Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Смешно е да.... Смешно е само да се говори за тях и никой да не ги е виждал....

Разбира се. И поход на Пригожин нямаше. Всички го видяха, ама Пригожин беше на друго място и не се брои, нали?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 32 минути, parmobil написа:

Аз или вие, които се чудите как да замажете глупостите си.

Нагла проекция!

преди 32 минути, parmobil написа:

Аз или вие, които се чудите как да замажете глупостите си.

Къде е датата на това "в бъдеще" в декларацията?

Повтарям специално за теб, в декларацията пише "постоянен неутралитет"!

Това означава за цялото бъдеще!

The declaration also proclaimed that the republic has intent to become "a permanently neutral state that does not participate in military blocs", and that it would not accept, nor produce, nor procure nuclear weapons.

https://en.wikipedia.org/wiki/Declaration_of_State_Sovereignty_of_Ukraine

преди 5 минути, Flashback написа:

Нагла проекция!

Повтарям специално за теб, в декларацията пише "постоянен неутралитет"!

Това означава за цялото бъдеще!

The declaration also proclaimed that the republic has intent to become "a permanently neutral state that does not participate in military blocs," and that it would not accept, nor produce, nor procure nuclear weapons.

https://en.wikipedia.org/wiki/Declaration_of_State_Sovereignty_of_Ukraine

Сега пък на английски? Тошев ми я пусна на украински.

преди 12 минути, parmobil написа:

Разбира се.

Разбира се, че трябва да смениш темата..... Ще показваш ли корейци в Русия? И пак да повторя да ги покажеш, а не само да се говори за тях.....

Чехите не си изпълнили обещания за 1,5 милиона снаряди като някои другари бяха обещали ( няма да им споменавам имената - те ще сетят кои са)

Вместо това доставили 1,8 милиона. Записваме - НЕИЗПЪЛНЕНО ;).

току-що, maxthon написа:

Разбира се, че трябва да смениш темата..... Ще показваш ли корейци в Русия? И пак да повторя да ги покажеш, а не само да се говори за тях.....

Кое съм сменил? Нали в тази тема отричаше?

@maxthon че си жалък човек, но продължавай - така те харесвам ;)

Уж ти дадох и координати, но след случката с Кинжала вече не те бива и за кучешко по Пхенянски да правиш..

Ето един истински патриот, който да приляга на тяхното разбиране-възраждане за тази дума! 🇧🇬❤️

600207216_122283133610032666_61891226146

преди 6 минути, parmobil написа:

Кое съм сменил?

Две минути ли не може да помниш? Къде са корейците, къде е Пригожин? Трета тема ще започнеш ли?

Изпратено от телефона на p.......... (или казано иначе не се прави на луд)

Украински щурмови части издигнаха националното синьо-жълто знаме близо до центъра на Покровск.
Войници от 425-ти полк „Скеля“ участват в бойни действия южно от железопътната линия

598291807_122233426040247131_85713266524

преди 13 минути, parmobil написа:

Тошев ми я пусна на украински.

Идеално.... И там пише за равенството във външните отношения. Сега пак ли ще развееш мантрата, че това няма отношение към членуване из разни съюзи......

преди 18 минути, livret написа:

Украински щурмови части издигнаха националното синьо-жълто знаме близо до центъра на Покровск.

Ехааа. А видео с това има ли? Не за друго, ами видеото на Еленски май ще се окаже снимано преди време и е изчакал да го пусне в подходящ момент за да търси перемогата..... А може и дори да не е бил там....

преди 3 минути, maxthon написа:

Идеално.... И там пише за равенството във външните отношения. Сега пак ли ще развееш мантрата, че това няма отношение към членуване из разни съюзи......

Какво е равенство? Защото ми се говореше за неутралност, пък после ми го пришиха на мен, че аз съм го казал и се започна с равенство.

С какво балтийските държави бяха по-равни и не ги нападнаха и окупираха РФ? А са в НАТО.

преди 14 минути, livret написа:
Войници от 425-ти полк „Скеля“ участват в бойни действия южно от железопътната линия

598291807_122233426040247131_85713266524

Тръмп ви го каза вече: нямате козове!!

преди 1 минута, parmobil написа:

Какво е равенство?

Не питай какво е равенство. Питай какво е равенство във външните отношения.

току-що, maxthon написа:

Не питай какво е равенство. Питай какво е равенство във външните отношения.

Ми питах. За балтийските държави. Те по-равни ли са?

преди 1 час, parmobil написа:

Ти твърдеше, че в Декларацията имало нещо за неутралност. Не помниш ли?

По точка 2 ти дадох пример как СССР бе "ЗА" за войната в залива. РФ защо не нападна балтийските държави, след като минаха в НАТО? Равенство? За какво още трябва да се оправдавам, че нямам сестра?

А сега по темата - https://news-kursk.ru/society/2025/12/13/122248.html4

@maxthon, още ли твърдиш, че наличието на северни корейци е лъжа и пропаганда

Кой какво твърди не е от значение. Важното е какво пише в Декларацията и дали Укрия го наруши когато през 2008-ма изяви желание за членство във военен съюз.

Защо ми даваш за пример Русия, Камбоджа или Бряг на слоновата кост или пък балтийските държави? Нима и те имат декларирано в основополагащият документ на държавите си че ще имат равенство във външните отношения? 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Кой какво твърди не е от значение. Важното е какво пише в Декларацията и дали Урия го наруши когато през 2008-ма изяви желание за членство във военен съюз.

Защо ми даваш за пример Русия, Камбоджа или Бряг на слоновата кост или балтийските държави? Нима и те имат декларирано в основополагащият документ на държавите си че ще имат равенство във външните отношения? 

И видяхме, че няма такова нещо, което ти измисли, че го има в декларацията. И в оригинал я показа! Друг я показва на английски, но няма и няма това, което се опитвате да внушите.

преди 7 минути, parmobil написа:

Ми питах. За балтийските държави. Те по-равни ли са?

За пореден път говорим за нещо и превключваш на друго? Говорим за Украйна, а не за някой друг.

преди 5 минути, parmobil написа:

И видяхме, че няма такова нещо, което ти измисли, че го има в декларацията. И в оригинал я показа! Друг я показва на английски, но няма и няма това, което се опитвате да внушите.

Кое го няма? Ти преведе ли "равнопоставеност във външните отношения"?

преди 1 минута, maxthon написа:

За пореден път говорим за нещо и превключваш на друго? Говорим за Украйна, а не за някой друг.

За кое говорим -  за неутралност, за равенство? За декларация, а после и конституция, в която не се твърди нищо от това, които се опитвате да вмъкнете?

Хайде пак да прочетем какво пише!

преди 1 минута, parmobil написа:

За кое говорим -  за неутралност, за равенство?

Да, но не на Литва, Латвия или Естония. Говорим за такава на Украйна. Какво означава според теб равенство във външните отношения по отношение на Украйна?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.