Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kosyo написа:

Възпитаници на московските гей-клубове, минали спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск чули за ГОЛЕМИЯ размер помощ от са готови да се предат дори на дрон, следвайки най-добрите практики на иракските си колеги

Кажи, де? Що млъкна? Нали много искаше, да ме затапваш... то не бяха заплахи, то не беше чудо. Кажи, става ли ти оная работа от руските трупове?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, communismatic написа:

Кажи, де? Що млъкна? Нали много искаше, да ме затапваш... то не бяха заплахи, то не беше чудо. Кажи, става ли ти оная работа от руските трупове?

На тебе става ли когато видиш чибурашките да танцуват касачок? 😆 Аз като ви разправям, че въпросния елемент има психични проблеми, се правите на неразбрали..... 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 3 минути, communismatic написа:

Браво! Хахаха. Така и не каза как така другаря Poo-tin спря разширението на НАТО, а иска НАТОВСКА база, че иска и да се присъеди.  

Както казах опита за отклоняването от темата, обиди е тъп тролски подхват който обичате да ползате, но аз не съм забравил какво си написал, имаш ли нужда от подсещане? Няма проблем - кажи само ;)

В памет на Мишо! Фотофиниша

преди 1 минута, "Саша" написа:

На тебе става ли когато видиш чибурашките да танцуват касачок? 😆 Аз като ви разправям, че въпросния елемент има психични проблеми, се правите на неразбрали..... 😆

Tираджията пак се мъчи, да разсъждава, завалията... Айде прочети ми още двадесет-тридесет пъти поста, прочети постовете на Косьо Умния, че отново показваш тоталното си неумение, да четеш с разбиране. Как са му дали книжка на това недоразумение, наистина ми е крайно непонятно. Смятай, каква криза за кадри има. 

преди 2 минути, kosyo написа:

Така и не каза как така другаря Poo-tin спря разширението на НАТО, а иска НАТОВСКА база, че иска и да се присъеди.  

Напротив, отговорих ти. Това са твои размишления, само дето размишленията ти са на ниво "тираджията", оня по-горе... дето за пореден път не е разбрал абсолютно нищо. Какъв е смисъла на "мироопазващата" организация НАТО, би ли ми обяснил? И защо точно Русия е пропусната? Каква ли е логиката? Я помисли няколко дни и ми отговори. Всъщност... помисли седмица-две... ако трябва месец, опитвам се, да ти вляза в тежкото положение.

Естествено че поради ТОТАЛНОТО китайско емабрго на баба Пенка и тази сутрин няма бодра дробонарезка!

Какво да се прави - то и сигнал от Старлинка няма , нали @kiro 2025 ?

Тая колона от 2024 излезе ли вече от града или това е най-дългия град?

И понеже няма да обърнете внимание на детайлите във видеото да ви кажа това е първият случай на самоуправляваща се Лада! 

Как тебе такое Илон Мъск?

преди 3 минути, communismatic написа:

Какъв е смисъла на "мироопазващата" организация НАТО, би ли ми обяснил? И защо точно Русия е пропусната? Каква ли е логиката? Я помисли няколко дни и ми отговори. Всъщност... помисли седмица-две... ако трябва месец, опитвам се, да ти вляза в тежкото положение.

Как така бре , той не бил се съгласил на разширение ? Никога нямало да го разреши ;). Явно са забравили да го питат пак? Пак да го прецакали , нали?

Foreign Affairs: Тръмп може да отмени споразуменията за сигурност с Украйна, Европа трябва да е готова и за това.

преди 3 минути, kosyo написа:

Как така бре , той не бил се съгласил на разширение ? Никога нямало да го разреши ;). Явно са забравили да го питат пак? Пак да го прецакали , нали?

Мда. Както казах седмица-две... месец, ако трябва. Очевадно за няколко минути няма да стане работата.

