Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, БаалБек написа:

Има още един като теб, който живее на Запад, плаща за подкрепата на Украйна, но с цяло гърло вика за Рассия.

За кой викам?
Ай пий си ги тия лекарства!
Ти ако си ок твоите пари да отиват за ненаситния боклук и ненормалните му подопечни, аз не съм и ако не си забелязала цяла Франция не е съгласна с това.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, Bubbles написа:

Ай пий си ги тия лекарства!
Ти ако си ок твоите пари да отиват за ненаситния боклук и ненормалните му подопечни, аз не съм и ако не си забелязала цяла Франция не е съгласна с това

"Лекарства", "цяла Франция". Това ли ти оправданието, че си клъвнал и залитнал по популисти?

А това: "ако твоите пари отиват за ненаситния боклук, аз не съм"????

Ти на социални помощи ли си? Данъци не плащаш? На гърба на френския данъкоплатец ли живееш?

Ама много се издавате, когато сте нервни - живеещите на Запад путинофили. СмеХ...

преди 10 минути, БаалБек написа:

"Лекарства", "цяла Франция". Това ли ти оправданието, че си клъвнал и залитнал по популисти?

А това: "ако твоите пари отиват за ненаситния боклук, аз не съм"????

Ти на социални помощи ли си? Данъци не плащаш? На гърба на френския данъкоплатец ли живееш?

Ама много се издавате, когато сте нервни - живеещите на Запад путинофили. СмеХ...

Кое се издавам ма?
Ти нещо на раменете имаш ли?
Искат пенсионните фондове, режат образованието, доорязват енергетиката която и без това едва крета и що? Щото оня не се е наял, щото ония цървули от ЕНП са се осрали до ушите и се чудят каква тъпотия да измислят само и само да обтягат отношенията с Русия.
И да цяла Франция против това, ако не ти асе вярва чети, цяла Франция е блокирана и ще остане така докато Макрон не се разкара, две пари не давам какви бръмбари имаш в празната тиква, аз лично както и всичките ми колеги участваме в протестите, от 18ти не пътувайте към Франция защото се включва и транспорта включително и летищата, това е, чашата преля. 

преди 2 минути, Bubbles написа:

Кое се издавам ма?
Ти нещо на раменете имаш ли?
Искат пенсионните фондове, режат образованието, доорязват енергетиката която и без това едва крета и що? Щото оня не се е наял, щото ония цървули от ЕНП са се осрали до ушите и се чудят каква тъпотия да измислят само и само да обтягат отношенията с Русия.
И да цяла Франция против това, ако не ти асе вярва чети, цяла Франция е блокирана и ще остане така докато Макрон не се разкара, две пари не давам какви бръмбари имаш в празната тиква, аз лично както и всичките ми колеги участваме в протестите, от 18ти не пътувайте към Франция защото се включва и транспорта включително и летищата, това е, чашата преля. 

французче - в момента се орязват всякакви фондове и всичко се откланя за бомби - идвай тук и да правим завод за бомби

Германия изгражда огромен капацитет за производството на оръжия в цяла Европа

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

французче - в момента се орязват всякакви фондове и всичко се откланя за бомби - идвай тук и да правим завод за бомби

Германия изгражда огромен капацитет за производството на оръжия в цяла Европа

А защо се правят тия бомби? За да се дават на зельо, а и не всичките пари ще отидат за тия цели, всъщност за тях ще се отдели само една малка част, всичко друго отива директно за войната и по-точно в джоба на клоуна.

А Германия нема два лева изграждала била, а познай с какво.

Този път са си правили сметките без кръчмаря и ще правят като вятъра.

Щото оня не се е наял, щото ония цървули от ЕНП са се осрали до ушите и се чудят каква тъпотия да измислят само и само да обтягат отношенията с Русия.

"Оня", "ония"...избърши пяната и пиши нормално. Но като гледам, че пак споменаваш Русия, стана очеизвадно, че сте групичка путинофили, които искате да рушите Франция.

А колко лесно е за вас (путинофилите и русоробите) да се преместите при "традиционните ценности" в Мацква. Веднъж си предал България, сега лесно ще се отречеш и от Франция.

Щастливия живот те чака във федерацията....

преди 8 минути, БаалБек написа:

"Оня", "ония"...избърши пяната и пиши нормално. Но като гледам, че пак споменаваш Русия, стана очеизвадно, че сте групичка путинофили, които искате да рушите Франция.

А колко лесно е за вас (путинофилите и русоробите) да се преместите при "традиционните ценности" в Мацква. Веднъж си предал България, сега лесно ще се отречеш и от Франция.

