Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Големи кръгли хапчета трябва да пиеш :) 

...като джанта...13 цола...поне...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, Мери) написа:

Не е логично да сравняваш Зеленски с Милошевич, но ти никога не си  робувала  на логиката, нали? ;)

Според твоята  псевдологика  кое в изречението не е достоверно?  Всички в БРИКС и дори в САЩ са озадачени от оглупяването в ЕС.     

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Да си видяла мурзилка да не е във възторг от Милошевич? Сръбски шовинист, убиец на деца, изселил 1 млн косовари, превърнал просперираща Югославия в пепел и югоносталгия, с икономическият талант на глинен гювеч. Няма диктатор, докарал народа си до икономически колапс и изолация, на който да нямат плакат в стаята си.

Когато Вучич се изправи на трибуната на Общото събрание на ООН и каза че:

досега не е чул рационален отговор на въпроса каква е разликата между суверенитета и териториалната цялост на Украйна и Сърбия, които са грубо нарушени".

и още:

"Сърбия не е стъпвала на чужда територия, нито е застрашавала териториалната цялост на която и да е страна, за да има интервенция срещу нея. Това не попречи на 19-те най-богати страни от НАТО да нападнат суверенна държава без решение на ООН през 1999 г.", припомни Вучич. 

Всички в ООН тогава мълчаха като пукали. Ти обаче си по-голям капацитет от тях и ги разбираш нещата. Браво :yanim:

През последните 24 часа руснаците са извършили над 7000 атаки с дронове камикадзе срещу позиции на ВСУ, 170 бомбени атаки.
Не са включени атаките срещу енергетиката.

току-що, attj написа:

Според твоята  псевдологика  кое в изречението не е достоверно?  Всички в БРИКС и дори в САЩ са озадачени от оглупяването в ЕС.     

Нека си припомним едно от престъпленията на украинския Милошевич. :)

https://www.stopfake.org/bg/fejk-razpyatie-v-efira-na-pervyj-kanal/

Имаш природент талант за фейкомет, знаеш ли? ;)

https://bezanalog.com/kontra-propaganda/nai-besnite-russina-fakes-year-2024/

преди 24 минути, kaldata1 написа:

Да си видяла мурзилка да не е във възторг от Милошевич? Сръбски шовинист, убиец на деца, изселил 1 млн косовари, превърнал просперираща Югославия в пепел и югоносталгия, с икономическият талант на глинен гювеч. Няма диктатор, докарал народа си до икономически колапс и изолация, на който да нямат плакат в стаята си.

Майко мила... 😆

Вчера беше рожденият ден на върховния клоун и блогър попита обикновени украинци в Киев какво биха му пожелали:

Относно събитията в СФРЮ от 90-те години на миналият век, препоръчвам книгите на Войн Божинов от СУ. Истината е, че Тито оставя много тежко финансово бреме за югославяните и след смъртта му това бреме започва, да тегне над държавата като дамоклев меч - тежки кредити над западни банки с огромна лихва, което довежда до икономическо разпокъсване на Югославия. Общо-взето, всеки започва, да дърпа чергата към себе си. Останалото е ясно - демократично бомбардиране над сърбите с обеднен уран, за което едно време абсолютно никой европейски лидер не каза и "гък". Сума ти цивилни сърби загинаха докато НАТО посяваше с демокрация, а политическата измет като Иван Костов и Пешо Коня даже и аплодираха всичко това.
sotsialisticheska-yugoslavia-v-razpad.jp

преди 29 минути, communismatic написа:

Относно събитията в СФРЮ от 90-те години на миналият век, препоръчвам книгите на Войн Божинов от СУ. Истината е, че Тито оставя много тежко финансово бреме за югославяните и след смъртта му това бреме започва, да тегне над държавата като дамоклев меч - тежки кредити над западни банки с огромна лихва, което довежда до икономическо разпокъсване на Югославия. Общо-взето, всеки започва, да дърпа чергата към себе си. Останалото е ясно - демократично бомбардиране над сърбите с обеднен уран, за което едно време абсолютно никой европейски лидер не каза и "гък". Сума ти цивилни сърби загинаха докато НАТО посяваше с демокрация, а политическата измет като Иван Костов и Пешо Коня даже и аплодираха всичко това.
sotsialisticheska-yugoslavia-v-razpad.jp

