Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Е никой не е длъжен да ти доказва глупостите. Заповядай и си ги докажи.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Твоите също. 😆😆😆 Много е зле това момче.... 😆

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, maxthon написа:

Е никой не е длъжен да ти доказва глупостите. Заповядай и си ги докажи.

Е сега значи ти да ме караш да търся може, а аз тебе - не ? Бе тия северно-корейци не ти влият добре. Аз ти казах те тия малки 🍌 няма да ти харесат, ама ти викаш - карай да върви то се усеща все едно ги няма. Точно Росия 1 е предавала репортажа- току що проверих . Само трябва да напрегнеш каквото е останало от междушието си ида го последваш съвета си да го намериш.  Не е дълъг репортажа но е славен. Безаналогов дори бих казал. Ама знам че загуби интерес , нали бъди? Е ама нали знаеш колко смешна жалка тролка ще си останеш с тия отричания и никой няма да те взема за нещо повече от подбив? Е изключвам северно-корейците ама кой знае за тях, може и те за започнат като те гледам колко си ми наивна душичка ;)

Е как не го видя?

Твоите също. [emoji38][emoji38][emoji38] Много е зле това момче.... [emoji38]
Е то никой и не карам да го прави. Днеска се показа новина, която се оказа точно обратното и показах това.
Иначе и ти си много добре...

Е сега значи ти да ме караш да търся може, а аз тебе - не ? Бе тия северно-корейци не ти влият добре. Аз ти казах те тия малки [emoji529] няма да ти харесат, ама ти викаш - карай да върви то се усеща все едно ги няма. Точно Росия 1 е предавала репортажа- току що проверих . Само трябва да напрегнеш каквото е останало от междушието си ида го последваш съвета си да го намериш.  Не е дълъг репортажа но е славен. Безаналогов дори бих казал. Ама знам че загуби интерес , нали бъди? Е ама нали знаеш колко смешна жалка тролка ще си останеш с тия отричания и никой няма да те взема за нещо повече от подбив? Е изключвам северно-корейците ама кой знае за тях, може и те за започнат като те гледам колко си ми наивна душичка [emoji6]
Е как не го видя?
Никой не те кара да доказваш каквото и било. Освен собствените глупости....

преди 1 минута, maxthon написа:

Е то никой и не карам да го прави. Днеска се показа новина, която се оказа точно обратното и показах това.
Иначе и ти си много добре...

Никой не те кара да доказваш каквото и било. Освен собствените глупости....

Ами то за тебе всичко е глупости бре бъди. Защо да не ти се присмиват ми кажи? Ти очевадно си  мислиш че ставаш за нещо друго освен за подигравки? Не можеш да търсиш, не следваш собствените си съвети как се ползва търсачката , не искаш да те заведа на романтична разходка с кораба дето плувал още, нямало северно-корейци , нямало зелени снаряди снаряди и ракети, нямам зрънчо, не каза за радиацията на езерото в Италия, не каза за ПВО-то, не помня какво неща за типа бомба на Су-25, ефекта на 🍌 само със северно-корейците не каза ли се получава или с ядрено гориво, Газпром процъфтява с Китай, едно земетресение го нямаше, ети и още един бяхте на едно мнение в началото ама само той лъжеше. Гаранция пропускам нещо ама според тебе -ЗАЩО не ти се получават нещата при тебе. А да и видеата от Суджа не бяха от там ;).

Както виждаш тука експертите се прескачате един друг  ;)

А да и ти беше артилерист, нали. Май имаш покъртителен успех , ама само като жалка, отчаяна тролка. 

