите над афганистанските мъже, като оставиха семействата им без прехрана, вкарвайки мъжете в затвора. А колко оръжие оставиха на талибаните бягайки от страх? Скоро и в САЩ ще запуши, много афроамериканци много нещо, че и латиноси са им вдигнали мерника на белите. Да поживеем и ще видим какво ще стане, ако доживеем!

Градация на пляканията на украинския еквивалент на Staff

ПП

Повтарянето на ключови думи е основен похват.

20250608_082255.jpg

преди 9 часа, БаалБек написа:

Русия засилва бомбардировките си срещу украински градове.

Един от тези градове е Тернопил. Нали видя как нещо експлоадира там под формата на вторична детонация? Говори се за прясно докарани няклко вида ракети - Атакмс, Пейтриът, Сторм Шадоу. Каквото и да е било си беше доста солидна експлозия. Завод Мотор в Луцк. И т.н.

преди 1 час, M.Николов написа:

Я, колко добре си описал Косьо.😄

И ние му съчувстваме.

Кофти става с тия цитати ,а? Не ми се вързавай само като баба Пенка, че изглеждаш една идея по-свестен или защото имаш едно изказване за заяждането дето си го пазя за специални случаи:)

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Нищо не става от тия дрончета заради ТОТАЛНО китайско ембаро 

Добро разпръскване:)

И бодрата дрононарезка с не-израелски сглобявани в гаража дрончета

Героят на сутринта 

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Леле майко

Путин се скри в бункера

FB_IMG_1749361420685.jpg

Велик пост! Уникален! Баба  Пенка след провала с кристалната топка се метна в рисуването :)

Все се каня да те питам май месец миналата година освен подводницата дето се върна  и дето стана за смях, нещо друго случи ли се. Голяма хвалба за фрегатата и подводницата :) Не е защото баба Пенка още вярва на тъпата руZка пропаганда,а?

Косьовци

Дайте графика на смените.

Ония дето пише вечер ми е интересен - даже има някакви диалози

преди 6 минути, kosyo написа:

Кофти става с тия цитати ,а?

С кои цитати, Косенце?😄

Това че се ровиш из архивите на форума и цитираш стари постове въобще не ми пречи.

Единствено ти се чудя на битието, явно нямаш нищо по-забавно, което да правиш в реала.😄

По-скоро си за съжаление.

Я да ги видя тези цитати, които ме поставят в неловко положение, че досега един такъв не видях.😄

А ти не се ли разпознаваш в описанието на Ливрет?😄

"те просто изпитват оргазми от такива новини-за тях да гледат сакати и убити хора е несравнимо "удоволствие"! "

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.