Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 22 минути, nikssi написа:

Някой явно го изтърваха ... @livret  поне да беше редактирал поста си,че така от космоса се вижда,че си го "пляснал" взет от някъде.

Поне се упражнявайте в писането - не така пляс и готово.  😅 

Това е само един от профилите, от които пише нужника.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Аз мисля че Косето е ударника който движи 5-6 профила 

Истински ударник - многомашинник

преди 1 минута, M.Николов написа:

За Косето не знам, но този дебил пише от поне 4 профила.

Грешка! Не пишат - пляскат подготвени текстове. И се хилят като малоумни. 

Нищо чудно да е и оня там ... дето по този начин съдействал за развиването на форума. 😁 

току-що, kiro 2025 написа:

Аз мисля че Косето е ударника който движи 5-6 профила 

Истински ударник - многомашинник

Всички копейки ли страдате от параноя, раздвояване (разчетворяване) на личността и други подобни? 🙄 Тодорка се раделила на четири подличности - Маруся, Роузи, Атидже и Тодор , Тошев тирове и тираджии  го преследват, на М. Николов нужници му се привиждат, аааай! 😥 

преди 12 часа, M.Николов написа:

Тези, за които има събрани безспорни доказателства са изпратени на съд.

Справка

Мхм…справка от Кремъл.

Според украинското правосъдие до септември 2025г. има осъдени 2103 човека за корупционни и свързани с корупция престъпления. А по данни на НПО-та до 30 юни 2025г. 258 лица са получили окончателни присъди за случай свързани с корупция. 
Я покажи да видим как е в Русия, според независими източници, някои НПО например?

преди 3 часа, livret написа:

Общество, сведено до суровина за пропагандата: публики с умствена мощ на мокър картоф, идеални за лозунги, маршировки и аплодиране на телевизора.

Абсолютно!

В същото време фронтовете погълнаха над милион млади ватника — човешки капитал, изгорен като дърва в печка. А тези, които не загинаха, бягат. Бягат от мобилизация, бягат от мизерия, бягат от лудостта.

И още ватници ще стават на слънчоглед, а после в русия ще ги ползват, като олио за готвене.

русия вече не е просто изостанала — тя е активно ампутирана от собствената си интелигенция. Науката се разпада. Индустрията се крепи на китайски лепенки. Образованието е превърнато в патриотичен цирк. Съвременната руска култура — в шум от гърлени лозунги.

Това е само началото!

преди 2 часа, M.Николов написа:

За Косето не знам, но този дебил пише от поне 4 профила.

e значи са по малко от моите😁

Където стъпи руски крак се извършва пълен геноцид.

А вие скачате от радост, че така хубаво са нае.... русниците в Източна Украйна

Так убей же кацапа, чтоб он,
А не ты на земле лежал,
Не в твоем дому чтобы стон,
А в его по мертвом стоял.
Так хотел он — его вина.
Пусть исплачется не твоя,
А его родившая мать,
Не твоя, а его жена
Понапрасну пусть будет ждать.

Ватенките от Донбабве и Лугандония и другите окупирани райони щяли да ги преселват в Сибир. Не е майтап и сега реват на умряло. Щото знаят, че ще ги захвърлят на гола поляна или в гора по стар съвеЦки обичай.

ВИДЕО: Руски източници твърдят, че са достигнали Русин Яр близо до Константиновка, в сектора на 93-та механизирана бригада. Използвайки гъста мъгла за прикритие, те се опитали да се възползват от слепите зони на дроновете. Но украинската 93-та бригада разполагала с наземни роботизирани системи. Тези подразделения ги засекли, предали координати, а дронове с FPV направили останалото.

ВИДЕО: Руски войник, стърчащ от отвор на укритие, е ударен в лицето от FPV на Madyars Birds. Ноември 2025 г.

ВИДЕО: Руски цивилен снима котката си... която знаеше какво ще се случи.

Руска ПВО система удря сграда във Волгоград, докато украински дронове атакуват рафинерията в покрайнините на града. Това е вторият път тази седмица, когато руска ПВО пропуска целта си и взривява цивилни жилища.

ВИДЕО 18+: Още един "Хари Потър", скрит зад мантията-невидимка. Посока Покровск, подразделение WORMBUSTERS

Ииии чудесно развитие на събитията

След като окрадоха милиарди , телефонните измамници в Днипро ще бъдат оставени на генератори.

Впрочем обаждат се и в България - ей така за спорта. Тука техните номера трудно ще минат.

преди 10 часа, Мери) написа:

Всички копейки ли страдате от параноя, раздвояване (разчетворяване) на личността и други подобни? 🙄 Тодорка се раделила на четири подличности - Маруся, Роузи, Атидже и Тодор , Тошев тирове и тираджии  го преследват, на М. Николов нужници му се привиждат, аааай! 😥 

Аз пък не знам всичко укри където по цял ден гастролирате в тоя форум и защитавате до кръв Укроландия защо все още не сте се придвижили до вокзала за първия влак до Киев, там ще ви гледат като писано яйчице, ще ви нахранят, ще ви напоят и пушка ще ви дадат...

Не разбирате ли, че такива лаладжии като вас, не са драги на г-н Зеле, той иска хората да се бият, да умират за отечеството, няма значение че през повечето време той стои и наблюдава целия процес на изтребление в кожено кресло и дърпа поредната линия от снежен прах..

