Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, communismatic написа:

Направо са ги смазали от бомбене, "Пейтриъта" отново е бил тотално жалък и смешен. Оня ден, дори Сашо Сивилов твърдя, че при 400 дрона западното ПВО не е свалило абсолютно нищо.

Въпросът беше друг.

Злите Руснаци решили да убиват безразборно --> изстреляли 800 ракети и дронове --> успяли да убият само една майка с дете, завалиите. Бахти некадърните стрелци :lol6: 

На такива партенки само човек с IQ колкото стайна температура може да се върже :getout:

преди 3 часа, Banesc54 написа:

докато будалите  от ЕС плащат

киев и москава ще си тупат топката на бойното поле 

Да, и докато будалите от  Северна Корея пращат  войници, щото без войници как се тупа топка на бойното поле? 🙄

преди 17 минути, ivottoshev написа:

И да ти дам какво ще стане? Само ще си с една идея по-насран.

Верно е че 15лв/50 гр в бара или 50-60лв за бутилка в къщи не е много, ма за мен ще хептен без пари. Питай Реджо :D

пп: Всъщност що па да не те насера по цялата глава. Ся се сетих че преди три - четири дни баш моя снимка с такова бях пускал: 

IMG_20250901_195847.thumb.jpg.a6902d67bd3c495b1890ea66b219d3c8.jpg

Къде са те взели да миеш чаши и снимаш разни скапани спиртове.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Въпросът беше друг.

Знам, това и аз съм го писал. Ама имам предвид, че тия дронове направо преобръщат играта в момента. Абсолютно нищо не може да ги спре... Поне не и към този момент. Нито РЕБ ги лови, нито ПВО... Особено ако пък са и повече...

преди 1 минута, Zolin написа:

Къде са те взели да миеш чаши и снимаш разни скапани спиртове.

Искаше снимка - дадох ти. Ще перифразирам:

искаше да те насера - насрах те

Айде ся у лево  :laughing5: 

преди 1 час, Мери) написа:

🙄

🙄

🙄

🙄

Кой точно е нападнал Русия, че Северна Корея й помага? 🙄

...в коя руска област влязоха укрофашистите?...

...остави...

...прекалено много хора в темата, ти обясняват прекалено много неща...

...виждам че се хабят напразно...

...аз отказвам да ти ТУРгам клечки на очите да ти ги отварям...

...ЧЧМ...

...99.99% от жените требе да въртят тези 3 неща...

ч...урка...черпак и метла...

...рядкост са умните...

...политиката,види се,не е силната ти страна...

...върни се на трите неща...там ще ти е силата на теб...

...колкото и да не ти се иска...blockquote приставка

преди 29 минути, communismatic написа:

Ае вие ще спрете ли тая година с това жалко лицемерие? Кво си седнала, да ми рониш крокодилски сълзи за държава, в която никога не си стъпвала, няма и да стъпиш? Гледайте си вашата кочина, ве! България е на последно място в ЕС по абсолютно всичко. Не е ли смешно, постоянно да ожалвате тук всички руснаци, корейци, китайци и прочее...

Не може само вие да се жалите, имам право и аз. Кога Северна Корея ще спре да помага на Русия  и да удължава агонията!? 

току-що, Мери) написа:

Кога Северна Корея ще спре да помага на Русия  и да удължава агонията!?

Коя агония по-точно? Руската? 😆

преди 29 минути, Мери) написа:

Кой точно е нападнал Русия, че Северна Корея й помага? 🙄

Над 80 000 бандеровци са загинали в руската област Курск.        Зеленски защо да ги брои?

преди 9 минути, _nib_ написа:

...в коя руска област влязоха укрофашистите?...

Укрофашистите се вихрят във вашите глави и никъде другаде. 😁

преди 1 час, communismatic написа:

Какви проблеми имат руснаците? Конкретно? :) 

По ред на влияние:

- Робско мислене, формирано от липсата на свободен избор почти 3 века.

