Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Хахахаха

е уникален си Косе - думи нямам.

пп

Баба Пенка предупреждаваше че ще заиграе дебелата тояга и то взе че стана.

Отивам в Туитър да видя днешните опорки за плякарници

на 29.09.2023 г. в 18:26, kirko12 написа:

В тая твоя глава светкат някакви шаблони чат пат

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 3.10.2023 г. в 9:54, kirko12 написа:

Flashback мемето на Мъск ясно показва американската нагласа.

Ще им гласуват някаква хуманитарна помощ но за предишната лавина от пари да забравят.

Сега и немците са наясно че трябва да се свали Зеленски.

IMG_20231003_091702_270.jpg

Баба Пенка и финансовата криза - епизод пореден. ОФ и четенето на сводки  на МО винаги е опция за @kiro 2025

на 3.10.2023 г. в 10:32, kirko12 написа:

rtheh

17 милиарда викаш - а пенсиите и заплатите на войниците откъде идват ? Курса на гривната беше фиксиран 38:1 спрямо долара 

Днес е 41 - довечера - сещай се :)

Големи специалисти се изредиха тука в темата.

Баба Пенка -Спеца по финансови кризи е с дълъг стаж :)

на 3.10.2023 г. в 10:49, kirko12 написа:

Ще има документи за симпатични крадльовци от Киев и препирня в сената.

IMG_20231003_104838_723.jpg

@kiro 2025 дай документи.. 

В туитъра само изгорен хаймарс 

тия нали се движеха непрекъснато ? 

пп

косе не се напъвай брат. 
  Каквото е писала баба Пенка се случва.

на 3.10.2023 г. в 11:58, kirko12 написа:

Изпяха си песента борците за северноатлантическа демокрация и европейски субсидии.

Баба Пенка е гласовита , но няма глас за съжаление .. Няма да е класира за "Гласа на България"

на 3.10.2023 г. в 12:00, Flashback написа:

Имам усещането, че дори утре пан Зельо да подпише капитулация, нашият пишман военен "експерт" Косьо Дрона ще продължава с години да поства едни и същи видеа в темата, бълнувайки "перемога". 🤡🤡🤡

Завалията, толкова е далеч от реалността, че дори ти става жал да му трошиш хатъра! 

Само шведите са в час с реалността и наливат пари в ...Украйна :)

Хм.. бъдито пак се върна в първи клас по руZкото отричане на всичко,  а знаем това не е добре за него ... Една пола чака на закачалката да се срещне с неговата северно-корейска дружка и да се мляскат по стара руZка традиция [emoji6]
Е като гледам пак за същата математика става дума. Много танк, много нещо....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

на 3.10.2023 г. в 16:34, kirko12 написа:

Чети къде отиват десетките милиарди приятелче.

Реанимация на производството на ту-160

Старт на производството на 12 модела реактивни двигатели.

Реанимация на производството на самолети ту-214см - аналог на Боинг 757, промяна в производството на Сухой-100

Старт на масово производство на смола за композитни детайли (завод за въглеродни влакна + смола)

2 нови корабостроителници 

Реанимация на 3 танкови завода

Списъка е дълъг и само тъпия запад не е на ясно

Ужас.. имаме ли някаква актуализация на тия списък?

преди 1 минута, maxthon написа:

Е като гледам пак за същата математика става дума. Много танк, много нещо....

Онази с турнето на морето или за хеликоптера дето ти и тъпата руZка пропаганда викаше че са живи? 

преди 6 минути, kiro 2025 написа:

В туитъра само изгорен хаймарс 

Онзи ден стреляха с него насред Харков. Нормално е до няколко дена да го изловят къде е.

преди 2 минути, kosyo написа:

тъпата руZка пропаганда викаше че са живи

Пък онази другата пропаганда каква е след като казва обратното, а то се окаже наполовина вярно? Умна пропаганда нали?

на 3.10.2023 г. в 17:14, kirko12 написа:

Явно не си чел за мс-21 и ако не се получи китайските Комак.

Духате таратора пичове - РФ вкара в вътрешната си индустрия маса пара - просто защото я има.

Може да се живее без Запада - Иран го доказа

Силно.... 2 години по късно се молят за части за самолетите. Явно малко пари са вкарали или как се живее без Запада на който се молят за частите.. 

преди 2 минути, maxthon написа:

Онзи ден стреляха с него насред Харков. Нормално е до няколко дена да го изловят къде е.

Пък онази другата пропаганда каква е след като казва обратното, а то се окаже наполовина вярно? Умна пропаганда нали?

Екипажа на Ми-8 жив ли е? Защо ПВО-то по морето прави такива поразии, нали това го можеха само укранците?

Знаеш как обичам да те държа в темата нали, и да те гледам как се гърчиш като най-жалката тролка тук да бягаш от нея. Полата одобрена от православната църква отесня ли ти че искаш още?

И понеже не каза за @kiro 2025 за предсказанията му , да ти напомня . Как мислиш - познава ли?

преди 5 минути, kosyo написа:

Екипажа на Ми-8 жив ли е?

Показа ми един човек. От колко човека се състои екипажа на Ми8?

преди 6 минути, kosyo написа:

Как мислиш - познава ли?

Е то не може всички да се осланяме на Христо Грозев. Там е мастърклас.

преди 29 минути, Мери) написа:

Доброволно ли са я положили  военната клетва? 🙄

Да.

Зеленски с години говори за разпад на РФ.       Федерацията кога ще се разединява - защото дотогава и азиатци ходят да воюват с бандеровците.   Те са като събратя на казаците.   По навик като при СССР.   Интернационалисти.   

