Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, symanbg написа:

Притежавам десетки рубли :)

Докато не капарираш Москвича, не ми се хвали. 

преди 1 час, vpvelev написа:

Амии и аз как да ти кажа....

Путин това го направи, за да се хванат простите папагали и лапнишарани като вас.

И войната затова я направи. С един удар - няколко заека утепа.

Глупаците въведоха санкции и се замосанкционираха. Ама дългосрочно. Народите им ще го усетят. Богатите - не. Но те са спокойни, защото така са зомбирали и излъгали народите си, че те ако вдигнат стачка и на нея само пеят и се снимат.

Путин да се изсере на пода, ти ще му пляскаш какъв велик стратег е, да заблуди врага така. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Кажи сега какъв промишлен шпионаж е FANUC е да направи завод тайно в Сливен?

А, ти кажи, защо си мислиш, че знам кой е FANUC и какво произвежда, и как тайно е направил завода, И което е по- важно, какво общо има това с държавната политика на развиване на промишления шпионаж? 

преди 5 минути, absurt написа:

А, ти кажи, защо си мислиш, че знам кой е FANUC и какво произвежда, и как тайно е направил завода, И което е по- важно, какво общо има това с държавната политика на развиване на промишления шпионаж? 

За да ми задаваш такъв въпрос, значи, че си нямаш хабер от високи технологии, машиностроене, роботика.

Което не е укоримо. Просто не си наясно, но силно взимаш отношение по технологии.

И как тайно се прави завод???

Bloomberg published Turkey's demands in exchange for approval of Sweden and Finland joining NATO:

Declaration by Sweden and Finland of the Kurdistan Workers' Party and its derivatives as terrorist organizations.

The lifting of the arms embargo.

Re-entry into the F-35 fighter program.

Approval of a new package of purchases of F-16 fighters.

Removal of sanctions from the S-400 air defense system.

преди 1 час, Banesc написа:

няма какво да правят в харков

видя оня българския дебил дето го даваха по телевизията живеел в харков и искаше да си купува сланина и минерална вода и на десетия ден дойде в  България 

в харков е хуманитарна катастрофа

не знам дали си гръмнаха язовира 

А какви ги говорехте февруари месец.

Гориво ли е гроздето?

Командирите на Путин избиват собствените си ранени войници

Подполковник бе обвинен, че лично е застрелял няколко войници

https://trafficnews.bg/sviat-evropa/komandirite-putin-izbivat-sobstvenite-si-raneni-voinitsi-245238/?fbclid=IwAR0JUql3s6B3LlTMts3BOEwtMxscOS4PcHbW-nMTdDVcgapu1vlyqQ7uVhE

преди 12 минути, symanbg написа:

Bloomberg published Turkey's demands in exchange for approval of Sweden and Finland joining NATO:

Declaration by Sweden and Finland of the Kurdistan Workers' Party and its derivatives as terrorist organizations.

The lifting of the arms embargo.

Re-entry into the F-35 fighter program.

Approval of a new package of purchases of F-16 fighters.

Removal of sanctions from the S-400 air defense system.

Столтенберг сега е в Турция да увещава Ердоган,но щансовете са минимални 😏 

Швеция и Финландия искаха да пращат делегации,но опят Ердоган ги отряза да не си правят труда,и че няма начин да се съгласи за тях в НАТО,без да се обиждат  разбираш ли 😄😄 

Направо кърти мивки и чупи плочи,поставяйки запада на колене да му се моли 😏😅

преди 5 минути, parmobil написа:

За да ми задаваш такъв въпрос, значи, че си нямаш хабер от високи технологии, машиностроене, роботика.

Което не е укоримо. Просто не си наясно, но силно взимаш отношение по технологии.

И как тайно се прави завод???

Да съм твърдяла, че имам хабер от високи технологии? И не, не взимам отношение по технологиите, а просто отбелязвам, че промишленият шпионаж никога не е спирал да работи- по света. 

Ние го владеехме на ниво по времето на соца, но след обръщането на палачинката, всичко беше разрушено и съсипано. 

А, не знам как тайно се прави завод- ти пишеш за това и можеш да обясниш- явно си на ти с нещата.

