Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, kosyo написа:

Ми не знам човек това малко термоядрено устройство от АЗОВСТАЛ дето го намери там още ми се губи. Пък както казах намерихте и началник щаба на НАТО там. Продължавам да се чудя кой ще води в Иран?

Извън шегата , смятам че ти и @glen сте най-наивните тук :). Направо се заливам от смях какво сте писали....

Три години чакам разпитите на СТОТИЦИТЕ натовски генерали, пленени в Азовстал. Обещаха ми, че до края на 2024 ще са почнали и делата. Къде скриха натовските генерали - стотици при това?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Изчезни бе трол некрофилски

Кире , остави ме да се забавлявам,бре човек . Мислиш ли че ми е лесно след това дето го гледам? Вечерта, знаеш ми е разтоварваща в повечето случай :). Гледаш ли какво готови за мезе екземпляри има тук? Е да и ти си от тях, но какво да се прави - няма качествени хора вече.

преди 11 минути, kosyo написа:

С този страшния самолет ли? Единствения?

Единствен е за глупаците. Ти искаш руснаците да ти изпратят списък колко самолета имат в Иран и къде са разположени. Виждаше се от постовете ти че си глупав, ама чак пък толкова...

току-що, В. Велев написа:

Единствен е за глупаците. Ти искаш руснаците да ти изпратят списък колко самолета имат в Иран и къде са разположени. Виждаше се от постовете ти че си глупав, ама чак пък толкова...

Ми кажи колко са страшни и те де. Защо страшния е само единия? 

преди 6 минути, kosyo написа:

Кире , остави ме да се забавлявам,бре човек . Мислиш ли че ми е лесно след това дето го гледам? Вечерта, знаеш ми е разтоварваща в повечето случай :). Гледаш ли какво готови за мезе екземпляри има тук? Е да и ти си от тях, но какво да се прави - няма качествени хора вече.

Отново по глупав начин се опитваш да скриеш глупостта си. Забавлявал се бил... Кого ще лъжеш. Всичко сега от вътре ти ври и кипи. Губиш по всички параграфи. Както загуби и войната с украинските прехвалени дронове. Руснаците им разказаха играта :)

преди 4 минути, В. Велев написа:

Отново по глупав начин се опитваш да скриеш глупостта си. Забавлявал се бил... Кого ще лъжеш. Всичко сега от вътре ти ври и кипи. Губиш по всички параграфи. Както загуби и войната с украинските прехвалени дронове. Руснаците им разказаха играта :)

Абе не знам кой е глупав, ама ти намери ли малкото термоядрено устройство от АЗОВСТАЛ заедно с началник щаба на НАТО  пак от там. Щото мисля че от нас 2-мата един го намери  само ;). А аз още го търся..

Зарежи тия работи и кажи за хиперзвука. Знаеш обичам да събирам изказвания от най-умните тук :)

преди 4 минути, kosyo написа:

Абе не знам кой е глупав, ама ти намери ли малкото термоядрено устройство от АЗОВСТАЛ заедно с началник щаба на НАТО  пак от там. Щото мисля че от нас 2-мата един го намери  само ;). А аз още го търся..

Голяма работа. Като няма за другите 1000 неща да кажеш нещо си се захванал само за едно: за термоядреното устройство от АЗОВСТАЛ :) Мнооого важно.

Благодаря че се събрахте няколко глупака тука та да си уплътня времето докато започне хокея :) Да ви набия малко канчето.

Република Украйна в РФ си е стъпка назад като УССР в СССР.  Преди това въобще e нямало подобна самостоятелна държавност.  Думите на евреина Зеленски за украинска нация са историческа малоумна измислица.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Голяма работа. Като няма за другите 1000 неща да кажеш нещо си се захванал само за едно: за термоядреното устройство от АЗОВСТАЛ :) Мнооого важно.

Благодаря че се събрахте няколко глупака тука та да си уплътня времето докато започне хокея :) Да ви набия малко канчето.

Ами ако не е за малкото термоядрено устройство намерено в Азовстал , кажи за началник щаба на НАТО. Че след като го намерихте и него там , не мине ясно кой ще командва в Ирак? Да не да те цанят тебе. Вижда се че с един СТРАШЕН самолет биеш всички вече :).