Ми не щат да ходят, нито в Мацква, нито в Украйна, много бомби падали там, страх ги е. Но пък да възхваляват и оправдават пускащите бомби са първи, щото нали на чужд гръб и сто тояги са малко. 😥

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ти ли ще ми какжеш как да пиша?
Това е форум, в училище по цял ден официалнича, тук се изразявам така както го усещам, затова и често използвам диалектни думи.
А каквигрупички си имаш във вакуума между ушите ич ме не вълнува.

току-що, Мери) написа:

Ми не щат да ходят, нито в Мацква, нито в Украйна, много бомби падали там, страх ги е. Но пък да възхваляват и оправдават пускащите бомби са първи. 😥

Ти що не одишп на фронта в руската областр дето я наричате държава, м? нал' си мноо загрижен, ай фащай пушката бегом марш!

преди 9 минути, Мери) написа:

Ми не щат да ходят, нито в Мацква, нито в Украйна, много бомби падали там, страх ги е. Но пък да възхваляват и оправдават пускащите бомби са първи. 😥

Направил е кочина в България, сега се е събрал с група, която иска да направи кочина и във Франция. Така е свикнал да живее. Виж, че само за разрушение говори и пише.

Недооценен се чуства. Комплексарче....е.

преди 9 минути, Bubbles написа:

и що не одишп на фронта в руската областр дето я наричате държава, м?

Иначе, не си путинофил? И не викаш за русия. СмеХ...

А защо се правят тия бомби? За да се дават на зельо, а и не всичките пари ще отидат за тия цели, всъщност за тях ще се отдели само една малка част, всичко друго отива директно за войната и по-точно в джоба на клоуна.

А Германия нема два лева изграждала била, а познай с какво.

Този път са си правили сметките без кръчмаря и ще правят като вятъра.

не забравяй и че тръмп вече иска да отделяме 5% за бомби - сам виждаш колко е повишението

https://dnesplus.bg/es-i-svyat/kolko-harchat-za-otbrana-evropeyskite-chlenki-na-nato_1184019

преди 6 минути, БаалБек написа:

Направил е кочина в България, сега се е събрал с група, която иска да направи кочина и във Франция. Така е свикнал да живее. Виж, че само за разрушение говори и пише.

Ма разбира се че съм комплексарче от раз ме разкри, този етикет го нямах в колекцията си, благодаря, чакам някой нов.

току-що, Без умствен капацитет написа:

не забравяй и че тръмп вече иска да отделяме 5% за бомби - сам виждаш колко е повишението

https://dnesplus.bg/es-i-svyat/kolko-harchat-za-otbrana-evropeyskite-chlenki-na-nato_1184019

Той Тръмп и Гренландия иска...

преди 3 минути, Bubbles написа:

Той Тръмп и Гренландия иска...

то и според мен е изветрял дятка - но и аз съм на мнение че около 2% е малко

Понеже темата е за Украйна да споменем какво се случва на фронта

любимия на Косьо некрофил леко се е стреснал. Украинските некролози са се увеличили стремително

преди 10 минути, Bubbles написа:
преди 18 минути, БаалБек написа:

Ма разбира се че съм комплексарче от раз ме разкри, този етикет го нямах в колекцията си, благодаря, чакам някой нов.

За кочината и разрушенията не отричаш. Първично се хвана за друго. По-добро признание, че съм права няма. 

Благодаря! Съвсем се осветли!

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Виж ся, нямам нищо против Европа да отделя средства за сигурност, но когато са похарчили всичко за нещо толкова ненужно като финансирането на клоуна и вече няма откъде това катеогрично е проблем и не е редно да се режат държавните бюджети щото някой не е мислил когато е трябвало.
Освен това каква сигурност когато цляа Европа е окупирана? Даваш ли си сметка че на наша територия(Разбирай Европейска) има около 40 американски явоенни бази в които има близо 100 000 военни с техника и всичко друго?
Това е една мини държава на наша територия. Сега искам да се опиташ да си представиш какво би се случило при едно евентуално обтягане на отношенията със щатите? 
Ще кажеш невъзможно...
...Ми не възможно е щот' ни държат за топките и гъкне ли някой ще ни изядът отвътре и то някаква жалка армия която няма една военна победа в историята си. 
Така че тия бази трябва да се изчистят ако искаме независимост.

преди 7 минути, БаалБек написа:

За кочината и разрушенията не отричаш. Първично се хвана за друго. По-добро признание, че съм права няма. 

