Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Естествено че предпочиташ да ти  се подигравам  за северно-корейците вместо да потърсиш назад нещо като искам да сляза. А за лъжите нали знаеш кой го тресе едно земетресение. Бъди, не се прави на луд ами си следвай съветите да търсиш сам, че знаеш колко много се кефя да ти припомням колко жалка тролка си [emoji6] и как обичаш северно-корейските [emoji529]
То е ясно, че ще започнеш да го правиш. Никой и не очаква от теб когато започнеш спор да правиш нещо по-различно от заяждане. За аргументация и дума не може да става. След като спориш си показваш аргументите на момента, а не да изпращаш да ти търсят доказателства за глупостите , които пишеш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

То е ясно, че ще започнеш да го правиш. Никой и не очаква от теб когато започнеш спор да правиш нещо по-различно от заяждане. За аргументация и дума не може да става.

Ми дадох ти достатъчно насоки за търсенето, ти нали умееш да търсиш или трябва да ти цитирам къде ти караш другите да го правят. Има ли причини да не ти се подигравам колко зле си , преди да последваш съвета си и да намериш това за което говоря, преди да сложиш одобрената от руZката православна църква пола и да ходиш да целуваш в устата по стара руZка традиция северно-корейците които са в Курска и Сумска област ;)

преди 59 минути, kaldata1 написа:

Днес Тръмп настоял Русия да прекрати войната до сегашната фронтова линия, и двете с Украйна да се обявят за победители.

Украйна как по-точно ще се обяви за "победител" след като от началото на войната ни надува главите как ще си връща границите от 1991 г.?

За Русия всички анексирани територии са бонус, защото според Истанбулското споразумение, единственото, което Путин искаше е неутралитет и демилитаризация на Украйна. Без изпълнението на тези условия Путин няма да се съгласи на прекратяване на огъня.

преди 59 минути, kaldata1 написа:

Толкова с мечтите за Одеса, Харков, Херсон, Запорожие, Днипро и Киев. Нямате сила, нямате капацитет.

За украинските фалирали и задлъжнели остатъци най-тежкият момент ще настъпи след спиране на военните действия, когато ще лъсне изключително тежкото им финансово състояние. Не изключвам бунтове в някои от въпросните региони и желанието на местното проруско население за провеждане на референдуми и присъединяването им към Русия на по-късен етап. 

преди 1 час, alvion2 написа:
Украйна вече е способна да действа самостоятелно и ефективно

Ми що тогава Зелю постоянно ходи и проси ракети, патриоти, томахавки и тн., и тн., и тн. 😁

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Ми що тогава Зелю постоянно ходи и проси ракети, патриоти, томахавки и тн., и тн., и тн. 😁

Най-смешното беше вчера на срещата в Белия дом, когато зелената гнида предложи на Тръмпушката следния бартер: украински дронове (сглобени от китайски компоненти ширпотреба) срещу ракети "Томахоук". 🤣🤣🤣

преди 13 минути, kiro 2025 написа:

на 6.10.2023 г. в 18:12, kirko12 написа:

Миналата година минаваха хвалбите за вундервафе

Сега са на мода върховите северно-корейски технологии и магаретата.

преди 8 минути, kiro 2025 написа:

Плякай Некрофилеску

Нощес ще видим какво ще става :)

на 14.07.2023 г. в 11:33, Киро Н. написа:

Кликай дебил  - 2-3 месеца ти остава

;) Освен да станеш за смях , може ли да постигнеш нещо повече? Постарай се малко повече моля ти се.

Само 4 но все пак върховите технологии се появиха вече :)

:giggle1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 1 час, kosyo написа:

Ми дадох ти достатъчно насоки за търсенето,

И никой разбира се не е длъжен да търси доказателства за глупостите, които пишеш. Това си е изцяло твое задължение да си ги докажеш.

преди 13 минути, maxthon написа:

И никой разбира се не е длъжен да търси доказателства за глупостите, които пишеш. Това си е изцяло твое задължение да си ги докажеш.

на 17.10.2024 г. в 20:50, maxthon написа:

Който не може да го намери с търсачката.....

Е жалка отчаяна тролка ! Нали това е правилния отговор. Къде ми е зрънчото за награда?

Бъде , освен на кораба дето не потъна да ти подаря и разходка със самолета дето сваля дронове? Ама ще ви с мен. Искаш да ми мърмориш по цялото време обаче. Щото ми харесва като го правиш и се жалваш ;) 

Заради бандеровците оглупялата  Европа е против Руската федерация  -  въпреки очевидната  подкрепа за тях от цялата Азия.      ЕС  няма как да спорят с над половината свят   

То бива, то може да се подиграват на Зелю, ама чак пък толкова :D

Знаете ли кой е този човек? Ми това е Пийт Хегсет - шефът на Пентагона. Обърнете внимание с цветовете на чие знаме :emoji_orte-100: е вратовръзката му по време на срещата му онзи ден със Зелю:

Може да бъде изображение с Овалният кабинет и текст, който гласи 'PAC PARATUS ORCE'

Може да бъде изображение с Овалният кабинет и текстово съобщение

Е жалка отчаяна тролка ! Нали това е правилния отговор. Къде ми е зрънчото за награда?
Бъде , освен на кораба дето не потъна да ти подаря и разходка със самолета дето сваля дронове? Ама ще ви с мен. Искаш да ми мърмориш по цялото време обаче. Щото ми харесва като го правиш и се жалваш [emoji6] 
Е то каквото и да цитираш няма да те избави от задължението да си докажеш глупостите.

преди 10 минути, maxthon написа:

Е то каквото и да цитираш няма да те избави от задължението да си докажеш глупостите.

След  другаря Poo-tin, Шойгy , Герасимов, другаря Ким, Известия и всякакви други медии за северно-корейците и Росия 1 започна да пуска глупости за витловите самолети срещу дрончета ? Не ме изненаваш въобще , бъди, все по-жалка отричащо жалка тролка си ;) Ама ти си го знаеш.

След  другаря Poo-tin, Шойгy , Герасимов, другаря Ким, Известия и всякакви други медии за северно-корейците и Росия 1 започна да пуска глупости за витловите самолети срещу дрончета ? Не ме изненаваш въобще , бъди, все по-жалка отричащо жалка тролка си [emoji6] Ама ти си го знаеш.
Ще ги покажеш ли или пак трябва аз да ти търся доказателство за това, което пишеш?

преди 5 минути, maxthon написа:

Ще ги покажеш ли или пак трябва аз да ти търся доказателство за това, което пишеш?

на 3.11.2022 г. в 21:15, maxthon написа:

Вече започвам да си мисля, че не знае къде е търсачката на форума. Или не смее да я използва, но пък много мрази когато се използва в негова "вреда",

Виж как добре си го казал,а? Що не последваш съвета си ? Казах ти вече какво да търсиш,  за да докажеш че не си жалка, отчаяна тролка ;)

Виж как добре си го казал,а? Що не последваш съвета си ? Казах ти вече какво да търсиш,  за да докажеш че не си жалка, отчаяна тролка [emoji6]
Е никой не е длъжен да ти доказва глупостите. Заповядай и си ги докажи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.