преди 9 минути, maxthon написа:

Показа ми един човек. От колко човека се състои екипажа на Ми8?

Е то не може всички да се осланяме на Христо Грозев. Там е мастърклас.

Май забрави записа от радиото? Ама този единия не е ли от екипажа и да не забравиш да кажеш за баба Пенка и нейните познавачески способности.Според мен и се подигравам напразно? 

Знаеш твоето мнение е много важно за мен.

Май забрави записа от радиото? Ама този единия не е ли от екипажа и да не забравиш да кажеш за баба Пенка и нейните познавачески способности
Още ли не си разбрал, ще едните говоря за оцелял екипаж, другите напълно обратното? Накрая се оказват нещата в средата. И ако едната пропаганда е тъпа, другата каква е? Също толкова тъпа? Малко по-умна? Или пък още по-тъпа. Мисля, че вчерашното твърдение на тази другата пропаганда за ударен пътнически влак насочва много добре за какво става дума. Особено след като се появи видеото с удара по "пътническия" влак. А дори и баш главния пан Еленски се оплакваше. Та в крайна сметка едната пропаганда ако е тъпа, другата каква е след като достига не по-малки висини?

преди 7 минути, maxthon написа:

Още ли не си разбрал, ще едните говоря за оцелял екипаж, другите напълно обратното? Накрая се оказват нещата в средата. И ако едната пропаганда е тъпа, другата каква е? Също толкова тъпа? Малко по-умна? Или пък още по-тъпа. Мисля, че вчерашното твърдение на тази другата пропаганда за ударен пътнически влак насочва много добре за какво става дума. Особено след като се появи видеото с удара по "пътническия" влак. А дори и баш главния пан Еленски се оплакваше. Та в крайна сметка едната пропаганда ако е тъпа, другата каква е след като достига не по-малки висини?

Хм.. ама и Спутник говорят за загубен почти целия екипаж- май без един беше

И защо отбягваш за предсказанията на баба Пенка? Моето мнение казах че му се подигравам неправилно, нали.

И да се разберем , че пак отече в някакви други теми,  я знаеш полата те чака за срещата ти със северно-корвйсктов другарче. Знам че теъпвншнпт нетърпение да се целувате уста в уста по стара руZка традиция, ама за искам да знам кога бърка за Кирето

Как се разви руската бензинова криза за последните шест седмици:

ru-gasoline.png

ru-gasoline-1.png

Но всичко е по план. Велкия стратег е предвидил събитията още преди да са се случили!

:popcorn2:

Уникална историчка с виШУ образование от соца :giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Жени Стефанова Ник Иванов, до този момент Русия не e губила война, че сега ли! Историк Съм.'

преди 2 часа, M.Николов написа:

Колко е забавно да гледаш как неграмотни тролове цитират някакви идиоти от нета, само защото последните написали нещо отрицателно за Русия.😄

Не вярвайте на нищо, докато Кремъл не го отрече. ФАКТ!!!

И докога режимът в Киев ще проси,  плаче и се надява на 100-120 милиарда Евро годишно от оглупелия католически Запад?   САЩ вече се дистанцират и за тях всичко е просто бизнес за оръжия.   Устройва ги Европа да е по-слаба.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Колко е забавно да гледаш как неграмотни тролове цитират някакви идиоти от нета, само защото последните написали нещо отрицателно за Русия.😄

Коле не обиждай себе си и останалите съветски тролове.

Ммммм. 
  Баба Пенка препоръчва на Балбучката да чете днешните украински вестници…

пп

брех да му се не види какво прави един ден на студа- ама  без ток .

Косе може да извадиш списък с всички руски издънки за последните 4-5 години.

Ще затъмниш Грозев, ще се гордеем с тебе

преди 13 минути, attj написа:

И докога режимът в Киев ще проси,  плаче и се надява на 100-120 милиарда Евро годишно от оглупелия католически Запад?   САЩ вече се дистанцират и за тях всичко е просто бизнес за оръжия.   Устройва ги Европа да е по-слаба.

Докато  другаря Ким има маринки и снаряди за пращане и иранците -шахеди и ракети. Без да споменаваме китайците с тяхната електроника която се оказа по-добра от безаналоговостта.

преди 2 часа, kiro 2025 написа:

Балбучка 

Прочети обедното изявление на Зеленски.

говорим за някакво примирие в небето и старт  на истинска дипломация.

Зельо пак е презобал с кока. Днес отчаяно писка, че иска "едностранно прекратяване на огъня във въздуха" след снощните руски въздушни удари. Тоест, Русия да спре да нанася въздушни удари едностранно, но това да не важи за Украйна. 🤡🤡🤡

Очаквам с умопобърканата си надрусана кратуна скоро да поиска и "едностранно прекратяване на огъня" като цяло. По този начин Украйна може дори да спечели.

Бях поизостанал с новините, но сега разбирам какво е станало с кораба на руския сенчест флот, който французите арестуваха зрелищно в подозрение, че от него са пуснати дроновете - след два дни са го пуснали тихомълком без никакви обвинения.

Арестът гръмна навсякъде, освобождаването му, което съвпадна с последната сбирка на върха в Копенхаген мина почти без медийно отразяване.

Подобни ПР акции не ви ли оставят съмнение, че някой ни разиграва театър и ни води за носа?!

Същата шарада ни разиграват и с "мистериозните" дронове над европейските летища, за които няма никакви доказателства, че са руски.  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.