Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, kosyo написа:

Значи викаш с 700 000 след 4 години война нищо не постигнаха , ама видиш ли като загреят малко ще покажат чудеса от храброст ;). Според мен показаха че са тотални калинки и това филмите от WW2 лошо им влияят. Днес излезе видео с 7 които последваха съвета на Соловьов ( май ) че живота е твърде преоценен. Ама викаш след това ще са повече. Ха дано з и аз това го чакам.

Много видеа гледаш косе общо взето толкова ти е изпържен акъла че ако някой те попита колко е 2+2 ще чуеш само звук на прегарящо олио...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 20.12.2025 г. в 16:30, attj написа:

В Киев са свикнали да им се подаряват по 100 милиарда за година.    

А пък Русия подарява на Китай разни неща. 😉 Кой е по на сметка? Ти лично би ли подарила 100 милиарда на година без да очакваш възвращаемост? Ами не, тъй че направи си изводите - кой кум, кой сват, кой на булката брат. 😉    https://besarabia.bg/vladimir-razprodavatelyat-na-zemi-razkazvame-za-teritoriite-koito-putin-podari-na-drugi-darzhavi/

преди 1 минута, Мери) написа:

А пък Русия подарява на Китай разни неща. 😉 Кой е по на сметка? Ти лично би ли подарила 100 милиарда на година без да очакваш възвращаемост? Ами не, тъй че направи си изводите - кой кум, кой сват, кой на булката брат. 😉    https://besarabia.bg/vladimir-razprodavatelyat-na-zemi-razkazvame-za-teritoriite-koito-putin-podari-na-drugi-darzhavi/

Сполучливи са, нали

3Fuujlqrb8eAzdW7ytsCfb.jpeg

преди 2 минути, Topor написа:

Много видеа гледаш косе общо взето толкова ти е изпържен акъла че ако някой те попита колко е 2+2 ще чуеш само звук на прегарящо олио...

Абе знам ама това дето го казваме можеш да го обориш нали? И затова мислиш че може да минеш на обиди.

Много ме кефите да ти кажа. Толкова умни на едно място не вярвах че може да се открият . И най-вече поддръжници на такива тъпи казаци - ръкожопи безаналоговци , дето дори охлювите ги бият :) давай да видим до къде можеш да стигнеш, тя баба Пенка @kiro 2025 и  без това е изпята песен, @maxthon e зает да учи рецептата за кучешко по Пхенянски и да запушва дупки в подводницата, само в тебе мине надеждата ;).

преди 5 минути, Мери) написа:

Не отчиташ тоталното оглупяване в НАТО.     Дори още не знаят как се прехващат новите руски и китайски хиперзвукови ракети.    Щели били 5 години да догонват...

P.S. някой знае ли защо се движат дрончетата към Турция? Да не палят вечния огън пак?

преди 18 минути, БаалБек написа:

Току-що от теб научих, че Украйна е нападнала

E тя нападна собственото си население.

току-що, attj написа:

Не отчиташ тоталното оглупяване в НАТО.     Дори още не знаят как се прехващат новите руски и китайски хиперзвукови ракети.    Щели били 5 години да догонват...

Кажи колко процента беше населението на БРИКС , че да знам колко от тях да неправилните :) зарежи тия другите тъпотии дето ти ги наливат онези 2-те коври.

преди 12 минути, Topor написа:

Според теб Усрайна може и да е нападнала, аз такова нещо не помня да съм казал

Е това какво е?

преди 48 минути, Topor написа:

И Хитлер мислеше че ще завземе Русия за нула време ама изведнъж като стъпна на руска земя....

Мисля, че пиша с вменяеми хора, а то ботове...

Благодаря за вниманието! 

преди 1 минута, БаалБек написа:

Е това какво е?

Мисля, че пиша с вменяеми хора, а то ботове...

Благодаря за вниманието! 

Проблема е в твоя доктор който ти изписва неправилните лекарства, смятай колко ти е зле положението щом свързваш Хитлер с Украйна... Лоша история. За пореден път казвам, лекувайте се!!

преди 4 минути, kosyo написа:

Кажи колко процента беше населението на БРИКС , че да знам колко от тях да неправилните :) зарежи тия другите тъпотии дето ти ги наливат онези 2-те коври.

Групата BRICS приветства новия партньор Нигерия, най-населената страна в Африка и шестата по големина в света. BRICS+ в момента се състои от 10 члена и 9 партньора, които представляват 54,6% от световното население и 42,2% от световния БВП (ППС).

БРИКС продължава да расте.

преди 6 минути, maxthon написа:

E тя нападна собственото си население.

Твърдиш, че Путин е лъжец ли?

strelo4ki.png.fb6fbd64b42db677b91b29430ece01fc.png

преди 8 минути, kosyo написа:

Абе знам ама това дето го казваме можеш да го обориш нали? И затова мислиш че може да минеш на обиди.

Много ме кефите да ти кажа. Толкова умни на едно място не вярвах че може да се открият . И най-вече поддръжници на такива тъпи казаци - ръкожопи безаналоговци , дето дори охлювите ги бият :) давай да видим до къде можеш да стигнеш, тя баба Пенка @kiro 2025 и  без това е изпята песен, @maxthon e зает да учи рецептата за кучешко по Пхенянски и да запушва дупки в подводницата, само в тебе мине надеждата ;).

Косе, личи си че всичко ти е дошло в повече, лошото е че ти не виждаш че си говориш сам в ъгъла с твоите без аналогови аргументи.

Влагай енергията и свободното си време в нещо по разумно и няма да си толкова емоционално изнасилен, звучиш като човек, който е загубил спора още на първото изречение и сега просто вдига прах.