Ами то за тебе всичко е глупости бре бъди. Защо да не ти се присмиват ми кажи? Ти очевадно си  мислиш че ставаш за нещо друго освен за подигравки? Не можеш да търсиш, не следваш собствените си съвети как се ползва търсачката , не искаш да те заведа на романтична разходка с кораба дето плувал още, нямало северно-корейци , нямало зелени снаряди снаряди и ракети, нямам зрънчо, не каза за радиацията на езерото в Италия, не каза за ПВО-то, не помня какво неща за типа бомба на Су-25, ефекта на [emoji529] само със северно-корейците не каза ли се получава или с ядрено гориво, Газпром процъфтява с Китай, едно земетресение го нямаше, ети и още един бяхте на едно мнение в началото ама само той лъжеше. Гаранция пропускам нещо ама според тебе -ЗАЩО не ти се получават нещата при тебе. А да и видеата от Суджа не бяха от там [emoji6].
Както виждаш тука експертите се прескачате един друг  [emoji6]
А да и ти беше артилерист, нали. Май имаш покъртителен успех , ама само като жалка, отчаяна тролка. 

Глупости са защото твърдиш нещо и не може да се аргументираш. Другата дума популярна тук за това е плякане.

преди 1 час, ivottoshev написа:

То бива, то може да се подиграват на Зелю, ама чак пък толкова :D

Знаете ли кой е този човек? Ми това е Пийт Хегсет - шефът на Пентагона. Обърнете внимание с цветовете на чие знаме :emoji_orte-100: е вратовръзката му по време на срещата му онзи ден със Зелю:

Може да бъде изображение с Овалният кабинет и текст, който гласи 'PAC PARATUS ORCE'

Ти далтонист ли си или от желание да възвеличаеш чужди знамена ти се привиждат цветове, които ги няма? 😲

преди 6 минути, maxthon написа:

Глупости са защото твърдиш нещо и не може да се аргументираш. Другата дума популярна тук за това е плякане.

Хм аз мога и ти казах какво да търсиш но понеже ролята ти тука не е да търсиш а да трошиш - аз ще изляза виновен че ти не следваш собствените си съвети как се ползва търсачката . Е бива ли да си толкова отчаяна тролка, а? Я по ведро, че има ли цуни-губи довечера със северно-корейско участие?

Много ме кефиш колко зле и всеки път се пънеш да го доказваш. Само така! 

Както казах северно-корейски -твойте любимци взели да използват  върхови северно-корейски технологии от другите ти любимци

https://www.nytimes.com/2025/10/16/us/politics/russia-north-korean-cluster-weapons.html

В случая от клъстерни муниции, преработени за дронове. Знаех си аз че не им чиста работата и ще влязат във войната с пълна сила ;).

преди 11 минути, kosyo написа:

Хм аз мога и ти казах какво да търсиш но понеже ролята ти тука не е да търсиш

И пак де когато трябва да доказвам нещо го правя (както се случи и днес). Когато става въпрос за твоя милост нещата леко придобиват други измерения и всички останали явно трябва да ти доказват глупостите, които пишеш.

Ето сега се оказва, че според NYT корейци явно има/имало по цялото протежение на фронта. Разбира се нито те, още по-малко пък ти може да предоставиш доказателство за това.

преди 15 минути, maxthon написа:

И пак де когато трябва да доказвам нещо го правя (както се случи и днес). Когато става въпрос за твоя милост нещата леко придобиват други измерения и всички останали явно трябва да ти доказват глупостите, които пишеш.

Ето сега се оказва, че според NYT корейци явно има/имало по цялото протежение на фронта. Разбира се нито те, още по-малко пък ти може да предоставиш доказателство за това.

Ей и те не ти се вписват в представите за тая война ,а? Ама не станаха ли много или викаш това е сламката с която няма да докажеш колко жалка отчаяна тролка си?  Търси бъди че знаеш колко много искам да видиш тази върхова руска технология от Росия 1. Знам че ще я намериш- аз вярвам в теб! ( Майтапя - се знам че изгуби интерес рязко,щото не струваш като търсач при ясно поставени критерии за търсене). Какво да се прави -няма качествен материал вече . Дори и сред жалките тролки, отричащи всичко ;)

Screenshot.png

Г-н Паси току що се превърна в точно копие на едно меме.

