Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Разбира се поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка, липсата на сигнал от Старлинка и френските GPS-и и тази сутрин няма бодра дробонарезка 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

аз ви казах, написаното стои !!!

Верно е. Стои си. Само че написаното от теб явно е въздух под налягане, защото после не заставаш зад написаното и не искаш едно басче да чукнеш:

360275929_.png.4d1bcd8117893b992a222d07dd3da2cb.png

на 27.01.2024 г. в 20:29, kirko12 написа:

За ваше съжаление сгради не се бутат с дрончета лепени в гаража. 

От лепилото е :)

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Естествено че не знаеш, защото такава няма.

Той @kaldata1 e царят на "знанието"... 😆

преди 37 минути, kaldata1 написа:

В крайна сметка, ако САЩ много се запънат, просто Франция ще произведе още 200 ЯБГ и ще ги даде на Германия, Полша, Финландия, Италия и Испания, с което задълго мира ще се завърне в Европа. 

Що? Сега няма ли мир в Европа, та да трябва тепърва да се завръща :question:

Я да припомним БАхмут :)

Това е Реджеп Бахмутски. Надявам се Косьо Некрофилски да му прави компания

ПП

Абе какво стана с златните кюлчета - "закупувани от обикновени граждани на украйна"

преди 9 минути, ivottoshev написа:

За разлика не знаеш? Естествено че не знаеш, защото такава няма. Радвам се че по този въпрос вече се изяснихме. Десетанйсет пъти ми го задаваш, аз десетнайсет пъти ти давам горе-долу същият отговор и ти най-накрая - две години по-късно взе че схвана. Браво. Поклон човече :wors:

Мисля, че ме бъркаш с някого, но няма значение. Радвам се, че си щастлив :)

преди 5 минути, kosyo написа:

липсата на сигнал от Старлинка

Така е, да. Липсата на сигнал оказва огромно влияние...
photo-2026-03-07-05-45-20.jpg

току-що, communismatic написа:

Той @kaldata1 e царят на "знанието"... 😆

А ти - на незнанието . Как може да не знаеш за НАТО базата в Ульяновск, и да викаш че НАТО било антируско по същността си? Излагаш се и тука някаква ти се подиграват ;) Не са хубави тия работи за най- умните незнаещи тук...

преди 2 минути, kosyo написа:

А ти - на незнанието . Как може да не знаеш за НАТО базата в Ульяновск, и да викаш че НАТО било антируско по същността си? Излагаш се и тука някаква ти се подиграват ;) Не са хубави тия работи за най- умните незнаещи тук...

Косьо Умния явно още не е разбрал, милия... Минаха вече към два-три месеца... 😆

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Я да припомним БАхмут :)

Това е Реджеп Бахмутски. Надявам се Косьо Некрофилски да му прави компания

ПП

Абе какво стана с златните кюлчета - "закупувани от обикновени граждани на украйна"

на 3.06.2024 г. в 19:23, Киро Н. написа:

Украинските дрони са смотани.

Ще ти кажа защо. Любителите нямат истински военни пиротехници.

току-що, communismatic написа:

Косьо Умния явно още не е разбрал, милия... Минаха вече към два-три месеца... 😆

Така е чак твой човек ти го каза ... Бива ли така да си подливате вода единна друг? Знаеш аз ги обичам тия работи. Кажи сега НАТО разшири ли се? Знаеш писал ли си че другаря Poo-tin не дава? Дали си познал,а?

преди 3 минути, kosyo написа:

Знаеш аз ги обичам тия работи.

Имаш предвид гледането на трупове и възбуждането ли? Мда, знаем... бяхме го забелязали от доста време. Виждаме и че си си взел поука, след като те ебаваме по тоя параграф...

преди 4 минути, kosyo написа:

Кажи сега НАТО разшири ли се?

Ми, мисля, че ти писах над 20000 пъти, ако не можеш, да вденеш... то значи си амеба. Амеба ли си?

преди 1 минута, communismatic написа:

Имаш предвид гледането на трупове и възбуждането ли? Мда, знаем... бяхме го забелязали от доста време. Виждаме и че си си взел поука, след като те ебаваме по тоя параграф...

