Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ккозяк да гледа 

Трупове няма защото са изпарени

IMG_0888.jpeg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

"Съединените щати прекратиха вече седем войни по света и аз си мислех, че прекратяването на войната в Украйна, благодарение на отношенията ми с Путин, ще бъде най-лесното нещо. Но той ме подведе. Той наистина ме подведе", каза Тръмп.   Напълно е забравил финансирания преврат в Киев с Майдан от САЩ.   На тази възраст си е старческа деменция.   

на 13.09.2022 г. в 1:03, insec написа:

само, че пропускаш факта, че тия са орки и се къпят веднъж месечно, два пъти шестмесечно. Един вид - а да ги видим сега европейците, как ще мизерстват, колкото орките. :lol6:

Другари , да напомня утре е деня за баня! Моля да не пропуснете!

на 13.09.2022 г. в 18:24, чичо Сашо написа:

Гледам, че тук има доста смешници, дето лаят като кучета на месечина. Явно не им е ясно казаното: "За Родину, за Сталина!" и че това и сега важи. И че Путин няма да го спре нищо, докато не си постигне желанията. Че в Украйна отдавна по съветите на САЩ, се е настанил национал-социализъм, фашизъм и т.н. Че Европа вече примърдва от липсата на енергия, а зимата тепърва идва. Това е истината. И с историята от 2014 когато почна всичко. Колкото и да си лаете и пишете глупости, и да публикувате разни смешни и жалки фото монтажи и клипчета, правени от незнам си кой, и незнам си къде! Самата Европа-лидерите на големите икономики вече искат примирие и някакъв край, защото нещата ще загрубяват тепърва. А вие си пишете, пишете. Публикувайте глупости от световно неизвестни автори! А за езикът на някой, моите поздравления! Явно простащината и обидите тука са на мода, и явно модератори няма. И за това което ръси моя стар познат от много форуми русенския "miro20"

От студ и глад смятам да продължа да публикувам тотално неизвестни автори-несбъднати предсказатели. Гъмжи от тях направо :)

на 13.09.2022 г. в 18:39, чичо Сашо написа:

Като гледам и ти си в агитката на "умните" Хаха! Детска ви работа. Дано не разберете какво е ГЛАД по Достоевски, че много бързо ще си промените вижданията. Ще направите Голямото чудо! Американофилчетата обърнали палачинката! Хаха!

Аз изядох хамстера от ГЛАД 2022, сега гледам нови за тая зима да имам, че кой знае какво ще стане без руZка православна газ :).

на 13.09.2022 г. в 21:35, Toto2 написа:
Путин се бие в Ук райна с една ръка. Разбираемо е, не му се трепят Руснаците от Ук райна. Сега обаче Нато се намеси.
Пак ли с едната ръка ? Не е ли време малко да живне Мечката ? Май разтягане във времето е лоша стратегия - ония лудите демонократи имат време да измислят всякакви подлости. Така ще се стигне и до ядрен взрив, за който да се обвиняват взаимно както за АЕЦа в момента. Малко поназнайвам как се води бой... убийствено е всяко мотаене.
Защо бе Братушки ?
За едното изтощаване на Запада е май цялата работа. Значи целта е много по-различна от официално обявената ... или по-скоро се ТЪЛКУВА по-общо. Денацификация на СВЕТА; Демилитаризация на НАТО. И се получава засега. Производството на Запада се срива заради цени и липса на енергоресурси. Военно-промишленият им комплекс ще има поръчки, но няма да може да ги постига.
Така ако погледнем по пътя на логиката, Тази война не е заради Ук раинските нацита. Победата ще е сринат долар, паунд, евро. Европа в тъмните векове е само началото.
Аз в Шахмата не съм добър, но май виждам кой е гросмайстор в световният ШахМат.

Винаги успявате да ме размеете... Значи ако отвърже и другата ръка другаря Poo може да задмине няколкото охлюва :) . Само дето бил казал едни цифри дето не са приятни -700 000 на фронта били. Смешното е че и преди 1 или 2 години бяха пак толкова и това хич не е една ръка. Ама пък не могат да бия охлюите още. Тотални казаци са тия...

на 14.09.2022 г. в 8:34, attj написа:

Нещата вървят към  многогодишен замразен конфликт-щом не преговарят.

Нещата вървят към баба Станка да върне на баба Пенка кристалната топка :). Не е честно да си крадете ресурсите на препитание така подмолно. 

