Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kosyo написа:

Има ги назад

Така, така.... Локуми и нищо конкретно. Дал си координати на куково лято... Приятен ден и да намериш корейците....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Така, така.... Локуми и нищо конкретно. Дал си координати на куково лято... Приятен ден и да намериш корейците....

Аз ги намерих вече , ама ти не каза дали списъка с лъжците е правилен. Би ли отговориш на този конкретен въпрос? 

Буханката трябва да умре!

преди 2 минути, kosyo написа:

Аз ги намерих вече

Тоест няма проблем да ги покажеш?  Сега и веднага?  Без локуми и друг вид плякане....

преди 7 минути, kosyo написа:

списъка с лъжците

Доста кратък е. Включва теб.

преди 3 минути, maxthon написа:

Тоест няма проблем да ги покажеш?  Сега и веднага?  Без локуми и друг вид плякане....

Веднага след като потвърдиш списъка с лъжците.

"Боят изгражда"

https://x.com/sgorlovki/status/1940439793760161897

Който не иска на месен щурм , така му се получават нещата

преди 9 минути, kosyo написа:

Веднага след като потвърдиш списъка с лъжците.

Вече е направено. Горе пише кратко и ясно кой е в списъка.

на 24.04.2023 г. в 9:58, maxthon написа:

Когато казваш нещо трябва да кажеш и защо е така. 

преди 12 минути, maxthon написа:

Доста кратък е. Включва теб.

Сега чакаме и доказателствата от най-жалката и отчаяна тролка тук :)

Правилен ми е списъка , бъди?

Не ти се получават нещата напоследък мой човек - никак даже, дано поне ти върви в любовта... Тука вече залезе зверски и се овъртя в собствените си отричания. 

преди 8 минути, kosyo написа:

Сега чакаме и доказателствата

Доказателства за какво? Че лъжеш за едни координати? Покажи ги и ще окаже, че не го правиш. А всеки един локум е доказателство, че просто лъжеш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Доказателства за какво? Че лъжеш за едни координати? Покажи ги и ще окаже, че не го правиш. А всеки един локум е доказателство, че просто лъжеш.

Ми не бъди , ти казваш че няма корейци, а пък тия изброените казват че има, снимат кофчези, благодарят.Аз само ти ги цитирам, а ти викаш че аз лъжа? Нещо не е добре я тезата ти ;) но ти имаш опит с това, нали?

Дори тука хора ти казват че има , нали не искаш поименно да ги питаме и те ли лъжат? Аз се сещам за 2-ма поне.

преди 3 минути, kosyo написа:

Ми не бъди , ти казваш че няма корейци,

Казвам, че никой не ги е виждал... Не ми преписвай думи, които не съм написал.

преди 3 минути, kosyo написа:

снимат кофчези,

Нещо обективно ли видя в това?

П.С. Между другото вчера интересна експлозия около Житомир. Не за друго, но да се изпарят два цеха за производство на мебели си е интересното....

преди 16 минути, maxthon написа:

Казвам, че никой не ги е виждал... Не ми преписвай думи, които не съм написал.

Нещо обективно ли видя в това?

П.С. Между другото вчера интересна експлозия около Житомир. Не за друго, но да се изпарят два цеха за производство на мебели си е интересното....

Това с отвличането на темата няма да ти се получи нали знаеш?

@Joss Bomon човек, ама се оказа че 2-мата с тебе лъжем за северно-корейците :) ще трябва да се примирим с тази си роля. Знам че не ти е ОК да си с мен в една група , но според бъдито е така. Докъде паднахме човек.. не го вярвах но ето на. 

преди 15 минути, kosyo написа:

Това с отвличането на темата

Не думай... Имаш координати на корейци - показваш ги. Нямаш - мълчиш си. Какво избираш?

преди 2 минути, maxthon написа:

Не думай... Имаш координати на корейци - показваш ги. Нямаш - мълчиш си. Какво избираш?

Чакам списъка с лъжци да обновя -другаря Пу, другаря Ким, Шойгу, официални източници , медии, aз ,@Joss Bomon , @Киро Н.. кажи ако пропускам нещо.

преди 1 минута, kosyo написа:

Чакам списъка с лъжци да обновя

Ти си лъжеца... Продължавай да си чакаш (да се чете плякаш)... Лек ден и успех с намирането на корейците....

току-що, maxthon написа:

Ти си лъжеца... Продължавай да си чакаш (да се чете плякаш)... Лек ден и успех с намирането на корейците....