Ми, мисля, че ти писах над 20000 пъти, ако не можеш, да вденеш... то значи си амеба. Амеба ли си?

Написа че не си знаел. А виждаш че дори за НАТО база , за която другаря Poo-tin агитира да я има в Ульяновск не знаеше. Затова си писал че НАТО било антируско по същността си. Да разбирам че и другаря Poo-tin е анти-руски по същността си да вика че няма проблем тая база да я има там?

Не ти нали беше най-умния тук, я се стегни да не взема да те цитирам как гониш за отговори ;) 

В памет на Мишо и напук на всички които се радват на смърта на българи в тази война -фотофиниша

преди 3 минути, communismatic написа:

Т.е. амеба си. Ясно... 😆

на 17.02.2026 г. в 22:15, communismatic написа:

Знам, че изпитваш панически страх от въпросите ми, ама с тия евтини номерца... пробвай с някой на твоят акъл.

Може ли да се пробваш с целия си тролски арсенал , че имаш страшни готини изказвания когато търсиш отговори- искам да ти ги припомня. Ти май ще вземаш от @maxthon титлата на отчаяна трол,а? Няма проблем той и без това от как се залюби със северно-корейците не обича вече ефекта на 🍌

на 23.08.2023 г. в 13:47, kirko12 написа:

ОБАЧЕ голям проблем - ПВО на руснаците никви дронове за видеозапис не допуска - голям проблем с видеата - местните ги глобяват и ги прибират за 24ч.

Баба Пенка има проблем..със старите изказвания ;)

Другари бива ли да ставате само за подигравки? Тотални ливади сте и само ме забавлявате . Не са добри тия работи. Някоя скрита заплаха няма ли да направите, мина време от последната ;). Хайде стегнете се де!

Тия победи ще дадат ли ракети и евраци некрофил :)

Дори тролите трябва да направят пауза от време на време.

Дай си почивка и махай с камшиче...

преди 9 минути, kosyo написа:

Тотални ливади сте и само ме забавлявате .

Принципно, останахме с впечатлението, че те "забавлява" гледането на размазани оркски телца и задаването на малоумни въпроси, понеже за друго нямаме акъл... 😆

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Тия победи ще дадат ли ракети и евраци некрофил :)

Дори тролите трябва да направят пауза от време на време.

Дай си почивка и махай с камшиче...

на 23.06.2024 г. в 12:13, Киро Н. написа:

Казах ти още в 9:00 какво чакам и ще стане. Укрите ще се дървят още месец-два и дотам. Нямат въздух за повече.

Твоята функция е да лъскаш перките на дроните и това внезапно ще свърши . И ще продължиш съществуванието си на шамандура в гьол.

Ако продължиш да се дървиш ще наема няколко ученичета да засипят темата с линкове, да не мислиш че само ти можеш да измислиш Кокичи.

Баба Пенка няма въздух вече!

преди 11 минути, kosyo написа:

В памет на Мишо и напук на всички които се радват на смърта на българи в тази война

В тази война не участват българи. Тя е между Русия и Украйна. И стига си лъгал, че някой се радва на смъртта на хората. Независимо от националността. Освен може би дракона и някои други, които се радват, когато умират руснаци.

преди 2 минути, communismatic написа:

Принципно, останахме с впечатлението, че те "забавлява" гледането на размазани оркски телца и задаването на малоумни въпроси, понеже за друго нямаме акъл... 😆

Принципно се забавлявам на всякакви опити да избягаш да ни споделиш дали НАТО се е разширило или не ;)

преди 2 минути, The Lone Star написа:

И стига си лъгал, че някой се радва на смъртта на хората.

Не лъже, той е единственият, който поства снимки на хора, дето са загинали. Така и не вдявам причината, явно е свързана с психичното му състояние. Отделно от това е толкова елементарен, че чак е тъжно.

преди 3 минути, The Lone Star написа:

В тази война не участват българи. Тя е между Русия и Украйна. И стига си лъгал, че някой се радва на смъртта на хората. Независимо от националността. Освен може би дракона и някои други, които се радват, когато умират руснаци.

Айде бре бъди..от кога те чакам. Днес искам масовост ;) 

Специално за най-жалките и отчаяни тролки , любители на северно-корейските 🍌

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.