Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Proshark написа:

Screenshot.png

Покажи скритото съдържание

Любим филм.

Още ли твърдиш,че масовата приватизация и боновите книжки бяха при Костов?

Пак от този любим филм:

"Если человек идиот, то это надолго"

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, _nib_ написа:

Значи....ако "алкохолици,хора с външни тоалетни,орки,хора които ползват чипове от перални,тостери ,микровълнови ...и с магарета  " ви пердашат по целия фронт на ЕС  и НАТО в Украйна...Абе ,вие -БълбукащоЗоолинРеджепски идиоти,изобщо давате ли си сметка колко смешни и жалки изглеждате !?

А пък това със скриването от нашите на знамето...е ..без думи...И вие сте  същите ветропоказатели...толкова ви е и родолюбието ..за това с такива като вас-нито в мир,нито във война...долнопробни предатели...сребролюбци чуждопоклонници......За това и България е ..територия,не държава...

п.с.

Извинявам се на @_nib_ ,че му цитирах поста в друга посока....

преди 11 минути, parmobil написа:

"Если человек идиот, то это надолго"

Ами...замисли се .. надолго...

преди 4 минути, Proshark написа:

Значи....ако "алкохолици,хора с външни тоалетни,орки,хора които ползват чипове от перални,тостери ,микровълнови ...и с магарета  " ви пердашат по целия фронт на ЕС  и НАТО в Украйна...Абе ,вие -БълбукащоЗоолинРеджепски идиоти,изобщо давате ли си сметка колко смешни и жалки изглеждате !?

А пък това със скриването от нашите на знамето...е ..без думи...И вие сте  същите ветропоказатели...толкова ви е и родолюбието ..за това с такива като вас-нито в мир,нито във война...долнопробни предатели...сребролюбци чуждопоклонници......За това и България е ..територия,не държава...

п.с.

Бабо с кое пердашат ! С трите трилиона конфискувани долари ли ! ? Соц съветската утопия вие доизпила и без това празните глави

преди 3 минути, Proshark написа:

п.с.

Ами...замисли се .. надолго...

Не мога да следвам съвети на човек, който не помни при кого са били масовата приватизация и боновите книжки. Виденов. Виденов.

преди 1 минута, parmobil написа:

Не мога да следвам съвети на човек, който не помни при кого са били масовата приватизация и боновите книжки. Виденов. Виденов.

:offtopic_s:Нямам спомен, да съм те карал да следваш когото и да е било...

преди 15 минути, Zolin написа:

Бабо с кое пердашат ! С трите трилиона конфискувани долари ли ! ? Соц съветската утопия вие доизпила и без това празните глави

Олигофренино, пак те лъжат за някакви три трилиона, а ти пак си налапал и кукичката, барабар с цялата въдица заедно с макарата.

Така е, когато заедно с родата си от комунета (бивши номенклатурчици), живееш в землянка и поради лошите битови условия мозъчето ти е увредено. Стигнал си до фазата в която всеки се ебава с теб  :giggle1:

току-що, ivottoshev написа:

Олигофренино, пак те лъжат за някакви три трилиона, а ти пак си налапал и кукичката, барабар с цялата въдица заедно с макарата.

Така е, когато живееш в землянка и поради лошите битови условия мозъчето ти е увредено. Стигнал си до фазата в която всеки се ебава с теб  :giggle1:

Индианец от кое племе си

преди 3 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:Нямам спомен, да съм те карал да следваш когото и да е било...

А аз имам съвсем ясен спомен, че ти приписа масовата приватизация и боновите книжки на друг!

Лъжец ли си? Прост манипулатор ли си?

преди 7 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

Тъжно, много тъжно. Вече не можеш нищо друго, освен постоянно да демонстрираш че си олигофрен :(

преди 6 минути, parmobil написа:

А аз имам съвсем ясен спомен, че ти приписа масовата приватизация и боновите книжки на друг!

Лъжец ли си? Прост манипулатор ли си?

:offtopic_s:Темата е за Украйна,не ме карай да трия постове.Не ти знам спомените,но ти обясних кой, кога е крал и приватизирал...Квалификациите си ги запази за себе си...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Тъжно, много тъжно. Вече не можеш нищо друго, освен постоянно да демонстрираш че си олигофрен :(

преди 14 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

преди 12 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

Какво е станало с лихвоточките на Кокич? Нима още е в колиба в Пернишките села?

току-що, attj написа:

Какво е станало с лихвоточките на Кокич? Нима още е в колиба в Пернишките села?

Беги леги. Че утре отново те чака безмисления копипейст

преди 1 минута, Zolin написа:

За теб са предвидени инжекции пак като те хванат?