Благодаря! Съвсем се осветли!

Права си единствено като се изправиш, иначе блещиш само глупости, имаш над седем хиляди публикации в този форум и от тях нищо съществено освен някакви полит коретни глупости.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Виж ся, нямам нищо против Европа да отделя средства за сигурност, но когато са похарчили всичко за нещо толкова ненужно като финансирането на клоуна и вече няма откъде това катеогрично е проблем и не е редно да се режат държавните бюджети щото някой не е мислил когато е трябвало.
Освен това каква сигурност когато цляа Европа е окупирана? Даваш ли си сметка че на наша територия(Разбирай Европейска) има около 40 американски явоенни бази в които има близо 100 000 военни с техника и всичко друго?
Това е една мини държава на наша територия. Сега искам да се опиташ да си представиш какво би се случило при едно евентуално обтягане на отношенията със щатите? 
Ще кажеш невъзможно...
...Ми не възможно е щот' ни държат за топките и гъкне ли някой ще ни изядът отвътре и то някаква жалка армия която няма една военна победа в историята си. 
Така че тия бази трябва да се изчистят ако искаме независимост.

я кажи за Франция

ние имаме само графигнатиево до пловдив

https://www.vesti.bg/sviat/kyde-ima-razpolozheni-sili-na-nato-6136992

преди 28 минути, Bubbles написа:

Това е една мини държава на наша територия.

Виждам, че си много бос в сметките. Но опитваш да манипулираш.

Казваш "наша територия ЕС има 40 американски военни бази в които има близо 100 000 военни с техника и всичко друго"!

ЕС се състои поне от 450 000 000 души, като общият брой на активния военен персонал в страните от Европейския съюз се оценява на около 1.4 до 1.5 милиона души.

И за 100 000 (недоказани) американски военни правиш внушение за окупация. СмеХ...

Първо си провери актуалния брой на американските войници в Европа!

Второ американските бази не са "окупация": Американските военни бази в Европа са установени въз основа на двустранни споразумения и са резултат от членството на европейските държави в НАТО. Те са там с изричното съгласие на правителствата на съответните страни.

С две думи НЕ знаеш, защо групата ултраси-путинофили искате да рушите във Франция!!!

П.П.

Има ли путинофил и русороб, който да мисли нормално?

То и затова ви ловят за рибета да викате и чупите по европейските улици и да ставате за посмешище.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Направил е кочина в България...

:offtopic_s:България я направиха кочина ей такива като цитираната(то,те)...А това ,че даже не осъзнават идиотите,какви ги вършат,говори много и за интелект и изобщо за мишкарския им начин на съществуване...Само гледайте да не я докарате,както в Англия ,щото ако толкова народ излязат по улиците  със сигурност ще има и много сериозен проблем с кръводаряването...

преди 6 часа, Без умствен капацитет написа:

Бандеровците ги доизбиват. Пък Вие с Кокич се радвате на такива събития    https://dnes.dir.bg/svyat/kiev-udari-s-dronove-kamikadze-neftozavod-v-dalechen-ural        Като чавдарчета се вдетинявате. 

:lol6:

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

А добро утро козяци

Привет джока.

Нощес докато превозвали джепане в Киев то взело че гръмнало.

Цели 3 часа търсиха руската стелт ракета :)

преди 58 минути, kiro 2025 написа:

А добро утро козяци

Привет джока.

Нощес докато превозвали джепане в Киев то взело че гръмнало.

Цели 3 часа търсиха руската стелт ракета :)

Да бе, че и клип пуснали

ПП: какво готино име само: Кинеф.

преди 10 часа, Proshark написа:

:offtopic_s:България я направиха кочина ей такива като цитираната(то,те)...А това ,че даже не осъзнават идиотите,какви ги вършат,говори много и за интелект и изобщо за мишкарския им начин на съществуване...Само гледайте да не я докарате,както в Англия ,щото ако толкова народ излязат по улиците  със сигурност ще има и много сериозен проблем с кръводаряването...

Много си се възпалил!

Качвай се на самолетчето и при путин...

sharky-stalin.png

преди 1 минута, БаалБек написа:

Много си се възпалил!

Качвай се на самолетчето ....

Аз като ви казвам че сте...т....п.... и не разбирате какви ги вършите...Не съм се възпалил аз,а вие...и много бъркаш ,бяло пиле(не е лебед)-няма да ходите никъде със самолетите,щото няма самолети вече в България-самолетите ще дойдат,ако така я карате....

А,забравих,те белите птици умеят да летят....та вие първи ще отлетите...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.