- Корупция

- Злоупотреби с публични средства

- Лоша инфраструктура

- Алкохолизъм

- Наркомании

- СПИН

- Клубен Хомосексуализъм 

- Тежък материализъм за иначе посредствени стоки

Докато ви пробутват картинки на "Василий Блажени" и Ермитажа като "картини из России", цели окръзи в държава, иначе богата на ресурси, че всички да се къпят в охолство, мизерстват. Докато ви пробутваха гневни постове за "Файзер" и "Модерна", затвориха Москва и изпонабодоха пенсионерите със "Спутник". Докато ви пеят дитирамби за руското величие, удобно се крие факта, че 88% от руското население НЕ живее в Москва или Санкт Петербург и то също има право ресурсите, които идват от него, да се вливат в неговият по-добър живот. Не може където копнеш, да излиза нефт, газ, злато и дървесина, и ОЛП да ти е 20%, а средната ти заплата да стига за няма и 1000 хляба.

преди 3 минути, attj написа:

Над 80 000 бандеровци са загинали в руската област Курск.        Зеленски защо да ги брои?

Е, ти нали си ги броил, един по един. 

Според мен цифрите ти не са верни. Аз казвам 500 000 бандеровци. Като ще мятаме някакви цифри, и аз мога :)

Туруууу

Дайте Косьо - тоя не го искам

Къде е Некрофил Балкански

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Робско мислене, формирано от липсата на свободен избор почти 3 века.

Кво? Я ми дай дефиниция на "робско мислене"? Какво разбираш под "робско мислене"? Путин е зъл диктатор? Това ли е? 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Корупция

Къде няма корупция?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Злоупотреби с публични средства

Къде няма злоупотреби?

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Лоша инфраструктура

Нашата е по-хубава сигурно?

Алкохолизъм

Къде няма алкохолизъм?

Наркомании

Къде няма наркомании?

СПИН

Данните са от plamenspam, предполагам? Той и по тая тема тотално запецна и избяга позорно...

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Клубен Хомосексуализъм 

Това е доста смешно като твърдение. Не, че нещата по-горе не са... ама в държава, където ЛГБТИ пропагандата не минава метър...

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Тежък материализъм за иначе посредствени стоки

Мхм. Ти колко пъти си бил в Русия?

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Докато ви пробутват картинки на "Василий Блажени" и Ермитажа като "картини из России", цели окръзи в държава, иначе богата на ресурси, че всички да се къпят в охолство, мизерстват.

Извинявай, да не става дума за България?

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Докато ви пробутваха гневни постове за "Файзер" и "Модерна", затвориха Москва и изпонабодоха пенсионерите със "Спутник".

Тук беше по-различно, предполагам?

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Не може където копнеш, да излиза нефт, газ, злато и дървесина, и ОЛП да ти е 20%, а средната ти заплата да стига за няма и 1000 хляба.

Ти имаш ли понятие, че в Русия цените са по-ниски от тук? Щото подобни твърдения от някакъв смешко, дето живее в кенефа на Европа са толкова жалки, че няма накъде. Ти кво си седнал, да ми родниш крокодилски сълзи за руснаците, живееш в държавата-антирекордьор по всички антикласации в ЕС. Всичко, разбирай здравеопазване, образование, икономика и прочее. Това по-горе, дето си го писал е толкова нелепо, че няма накъде. По-лошото е, че си и вярваш на тия простотии.

преди 41 минути, Мери) написа:

Да, и докато будалите от  Северна Корея пращат  войници, щото без войници как се тупа топка на бойното поле? 🙄

няма смисъл да обяснявам

обикновени хора трудно могат  да го разберат 

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Искаше снимка - дадох ти. Ще перифразирам:

искаше да те насера - насрах те

Айде ся у лево  :laughing5: 

Внимавай с насирането че всеки път си в тва легнало положение. Миячо на чаши

535057630_732491699601038_3742647493536794868_n.jpg

на 4.09.2023 г. в 19:37, AAUUXX написа:

Тексас май щяха да се отделят от съединените щати ,направиха ли референдум?

:)

преди 19 минути, communismatic написа:

Кво? Я ми дай дефиниция на "робско мислене"? Какво разбираш под "робско мислене"? Путин е зъл диктатор? Това ли е? 

Къде няма корупция?

Къде няма злоупотреби?

Нашата е по-хубава сигурно?

Къде няма алкохолизъм?

Къде няма наркомании?

Данните са от plamenspam, предполагам? Той и по тая тема тотално запецна и избяга позорно...

Това е доста смешно като твърдение. Не, че нещата по-горе не са... ама в държава, където ЛГБТИ пропагандата не минава метър...

Мхм. Ти колко пъти си бил в Русия?

Извинявай, да не става дума за България?

Тук беше по-различно, предполагам?