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

https://trafficnews.bg/sviat-evropa/komandirite-putin-izbivat-sobstvenite-si-raneni-voinitsi-245238/?fbclid=IwAR0JUql3s6B3LlTMts3BOEwtMxscOS4PcHbW-nMTdDVcgapu1vlyqQ7uVhE

Ахам,само дето май са объркали с разказа, в оригинал това за убиването на ранени тръгна от разказа на пленен укронацист ,за техния доктор по прозвище Смърт,който така доубивал ранените руски войници 

Плагиати че и фейкомтчиците,пффф

преди 4 минути, Moriati написа:

Столтенберг сега е в Турция да увещава Ердоган,но щандовете са минимални 😏 

Швеция и Финландия искаха да пращат делегации,но опят Ердоган ги отряза да не си правят труда,и че няма начин да се съгласи за тях в НАТО,без да се обиждат  разбираш ли 😄😄 

Направо кърти мивки и чупи плочи,поставяйки запада на колене да му се моли 😏😅

само дето Швеция и Финландия имат военен договор с страна, основен стълб в НАТО - така че Ердоган, нека се мисли за велик

преди 1 минута, absurt написа:

А, не знам как тайно се прави завод- ти пишеш за това и можеш да обясниш- явно си на ти с нещата.

Платили сме - правят. Нищо не сме "откраднали" промишлено шпионирайки.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

само дето Швеция и Финландия имат военен договор с страна, основен стълб в НАТО - така че Ердоган, нека се мисли за велик

Уфсоо уфсоо,само едната подписа с мелкобритите, но това няма да ги спаси въобще,дори и в НАТО да влязат,все са жертви 😏 

Ба си,понякога имам чуство че общувам с пълни идиоти в стадий последен на кретенизма..мдаам..😏

преди 1 минута, Moriati написа:

Ба си,понякога имам чуство че общувам с пълни идиоти в стадий последен на кретенизма..мдаам..😏

Все си трудовак, русоробе.

преди 2 минути, Moriati написа:

Уфсоо уфсоо,само едната подписа с мелкобритите, но това няма да ги спаси въобще,дори и в НАТО да влязат,все са жертви 😏 

:Dкато гледам Русия нищо не им прави

иначе и аз като пиша с теб

преди 3 минути, Moriati написа:

преди 6 минути, parmobil написа:

Платили сме - правят. Нищо не сме "откраднали" промишлено шпионирайки.

Ахам,и за първите български чипове за Правец е платено нали 😏😅😅😅

преди 2 минути, Coco1 написа:

Все си трудовак, русоробе.

Ко коо кок коооккооошкеее,Ко ко каза 😅😅😏😏

преди 14 минути, Тhе Monstеr написа:

Ама и ти си избираш източниците с конкурс!

Тоя юнак- собственика, хем на охранителна фирма, хем на още куп с различни дейности, хем арестуван за наркотици........

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Ердоган се опитва да използва момента, но Столтенберг може да бъде доста убедителен. Ердо в момента си прави каквото си иска в Сирия и Ирак, и не съм убеден кое ще му хареса повече- 30 тина кюрди екстрадирани от Швеция или Сини Каски в Ирак и Сирия. Ердоган, Борисов и Путин, все едно една майка ги е раждала- абсолютни палячовци.

дезертьор от Русия - новичок, новичок:D

Ко коо кок коооккооошкеее,Ко ко каза 😅😅😏😏

преди 6 минути, Moriati написа:

:giggle1:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

:Dкато гледам Русия нищо не им прави

иначе и аз като пиша с теб

Че защо да им прави,тя и на други нищо не прави 😏 да не говорим че още не са в НАТО ,и нямат разположени хамерикански бази там

Ба си,наистина говоря с идиотизирани личности под нивото дори на десетокласник ,мдам 😏

преди 7 минути, Moriati написа:

Чувствата са взаимни, да ти кажа.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Ердоган се опитва да използва момента, но Столтенберг може да бъде доста убедителен. Ердо в момента си прави каквото си иска в Сирия и Ирак, и не съм убеден кое ще му хареса повече- 30 тина кюрди екстрадирани от Швеция или Сини Каски в Ирак и Сирия. Ердоган, Борисов и Путин, все едно една майка ги е раждала- абсолютни палячовци.

Сини какво, в Ирак и Сирия? Хахахаха хахахаха ,хахахаххаххахаххахаххахаааа 

😂😂😂😂😂😅😅😅🙃🙃🙃🙃 

Ох,не, ще умра от хилеж,ба си ,как ги измислят разни такива смешки 😂😂😂😂

преди 3 минути, absurt написа:

Ама и ти си избираш източниците с конкурс!

Тоя юнак- собственика, хем на охранителна фирма, хем на още куп с различни дейности, хем арестуван за наркотици........

Е да, само Делта гард са светци...

преди 2 минути, Moriati написа:

А за Fanuc не е? Гледай си пушките! За машиностроенето си по-назад от мен.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Чувствата са взаимни, да ти кажа.

Казано от страната на смешниците, това ме разсмива още повече 😂😂🙃🙃

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.