Майко мила... 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Майко мила... 😆

Ако ти стиска, можем и да поспорим, ама не мисля, че ще искаш, да си го причиниш. Принципно, понеже хабер нямаш от света, обикновено във форума основната ти роля е на "палячото с 200-та акаунта", ама пък знае ли човек...

преди 5 минути, communismatic написа:

Ако ти стиска, можем и да поспорим, ама не мисля, че ще искаш, да си го причиниш. Принципно, понеже хабер нямаш от света, обикновено във форума основната ти роля е на "палячото с 200-та акаунта", ама пък знае ли човек...

Какво да ми стиска? 😆 По принцип споря с хора, а не с бавноразвиващи неадекветни избягали от луднаца хуманоиди.... 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 3 минути, "Саша" написа:

Какво да ми стиска? 😆 По принцип споря с хора, а не с бавноразвиващи неадекветни избягали от луднаца хуманоиди.... 😆

Уоу, каква обида. Ако беше на мое място, щеше да ме докладваш веднага, нали? То иначе как да ми противодействаш? С акъл?

преди 6 минути, communismatic написа:

Уоу, каква обида. Ако беше на мое място, щеше да ме докладваш веднага, нали? То иначе как да ми противодействаш? С акъл?

Късопаметнико, много бързо забрави, че публично пред адмистратора и модераторите заявих, че не докладвам? 😆 Ех, откъде да имаш толкова акъл с твоите две полугънки? 😆 И защо да е обида самата истина? Реалността за обида ли я приемаш вече? 😆😆😆

Правилно, да. Ти си човек, който изобщо не лъже. Особено с твърденията, че не пишеш от 200 акаунта. Само е много странно, що всичко живо ти се подиграва заради това. Каква несправедливост само...

Тя и твойта не е лесна. Това да си лайкваш акаунта, за да получиш форумно одобрение... не е признак за хубав живот... реален, имам предвид, не виртуален. ;) 

току-що, communismatic написа:

Правилно, да. Ти си човек, който изобщо не лъже. Особено с твърденията, че не пишеш от 200 акаунта. Само е много странно, що всичко живо ти се подиграва заради това. Каква несправедливост само...

Тя и твойта не е лесна. Това да си лайкваш акаунта, за да получиш форумно одобрение... не е признак за хубав живот... реален, имам предвид, не виртуален. ;) 

Не знам каква ти е диагнозата, но ще направиш добре на света ако незабавно потърсиш спешна медецинска помощ от психолог? 🤭

Как му казват на твоето заболяване честно нямам никаква идея, но е факт, че всеки път когато посетя форума и напиша нещо, повтаряш едно и също. То да беше ден, два, месец, но ти повече от година едно и също повтаряш. 😆😆😆 

Ама то не само аз го повтарям това, то всеки теб те свързва с някакъв психичноболен, дето поства от над 200 акаунта, за да си осмисли жалкият живот тук. Това, че на теб ти изнася, да ме виниш мен, че те ебавам по тоя параграф... това вече е отделна тема. Друг е въпроса, че ти и да не пишеш от 200 акаунта... не виждам, да си особено полезен за форума. В смисъл... ти не можеш, да се включиш адекватно в нито една тема. Въпроса ми по-горе и отговора от твоя страна го доказват... :) 

Както и да е... Хубаво е да има и такива тук, поне да има на кого постоянно, да се хилим. Особено с твърдения, че магистралите били с дупки, щото много се карало по тях. Примерно... 