преди 27 минути, Zolin написа:

Безмислен копипейст като този ли:

преди 45 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

СЪВМЕСТНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЛИДЕРИТЕ НА СЕВЕРНО-БАЛТИЙСКАТА ОСМОРКА❤

Ние, лидерите на Северно-балтийската осморка, разговаряхме днес с президента Зеленски. Подкрепяме Украйна от самото начало на агресивната война на Русия и ще продължим да го правим. Нашата решителност произтича от осъзнаването, че не става въпрос само за сигурността на Украйна, но и за по-широката сигурност на Европа.Украйна последователно демонстрира, че наистина желае мир. Ние високо ценим усилията на президента Зеленски да преведе страната през тези изключително трудни времена. Украйна остава готова за преговори и, както отбелязва президентът Зеленски, работи по документ, подготвен от Съединените щати.Русия все още не се е ангажирала с прекратяване на огъня или с каквито и да било стъпки към мир. Вместо това, Русия продължава бруталните си атаки срещу украинските цивилни и инфраструктура.
Решения, които зачитат суверенитета на Украйна и ще осигурят на Украйна и Европа по-голяма сигурност и стабилност, имат нашата пълна подкрепа.
Ще продължим да въоръжаваме Украйна и да укрепваме отбраната на Европа, за да възпрем по-нататъшната руска агресия. Докато Русия продължава войната си срещу Украйна, ние също така ще подкрепим засилени санкции и по-широки икономически мерки.
И накрая, към украинския народ: вашата устойчивост, решителност и смелост от началото на войната са наистина впечатляващи. Искаме да знаете, че не сте сами и че можете да разчитате на нашата подкрепа.
🇩🇰 Дания
🇫🇮 Финландия
🇮🇸 Исландия
🇳🇴 Норвегия
🇸🇪 Швеция
🇪🇪 Естония
🇱🇻 Латвия
🇱🇹 Литва

Северна Корея направи опит да се покрие с бойна слава като изпрати 20 000 войници от редовната си армия да се бият на страната на Русия. Не повториха! Други желаещи? Например някой от БРИКС? Унгария? Словакия? България? Няма? Хайде другари, не се срамувайте да умрете в името на Путин!

Оценките на американското разузнаване сочат, че Кремъл е в капан – не на бойното поле, а политически.
Москва не може да обясни огромните жертви, трилионите изгорени рубли или разбитата икономика. Така че стратегията на Путин се е изместила към една цел: да проточва войната за неопределено време.
Според икономиста Андерс Ослунд, Русия дори вече не се опитва да спечели . Дългата война е удобна за режима - мирът не.
Защо?
Защото мирът носи последствия.
Повече от два милиона ветерани , включително затворници и мобилизирани затворници, на които е била обещана свобода, в крайна сметка ще се завърнат у дома. И всички те ще си зададат един и същ въпрос:
➡️ „За какво беше това?“
Кремъл няма отговор , няма победа, която да покаже, и няма достатъчно силен наратив, за да оцелее в този момент.
Историкът Марк Галеоти добавя, че Путин е заседнал между страх и несигурност , а предложените от Тръмп мирни планове само затягат примката. Всякакви преговори показват колко зле са се провалили първоначалните военни цели на Русия.
Истината е проста и опустошителна:
Путин наруши най-старото правило в геополитиката – не започвай война, която не можеш да спечелиш.
„Денацификация“? Невъзможна.
„Демилитаризация“? Украйна вече има една от най-силните армии в Европа.
Блокиране на НАТО? Киев е по-близо до НАТО от всякога.
Дори ако Русия окупира няколко региона, това няма да е достатъчно, за да се представи като „победа“. И Путин го знае.
🟥 WSJ: Путин сега се страхува от края на войната повече, отколкото от самата война

преди 15 минути, Zolin написа:

Защо пак слагаш твои думи в мой пост, който цитираш? Мислиш че някой ще се върже че и аз съм олигофрен като теб и не знам че в България няма индианци?

Китай е завишил цените на стоките за руския военно-промишлен комплекс.

Русия е станала напълно зависима – и Пекин е решил да се възползва от това.

chinese-export.png

Гробище от техники на Укровермахта.Руснаците оставиха малък път,отворен, но под строг огнен контрол, до Мирноград.
Украинците се опитват да снабдяват през него обкръжените части, губейки хора и техника в процеса.

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Защо пак слагаш твои думи в мой пост, който цитираш? Мислиш че някой ще се върже че и аз съм олигофрен като теб и не знам че в България няма индианци?

преди 57 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

преди 3 минути, Zolin написа:

Така може. Когато сам затвърждаваш общото впечатление че си олигофрен - това го разбирам. Обаче да слагаш думите за индианците в мой пост, все едно и аз съм олигофрен като теб - това не е редно и го докладвах. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.