Появява се в студиото и с едно листче сочи защо непременно трябва да воюваме с Русия. Все се чудя с каква наглост подобни се опитват да обясни на българите как те трябва да пратят българските деца на фронта, да плащат от джоба си разходите за кървава война, чийто кукловоди единствено ги интересуват ресурси и власт. 

На какво искате да се обзаложим, че децата на Паси няма да са на фронта, а подобни участия само надуват банковата му сметка? Със сигурност докато българските младежи се бият в Украйна, неговите ще танцуват Хава Нагила някъде в САЩ. Що не си вземе момченцето (извинявам се ако го определям с неправилен пол) от някое ЛГБТ парти и не го прати то да се бие. Да размята разгневено розови възглавници и да мята дилдота по руската армия.

И ако почнем да играем картата на демонизирането, това е много лесна игра, в която само ще си проличи лицемерието и двойните стандарти, невежеството и арогантността на човек, който никога нищо съществено не е работил.

Нека почнем.

Знаете ли г-н Паси, кой е основният проектант на Гладомора в Украйна? Хенрих Ягода, може да сте го чували. Знаете ли какъв още е бил. Евреин. Както и цялото му обкръжение. 

Знаете ли срещу коя страна има най-много резолюции срещу нея, коя ги е нарушавала най-много? Израел. Знаете ли какви са били Епстийн, Уайнстийн и Гилейн Максуел? Пак евреи, доста развратни явно. Израел с какво право окупира сирийски територии и влиза в Сирия? 

Да продължавам ли? Колко деца бяха избити в Газа и колко в Украйна? 

Както виждате и аз мога да демонизирам и таргетирам. Знаете ли защо е създаден Хонконг? За опиумните войни чували ли сте? Великобритания и Франция гордеят ли се с тях? Фамилия Рузвелт също е участвала в търговията с опиати. 

Колко военни бази имат американците на чужди територии. Над 800, нали? Колко войни направиха те и колко правителства смениха за кървави цветни революции, само и само да сложат техен човек, който да им раздаде суровините и богатствата? 

Кой изби коренното население на няколко континента и остатъка ги слагаше в резервати. Кой изби 15 милиона в ДР Конго, третираше хората там като животни и им отрязваше дланите, а после правеха шоколадови изделия с форми на длани? Кои страни са излагали хора от Африка като животни в зоологически градини? 

Мога да продължа седмици с изброяването и таргетирането. 

Не че Русия е цвете за мирисане, вижте какво направи със Сирия. Това трябва да послужи за урок, че винаги трябва да следваш своите интереси, а не на лижеш подметките на който и да е "голям". Щото накрая резултатът е един и същ. 

----

Затова не си сваляш гащите пред никой и не изискваш от народ да праща децата си да се бият за чужди интереси и за собствения си джоб. За сметка на джобовете на обикновения трудолюбив народ. 

Като искаш да се биеш , ходи със синчето да размятате ятагани, сутиени и цветни знамена. Никой не ви спира. Ама номерцата ви ще минат само при шепа паветни зомбита. 

Daher Farid Daher Lammoth 

🔥СПЕШНО: Фронтът при Покровск се РАЗПАДА - Руската армия напредва бързо‼️Ден 1333🔹18.10.25

преди 56 минути, Мери) написа:

Ти далтонист ли си или от желание да възвеличаеш чужди знамена ти се привиждат цветове, които ги няма? 😲

Ти какви цветове виждаш?

на 8.10.2024 г. в 22:21, glen написа:

Операция Z !

Одеса гори трети ден: Тонове натовски оръжия на дъното на Черно море - Искандери чистиха вражеския флот!

Трети ден продължава масираната ракетна атака на Одеса с удари по пристанището и военната инфраструктура. Източници твърдят, че три рояка безпилотни самолети "Geranium" са прелетели над крайбрежните градове на Украйна и след известно време е станало ясно, че целите са били оръжията на НАТО и флота на противника, със значителни резултати.

Твърди се, че тонове натовски оръжия са се озовали на дъното на Черно море, а ракети "Искандер" са унищожавали вражески кораби.