Зеленият психопат публично твърдеше,  че всички казаци са украинци.     Тогава те  защо изтребват неговите любими бандеровци?      Зеленски днес: Украйна не губи войната, въпросът е дали ще я спечелим.

"САЩ ще вдигнат санкциите срещу Русия заради потенциални съвместни проекти от 14 трилиона долара" - Това заяви Дмитриев, специалният пратеник на Путин.

mnogohodov.thumb.png.712d199ec9554e7ad83693e532d6716c.png

Этот парень — дурак!

Трагичните събития в Украйна започнаха заради демокрацията на САЩ през 2013 година.  Според оценки в Китай причинители са САЩ.    

преди 10 минути, kosyo написа:

Ами ако не е за малкото термоядрено устройство намерено в Азовстал , кажи за началник щаба на НАТО. Че след като го намерихте и него там , не мине ясно кой ще командва в Ирак? Да не да те цанят тебе. Вижда се че с един СТРАШЕН самолет биеш всички вече :).

Щом бълбукащата ти лайква се успокоих. Събрахте се глупаците. Продължаваш с простотията си че се виждал само един самолет. А ти колко искаш да видиш? И бъди спокоен - ще ги видиш всичките. Ама ако живееш близо до летище София не ти гарантирам да ги видиш всичките :)

преди 5 минути, БаалБек написа:

"САЩ ще вдигнат санкциите срещу Русия заради потенциални съвместни проекти от 14 трилиона долара" - Това заяви Дмитриев, специалният пратеник на Путин.

По-добре да не ги вдигат. Със санкции руската икономика работи по-добре :)

П.П. Утре пак съм в Казанлък на центъра. Ще те чакам.

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Какво е решил си е негова работа - удар ще има, ако иран не изпълни поставените условия, за което има краен срок

Условието е иранците да направят нещо си с ядрената си програма. Да, ама нали миналото лято я унищожиха тази програма:

Хегсет: САЩ унищожиха ядрената програма на Иран

Нима кравите излъгаха? Май тогава само се направиха на "гоУемата работа", а сега се оказва че са унищожили на баба ми хурката :giggle1: 

Чакай да ти припомня всъщност какво стана лятото. Ето хронологията:

Ден първи - Кравария удря иранската ядрена програма

Ден втори - Тръмп казва че може да смени властта в Иран

Ден трети - Иран удря най-голямата краварска база в региона 

Ден четвърти - Тръмп вече е нацапал гащите и е забравил че иска да сменя аятолаха, а вместо това почва да дърдори за примирие. 

Сега какво? Нова серия на същият филм ли ще гледаме?

Не може да се каже, че губим войната.  Въпросът е дали ще спечелим , заяви украинският президент Володимир Зеленски в ексклузивно интервю за Франс прес, дни преди четвъртата годишнина от руската инвазия.
Зеленски заяви още пред Франс прес, че иска чуждите войски, предназначени за разполагане в Украйна в случай на примирие, да бъдат разположени близо до фронта.   Реално никой не им пречи и сега да го направят.  Те се страхуват - в тази натъкмена коалиция на нежелаещи.    За нищо не стават.     Армиите в Европа отдавна много сериозно са редуцирани и реално липсват.

преди 55 минути, kaldata1 написа:

Три години чакам разпитите на СТОТИЦИТЕ натовски генерали, пленени в Азовстал. Обещаха ми, че до края на 2024 ще са почнали и делата. Къде скриха натовските генерали - стотици при това?

Дай линк да видим кой е говорил за стотици натовски генерали :)

преди 37 минути, В. Велев написа:

Щом бълбукащата ти лайква се успокоих. Събрахте се глупаците. Продължаваш с простотията си че се виждал само един самолет. А ти колко искаш да видиш? И бъди спокоен - ще ги видиш всичките. Ама ако живееш близо до летище София не ти гарантирам да ги видиш всичките :)

Пак не каза след като началник- щаба на НАТО ги заловиха в Азовстал с малко термоядрено устройство, кой ще води битката с Иран ? Не мога да се успокоя докато не науча това ;). Хайде де, светни ни нас неуките 

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Условието е иранците да направят нещо си с ядрената си програма. Да, ама нали миналото лято я унищожиха тази програма:

Хегсет: САЩ унищожиха ядрената програма на Иран

Нима кравите излъгаха? Май тогава само се направиха на "гоУемата работа", а сега се оказва че са унищожили на баба ми хурката :giggle1: 

Чакай да ти припомня всъщност какво стана лятото. Ето хронологията:

Ден първи - Кравария удря иранската ядрена програма

Ден втори - Тръмп казва че може да смени властта в Иран

Ден трети - Иран удря най-голямата краварска база в региона 

Ден четвърти - Тръмп вече е нацапал гащите и е забравил че иска да сменя аятолаха, а вместо това почва да дърдори за примирие. 

