Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 37 минути, Joss Bomon написа:

Ми слаба е Русия и се движи по-бавно от охлюв /5678 пъти използвано от Косето Босе днес/, но пък що тия "бързите" канцлери толкова ги е страх и реват ?!

Така че, никой освен тебе не бърза за никъде, батковото! 

Вие радвате ли се, че ги е страх и реват? Смятате ли, че ако са прави, това ще е добре за България?  🙄

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Хм... Снощи руснаците са пратили няколко дрона в полска територия. Днес ще бъде интересно...

Украинският министър на отбраната Денис Шмигал днес заяви, че Киев иска от съюзниците си да отпуснат 60 млрд. евро през 2026 г., за да "предпазят Европа и Украйна", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Разкриха гениалния план на поляците.

Да вземат още 30-40 милиарда кредит който едва ли ще се плаща (някога но не сега)

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

Са не бързате ли ?

А как бързахте само...

Возьмем Киев за три дняяя

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

Ми слаба е Русия и се движи по-бавно от охлюв /5678 пъти използвано от Косето Босе днес/, но пък що тия "бързите" канцлери толкова ги е страх и реват ?!

Объркан съм , нали руZия победи вече , още преди 1 година?

Ами победи Косе

Ама там едни трябва да се разберат за парите.

Ти твойте си ги взел - така че ко ?

Добро утро, второстепенна тълпа, спонсори на тероризма, попове-амбреажи и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта 

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск се подготвя за среща със големия размер помощ от Червения кръст 

https://x.com/666_mancer/status/1965508284062073120

Естествено, че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и тази сутрин няма бодра дробонарезка

Така е като няма перки от задниците или задници с перки :)

на 27.07.2023 г. в 6:44, Киро Н. написа:

парите свършиха пичове - рибай Стека трябва да се плаща.

преди 9 минути, kiro 2025 написа:

Ами победи Косе

Ама там едни трябва да се разберат за парите.

Ти твойте си ги взел - така че ко ?

:) 

Хахахахахаха

Реджо чакай да доде Михаля :)

Пп

Косе , ще те нарежат тебе някой ден ...

на 7.09.2024 г. в 8:15, nikolov2020 написа:

Трай бе кратунко

Замълчи завинаги - трол непоръбен

Screenshot_2024-09-07-08-15-22-01_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Косе , ще те нарежат тебе някой ден ...

https://x.com/666_mancer/status/1965400231060906405

Има малко герои в излишък , да се радва женицата :)

Тръмп настоява оглупялата от пещерна русофобия Европа да се досамоубие с контролен изстрел в главата:

Доналд Тръмп поиска от ЕС да повиши тарифите до 100% за Индия и Китай като част от съвместни усилия за увеличаване на натиска върху Русия.

- Европа, какво ще кажеш да се самоубиеш? Обзалагам се, че това би оказало такъв натиск върху Русия, че тя ще се предаде! 🤡🤡🤡

... ...

Европейският съюз обсъжда евентуални санкции срещу Китай и други държави за закупуване на руски петрол и газ.

Така че, давайте с още и още малоумни санкции, които се връщат срещу нас като бумеранг. Ще си получим заслуженото в замяна, защото Китай може да живее без нас, но ние ще умрем без Китай, която е фабриката на света.

преди 59 минути, kosyo написа:

Объркан съм , нали руZия победи вече , още преди 1 година?

Объркан си заради ежеминутния страх и паника от очакването кога ще се случи неизбежното. Това обяснява донякъде защо групичката ви от бандеровци сте едни нервозни, сприхави и стреснати...

Кой според вас ще е първия от другарите прокарал идеята за украинския РЕБ? Бих казал бъдито - само той може да е толкова "умен" :)

@maxthon хайде човек отдавна не си се излагал , а съм убеден че ще се вържеш на това ,а? Що не се пробваш пак, аз няма да те бъзикам за северно-корейското гадже (ще мина на полското направо ).Има обаче една подробност , ама тя няма значение.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Объркан си заради ежеминутния страх и паника от очакването кога ще се случи неизбежното. Това обяснява донякъде защо групичката ви от бандеровци сте едни нервозни, сприхави и стреснати...