Въпреки че украинските сили твърдят, че всички ракети "Гераниум" и "Искандер" са били прихванати, кадри от местни жители показват, че ПВО на Украйна по погрешка е ударила жилищна сграда в Одеса.

Атаките се разпространиха в други украински региони, включително Харков, Виница, Суми, Киев и Запорожие, с особен акцент върху пристанището на Одеса, където бяха ударени товарни кораби като Optimum, който превозваше боеприпаси и оръжия.

Украйна твърди, че корабът е бил цивилен, но докладите сочат, че е плавал под флага на Палау, а корабите на НАТО често използват чужди знамена, за да се маскират като цивилни плавателни съдове.

Руските сили по-рано унищожиха кораб под флага на Сейнт Китс, за който се твърдеше, че превозва царевица, но местни източници казаха, че всъщност превозва снаряди и оръжия на НАТО.

По-рано беше съобщено, че цяла ескадра на НАТО, закотвена в карантинния залив на Одеса, е била унищожена във водите на Черно море. След като руските войски получиха информацията, те атакуваха вражеските кораби в района на село Затока, което предизвика силна експлозия и пожар на водата. Всички кораби на НАТО, заедно с товара им, потънаха в морето, включително тонове оръжия.

Ракетите "Искандер" прочистиха вражеския флот.

Дойде време за страшните приказки за лека нощ на почетния председател на литературния клуб "баба Пенка ".

на 9.10.2024 г. в 11:05, maxthon написа:

Тези, които им ги дават? Е не е като да не го правеха и до момента.

Не виждам обективни доказатества за това твърдение. 

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Ти какви цветове виждаш?

Цветовете на спирт с надпис падди. 😆😆😆 Акохоликците са така. Търсят да се захванат за всичко възможно като причина за да пият спирт. :hang:

на 9.10.2024 г. в 15:15, Киро Н. написа:

Баба Пенка вече ти готви погребалното слово.

IMG_20241009_151452_348.jpg

Ох дано да каже бабата нещо хубаво за мен ;)

на 9.10.2024 г. в 19:44, maxthon написа:

Да не е от това същото, което онзи ден свали Кинжали над Киев? Сега от къде на къде не може да свали по-бавния Искандер?

Не, беше едно към едно като от предаването на "Звезда" от завода-производител , като това дето го държеше Кличко. Странно защо и това не можа да намериш. Не е защото си загубен нали?

преди 12 минути, kosyo написа:

Не, беше едно към едно като от предаването на "Звезда" от завода-производител , като това дето го държеше Кличко.

Пак ли за бетонобойната бомба. която случайно е намерил Кличко някъде в техен склад? А това мнение е по случай това. Перфектния Пейтриът не може да свали един обикновен Искандер.... 

на 10.10.2024 г. в 19:47, M.Николов написа:

1 година изнемогване ....

преди 2 минути, maxthon написа:

Пак ли за бетонобойната бомба. която случайно е намерил Кличко някъде в техен склад?

Просто отбелязвам още нещо което не откри в търсачката ;) ти къде скачаш пак- нали не я владееш тази търсачка? Не можа да намериш филма на "Звезда" с 2-та вида кинжали и малкото тапицирано столче на този на пресата. Беше много секси , за разлика от тебе в одобрената от руZката православна църква пола.

преди 3 минути, kosyo написа:

1 година изнемогване ....

Е нали търсят постоянно перемогата? Къде е? Да не би да е тук? Лоша работа с тия реактивни фабчета.....

току-що, maxthon написа:

Е нали търсят постоянно перемогата? Къде е?

Не вярвай на РИА - и те пишат за северно-корейците. На никой да нямаш вяра в тия твоя измислен свят ....

на 10.10.2024 г. в 22:38, glen написа:

До бягството има още малко време, но почетния председател на литературния клуб "баба Пенка" е винаги напред с материала!

преди 6 минути, kosyo написа:

Не вярвай на РИА

На кого трябва да вярваме?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.