Ти имаш ли понятие, че в Русия цените са по-ниски от тук? Щото подобни твърдения от някакъв смешко, дето живее в кенефа на Европа са толкова жалки, че няма накъде. Ти кво си седнал, да ми родниш крокодилски сълзи за руснаците, живееш в държавата-антирекордьор по всички антикласации в ЕС. Всичко, разбирай здравеопазване, образование, икономика и прочее. Това по-горе, дето си го писал е толкова нелепо, че няма накъде. По-лошото е, че си и вярваш на тия простотии.

Т.е си съгласен с всичко, "ама то и в България е така".

Тъжно е, че държава със 17 млн. кв.км, номер 1 по ресурси, 145 млн. население и претенции за световна суперсила, е обект на сравнение с България от собствените си фенове.

Но да, ако те успокоява, много от проблемите на Русия ги има и у нас.

Що ли ...?

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Тъжно е, че държава със 17 млн. кв.км, номер 1 по ресурси, 145 млн. население и претенции за световна суперсила, е обект на сравнение с България от собствените си фенове.

Ама аз не ги сравнявам, ти май пак нещо не ме разбра. Написах ти, че е повече от жалко, някакъв лаладжия, дето живее в държавата, дето е най-големият кенеф в целият Европейски съюз, да ми плюе Русия и руснаците. Щото най-малкото има една приказка "Виж кой говори". Да не говорим за аргументите, дето са направо потресаващо тъпи - корупция, алкохолизъм, злоупотреби, СПИН, наркомани... То ще кажеш, че в нито една държава по света тия неща не се срещат. 

Но да, ако те успокоява, много от проблемите на Русия ги има и у нас.

Аз не съм се разтревожил по никакъв начин, че нещо да ме притеснява. Нещо пак не си разбрал. Не ти е за първи път.

Я ми дай пример за държава примерно, където да няма злоупотреби, корупция, алкохолизъм, наркомани и СПИН-озни? Много искам да узная, къде има подобна държава по света. Даже направо ще емигрирам там в следващите няколко дни. Приготвям си багажа, да знаеш...

на 4.09.2023 г. в 22:38, maxthon написа:

Не се притеснявай за Газпром. Те ще се оправят, ние не.

Ми малко се притеснявам :) Ама съвсем малко. Не е за Газпром обаче, ами дали ще те озари северно-корейското гадже :)

на 5.09.2023 г. в 11:25, Киро Н. написа:

До тук беше подкрепата - министъра е уволнен.

Като си помисля - горе долу на едно мисловно ниво сте с Кокича - амеба

Баба Пенка е 3-тата в списъка с мозъчни титани - свърши и подкрепата :)

на 5.09.2023 г. в 12:41, Киро Н. написа:

Амебке, какво става с зърнената сделка. - товарят ли кораби :)

Няма кинти за оръжие, няма заеми, няма Байдън - какво следва :)

Не си амебка, еуглена си и въртиш камшичета 

Пълна липса има тая жена - на всичко :)

преди 58 минути, communismatic написа:

Коя агония по-точно? Руската? 😆

И така може да се каже - ако Северна Корея спре да праща войници, ще трябва да се ползват руснаци за тази цел, а ако почнат масово да мобилизират руснаци, докъде точно ще се стигне можеш ли да познаеш!? Не можеш разбира се, но за разлика от теб руските политици могат и именно затова използват севернокорейци. 😉

току-що, Мери) написа:

И така може да се каже - ако Северна Корея спре да праща войници, ще трябва да се ползват руснаци за тази цел, а ако почнат масово да мобилизират руснаци, докъде точно ще се стигне можеш ли да познаеш!? Не можеш разбира се, но за разлика от теб руските политици могат и именно затова използват севернокорейци. 😉

Това е феноменален пост... Пост "Джоковишки" го наричам, той плещеше подобни глупотевини. 3 милиона жертви от страна РФ и т.н. Тая пък развива тезата, че корейчетата постоянно се ползвали за пушечно месо... 😆

Мери стига с тия севернокорейци

Днес видния гей Буданов заяви че руснаците ще изхарчат един трилион долара за оръжие и ще проведат мощна мобилизиация.   

Пред този титан баба Пенка бледнее.

Впрочем МВФ даде още 10 милиарда - да закърпят 2 месеца с 30% лихва.

Там пламен.спам бледнее 

Пп

Какво ще правим трилиона Косе това е въпроса 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.