Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

F-Secure - въпроси, проблеми, мнения

Featured Replies

Да, и това го има. Бих разчитал на стената на уиндоус, но програми като чисти антивируси с чист HIPS ( не с IDS) са малко (ЕСЕТ след версия 5). На Касапа ХИПС-а е от най-добрите но и той е само в IS или вариантите  в имнтегрираните пакети за малък и голям бизнес.

Повечето ХИПС-ове са със защитни стени. Иначе варианти с изключване на модули много.

Като пример - слагаш стената на Комодо и я изключваш, като ползваш само Д+, слагаш някоя друга антивирусна и стената на Уина.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 641
  • Прегледи 102,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.lekarstvo.com/help_support.html Виж тук, има за почти всички антивирусни.   И в официалният им сайт, има такова приложение. https://www.f-secure.com/en/web/home_global/support-tools

• F-Secure Uninstallation tool    

• http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules mihnev_sz

Публикувани изображения

F-Secure IS14 Beta: New version

Hello,

We are releasing a new version of F-Secure Internet Security 2014 Beta today (ISTP 89.5). Reason why this version is not a full ISTP number up, is cause there is no new feature development done on this version, but only bug fixes as this version is now quite close to our final version of Internet Security 2014.

You can find the full list of fixes from the release notes!

If you encounter any issues with this release, please report them through https://beta.f-secure.com

as soon as possible!

Best Regards,

F-Secure Beta Piloting Team

Скоро ще има финал.

• 2 седмици по-късно...

доста се изненадах от факта че финландците разполагат с клоуд, репутация и стреем ъпдеит.

взели са най доброто от последните нововъведения при антивирусните и са го обединили в едно

post-301654-0-13826900-1375555447_thumb.

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

също така и хипса им (в лицето на дееп гарда) е много добре развит, усеща когато програмите опитват да се свържат с интернет дори и без наличието на стена

също така и хипса им (в лицето на дееп гарда) е много добре развит, усеща когато програмите опитват да се свържат с интернет дори и без наличието на стена

Какво да кажем за 5-та версия на гарда включена в клиента 11.Мачка наред!!!

Към  F-Secure Anti-Virus 2013 някаква стена сложихте ли и каква ми препоръчвате? 

Комодо, братле ;)

Комодо, братле ;)

Предполагам имаш впредвид 5.12 нали? Че  имам чуството,че при версия 6 модулите и ще се сдърпат с фините  :D

пп. Или пък Online Armor Premium  :rolleyes:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И последната да сложиш не е грешка, сработват се.Аз съм махнал всички стени и съм легнал ниско в тревата в засада с Dr web. хаха

Въпросното промо, на Av-то ще работи ли имам инсталатор, да го мятам..., или вече не се активира ?

Активира се без проблем.  :wink12:

И последната да сложиш не е грешка, сработват се.Аз съм махнал всички стени и съм легнал ниско в тревата в засада с Dr web. хаха

Сложих Комодо 5.12 

Само при мене ли при пълно сканиране товари така? 

Публикувано изображение

Пуснах я да сканира и излязох. Връщам се и скрийсейвъра (мехурчетата) забил,сканирането също. Задал бях да сканира всички файлове. Дали това е причината или програмата си товари при пълен скан. 

При сканиране товари много, особено със сложени отметки на 'всички файлове' и 'евристика'.

При сканиране товари много, особено със сложени отметки на 'всички файлове' и 'евристика'.

Да,за евристиката пропуснах. Голямо дърво съм  ;)   Така товари,че и Комоденцето крашна горкото  :D  Също така силно се съмнявам,че двете програми си пречат. Заради хипса предполагам. Затова сега Комодо ще го разкарам временно. Да не ме разберете само погрешно. 

Публикувано изображение

Да,за евристиката пропуснах. Голямо дърво съм  ;)   Така товари,че и Комоденцето крашна горкото  :D  Също така силно се съмнявам,че двете програми си пречат. Заради хипса предполагам. Затова сега Комодо ще го разкарам временно. Да не ме разберете само погрешно. 

Публикувано изображение

Ако искаш да изпробваш напълно възможностите й, ще ти дам да пробваш F-Secure Client Security 11.

Там са фокусирани последните технологии на финландците (Browsing protection,Deepguard 5,Web traffic scanning,Internet shield) и те такива.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Може би по-късно. Върнах имиджа и този път инсталирах обратно първо Comodo и после F-Secure махнах и отметката за разширени евристики и сканирам. Така е поносимо. 

Може би по-късно. Върнах имиджа и този път инсталирах обратно първо Comodo и после F-Secure махнах и отметката за разширени евристики и сканирам. Така е поносимо. 

Ако искаш за всеки случай добави папката на Комодо в изключенията.

Ако искаш да изпробваш напълно възможностите й, ще ти дам да пробваш F-Secure Client Security 11.

Там са фокусирани последните технологии на финландците (Browsing protection,Deepguard 5,Web traffic scanning,Internet shield) и те такива.

има ли съществена разлика в засичането между клиентската версия и ф секюр 2013

има ли съществена разлика в засичането между клиентската версия и ф секюр 2013

За съществена разлика в засичане не знам дали можем да говорим, но за превенция определено да, ако говориш за антивируса.

За съществена разлика в засичане не знам дали можем да говорим, но за превенция определено да, ако говориш за антивируса.

интересно тия модули Browsing protection,Deepguard 5,Web traffic scanning,Internet shield  в ф секюр антивирус 2013 не се ли актуализират автоматично заедно с ъпдеитите на програмата до по новите си версии?

интересно тия модули Browsing protection,Deepguard 5,Web traffic scanning,Internet shield  в ф секюр антивирус 2013 не се ли актуализират автоматично заедно с ъпдеитите на програмата до по новите си версии?

Не.Версия 2013 използва по-стара версия на Deepguard (версия 3 или 4 не съм сигурен!) която не се обновавя автоматично.

Client Security е пълен набор от функций, освен изброените по-горе има и стена!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.