на 14.11.2024 г. в 18:07, communismatic написа:

2/ Разширяването на границите на НАТО: Все пак това е нещо, което Путин няма как да допусне. 

Аз си знаех- прецакали да го отново човека. Те са го излъгали да апелира за НАТОВСКА база насред руZия, да иска да се присъедини към тях и те забравили да го питат :)

Майстора на многоходовия шах  са му забили нож в гърба и са го водели за носа.....

G_rcwL_XcAAxvfo?format=png&name=small

Ето и кадър от безаналоговата самоуправляваща се кола. Тия англосаксонци ще им дишат праха на тия с допълнителна хромозома. 

Присъединяването на Украйна към Европейския съюз трябва да приключи до 2027 г., заяви  Володимир Зеленски, добавяйки, че Киев разглежда членството в ЕС като част от гаранциите за сигурност за разкъсваната от война страна.     Украйна в момента чака началото на преговорите по главите с Европейската комисия, които са блокирани от унгарската позиция в Съвета.    Зеленски си мисли, че Донбас и АЕЦ Запорожие са главните пречки за мир с РФ.   Цялата Новорусия е тяхна цел и това е публично известно.

преди 8 минути, kosyo написа:

Аз си знаех- прецакали да го отново човека. Те са го излъгали да апелира за НАТОВСКА база насред руZия, да иска да се присъедини към тях и те забравили да го питат

Тъй, пак да повторя... седмица-две... ако трябва месец, ако трябва и година. Все пак положението с теб не е никак розово.

Най-умният тираджия сред ГЕРБерите, и той млъкнА. Що така, бе, дзверо? Пиши поне от останалите акаунти, недей да оставаш капо.

преди 7 минути, communismatic написа:

Тъй, пак да повторя... седмица-две... ако трябва месец, ако трябва и година. Все пак положението с теб не е никак розово.

Ми то мина повече от година от последното разширение ,  което другаря Poo-tin  няма как да разреши :) .Я кажи ти НАТО разширили се без да го питат?

Виждам че ти сложно , по- лесен въпрос ,а?

Орбан: Лидерите на ЕС ще вкарат цяла Европа в милиарди  дългове заради Украйна.  Прав е.   В Брюксел обаче не се вслушват.    

Аз ти зададох конкретен въпрос, на който ти не искаш, да отговориш. На кой му е "сложно", мисля, че е пределно ясно... Както и да е, и без това нямам високи очаквания към "дискусиите" с теб. С толкова акъл - такава "дискусия". :) 

преди 14 минути, communismatic написа:

Аз ти зададох конкретен въпрос, на който ти не искаш, да отговориш. На кой му е "сложно", мисля, че е пределно ясно... Както и да е, и без това нямам високи очаквания към "дискусиите" с теб. С толкова акъл - такава "дискусия". :) 

Велик пост!!!! Верно тука само най-умните се се събрали ;). Значи другаря Poo-tin нямало да позволи разширение , ама то се разширило без да го питат :) Аз ти подсказах - пак са го прецакали човека. А той толкова им се слагаше, НАТОВСКА база искаше , искаше да се присъедини дори. А те да не го питат и сега да се опитваш да се измъкнеш от думите и да си и да ти се подигравам за старите ти тъпи изказвания ,а? 

Не ти се получават опитите за бягане от темата , пак ако трябва да ти цитирам за какво говорим че малко забравяте . Нищо лошо -то това при вас си е закон ;)

Кофти отломки :)

Косьо Умния за пореден път доказва, че е най-умният тук... Нека пак да припомним въпроса, който беше зададен, щото може и да не си го разбрал. Все пак се опитвам, да водя накакъв диалог с човек, дето се кефи от кървища и откъснати ръце. Очевадно е непосилна задача за него.

преди 42 минути, communismatic написа:

Какъв е смисъла на "мироопазващата" организация НАТО, би ли ми обяснил? И защо точно Русия е пропусната?