преди 1 минута, communismatic написа:

Ама то не само аз го повтарям това, то всеки теб те свързва с някакъв психичноболен, дето поства от над 200 акаунта, за да си осмисли жалкият живот тук. Това, че на теб ти изнася, да ме виниш мен, че те ебавам по тоя параграф... това вече е отделна тема. Друг е въпроса, че ти и да не пишеш от 200 акаунта... не виждам, да си особено полезен за форума. В смисъл... ти не можеш, да се включиш адекватно в нито една тема. Въпроса ми по-горе и отговора от твоя страна го доказват... :) 

Както и да е... Хубаво е да има и такива тук, поне да има на кого постоянно, да се хилим. Особено с твърдения, че магистралите били с дупки, щото много се карало по тях. Примерно... 

Приеми съвета ми и потърси медицинска помощ..... дано не е прекалено късно, че.... 😆

Съвет от човек, дето е с възможностите на катеричка... трудно бих приел. Аз даже се учудвам, че караш и тир. Как изобщо са дали книжка на такъв като теб, за мен е крайно непонятно. Явно кризата за кадри е и в логистичният бизнес.

преди 1 минута, communismatic написа:

Съвет от човек, дето е с възможностите на катеричка... трудно бих приел. Аз даже се учудвам, че караш и тир. Как изобщо са дали книжка на такъв като теб, за мен е крайно непонятно. Явно кризата за кадри е и в логистичният бизнес.

ТИР с удоволствие бих карал/шьофирал ако имах категория, умения, възможност и време. До колкото съм чувал от познати, това една от най-добре платените професии. 

Доста висока класа познати имаш, определено. От ромски произход ли са?

току-що, communismatic написа:

Доста висока класа познати имаш, определено. От ромски произход ли са?

Така е. Не са роми/сигани, сите са Българи, а не като теб копейки.... 😆

100% са висока класа, да. Щом за тях работата като тираджия е една от най-добре платените... представям си, колко акъл имат в главата... То самият факт, че са твои познати долу-горе може да ни насочи към отговора.

Между другото подучух, че великия ОРК, вожда русите, че масово внася индийци поради липса на работна ръка? 😆😆😆 Те май са повече роми от нашите и се плодят като зайци. Какво ще прилича рузия след 30 години ми е интересно.... 😆

Индия ще преброи населението си

Нещо такова.... 🤭

Тираджия, що рязко смени темата? Нещо неудобно ли ти стана?

Старият глупак Путин го направи: Сега Азербайджан с удоволствие се възползва

Пълната забрана на ЕС за внос на руски газ от 2027 г. бе коментирана днес от рускоезичния телеграм канал "Сеятель ветра", като показателна за постигнатото от Владимир Путин дотук, така:

"Старият глупак, със собствените си ръце, разруши всичко, което бе изграждано с десетилетия. Той направи тръбопроводите на стойност милиарди долари безполезни. Той загуби огромни пазари, които сега Азербайджан и други доставчици експлоатират с удоволствие."

Каналът коментира решението на Съвета на ЕС да спре покупките както на газ от тръбопроводи, така и на втечнен природен газ (LNG) от Русия. Вносът на руски втечнен природен газ трябва да бъде спрян до края на 2026 г., а на газа от тръбопроводи - до 30 септември 2027 г.  

На този фон руските медии съобщиха, че Азербайджан се е възползвал от това и е започнал да доставя газ на Германия и Австрия, считано от 16 януари, като това обяви държавната енергийна компания Socar. Газът се доставя до Европа чрез Трансадриатическия газопровод (TAP), който преминава от гръцко-турската граница през Гърция и Албания до Южна Италия, а оттам се транспортира до Германия и Австрия.

Тези две новини, пише каналът, "илюстрират епохалното постижение на майстора на сложни ходове и хитри планове [Путин]", които той постигна дотук с войната си срещу Украйна.

https://www.actualno.com/europe/starijat-glupak-putin-go-napravi-sega-azerbajdjan-s-udovolstvie-se-vyzpolzva-news_2547648.html 😆

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.