Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

communismatic 

тоя прави темата за Украйна винаги да е на топа на форума.

Какво печели според треб калдата от тая простотия.  Има ли някаква рекламна полза. За вентилатора на профила в Х е ясно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Дипломацията е сложна сфера. Реално такива личности липсват в една държава или съюз, или република, или федерация или щат и затова има войни и специални операции.

преди 5 минути, kiro 2025 написа:

communismatic 

тоя прави темата за Украйна винаги да е на топа на форума.

Какво печели според треб калдата от тая простотия.  Има ли някаква рекламна полза. За вентилатора на профила в Х е ясно.

на 19.10.2023 г. в 19:00, Киро Н. написа:

Двамата сте остриетата на пропагандата

ва дебила - это сила

Три дебила - это мощь

Olga Mirtova (С)

Аз си мислех че популяризирам интелекта ви и това как се опитвате да избягате от написаното преди време. Е да и да ви се подигравам де :) Виждаш ли как ти се получава ,а? Продължавате да бъдете пълни ливади - докато  не прочетете инструкциите да търкане на кристална топка.

Аз си мислех че тук има истински тролове , а то се оказаха обикновени лаладжии... Разочаровате ме и 2-мата, моля вземете си бележка, моля ви се. 

@The Lone Star, мда... Стигаме до същината на въпроса. Кажи ми, какво трябва да ти се е случило в жалкият живот, че да изпитваш някакво удовлетворение от некролози, размазани тела на руски войници и прочее? Ти така като гледаш, тоя човек, дали през живота си е излизал от къщи? Виждаш ли е гола жена, примерно? И т.н. Тоя пък... @kaldata1 по едно време беше отделял огромно време за дирене на клипове на руснаци, дето се оплакват от социалното си положение. Изобщо... тотално абсурден форум, именно това е най-забавното тук. Форум, пълен с хора, дето не са отваряли книга през живота си.

преди 1 час, communismatic написа:

@The Lone Star, мда... Стигаме до същината на въпроса. Кажи ми, какво трябва да ти се е случило в жалкият живот, че да изпитваш някакво удовлетворение от некролози, размазани тела на руски войници и прочее? Ти така като гледаш, тоя човек, дали през живота си е излизал от къщи? Виждаш ли е гола жена, примерно? И т.н. Тоя пък... @kaldata1 по едно време беше отделял огромно време за дирене на клипове на руснаци, дето се оплакват от социалното си положение. Изобщо... тотално абсурден форум, именно това е най-забавното тук. Форум, пълен с хора, дето не са отваряли книга през живота си.

Значи и днес няма да научим дали НАТО се е разширило или не... Язък, днес си мислех че е щастливия ти ден ;)

Героите на обяд 

Двойка възпитаници на московските гей-клубове, минали спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск заявяват на дрон желанието си да се вредят за ГОЛЕМИЯ размер помощ от Червения кръст 

От добрите иракчани са се учили на тия номер :)

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка, липсата на сигнал от Старлинка и френските GPS-и и на обяд няма бодра дробонарезка 

преди 2 часа, communismatic написа:

Ма какви са тези наглосаксонски песни от теб? 

Я послушай малко истинска музика:

преди 12 минути, kaldata1 написа:

Ма какви са тези наглосаксонски песни от теб?

Че аз си слушам и руски песни, не се притеснявай. Не съм забит като теб, че да съм завладян тотално от евроатлантизъм и русомразие.

преди 7 минути, communismatic написа:

Че аз си слушам и руски песни, не се притеснявай. Не съм забит като теб, че да съм завладян тотално от евроатлантизъм и русомразие.

Хм , аз си мислех че ти си забития тук. Да викаш че НАТО било антируско , пък другаря Poo-tin да агитира за НАТО база насред руZия...

По-добрия кавър !

Но това буквално убива!

преди 13 минути, kiro 2025 написа:

Абе мухльо

изчезни като краставиците ... айде джа

Кире , просто те моля да започнеш да не се вързваш на всичко написано в нета? Толкова ли ти е сложно човек? Виждаш сам че не ти се удава и всеки път ти се подиграват за това . Мисли малко преди да се вържеш на всяка глупост в нета, да не се получават повече такива неща. 

преди 2 часа, communismatic написа:

Така те искам! Никакви западни стоки, музика, никакви западни логота от дрехи и обувки. Само да съм те видял пак да ми слушаш Дуа Липа - ще има "2-3.years Dagestan and forget". 

преди 12 часа, The Lone Star написа:

Освен може би дракона и някои други, които се радват, когато умират руснаци.

Няма как да те радват безсмислено и нелепо загинали хора. 😥

преди 4 часа, attj написа:

В Одеса има или няма бандеровци     

Ето тук няколко неутрализирани "бандеровци" от Харкив: https://www.facebook.com/8a6da8/posts/pfbid0261TnQ2V6tkWbgRxwuAXq8N2qhHqfVyL8UUDoHsVEqhjP9SjjEipya9AkLL3Dy8r7l  

Бог да ги прости и да даде мир на душите им! 😥 😥 🙏

преди 11 часа, kaldata1 написа:

Така те искам! Никакви западни стоки, музика, никакви западни логота от дрехи и обувки. Само да съм те видял пак да ми слушаш Дуа Липа - ще има "2-3.years Dagestan and forget". 

Мисля, че в поста, който си цитирал съм обяснил, че за разлика от умната ти кратуна, аз не деля музиката на западна и източна. Хубаво е поне тая година, да се научиш, да четеш с разбиране. Или поне... понякога, да го правиш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.