Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

F-Secure - въпроси, проблеми, мнения

Featured Replies

Инсталатора на F-Secure CS 11 Beta ми даде грешка на Windows 8 Pro *32.

• Отговори 641
  • Прегледи 102,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.lekarstvo.com/help_support.html Виж тук, има за почти всички антивирусни.   И в официалният им сайт, има такова приложение. https://www.f-secure.com/en/web/home_global/support-tools

• F-Secure Uninstallation tool    

• http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules mihnev_sz

Публикувани изображения

Коя е точната версия?

покажи грешката, а пробва ли да я инсталираш като съвместима с 7?

Публикувано изображениеF-s CS11 error.jpg

Инсталатора го дръпнах от официалния сайт. Вътре в .jar архива има msi инсталатор.

Пробвах в режим на съвместимост - не става, същата грешка.

Ти говориш за Премиум версията, която не може да бъде инсталирана без F-Secure Policy Manager!

Аха, ами как да инсталирам само клиента?

http://www.f-secure.com/en/web/business_global/support/downloads/-/carousel/view/73

Свали само клиент секюрити версията (точно под нея).Отвори я с rar и я стартирай от setup-а. ;)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Вчера докато се мотах сложих F-secure Internet Security 2014 Beta.  Лека е, новия интерфейс ми допада

Ще реша по-нататък дали да я сменя с CS.

IS 2014 също е с DeepGuard 5, но няма собствена стена.Не знам доколко стената на CS 11 е добра. 

Иначе DG5 прихваща стартирането на трите от по-известните лийк тестове (Pc Flank, GRC, CLT) и при блокиране на същите съм защитен, но ако разреша стартирането им се проваля - липсват допълнителни филтри и настройки на стената (например като ограничени) има или блокирай, или разреши - няма средно положение.

То със стената на уиндоуса толкова...

Друго ме привлича в IS пред CS - има родителски контрол (детето е на 8 години). Не че няма алтернативи и за това....

Вчера докато се мотах сложих F-secure Internet Security 2014 Beta.  Лека е, новия интерфейс ми допада

Ще реша по-нататък дали да я сменя с CS.

IS 2014 също е с DeepGuard 5, но няма собствена стена.Не знам доколко стената на CS 11 е добра. 

Иначе DG5 прихваща стартирането на трите от по-известните лийк тестове (Pc Flank, GRC, CLT) и при блокиране на същите съм защитен, но ако разреша стартирането им се проваля - липсват допълнителни филтри и настройки на стената (например като ограничени) има или блокирай, или разреши - няма средно положение.

То със стената на уиндоуса толкова...

Друго ме привлича в IS пред CS - има родителски контрол (детето е на 8 години). Не че няма алтернативи и за това....

Единственото предимство на IS е родителският контрол.

Ако може изобщо да се нарече предимство.

Здравейте имам F-secure 2013 лицензиран и от няколко дена ми дава някаква възможност за надстройка. Въпросът ми е дали трябва да я сложа защото когато в началото на тази година излезе надстройка за 2012 казахте че бъгва компа.

Здравейте имам F-secure 2013 лицензиран и от няколко дена ми дава някаква възможност за надстройка. Въпросът ми е дали трябва да я сложа защото когато в началото на тази година излезе надстройка за 2012 казахте че бъгва компа.

Каква надстройка, версия 2014 е още бета?

Hello, We are moving back to Internet Security Technology Preview from F-Secure Internet Security 2014 Beta. Today we are releasing version TP92. In addition to bug fixes, new features introduced in this release: - New Cleanup Tool added to Computer Security Tools Window. - Banking protection flyer is now updated with new style look and feel. As always, if you encounter any issues with the latest version, please report them as soon as possible through https://beta.f-secure.com Best Regards, F-Secure Beta Piloting Team

И каква е разликата между F-Secure IS и чистия антивирус.

Ако е само родителския контрол и някакви допълнителни филтри (незнайно какви и дали работят) към стената на Уиндоуса, то няма смисъл да се слага интегрирания пакет...

И каква е разликата между F-Secure IS и чистия антивирус.

Ако е само родителския контрол и някакви допълнителни филтри (незнайно какви и дали работят) към стената на Уиндоуса, то няма смисъл да се слага интегрирания пакет...

Публикувано изображение

http://f-secure.bg/acasa-si-birou/produse/computere/windows/f-secure-internet-security-2013/

• 2 седмици по-късно...

Моля за помощ.Използвам Client Security 10.01 и имам малък проблем с utorrent. При настройка на защитната стена на профил "home" на уторрента долу в дясно индикатора за входящи връзки е в жълто а не в зелено. При промяна на профила на "office" индикатора светва в зелено и всичко е ок. Проблем ли ще е ако профила е "office" а пък се използва в домашни условия ( от гледна точка на сигурност).

Благодаря.

Редактирано от stu (преглед на промените)

Моля за помощ.Използвам Client Security 10.01 и имам малък проблем с utorrent. При настройка на защитната стена на профил "home" на уторрента долу в дясно индикатора за входящи връзки е в жълто а не в зелено. При промяна на профила на "office" индикатора светва в зелено и всичко е ок. Проблем ли ще е ако профила е "office" а пък се използва в домашни условия ( от гледна точка на сигурност).

Благодаря.

Абсолютно никакъв проблем!

Преди 2010 като ползваха тяхната защитна стена на IS - спомням си, че като вдигна нивото на стената и се налагаше да отворя порт за уторент. Щом има стена трябва да има такава настройка в меню Tasks - ето на стара версия: 

Публикувано изображение

Open Firewall Port for a program... (първо влизаш в настройките на utorrent и копираш порта за слушане който използва, също трябва да не е включена отметката за нов порт при всяко стартиране на уторент)

Препоръчвам да използвш тази настройка, все пак си е повишаване на нивото на защита... 

Това при тебе се случва, понеже по-високото ниво на сигурност забранява глобално всички входящи връзки към компютъра ти = по-добра защита.

Пробвай с тестовете на GRC и PC Flank Stealth test при различните нива на стената и ще разбереш, че има разлика.

П.П. Ако не си зад рутер де...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.