Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, M.Николов написа:

Да направи всички групички публични предлагам аз.😀

Точно това имах предвид, четеш ми мислите. 🙂

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Смехурко, не уцели човека, който да плашиш.😀

Къде видя заплахи? 😯 

преди 27 минути, maxthon написа:

Е то е ясно, че няма да го приемат....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

по интересно е че и Русия не го приема

Кремъл: Не преговаряме със САЩ за мир в Украйна

преди 1 минута, "Саша" написа:

Къде видя заплахи? 😯 

Нали щеше да ми пращаш ДАНС?:giggle1:

преди 6 минути, "Саша" написа:

Очаквай гости и от ДАНС. 😉

преди 4 минути, M.Николов написа:

Смехурко, не уцели човека, който да плашиш.😀

Има ли причина да се притесняваш, че някой те заплашва? 🤔

току-що, M.Николов написа:

А ти?😀

Аз причина да се притеснявам - нямам, но за теб не съм сигурен и затова те попитах? 😉

преди 28 минути, "Саша" написа:

И на другия въпрос, за профилите, искаш ли да ти съдействам за идеята администратора да накаже с вечен бан всички съмнителни профили или тези които се ползват от един потребител? 🤭

Подкрепям ама да не ревете после.🙂 

преди 2 минути, "Саша" написа:

Аз причина да се притеснявам - нямам, но за теб не съм сигурен и затова те попитах? 😉

Аз също нямам.

Така че, такива опити за сплашване не ми минават.😀

току-що, M.Николов написа:

Аз също нямам.

Така че, такива опити за сплашване не ми минават.😀

Хубава вечер. 

преди 1 минута, nikssi написа:

Ами вземи отношение тогава, да се реализира де? :angry:  То така, подкрепям, подкрепям е много лесно, аре да видим кой колко? Вечен БАН за тези които ползват повече от един профил! 🙂

Да не изгориш и ти? 😆

преди 3 минути, nikssi написа:

ами то и ти си мой профил😁

В това видео се коментират действията около Лиман. Украинците са измислили нова тактика и техника. Променили са предназначението на наземните роботи в камикадзета. Плюсовете са, че се движат бавно по терена и имат нисък профил. Когато се изгуби комуникацията с оператора, те спират на място, след възстановяване на комуникацията могат да продължат към целта. Летящият дрон в тази ситуация падал на земята.

19 Ноем: НОВА ТАКТИКА! Украинска ЗАСАДА с НАЗЕМНИ ДРОНОВЕ с ЕКСПЛОЗИВИ | Анализ на войната в Украйна

преди 8 минути, nikssi написа:

С нетърпение очаквам да се реализира предложението. 🙂 Да се види кой наистина ще реве и кой ще се смее? :hush: Съдействай. 🙂

преди 3 минути, "Саша" написа:

С нетърпение очаквам да се реализира предложението. 🙂 Да се види кой наистина ще реве и кой ще се смее? :hush: Съдействай. 🙂

Който има повече от един профил тук - тир-а да му се запали. Съгласен ли си?

пп: Мирчолина20 вече пострада от клетвата в подписа ми. Да Фнимаваш какво ще отговориш, за да не сложа там и някоя подобна клетва за олигифрените - многопрофилници :cool:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Който има повече от един профил тук - тир-а да му се запали. Съгласен ли си?

ДА, СЪГЛАСЕН СЪМ! 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

пп: Мирчолина20 вече пострада от клетвата в подписа ми. Да Фнимаваш какво ще отговориш, за да не сложа там и някоя подобна клетва за олигифрените - многопрофилници :cool:

Нито съм мирчолина, нито ме интересува какво е писала тази потребителка! 🙂

преди 14 минути, "Саша" написа:

Ами вземи отношение тогава, да се реализира де? :angry:  То така, подкрепям, подкрепям е много лесно, аре да видим кой колко? Вечен БАН за тези които ползват повече от един профил! 🙂

Да не изгориш и ти? 😆

Вече съм го направил. 