Бъди , дали не пропускам някой се притеснявам ? Били потвърдил моля те. Ти си правилния човек да го направиш.

През първата половина на годината Въоръжените сили на Украйна загубиха над 265 хиляди войници в зоната на СВО. Според седмичните и ежедневните доклади на руското военно ведомство, само през юни Киев е загубил около 45 хиляди бойци.

Освен това, според ТАСС , врагът е загубил 13 самолета, 22 зенитно-ракетни системи, 69 реактивни системи за залпов огън, 3979 танка и други бронирани бойни машини.  Тези неща Зеленски не ги брои и те са военна тайна.   Данните не са потвърдени от други източници - обаче ВСУ продължават да привършват.   Еврейската Зелка е с най-сериозни заслуги.

Генералният секретар на НАТО Марк Рюте заяви наскоро, че Обединеното кралство, Канада и европейските държави колективно увеличиха помощта си за Украйна до близо 23,5 милиарда долара през първите три месеца на 2025 г. и ще предоставят 40,6 милиарда долара допълнителна военна помощ за останалата част от годината.                  Украйна се опитва да накара САЩ да ѝ изпратят повече оръжия.   Режимът в Киев иска от Вашингтон да позволи на Европа да закупи американски оръжия за Украйна, пише Politico.   Урсула и Кая вече имат проблеми заради обещаните милиарди.     А на Зеленски за годината са му нужни около 100 милиарда - за да прехвърли агонията за 2026 година.

Героят на обяд

2-ка възпитаници на московските гей-клубове, минали на спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новосибирск и Екатеринбург се подготвят за големия размер помощ от Червения кръст 

Снощи са започнали снимките на Опенхаймер 2

"За да има мир в Украйна, Русия трябва да загуби колониалната си война", заявява  Кая Калас.    Как да победи режимът в Киев?   Как да се споразумеят за нещо бандеровските хохли и украинските казаци?  Защо не го направиха през 2019 година - както обещаваше предизборно Зеленски?   Сега вече никой не може да изгони руската армия - дори всичките 5000 войници на Естония да се притекат на помощ на ВСУ.  Тотална политическа и военна неграмотност и неадекватност.      И ние в ЕС разчитаме на просперитет с такива хора???  Тази продължава да събира пари за боеприпаси на бандеровците.     За да умират още по-бързо.

,,YourCoachOnTheCouch  преди 2 часа

Ударам по ТЦК наверно будет рад любой украинец, даже в не зависимости от его отношения к России"

,,alekssergeenko   преди 2 часа

там в чатах просто праздник. видел скрины."

,,ДмитрийВыхрыстюк-ж7в   преди 2 часа

Можно пожалуйста в Харьковские ТЦК"

,,Sergey_Antпреди 41    минути

Нормальные Украинцы информируйте Российскую разведку о расположении ТЦК и тогда вас точно не бусифицируют ибо это шанс на выживание."

,,ИванИванов-ш2т9р   преди 2 часа

Дожили оружие сохраняет жизни"

,,ijontichy7179   преди 2 часа

За кадром слышны аплодисменты местных жителей, переходящие в овации."

,,Lena-z4y3p   преди 2 часа

И что интересно,сами украинцы приветствуют такую работу российских войск.Мягкая сила работает"

преди 3 часа, attj написа:

"За да има мир в Украйна, Русия трябва да загуби колониалната си война", заявява  Кая Калас.    Как да победи режимът в Киев?   Как да се споразумеят за нещо бандеровските хохли и украинските казаци?  Защо не го направиха през 2019 година - както обещаваше предизборно Зеленски?   Сега вече никой не може да изгони руската армия - дори всичките 5000 войници на Естония да се притекат на помощ на ВСУ.  Тотална политическа и военна неграмотност и неадекватност.      И ние в ЕС разчитаме на просперитет с такива хора???  Тази продължава да събира пари за боеприпаси на бандеровците.     За да умират още по-бързо.

Стега вече си мрънкал, видяхме, че копнееш Украйна да стане руска територия. И без твоето мрънкане, ако не получи помощ, най-вероятно ще ти се сбъде мечтата и ще не ще в някакъв момент ще капитулира, руснаците ще ограбят всичко, което могат, ще принудят местното население да емигрира, ще окрадат това, което е ценно от хората, но това не е справедливо и Бог никога не е одобрявал това и този, който организира упирацията ще отговаря пред Него. Колкото и да се вайкаш, Бога не можеш да Го излъжеш. Винаги и за всичко има висш съд и пред него ще отговарят всички, които рушат и убиват това, което Той е създал. 😉

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.