Сега какво? Нова серия на същият филм ли ще гледаме?

Кой, какво е спрял или унищожил....ссмо Президрнта на САЩ.

преди 3 минути, kosyo написа:

Пак не каза след като началник- щаба на НАТО ги заловиха в Азовстал с малко термоядрено устройство, кой ще води битката с Иран ? Не мога да се успокоя докато не науча това ;). Хайде де, светни ни нас неуките 

Забранили са ми още да го казвам :) Скоро ще го научиш. Ако не живееш близо до летище София де :)

на 29.08.2022 г. в 14:39, Гост написа:

Фалшиви новини за украинско настъпление.

На украинците нито техника им остана, нито личен състав. 

Руснаците си играят с тях като котка с мишка и гледат как замръзват на запад. И как западняците сами си разрушиха икономиките. То това тръгна още с кораната, а сега продължава и с газа.

А уж били много умни западняците... Всесто да си гледат народите да им са добре, те се кланят и изпълняват заповедите на чичо сам.

преди 14 минути, В. Велев написа:

Забранили са ми още да го казвам :) Скоро ще го научиш. Ако не живееш близо до летище София де :)

Ти верно си бил страшен титан на мисълта... Аз като ви разправям, че тука сме най-големите , не ми вярвате :)

преди 2 минути, kosyo написа:

Ти верно си бил страшен титан на мисълта... Аз като ви разправям, че тука сме най-големите , не ми вярвате :)

Съжалявам, ама не мога да ти обръщам повече внимание тази вечер - хокея започва.

преди 48 минути, ivottoshev написа:

Дай линк да видим кой е говорил за стотици натовски генерали :)

https://skandalno.net/литовкин-пленените-нато-нски-генерал/

https://informiran.net/svyat/ochakva-se-skandal-v-nato-stana-izvestno-kakvo-se-namira-v-podzemieto-azovstal

преди 6 минути, В. Велев написа:

Съжалявам, ама не мога да ти обръщам повече внимание тази вечер - хокея започва.

Е не... Винаги на най-интересното се отказвате. Тъкмо порових малко да видя как познаваш и мога да  заключа,  че летището в София е най-безопасното място в света вече :). Ти не си познал едно нещо до тук.

на 17.05.2022 г. в 16:12, glen написа:

Наистина, някои доста големи риби очевидно са били уловени в тунелите от руските военни:

Пенсиониран американски адмирал Ерик Олсън
Британски подполковник Джон Бейли
Пенсиониран канадски генерал Тревър Кадийо

А американският лейтенант или генерал-майор Роджър Клутие също може да бъде заловен, ако съобщенията за неговото пребиваване в Измир през април 2022 г. се окажат необосновани.

Имаше съобщения, че руски военни, които са слушали разговори в мрежите на тунела Азовстал, са чували до шест езика, включително полски и шведски, така че несъмнено ще станат известни повече „съветници“ на НАТО от Европа.

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Имаше някъде и заловен началник щаба :) 

Глен е уникален направо .

на 17.05.2022 г. в 17:54, glen написа:

Вчера американски адмирал се предаде на Русия в Мариупол, Украйна...

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/reports-u-s-admiral-surrenders-to-russia-in-mariupol-ukraine

Той и генерал Клоутие...

Разбира се, те са само "съветници", изпратени там, за да помогнат на украинците

да се защитят срещу този злобно убиващо нацисти копеле чичко Путин!

Цял адмирал !

преди 39 минути, kaldata1 написа:

Ясно. Източниците ти са някакъв "военен експерт", статия без автор в български сайт, и... Волен Сидеров :D

После като ти каже някой че си лесен за манипулиране и кълвеш на пропаганда - ти пак не вярвай  :getout: 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.