Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Колев 74 написа:

Аз дали зная руски

Гавря се с тебе, другарю комунист и русофил.

Има гугъл транслейт и чат джипити, ако толкова много ми се правиш, че не знаеш Руски.

А и сичко го има преведено на английски, другарю комунист. И английски ли не знаеш ?

Абе литгльо! Аз когато съм почнал да работя с интернет ти още ходеше с потури. Изчезвай към Украйна. Намерил се кой да обяснява на мен какво имало и какво нямало. Форума не е да се гавриш с хората, а за съвсем други цели, които на теб не биха ти били ясни, дори и да ти е написано на турски.

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Форума не е да се гавриш с хората

Каквото повикало, това се обадило, другарю.

Гледната точка на братска славянска Украйна не е ли важна, че постоянно се опитвате да я криете в ръкава а, другарю комунист.

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Вие сте маргиналите.

Интересно защо постоянно се опитваш да манипулираш хората, че сте голямото много.

Соца съществува на базата на илюзията и внушението. Дефакто на измамата. Всичките поклонници на соца са елементарни измамници.

току-що, Zolin написа:

Всичките поклонници на соца са елементарни измамници.

Комунистите могат само три неща.

Да крадат, да лъжат и да убиват.

Путин ви го каза. Не лично на теб , разбира се, щото ти си никой, както и аз. "Не си ли седнете на гъза, няма да има и помен от Украйна." Да се е отказал досега? Аз не забелязвам такова нещо. А ти?

Не си ли седнете на гъза, няма да има и помен от Украйна.

Поживем увидим

Мене ако питаш, Путлер ако не си седне на гхъза, няма да остане и помен от Руската Педерация

Това вече е приказка, защото и аз щях да ти го напиша, ако не бе го написал първи. Удари една ракия и  се успокой. Оставям ви да се дърляте, както казва Цър-вул - "От пусто, в празно"

Това вече е приказка, защото и аз щях да ти го напиша, ако не бе го написал първи. Удари една ракия и  се успокой. Оставям ви да се дърляте, както казва Цър-вул - "От пусто, в празно"

Нищо лично

преди 3 минути, Колев 74 написа:

"Не си ли седнете на гъза, няма да има и помен от Украйна.

Затва ли седят на 18% територия, изостаналата съветска сган. Вече 4 години и с конфискувани 3 трилиона долара с които запада ви думка. Много сте опасни комунягите да знаеш :giggle1:

преди 6 минути, Колев 74 написа:

Путин ви го каза. Не лично на теб , разбира се, щото ти си никой, както и аз. "Не си ли седнете на гъза, няма да има и помен от Украйна." Да се е отказал досега? Аз не забелязвам такова нещо. А ти?

Мдаааа, може да се справи бързо с Украйна ама предпочита бавно, да мрат повече руснаци.

Коко. Сега си на 27-28 години. Къде и ти бе джнанъм се навираш между шамарите?

Че и Ванката, когото уважавам от едно време с другият му ник, и той горкият взе че се изказа.

Кой е следващият?

току-що, Колев 74 написа:

Коко. Сега си на 27-28 години. Къде и ти бе джнанъм се навираш между шамарите?

Коле когато си без акъл като тебе, е все тая на колко години си

преди 1 минута, Zolin написа:

Коле когато си без акъл като тебе, е все тая на колко години си

Името ми не е Кольо - питай някой от стартите пушки и избягвай да се "закачаш" с тях.

Името ми не е Кольо - питай някой от стартите пушки и избягвай да се "закачаш" с тях.

Коле не се зимай на сериозно комунисте.

Виждате ли тук, на снимката какво ви е пуснал дядо ви! Научете го наизуст и като привърши пукотевицата, ще ви изпитваме да го рецитирате всеки ден.

преди 2 минути, Zolin написа:

Коле не се зимай на сериозно комунисте.

С лапетии играещи все още под масата аз не контактувам бе тарльо

Виждате ли тук, на снимката какво ви е пуснал дядо ви! Научете го наизуст и като привърши пукотевицата, ще ви изпитваме да го рецитирате всеки ден.

Коле, Путин ли го чакате да ви спасява 

С лапетии играещи все още под масата аз не контактувам бе тарльо

Ти не контактуваш вече 10 поста комунисте. :giggle1: Цялата ви пропаганда е такава въздухарска

Събирателното за страната която сега наричат Украйна е в тоя клип

Цял свят ви се смее бе козяци

болшинството ватници и копейки са в същност лузъри, смятащи, че ще лежат на кълката си както при соца и ще валят пари по главите им щото вече са в капитализма. Та на тия много лесно им се пуска един морков и те тръгват в желаната посоката на морковджията. Утре ако ги върнат при същите условия от татово време пак ще роптаят, че не е същото и НАТО, джендърите и ФАЩ са развалили всичко. То на тия все някой им е виновен за несгодите.

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

преди 2 минути, Alvion написа:

болшинството ватници и копейки са в същност лузъри, смятащи, че ще лежат на кълката си както при соца и ще валят пари по главите им щото вече са в капитализма. Та на тия много лесно им се пуска един морков и те тръгват в желаната посоката на морковджията. Утре ако ги върнат при същите условия от татово време пак ще роптаят, че не е същото и НАТО, джендърите и ФАЩ са развалили всичко. То на тия все някой им е виновен за несгодите.

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

Познавам комуняги от соц фамилии, които през соца се водеха бунтари и 89г скачаха по митингите за СДС. След първите няколко години на демокрацията поради фунционалната си неграмотност, не можаха да се пласират в демокрацията и почнаха да жалеят за соца. И в момента като пенсионери плюят демокрацията. :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.