Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Безуглая току що заяви в Радата че Покровск е превзет а Мирногород е обкръжен.

Пп

Косе - заминавай .

Но знам ще плякаш Некро до зори :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, attj написа:

Кокич сошел с ума.

Каква връзка има написаното от теб с това, което аз съм писала? 🙄

преди 5 часа, Zolin написа:

Защо си от ромска соц фамилИя

Ти обърка с кого си комуникираш. От ромска соц фамилия е Саша/Дзверо. Те са били лачена ромска фамилия - имали са телевизор, ти си от лачена комунистическа фамилия - имали сте прибори за хранене от 90лв. Кой кат вас 😁

пп: Разкри ли защо целият форум се ебава с теб?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти обърка с кого си комуникираш. От ромска соц фамилия е Саша/Дзверо. Те са били лачена ромска фамилия - имали са телевизор, ти си от лачена комунистическа фамилия - имали сте прибори за хранене от 90лв. Кой кат вас 😁

пп: Разкри ли защо целият форум се ебава с теб?

Защо прикриваш потеклото си ? Какъв е тоя виртуален Дзвер в главата ти ? Затова си с алкохолен ТЕЛК

„Не мога да престана 
да се удивлявам какво 
разнообразие от 
похвати - един от 
друг по-остроумни 
- е изобретил чове- 
кът с единствената 
цел да се опита по- 
успешно да измами 
себеподобните. И 
въпреки всичко това 
светът не е 
престанал да се 
разхубавява... “ 

ФРАНЧЕСКО ВЕТО РИ, 
СЪВРЕМЕННИК И 
ПРИЯТЕЛ НА НИКОЛО 
МАКИАВЕЛИ, НАЧАЛО- 
ТО НА XVI ВЕК 

575166493_25633256506279462_847908951627308569_n.jpg.253fc8cc8e84614547c71ec8fc0dd55c.jpg

преди 3 минути, Zolin написа:

алкохолен ТЕЛК

Не ме разбра. Аз знам че ChatGPT и Гугъл се ебават с теб заради несъществуващият 'алкохолен телк'й

Питах тр обаче дали си разкрил защо целият форум се ебава с теб?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не ме разбра. Аз знам че ChatGPT и Гугъл се ебават с теб заради несъществуващият 'алкохолен телк'й

Питах тр обаче дали си разкрил защо целият форум се ебава с теб?

Алкохолен ТЕЛК пак имаш халюта от спирта

И най- накрая стигнахме до обедната дробонарезка. Тя е от едно място пазено от дебели червени линии и новата ядрена доктрина

@kiro 2025 нали искаше дрон по С-400. Айде и да почерпиш ;)

преди 21 минути, Zolin написа:

Алкохолен ТЕЛК 

Не бре човееек. Не те питам защо с теб се ебава ChatGPT. Питам те защо целият форум те ебава?

,,АЛЕКСАНДРТребунцев   преди 1 ден

Как сказал Бисмарк, Россия никогда не бывает такой сильной, как хочет казаться и не бывает такой слабой, как кажется."

преди 1 час, ivottoshev написа:

Докъде те доведе дългогодишната употреба на спирт от цар Киро, да имаш виртуални приятели като ChatGPT, докато си под масата.

преди 3 минути, Zolin написа:

Докъде те доведе дългогодишната употреба на спирт от цар Киро, да имаш виртуални приятели като ChatGPT, докато си под масата.

Един от твоите господари вече го няма. дик* чейни r.i.p.

*Не е ползван еротичен жаргон.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Един от твоите господари вече го няма. дик* чейни r.i.p.

*Не е ползван еротичен жаргон.

Обичаш дамско съветско облекло

преди 2 часа, Zolin написа:

Бла-бла-бла… 

А отговор на въпросчето ми: Защо целият форум се ебава с теб? 

Румъния купи 18 изтребителя F-16 за 1 евро

Румъния и Нидерландия подписаха междуправителствен договор в Букурещ за трансфер на 18 изтребителя F-16 Fighting Falcon за символичната цена от 1 евро. Новите самолети ще бъдат използвани изключително за обучение на пилоти от НАТО и Украйна в рамките на Европейския център за обучение на F-16 във Фетещ, който ще служи за регионален център за авиацията на алианса, се казва в съобщение на Министерство на отбраната на Румъния.

Букурещ ще плати ДДС в размер на 21 милиона евро въз основа на декларираната стойност на изтребителите и свързаното с тях оборудване – пакет за логистична подкрепа, оценен на 100 милиона евро.

„Центърът за обучение на пилоти за управление на изтребители F-16 превърна Румъния в европейски център за всички държави, които имат или ще имат такива самолети“, каза румънският министър на отбраната Йонут Мощану по време на церемонията по подписването.

Според договора Букурещ трябва да осигури определен брой места в Центъра за обучение на пилоти за летци от страните-членки на НАТО и държавите партньори. Изтребителите са предназначени изключително за тренировъчни цели и няма да се използват в бойни действия.

Румъния получи първите изтребители F-16 от Португалия през 2016 г. Сега страната експлоатира около 50 такива самолета. Центърът за обучение на пилоти на F-16 беше създаден за обучение на украински летци като част от военната помощ за Киев.

Според министъра това е крачка към следващия етап: интеграцията на самолетите F-35 в румънските военновъздушни сили. обективно

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Бла-бла-бла… 

Така е, сичко ти булбука от спирта 

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

пак изплискаха водата.

Случката в панелка от 76г ли е 

Абе Золин ли си Молин ли си

Остави Косето да пляка опорки те и се пръждосай в темата за соца

Там ще громиш комунизма …

преди 8 минути, Zolin написа:

Така е, сичко ти булбука от спирта 

Само това ли видя от поста ми? А въпросчето "Защо целият форум се ебава с теб?", не го ли видя?

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Защо целият форум се ебава с теб?"

преди 9 минути, kiro 2025 написа:

и се пръждосай

:giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.