преди 11 часа, Мери) написа:

Още трима да пишат от твоя профил нима е невъзможно ?   ''Специалната военна операция ще продължи'', докато Русия не постигне целите си. Европа не е съгласна - обаче никой не я пита.   Рф биха се съобразили единствено със САЩ и с Китай.   Европа вече не е център на световно развитие.    След малоумието на Урсула и на Кая все повече става периферия.    Всички в БРИКС го отчитат.  Центърът се измества към Азия.  

Лидерът на партията "Европейска солидарност" и бивш президент на Украйна Петро Порошенко призова за обща оставка на украинското правителство, заявявайки, че кабинетът е "компрометиран" и не е способен да управлява страната в условията на война, корупционни разкрития и задълбочаваща се енергийна криза. Това съобщи Интерфакс-Украйна.

преди 1 час, asp1re написа:

Аз пък не знам всичко укри където по цял ден гастролирате в тоя форум и защитавате до кръв Укроландия защо все още не сте се придвижили до вокзала за първия влак до Киев, там ще ви гледат като писано яйчице, ще ви нахранят, ще ви напоят и пушка ще ви дадат...

Не разбирате ли, че такива лаладжии като вас, не са драги на г-н Зеле, той иска хората да се бият, да умират за отечеството, няма значение че през повечето време той стои и наблюдава целия процес на изтребление в кожено кресло и дърпа поредната линия от снежен прах..

Така и не разбрахте, че на нас ни е добре в България - бачкаме хубави работи, имаме хубав живот, с хубави половинки, читави деца, пътуваме, кефим се. НЕ ИСКАМЕ другият строй, защото в този се справяме и защото в другият строй ще сме наравно с другите - некадърните, мързеливите, неуспешните, завистливите и неадекватните. 

Аз не желая да работя наравно с хора, които ще се държат на работа и на заплата само, за да не са безработни. Не е честно спрямо мен и другите, които имат акъл, умения и характер.

Редно е този, който иска промяна, да я извоюва. Следователно този, който трябва да заминава занякъде, сте вие - за Русия, за да събаряте враговете си - ЕС, НАТО, добре платените специалисти, лекари, учители, инжинери и твърде многото видове паста за зъби. 

Добро утро, второстепенна тълпа, спонсори на тероризма, попове-амбреажи и бъдеща радиоактивна пепел от ядрените опити!

Атака точно по ПЛАНА,напук НА ТОТАЛНОТО китайско емабрго на баба Пенка от миналата година

РуZката безаналогова техника трябва да се поддържа топла ;). Тия бяха късметлии че другите с преправените ладички малко burnout -наха

Доколкото виждаме - руските казаци нямат против Европа и ЕС.    Имат против бандеровците,  за което последните сами са си виновни.  

преди 1 час, asp1re написа:

А Путин какво прави, докато гледа как биват изтребвани не само украинци, но и неговите собствени войници?  Маруля ли хрупа  според теб? 🙄

Възпитаника на хаванските и московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск ще го играе големия размер помощ от Червения кръст 

току-що, attj написа:

Доколкото виждаме - руските казаци нямат против Европа и ЕС.    Имат против бандеровците,  за което последните сами са си виновни.  

Да, разбира се, Русия е винаги права, дори и когато е седнала.  😉

А украинците са златни хора - всичките 

ПП
  Имаме новина - Зелката спешно иска преговори :)

Untitled-9.jpg

преди 54 минути, kaldata1 написа:

Така и не разбрахте, че на нас ни е добре в България - бачкаме хубави работи, имаме хубав живот, с хубави половинки, читави деца, пътуваме, кефим се. НЕ ИСКАМЕ другият строй, защото в този се справяме и защото в другият строй ще сме наравно с другите - некадърните, мързеливите, неуспешните, завистливите и неадекватните. 

Аз не желая да работя наравно с хора, които ще се държат на работа и на заплата само, за да не са безработни. Не е честно спрямо мен и другите, които имат акъл, умения и характер.

Редно е този, който иска промяна, да я извоюва. Следователно този, който трябва да заминава занякъде, сте вие - за Русия, за да събаряте враговете си - ЕС, НАТО, добре платените специалисти, лекари, учители, инжинери и твърде многото видове паста за зъби. 

ЕС и НАТО искат да събарят Русия друже, Русия не е агресор, САЩ от много години назад вървят по тънката линия и подклаждане на война с Русия. 

И вместо ЕС да бъдат по меки от памука и да бъдат страж на мира, изпращат стотици самолети, хиляди оръжия и всякаква бойна техника за да се убиват руснаци и войната да се задълбочава.

Не това не е мироопазваща коалиция, а по-скоро агресорна. В никакъв случай когато говорим за наливане на бензин в огъня не можем да говорим за прекратяване на военни действие или опит за спиране на войната. Следователно ЕС не искат спиране на военните действия, а Русия защитава своето. 

преди 28 минути, Мери) написа:

А Путин какво прави, докато гледа как биват изтребвани не само украинци, но и неговите собствени войници?  Маруля ли хрупа  според теб? 🙄

Най-вероятно основното му занимание е вземане на решения с войната и дипломацията.

Със сигурност не обикаля от държава на държава да проси за оръжия и бойни техники и да го съжаляват, че почти цял свят го изкарват агресор.

Нищо, че САЩ иска да се разпростре до портите на страната му.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.