Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 7.08.2024 г. в 15:12, nikolov2020 написа:

Имаме едно заявление.

Яко ви дупе тъпанари

«Как известно, киевский режим предпринял очередную масштабную провокацию. Ведет неизбирательную стрельбу из разных видов оружия, в том числе ракетного, по гражданским зданиям, жилым домам, машинам скорой помощи», — 
Путин.

Ми като гледах на влизане как беше и после на излизане - те руZняците го сринаха в пъти повече. Тяхното дупе да е яко значи :) Особено чеченеца дето стреляше по църквата, ама Господ го наказа

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Ми като гледах на влизане как беше и после на излизане - те руZняците го сринаха в пъти повече. Тяхното дупе да е яко значи :) Особено чеченеца дето стреляше по църквата, ама Господ го наказа

Не намесвай религията ако обичаш-и руснаци и украйнци са православни християни.

на 7.08.2024 г. в 15:38, nikolov2020 написа:

Реджи

Ядосаха царя-батушка. Сега ще си консумират наказанието :)

За начало са викнали спецназ отнякъде - малко да разреди редиците.

Да видим какво следва :)

Ще.мв уморите - перемогари нещастни.

Миро

Тая война почна щото ядосаха царя руски. Ясен ли съм :)

Залагам че си го е преместил в другия крачол. Ясен си ми като на баба Пенка - инструкцията за използване на кристалната топка :)

на 7.08.2024 г. в 19:04, nikolov2020 написа:

Косе

Казах ти че ще гризнеш хинина.

Вашингтон заяви че са питали какво точно правят укрите и че обърни внимание - забраната за стрелба в дълбочина на РФ е в сила

Няма победни филми, няма Слава , няма радост 

Има 54 изгорени бронирани машини.

Морковчета, зеле и при Реджеп - да преживяте

:) чак ми става жалко за бабето, то явно ги преживява тежко тия работи, споко Кире - има и по-лошо.

на 8.08.2024 г. в 7:59, nikolov2020 написа:

Косе

Твойте великани се сблъскаха челно с неудобен проблем.

Старлинка не бачка в Курска област. Нема перемога . Нема тикток, нема победни филмчета.

Спряха ги, ядат олово. Имат желание за още - това е чудесно.

Баба Пенка звучи твърде правдиво и ще взема да й повярвам най-накрая . Все пак не може да й се подигравам :)

на 8.08.2024 г. в 8:52, nikolov2020 написа:

Прочетох че днес открили ловния сезон в Курска околия е открит.

Няма нужда да бързаш- ще е открит дълго време - толкова колкото не си предполагал никога :)

Говориш на стенен часовник с кукувичка

Ама дай некролога - дай проф, Преображенски, Пан Пачковски

да ми кажат нещо за руснака, пък после да изчезнат 

нема ли некоя перемога - къде са новите дрони от тайван

къде са бомбите по Масква - нема ли някой да се отбележи, генерал да гръмне

пп

косе в момента си кат чушкопек.

на 8.08.2024 г. в 17:29, nikolov2020 написа:

Хм хм

"Ратибор" и група пристигат в Курска околия да въведат малко ред.

Ефекта е по всички укроканали :)

Обичат Вагнер - не ще и дума.

Косе дай дрони - много дрони.

6+ месеца един ред не могат да въдворят барабар със Ахмат-сила :) 2-рата армия на територията на руZия ще да в било това. Пълни некадърници!

Ама нема ли да млъкнеш бе чушкопек, аман от тъпия ти списък с линкове

правят ли ти го, или сам си търсиш ?

на 9.08.2024 г. в 7:20, nikolov2020 написа:

Тримата глупаци се изявяват на сцената като винаги.

Е братлета пиеската свърши.

Вагнер думнали джиповете дето пускаха селфита от Курска околия, бригада на ДНР е на място и ги почна.