на 14.09.2022 г. в 20:27, Toto2 написа:

Явор Никифоров .....Трябва да призная, че украинската офанзива надмина очакванията ми - за 5 дни - 10 000 убити и 20 000 ранени в името на НАТО.
Планът на Зеленски беше да покаже пропагандни успехи за да получи нови оръжия и пари преди идването на зимата.
Точно това използваха руснаците. Путин е джудист и по законите на джудото използва енергията на противника за да го вкара в капан.
Руснаците организирано отстъпиха на голото поле около Изюм, където настъпващите украински части са планомерно обрзкървявани и към момента вече наближават критични загуби на боеспособни части, които за сега се компенсират с резерви. От 2 дни над главите им не спират да се сипят снаряди и вече разбират, че "бляскавата" им победа всъщност е руска примамка за тяхното изтегляне от укрепените райони и градовете (където бяха много по-костелив орех) в споменатото голо поле без укрития.
А сега на тази групировка й предстои пълен разгром в името на НАТО и за националната доктрина на САЩ, озаглавена "Запазване на световното лидерство".

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Колко да чакаме за пълния разгром още? Това ще да е някаква нова хватка от джудото явно- да уморим противника от скука :)

на 14.09.2022 г. в 21:09, glen написа:

от Пепе Ескобар
Настроението в контролирания от НАТО ЕС се доближава до "Отчаяние".

Има голяма вероятност това контранастъпление да означава влизането на НАТО във войната завинаги, като същевременно показва доста слабо правдоподобно отричане: техният воал от – фалшива – тайна не може да прикрие присъствието на „съветници“ и наемници от целия спектър.

И така може би най-накрая навлизаме в територия на „истинска война“ – както в прословутата шега на Путин, че „дори още не сме започнали нищо“.

Окончателен отговор  ще дойде през следващите няколко дни.

Почетния председател на литературния клуб "баба Пенка" както винаги е на ниво . Дано е получил отговора от другаря Poo след тия няколко години :) , макар че се съмнявам- то тия неща не ти ли дойдат навреме...

преди 31 минути, M.Николов написа:

Мани я Маша, за Умеров кажи нещо?😄

Какво за Умеров ?

Маша като глътне джама и бълва змии и гущери.

Доволен съм от Умеров. Спря руското настъпление в Донбас. Издумка нефтопреработвателните заводи на рашистите и ги остави без бензин. 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Спря руското настъпление в Донбас.

Пани Мариана казва друго....

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Издумка нефтопреработвателните заводи на рашистите и ги остави без бензин. 

Тези уникалните в света, които само бензин произвеждат? Как така само бензин няма?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво за Умеров ?

Маша като глътне джама и бълва змии и гущери.

Доволен съм от Умеров. Спря руското настъпление в Донбас. Издумка нефтопреработвателните заводи на рашистите и ги остави без бензин. 

В случая Маша коментира разкритията на украинския център за борба с корупцията!

"Дипломатът обърна внимание на данни от Украинския център за борба с корупцията, който откри осем имота, собственост на семейство Умерови в Съединените щати: три апартамента във Флорида, един в Ню Йорк и четири вили близо до Маями. Някои от имотите са отдадени под наем, докато други са пряка собственост на съпругата, бащата, брата и децата на Умеров."

на 15.09.2022 г. в 21:38, maxthon написа:

Тъкмо нещо, което много американски политици даже и не се стараят да го скрият и директно си го казват - прокси война. 

Другарю Ким, другарю Си, спрете тази прокси война! Не позволявайте да моето любимо бъди да се превърне в самотна звезда отново! Няма смисъл от тази прокси война! Не е  нужно да пращате отново хора да на чужда територия , не ги ли виждате че са неподготвени тотално неподготвени за тази война? Другарю Ким, защо трябва да посрещаш отново ковчези с храбри защитници на Курска област, не знаеш ли че руZия си има от всичко по много и има 2-рата армия в света?

преди 3 минути, kosyo написа:

Другарю Ким, другарю Си, спрете тази прокси война!

Те ли са най-големите поддръжници на войната? Обърка координатите за това.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Това защо не го коментираш?

Не е по темата. Отвори тема за корупцията в Украйна, ще коментирам, ако толкова много държиш да чуеш мнението ми.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Не е по темата.

Точно за тук е. Корупцията в Украйна процъфтява благодарение на войната. Предшественика на Умеров също участваше в схеми в покупки на продоволствия за армията на завишени цени. За награда получи и повишение.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е по темата. Отвори тема за корупцията в Украйна, ще коментирам, ако толкова много държиш да чуеш мнението ми.

Тоест, според теб това, че Умеров вероятно се облагодетелствал от войната в Украйна, не е свързано с темата? 😄

преди 1 минута, M.Николов написа:

вероятно се облагодетелствал

Според Маша два стакана.

Как да разбера дали е истина ?

Ако е истина, украинските власти да го съдят според украинските закони.

Оспамихме темата

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тоест, според теб това, че Умеров вероятно се облагодетелствал от войната в Украйна, не е свързано с темата? 😄

то и ние се облагодетелстваме - завода ни за бомби печели като за световни - дори ще правим  още 3 такива завода

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.