Коле обичаме комуняга като тебе спрял с умственото си развитие през далечната 89г. да си обяснава :giggle1:

на 5.09.2024 г. в 22:08, Joss Bomon написа:

„Ахмат“ обявиха победа на Русия във войната с Украйна

5 септември 2024 18:16

991-ratio-vojna-ukrajna-rusiia.jpg / БТА
Русия вече е спечелила войната в Украйна. Това заяви в своя канал Telegram командирът на специалните сили "Ахмат“, заместник-началник на главното военно-политическо управление на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Апти Алаудинов.

Той добави, че новата задача на руснаците е да направят всичко, за да станат голямо семейство, което е готово за бъдещи предизвикателства.

В края на август Алаудинов предположи, че боевете в Курска област и Донбас ще приключат в следващите два-три месеца.

По-късно Алаудинов заяви, че атака на украинските въоръжени сили по граничните райони на Курска област може да бъде последният етап на войната. Според него Украйна е прехвърлила всички боеспособни части на руската граница, поради което нейната фронтова линия "се разпада“.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Киев планира да държи територии в района на Курск за неопределено време. Но Алаудинов се съмнява, че украинските въоръжени сили ще издържат дълго в лицето на изчерпаните ресурси.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Не позна, върни топката на баба Пенка ако обичаш. Защо няма парад по случай 1 година от ПОБЕДАТА - това ме учудва?

Абе Косе

некрофилче непоръбено :)

Ко стана с перемогата ?

Само на 6 милиарда и 10 патриота разстояние е :)

Впрочем какво стана с предишните,  с наступ 1, наступ 2, контра 1, контра 2 ?

Единствения резултат е една сметка в Дубай в usdt.

Ти биткойни ли предпочиташ или стейбъл ?

А мамин некрофилчо ?   

Пп

Годинка казваш - добре е :)

преди 3 минути, kiro 2025 написа:

Абе Косе

некрофилче непоръбено :)

Ко стана с перемогата ?

Само на 6 милиарда и 10 патриота разстояние е :)

Впрочем какво стана с предишните,  с наступ 1, наступ 2, контра 1, контра 2 ?

Единствения резултат е една сметка в Дубай в usdt.

Ти биткойни ли предпочиташ или стейбъл ?

А мамин некрофилчо ?   

Пп

Годинка казваш - добре е :)

на 5.09.2024 г. в 16:36, nikolov2020 написа:

В главата ти има само варен карфиол.

Герои много ...

преди 2 минути, kosyo написа:

Не позна, върни топката на баба Пенка ако обичаш. Защо няма парад по случай 1 година от ПОБЕДАТА - това ме учудва?

Цитат

Това заяви в своя канал Telegram командирът на специалните сили "Ахмат“, заместник-началник на главното военно-политическо управление на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Апти Алаудинов.

Тая "новина" я пуснах в отговор на изкукалия като тебе тираджия, който се беше вдъхновил да пейства евроукропска пропаганда. Чак толкова залюхан не ме прави, че да нямам реален поглед върху положението. Тогава ми беше интересно да ви дразня, но отдавна загубих интерес. Само чакате кой от къде ще ви подритне за да се разквичите... Жалка групичка сте!

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Тая "новина" я пуснах в отговор на изкукалия като тебе тираджия, който се беше вдъхновил да пейства евроукропска пропаганда. Чак толкова залюхан не ме прави, че да нямам реален поглед върху положението. Тогава ми беше интересно да ви дразня, но отдавна загубих интерес. Само чакате кой от къде ще ви подритне за да се разквичите... Жалка групичка сте!

Щом те цитирам значи те имам за такъв :). Значи няма да има парад...язък - аз искрено се кефя на паради, ама след китайския мисля, че самая болшая я сложиха в малкото джобче. 

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Дядо от соца ти ни забавляваш стига си повтарял като папагал мой думи. Но ако дадеш отнякъде линк да потвърдиш ще замълча :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.