Определено не мисля, че баба Пенка е гледала същата война. @Киро Н. каква е резолюцията на кристалната топка -Full HD, 4K? Или си имал проблем с очите преди една година?

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Ама нема ли да млъкнеш бе чушкопек, аман от тъпия ти списък с линкове

правят ли ти го, или сам си търсиш ?

Правят му го.
Тук е про-украински форум...ако не си забелязал.

на 9.08.2024 г. в 8:37, nikolov2020 написа:

Хахаха

Абе Косе

Ама ти верно ли мислиш че тия ще се закрепят там :)

Чакай да падне Путин и на коча макарите :)

Ха-ха.... Явно не е Full HD резолюцията. РуZка е явно

преди 1 минута, kosyo написа:

Определено не мисля, че баба Пенка е гледала същата война. @Киро Н. каква е резолюцията на кристалната топка -Full HD, 4K? Или си имал проблем с очите преди една година?

Дебил какви очила ползват FVP операторите? На прима виста,без да търсиш в Гугъл.

Всички форуми са проукраински

нали са купени на безценица от една фирма. Погледни в предприемач .

Косе що не си лапнеш пръста- само до утре а :)

Абе сендеро не разбра ли какво е робот :)

на 9.08.2024 г. в 12:41, nikolov2020 написа:

Сводка на шефа на Сумска област.

Изключително подобрение на бизнесклимата и условията за живот.

"Ситуация в Харькове полностью повторяется в Сумах

Интенсивность обстрелов Сумской области КАБами за последние трое суток выросла в десятки раз, заявил глава ОВА Артюх.

За два дня было сброшено более 100 таких авиабомб, а до этого за 7 месяцев - 450.

Косе как е приятелче ?

Ударен е само супермаркет и две лади - нали ?

ПП

Не е 2022 не е и 2023. Нещо си се объркал с перемогата.

Този бизнес климат - бъзиках ли те за него вече? Извинявай ако се повтарям, но е толкова забавно да си ги припомням с тебе. Чувствам те толкова близък вече.

на 9.08.2024 г. в 13:10, glen написа:

Докато троловете хленчат и ридаят за масова руска катастрофа с безпрецедентен мащаб,в четвъртък продължи транзитът на газ през Суджа за доставка на запад към Европа.

„Газпром“ доставя руски газ за транзит през територията на Украйна в обема, потвърден от украинската страна през газоизмервателната станция „Суджа“ – 37,3 милиона кубически метра (1,3 милиарда кубически фута) към 8 август“

Данните от европейската информационна платформа ENTSOG също показват, че потокът от природен газ от Украйна към ЕС остава непрекъснат.

Причината за докладите е, че Хохлите не контролират станцията „Суджа“. Нито се опитват.

Хохлите, които са в Курск, имат по -належащи проблеми като как те ще прекарат последните си няколко часа, преди да бъдат убити. Ако искат да спрат поточния газ в ЕС, те могат да го направят в Украйна, няма нужда да отиват на мисия за самоубийство в Курск, за да го направят. Ако затворят газа и засегнатите страни ще намалят електричеството до Украйна и тогава това е пълна тъмнина.

Аз вярвам само на Глен ! Той е контролирал станцията в Суджа - не са украинците :)

на 9.08.2024 г. в 16:29, nikolov2020 написа:

Вагнер ще го уреди 

Демокрацията преди всичко

Укрите нямат две неща Косьо

Вагнер и Ланцет

И руZия вече няма Вагнер :) Тъжно за баба Пенка.

на 9.08.2024 г. в 17:12, nikolov2020 написа:

Суджа е вече освободена ВАНКАТА

Реномето (специфични действия върху врага) върви пред въпросната чета

Укрите се омитат с 200 от там

Тука вече сме туш... @Киро Н. вече печели почетната награда "Пулицър" с това изказване ! Да почерпиш ей, за какво са приятелите ако не намажат край тебе една почерпка.