Ако искаш, да оцветя най-важното и да ти го постна като картинка?

Зеленски вече го наричат   фашист в Украйна, видно от  думите на лидера на партията „Батькивщина“   Юлия Тимошенко, срещу която в страната е започнато наказателно разследване.      Юлия Тимошенко не изпитва нежни чувства към Русия, тъй като преди няколко години тя твърдеше да се воюва за да се разправим с Русия.     И ето, стигна се вече до ситуация, в която Тимошенко нарече режима на Зеленски фашистки.   Оглупяването в Киев също продължава.

преди 10 минути, communismatic написа:

Косьо Умния за пореден път доказва, че е най-умният тук... Нека пак да припомним въпроса, който беше зададен, щото може и да не си го разбрал. Все пак се опитвам, да водя накакъв диалог с човек, дето се кефи от кървища и откъснати ръце. Очевадно е непосилна задача за него.

Ако искаш, да оцветя най-важното и да ти го постна като картинка?

на 14.11.2024 г. в 18:07, communismatic написа:

2/ Разширяването на границите на НАТО: Все пак това е нещо, което Путин няма как да допусне. Самата организация е създадена на антируска основа, а освен това... нека бъдем честни, тя е тотално лицемерна и е най-обикновен политически и военен инструмент на САЩ. 

Смисъл няма от тази организация, защото другаря Poo-tin няма да позволи да се разшири, но нищо че е антируска той иска НАТОВСКА база насред руZия, че и иска да се присъедини към нея. 

Той е анти-руZки настроен и затова го е искал това :) Така харесва ли ти?

НАТО не се е разширило , защото другаря няма да даде ?

Много си умен не споря , ама тук малко не ти се получава логиката..... Ако искаш да обясниш ?

Цирковите номера в самая болшая да просто на други ниво

G_sASRiW8AAkFwD?format=png&name=small

Не опитвайте това у дома!

Днеска ще изпляка 20 поста нашия титуляр.

Политическа та ситуация го налага :)

Пп

Ало Некрофила - къде е перемогата бе бастунко :)

На другите места загубата на хайп е страховита та се налага тролската дивизия да нападе :)

Ще пуска едно и също докато изчерпи Х каналите импосле почва отначало

Ваденето на мнения от 2024 сигурно се смята за голяма оргиналност.

Няма перемогаааааааа!  

преди 1 минута, communismatic написа:

Умен Косьо, кво стана? Да не хвърли каишите?

Чакай човек зает съм да помагам на другаря Poo-tin  да не позволи разширението на НАТО :)

Ти няма ли да удариш едно рамо?

@kiro 2025 кажи за колоната дето влезе на кое авеню е ? Да не са спукали гума или да са свършили парите?

Мда, явно ще трябва да се оцвети най-важното...

преди 59 минути, communismatic написа:

Какъв е смисъла на "мироопазващата" организация НАТО, би ли ми обяснил? И защо точно Русия е пропусната?

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Ще пуска едно и също докато изчерпи Х каналите импосле почва отначало

Ваденето на мнения от 2024 сигурно се смята за голяма оргиналност.

Няма перемогаааааааа!  

на 14.11.2024 г. в 1:00, nikolov2020 написа:

Баба Пенка официално ти съобщава ще докато ръсеше глупости една колона (последни бройки) влезе в Купянск като на парад и стовари десант.

ВВС в момента недоумява как, защо и т.н. след като Украйна е топ военна сила това се случило :)

Ето за баба Пенка ако е забравила :)

Има ли снимки от общината от тая колона?

Реално в случая с Украйна нито Европа, нито САЩ показаха готовност да воюват на нейна страна. Нещо повече, от 2022 г. насам те неколкократно подчертаха, че политиката им е насочена към избягване на пряка война с Русия.             Враждебността на Тръмп към Европа и нейните интереси в областта на сигурността и икономиката е определяща черта на външната му политика и, изглежда, това само се засилва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.