Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не може да се изтрие незаделено място

Featured Replies

Разрешен от Гост

• Автор
току-що, vpvelev написа:

Ти си раздал всички дискове :) Трябва да си ги събереш.

И сега се мъчиш. Гледай да не си затриеш информацията.

То да бяха само дисковете на тоя който му дадох харда ми временно да го ползва му дадох и едно захранване 740w  8гб рам ддр2 4х2гб на самсунг без никакви забележки. На един друг много запазено дъно асус пак с ддр2 памет и кога ще си пребирам нещата и аз незнам

• Отговори 80
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че има начин - има, но аз не бих си играл при положение, че там явно имаш важни данни. Сегашния ти дял защо не е в синьо?

• Пробвай да обединиш с https://www.hdd-tool.com/index.html, макар че и с aomei partition assistant трябва да стане.

• или по-скоро защото е динамичен диск - което също може да спъва някои програми.

Публикувани изображения

преди 12 минути, vlado1985 написа:

То да бяха само дисковете на тоя който му дадох харда ми временно да го ползва му дадох и едно захранване 740w  8гб рам ддр2 4х2гб на самсунг без никакви забележки. На един друг много запазено дъно асус пак с ддр2 памет и кога ще си пребирам нещата и аз незнам

Като имаш толкова части си пази по една резервна за теб, ако се случи нещо да можеш да реагираш. Особено хард диск.

• Автор
преди 2 минути, vpvelev написа:

Като имаш толкова части си пази по една резервна за теб, ако се случи нещо да можеш да реагираш. Особено хард диск.

Прав си макар че съм си оставил за мен от по важните части съвсем малко. Дяла вече е готов мерси много за насоките и помоща

Screenshot_1.png

преди 3 часа, vlado1985 написа:

И със акрониса нищо нестава същата работа като при аомей

Това, че ти не може да работиш с даден софтуер не значи, че не става.

Хиляди пъти съм преоразмерявал сливал и какво ли още не, без загуба на информациця.

• Автор
преди 6 минути, TS-T написа:

Това, че ти не може да работиш с даден софтуер не значи, че не става.

Хиляди пъти съм преоразмерявал сливал и какво ли още не, без загуба на информациця.

Със акронис съм работил и преди с по старите и версии но не в това е проблема. Можеби понеже диска е динамичен и затова неуспява да направи нищо все пак като разтегнах дял д и накрая избрах комит за да запише промените нищо не се беше променило единствено ми беше създала един малък дял 200 и няколко мб

преди 2 минути, Raze написа:

Направи си диска нормален, да не е динамичен, ако не искаш да имаш подобни проблеми пак.

За да не е динамичен трябва да го форматирам целия а информацията нямам на какво да я кача сега като си взема другия диск на този веднага ще му направя формат да не бъде динамичен

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.