на 9.08.2024 г. в 17:35, nikolov2020 написа:

Косе

Рибяря размърда ли си гъза да влезе и излезе от Суджа ?

Тоя е отишъл за риба сигурно,а? Ама ти предаваш от там нали? Хитър си ти да го пратиш за зелен хайвер ....

Да да 

И то голям

Какво става ще познаеме по Косьо. Ако почне да пляка без да спира - тутуууу.

макар че има пълно инфозатъмнение ясно е че тоя път се н@сраха укроминдилите.

ловим ли бас че Путин ще разиграе косовската карта   при срещатата с  Тръмп и ще каже а вие какво направихте в Косово ?  и ще накарат зеленски да отстъпи териториите дето беше направен референдум

и ще каже че зеленски не е легитемен не може да се правят преговори докато не  направят избори

и може да се стигне до задънена улица

как зеленски ще направи избори като няма  власт и примирие

Хич не ми пука какво ще се пазари.

Важното е че го начукаха на еврогеевете със страшна сила.

Големите играчи майкоууу

Абе я се скрии бе

Според теб какво става на фронта че Тръмп внезапно да почне да желае мир :)

четвъртокласниче, самия Линдси Греъм заговори за мир.

Анадъмо ?

Зеленски твърди, че никакви отстъпки към Русия няма да я убедят да спре бойните действия в Украйна и че е необходимо да се засили натискът върху Кремъл.   А какво да правят 15 милиона украински казаци?   Очевидно те не желаят да бъдат в НАТО и в ЕС.   В Европа липсва реалистична гледна точка за договаряне на край на конфликта.   И за съжаление - в резултат могат да бъдат доизбити всички бандеровци.   Благодарение и на идиотския инат на Зелката.  Две трети от ВСУ вече липсват заради този човек.  

Добро утро, второстепенна тълпа, поддръжници на спонсори на тероризма и бъдеща радиоактивна пепел :) Добро утро и на баба Пенка със кристалната топка дето не обича да бъде цитирана, че става за смях. Кире много ми хареса снощи и тази вечер викни другарчето си да те спаси отново. Смятам да приключа с изцепките ти край Суджа . Моля те бъдите на линия с отчаяните опити да не го правя.

Значи това го показвам и ще помоля да го изтриете веднага. Не искам някоя дебела червена линия да се премине и да се задейства новата ядрена доктрина

Героят на сутринта 

Новите  изказвания на Доналд Тръмп за "размяна на територии"  предизвикаха тревога в Украйна и в цяла Европа. Страхът е, че тщеславният непредсказуем  и неопределен Тръмп ще бъде лесно манипулиран от Путин.           Ако Украйна отхвърли подобно споразумение, руснаците се надяват, че САЩ ще прекъснат напълно подкрепата си за Киев.

Хахаха

Переможко с запаления офис

Кооо стана бе некро ?

Напредвате ли към Масква ?

Имам новинка за тебе - укрите се изтеглят от Суми - кооо стана бря :)

преди 11 минути, Киро Н. написа:

Хахаха

Переможко с запаления офис

Кооо стана бе некро ?

Напредвате ли към Масква ?

Имам новинка за тебе - укрите се изтеглят от Суми - кооо стана бря :)

Виж сега ако бях лош човек щях да питам дали има снимка от другата страна на паметника на Ленин, но не съм такъв и ще го запазя за довечера :) Харесва ли ти да ти правя смешно?Ще се старая повече- то и без това съм наТРУПал материал. Виждам че ми се вързваш- приятелски съвет него прави- не съм добър човек аз.

Пускам бомбите и те оставям да търкаш кристалната топка, но не прекалявай.

Виж сега Косьо

сега твойте любимци трябва да направят нещо голямо за да им обърнат внимание.

Да палнат Запорожската, да отровят метрото в Масква, да взривят Чернобил

А млъкни до тогава  - джентълменско споразумение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.