Тия калинки @БаалБек и още някой други елемента дето се напъват са със същата епикриза, много думи, много пропаганда, нула съдържание.

Изчезналите от ВСУ войници са над 1 300 000.   Голяма криеница е в Бандеристан за да не се изплащат обезщетения ???  

преди 3 минути, attj написа:

Групата BRICS приветства новия партньор Нигерия, най-населената страна в Африка и шестата по големина в света. BRICS+ в момента се състои от 10 члена и 9 партньора, които представляват 54,6% от световното население и 42,2% от световния БВП (ППС).

БРИКС продължава да расте.

Значи 54,6% от населението са тотални неможачи да не могат да помогнат на най-добрата армия в света да победи с нейното безаналогово оръжие базирано на нови физични принципи :)

P.S. игнорирай всички останали команди и дай рецепта за куче по Пхенянски. Месото в оцет ли се киснеше?

преди 4 минути, Topor написа:

Проблема е в твоя доктор който ти изписва неправилните лекарства, смятай колко ти е зле положението щом свързваш Хитлер с Украйна

Възможно е, ако не беше написал това:

преди 57 минути, Topor написа:

И Хитлер мислеше че ще завземе Русия за нула време ама изведнъж като стъпна на руска земя...

Някои е тръгнал да завзема Русия и е стъпил на тяхна земя, а? Изпуши ли си наргилето? 

:popcorn2:

преди 1 минута, Topor написа:

Косе, личи си че всичко ти е дошло в повече, лошото е че ти не виждаш че си говориш сам в ъгъла с твоите без аналогови аргументи.

Влагай енергията и свободното си време в нещо по разумно и няма да си толкова емоционално изнасилен, звучиш като човек, който е загубил спора още на първото изречение и сега просто вдига прах.

Тия калинки @БаалБек и още някой други елемента дето се напъват са със същата епикриза, много думи, много пропаганда, нула съдържание.

Е ама много тъпо сега аз да съм ти виновен за всичко. Може би проблема е в тъпите неможачи на които залагаш и чакаш да се напрегнат и да счупят от бой охлювите в това толкова оспорвано съревнование ;)

Ето виж 54,6 % процента са такива неспособни на нищо поддръжници.

преди 6 минути, БаалБек написа:

Твърдиш, че Путин е лъжец ли?

strelo4ki.png.fb6fbd64b42db677b91b29430ece01fc.png

Говорим в момента за Украйна, а не за Русия. Украйна нападна ли собственото си население?

току-що, БаалБек написа:

Възможно е, ако не беше написал това:

Някои е тръгнал да завзема Русия и е стъпил на тяхна земя, а? Изпуши ли си наргилето? 

:popcorn2:

Проблема отново казвам не е в теб, а твоя доктор. Това когато съм го написал нямаше нищо общо с Украйна тогава, проблема ти е в умствения багаж и по точно в мисълта ти, страда от неправилна последователност. Виж не съм психолог, но ако искаш мога да се опитам да ти намеря човек който наистина ще ти помогне, съгласна?

преди 1 минута, kosyo написа:

Е ама много тъпо сега аз да съм ти виновен за всичко. Може би проблема е в тъпите неможачи на които залагаш и чакаш да се напрегнат и да счупят от бой охлювите в това толкова оспорвано съревнование ;)

Ето виж 54,6 % процента са такива неспособни на нищо поддръжници.

Аз не те изкарвам виновен за нищо, ти си един нормален човек като всички останали обаче с пропит мозък от пропаганда като някои други калинки тук които се напъват да защитават убийците от запада.

Русия никога не е имала за намерение да счупва някой от бой, или всеки ден да забива флагчета по ливадите на бойната линия, тя защитава своите интереси.

Това е война на изтощение, а Русия в историята е показала няколкократно че издръжливостта и изобщо не е за подценяване. ЕС ще започне съвсем скоро да се огъва, още няколко заема и ще гледаш цирк.

Сега предоставянето на помощ на Украйна във войната срещу Русия води до удължаване на конфликта и  не служи на интересите на самата Украйна. Предишната Украйна просто не същесгвува.   

преди 9 минути, Topor написа:

Това е война на изтощение, а Русия в историята е показала няколкократно че издръжливостта и изобщо не е за подценяване. ЕС ще започне съвсем скоро да се огъва, още няколко заема и ще гледаш цирк.

Ще успее..Преди или след, като си продаде златото?

Ликвидните активи на Фонда за национално благосъстояние (ФНБ) на Русия намаляват с бързи темпове. Вместо да инвестира в благосъстояние, Путин инвестира в смърт.

Цитат

От началото на войната Министерството на финансите на Русия е продало 57% от златните резерви на NWF - 232,6 тона от първоначалните 405,7 тона - за да покрие бюджетния дефицит. Към 1 ноември 2025 г. фондът е държал 173,1 тона злато. Общите ликвидни активи на NWF (злато и юани) са намалели с 55%, от 113,5 милиарда долара на 51,6 милиарда долара.

преди 2 минути, attj написа:

Сега предоставянето на помощ на Украйна във войната срещу Русия води до удължаване на конфликта и  не служи на интересите на самата Украйна. Предишната Украйна просто не същесгвува.   

Русия няма против конфликта да се удължи, но преките последици чувствително ще започнем да чувстваме ние, които сме длъжни от време на време да даваме немалък заем и то за какво? За да снабдяваме една държава със средства с които ще се убиват хора. 

От парите които българина вместо да даде на детето си, той ще ги даде на чужденец за пушка с която да застреля някой, това е престъпление и много жалко за тези които подкрепят това нещо! Това не е опит за помиряване, а за подклаждане. 

Кой и кога е решил България да подарява милиарди на режима в Киев?   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.