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

ами то и ти си мой профил😁

Не си харесвана бееееееееееее. Де се буташ.

току-що, nikssi написа:

Вече съм го направил. 

Благодаря, хубава вечер. 🙂

Тръмпона и рузнацитата се договарят тайно за капитулацията на Украйна.

И като се договорят, и украинците хвърлят пешкира, и се нареждат на километрични опашки за руски паспорти, нали к?

Русофилията е като менингита. Или умираш, или ако не умреш, мозъкът ти остава увреден за цял живот.
Как си представят че ще спрат убийствата тръмпона и феновете му, ако Украина капитулира, защото руските условия са точно това. Това което ще последва ще е ужасен "лов на вещици" и десетки ако не и стотици хиляди ще бъдат избити, затова че са посмели да се противопоставят. Това ще продължи докато останат само верни на путю. Писна ми да ги слушам (и чета) тия лицемерни глупости, че били много загрижени за жертвите.

Ако по някакъв начин тръмпона се договори, без да пита Украина, те да му кажат да го духа (явно има опит) и да не приемат договорката. И Европа да ги подкрепи, ако трябва да го заплашим, че ако подкрепи джуджето ние пък може да подкрепим китайците, колкото и да не ми се иска да го правим, американските простотии вече трудно се търпят. Да минава мидтърм изборите че да се промени малко баланса и дано го озаптят малко тоя оранжев глупак.
преди 14 минути, "Саша" написа:

ДА, СЪГЛАСЕН СЪМ! 

Нито съм мирчолина, нито ме интересува какво е писала тази потребителка! 🙂

Дзвер, мислил ли си какво щеше да бъде ако - 200 - 300 - 500 с такъв хъс, защитават и строят България ?

Въпроса не е лично към теб , а към всички в темата...

С особен интерес към модераторите с едно око...

Крахът на москалите е неминуем, само украинците да издържат дотогава Че нашите джендъри докато си бъркат в носа - може и да не издържат.

Но все пак Афганистан срина Могучая, като тогава целият соц. блок стоеше зад клошарите, та сега ли няма да се сринат? Въпрос на време е и дано е по-скоро. но по времето на Афганистан беше Рейгън а сегашния сопол, няма нищо общо с него. Да го епщайнят, импийчват или гърмят, но да идва някой мъж, който да оправи тоя батак.

Всъщност кочината вече е отдавна преминала точката, от която може да се възстанови икономически, за социално да не говорим, защото там е стадо/орда, а не социум.

Дори утре Украйна да капитулира, което видимо няма как да стане, това може единствено малко да удължи агонията на държавата-хуйло, но не и изхода от мизерията им.

576929033_1267108845458631_8907161677622241302_n.jpg.22443fd57070274fe4c82424fa0e4d4b.jpg

преди 4 минути, alvion2 написа:

Крахът на москалите е неминуем, само украинците да издържат дотогава Че нашите джендъри докато си бъркат в носа - може и да не издържат.

Но все пак Афганистан срина Могучая, като тогава целият соц. блок стоеше зад клошарите, та сега ли няма да се сринат? Въпрос на време е и дано е по-скоро. но по времето на Афганистан беше Рейгън а сегашния сопол, няма нищо общо с него. Да го епщайнят, импийчват или гърмят, но да идва някой мъж, който да оправи тоя батак.

Всъщност кочината вече е отдавна преминала точката, от която може да се възстанови икономически, за социално да не говорим, защото там е стадо/орда, а не социум.

Дори утре Украйна да капитулира, което видимо няма как да стане, това може единствено малко да удължи агонията на държавата-хуйло, но не и изхода от мизерията им.

576929033_1267108845458631_8907161677622241302_n.jpg.22443fd57070274fe4c82424fa0e4d4b.jpg

Ти какъв си ? Българин, украинец, руснак... Не че нещо - не се разбира.

Нали знаеш че си в български форум ? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.